Dodaj do ulubionych

POMÓŻCIE MI JESTEM BRZYDKA /sabcia/

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 20:00
i tak strasznie samotna, tylko ja i te moje paluchi, nie mogę już na nie
patrzeć! Chcem faceta! Niechby bił, ale BYŁ, bo już mi takie bicepsy urosły i
siem brzydko wyrażam i od tego ostatnio nawet Pan Dozorca już nie chce mnie
brać od tyłu w kotłowni.
HILFE!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sabcia do CRACKA66-marnej podróby IP: *.acn.waw.pl 24.11.01, 20:10
      cracku66, żałosny ten twój list podpisany moim imieniem. nawet nie próbowałeś
      naśladowac mojego kurewsko dobrego stylu. dla ciebie wyrafinowanie to wietnamka
      zalana wrzątkiem. musisz sie bardziej postarać. wtedy pochwalę. a na razie
      waruj, psie i przestań skamleć o chwilę uwagi.
      • Gość: kwiatek Re: do CRACKA66-marnej podróby IP: *.gronet.pl 24.11.01, 21:48
        sabciu kochana, nie marnuj słów na tego cracka... nie jest ciebie wart.
        • Gość: sabcia Re: do CRACKA66-marnej podróby IP: *.acn.waw.pl 24.11.01, 21:50
          Mój kochany kwiatku. Dzięki za słowa otuchy. Całuję cię w twój mały....
          • Gość: kwiatek Re: do CRACKA66-marnej podróby IP: *.gronet.pl 24.11.01, 22:10
            tak tylko na marginesie, jestem ta kwiatek, ale i tak dziękuję siostro;)
    • Gość: Jasmina Re: POMÓŻCIE MI JESTEM BRZYDKA /sabcia/ IP: *.necik.pl 24.11.01, 20:12
      Tobie moja droga już nawet wytrawny psychiatra nie pomoże. Skandaliczne jest
      to, że tego typu teksty trafiają na Forum. W tym wypadku powinny być
      przefiltrowane, bo nie sądzę, żeby ludzie mieli ochotę czytać twoje chore
      posty. Zresztą co ty jeszcze robisz przy komputerze, dobranocka była godzinę
      temu.
      • Gość: sabcia DO JAŚMINOWEJ JAŚMINY Z JAŚMINEM W DUPIE IP: *.acn.waw.pl 24.11.01, 20:15
        jaśmino-zaparz herbaty jaśminowej i śpij dobrze. kwiatku niezapylony. a filtra
        to se kup i pal klubowego.
      • Gość: Darth Re: POMÓŻCIE MI JESTEM BRZYDKA /sabcia/ IP: 192.168.1.* 25.11.01, 00:13
        Masz rację. Załózmy, że sabcia jest dziewczyną. Jaki chłopak poleci na
        dziewczynę, która pali więcej niż lokomotywa, od świtu do nocy łazi po
        spelunach, daje dupy naokoło w krzakach i przeklina na czym świat stoi? Chyba
        tylko jakiś kompletny wypierdek z włosami na żel i pieniędzmi od jakiegoś
        gangsterowatego tatusia.
        sabcia, zmień się, bo zostaniesz sama do końća życia i nikt Cię nie zechce.
        • Gość: sabcia Re: POMÓŻCIE MI JESTEM BRZYDKA /sabcia/ IP: *.acn.waw.pl 25.11.01, 00:20
          ty gnoju! te twoje uwagi sa komiczne. tylko marzysz o takiej kobiecie jak ja i
          zazdrość marszczy ci kreta. a tak w ogóle to wypierdalaj, to moje forum!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka