Dodaj do ulubionych

Hanna Smoktunowicz w TV4

IP: 217.153.116.* 06.05.03, 18:51
Widzieliście wczoraj nowy Dziennik w TV 4 z Hanną Smoktunowicz w roli głównej?
Całkiem nieźle to wyglądało, może zbyt nudnawe materiały ale ogólnie OK.
Ciekawe co będzie dalej i czym nas zaskoczą ludzie z TV 4.
Obserwuj wątek
    • Gość: mouchi Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 IP: 195.136.95.* 07.05.03, 09:45
      Gość portalu: union napisał(a):

> Widzieliście wczoraj nowy Dziennik w TV 4 z Hanną Smoktunowicz w roli głównej?
      > Całkiem nieźle to wyglądało, może zbyt nudnawe materiały ale ogólnie OK.
      > Ciekawe co będzie dalej i czym nas zaskoczą ludzie z TV 4.

jakaś ona wymęczona. wyglądała wczoraj jak po dobrej bibie, no i starzeje się
      raczej brzydko. mogłaby coś ze sobą zrobić, jak już się pcha znów na ekran,
      żeby twarzą nie straszyć.
    • srubokret Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 - degradacja 07.05.03, 10:02
      w sumie to troche zostala zdegradowana... z teleexpressu
      do dziennika w jakiejs podrzednej stacji obejmujacej
      zasiegiem 2% kraju.... nawet na Polsat sie nie
      zalapala... Moze jednak cos z tego bedzie, kto wie...

Fakt iż widać że ma już spory "przebieg". Wyglada
      strasznie "naciągnięta" jak po liftingu:-)
      • robox Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 - degradacja 07.05.03, 13:29
        Dla mnie pomyłka, troche za dużo dramatyzmu w jej głosie jak u Pieńkowskiej w
        Wiadomościach.Po za tym strasznie wyglądała i te włosy, nie ma tam fryzjera czy
        co?
        • Gość: grazynka-lubicz Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 - degradacja IP: *.acn.pl 07.05.03, 13:55
          A mnie ona śmieszy, bo za bardzo kreuje się w tym wszystkim na Lisa.Te same
          miny, ten sam sposób zapowiadania, intonacja głosu, tylko u Lisa jest to
          naturalne a ona jest sztuczna jak nie wiem co.A pozatym okropnie się postarzała
          no i te utlenione włosy do pasa, błee.
          • Gość: max Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 - degradacja IP: *.chello.pl 07.05.03, 14:16
            Gość portalu: grazynka-lubicz napisał(a):

> A mnie ona śmieszy, bo za bardzo kreuje się w tym wszystkim na Lisa.Te same
            > miny, ten sam sposób zapowiadania, intonacja głosu, tylko u Lisa jest to
            > naturalne a ona jest sztuczna jak nie wiem co.A pozatym okropnie się
            postarzała
            >
            > no i te utlenione włosy do pasa, błee.
            grażynka ty lepiej wracaj do ryśka bo przedmucha tą świetliczankę
          • Gość: ka Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 - degradacja IP: 62.233.129.* 08.05.03, 19:15
            Gość portalu: grazynka-lubicz napisał(a):

> A mnie ona śmieszy, bo za bardzo kreuje się w tym wszystkim na Lisa.Te same
            > miny, ten sam sposób zapowiadania, intonacja głosu, tylko u Lisa jest to
            > naturalne a ona jest sztuczna jak nie wiem co.A pozatym okropnie się
            postarzała
            >
            > no i te utlenione włosy do pasa, błee.

Daj Ci Boże, Grazynko, żebyś Ty tak wyglądała. Amen.
    • Gość: RONNER Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 IP: mail:* / 192.168.0.* 07.05.03, 14:31
      LEPSZA PRACA DLA INFORMACJI NIZ DLA "DEZINFORMACJI", TO SLOWA HANNY S. I W
      PELNI SIE Z NIMI ZGADZAM...

POZDR
      • shelter Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 07.05.03, 17:15
        Gość portalu: RONNER napisał(a):

> LEPSZA PRACA DLA INFORMACJI NIZ DLA "DEZINFORMACJI", TO SLOWA HANNY S. I W
        > PELNI SIE Z NIMI ZGADZAM...
        >
        > POZDR
        to cytat skąds zapewne ale skąd? bo trafny bardzo!!!
        • Gość: Ktoś Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 IP: *.acn.pl 07.05.03, 17:21
          Ooo, ciekawe.Jakoś tyle lat pani Hania pracowała w "dezinformacji" i jej to
          jakoś nie przeszkadzało i pracowałaby dalej gdyby jej stamtąd nie wykopali.A
          wykopali bo wszyscy w "Teleexpressie" mieli jej dosyć.Taka jest prawda i nie ma
          co dorabiać do tego ideologii.
          • Gość: do ktoś Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 IP: *.chello.pl 07.05.03, 17:26
            Gość portalu: Ktoś napisał(a):

> Ooo, ciekawe.Jakoś tyle lat pani Hania pracowała w "dezinformacji" i jej to
            > jakoś nie przeszkadzało i pracowałaby dalej gdyby jej stamtąd nie wykopali.A
            > wykopali bo wszyscy w "Teleexpressie" mieli jej dosyć.Taka jest prawda i nie
            ma
            >
            > co dorabiać do tego ideologii.
            a dlaczego mieli jej dosyć?
            • Gość: Ktoś Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 IP: *.acn.pl 07.05.03, 17:33
              Podobno wtrącała się do wszystkiego, wszystko wiedziała najlepiej , wchodziła
              bez potrzeby w kompetencje wydawców i podwydawców, próbowała nawet sama układać
              sobie szpigiel,zmieniała sama białe ( czyli zapowiedzi)- jednym słowem ponoć
              była tam nie do strawienia.
              • Gość: ewa Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 IP: 212.87.3.* 08.05.03, 12:27
                Niewidzialam jej jeszcze, ale chyba akurat wiek ma Ok do
                prowwadzenia programow informacyjnych. Wole jak
                informacje podaje ktos kto jest juz jakis czas po maturze.
                ewa
          • Gość: do ktoś do ktoś IP: *.chello.pl 07.05.03, 17:32

ma
            >
            a dlaczego mieli jej dosyć?
          • Gość: www Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 IP: 62.233.129.* 08.05.03, 19:18

ma
            >

Ciekawe kto, chyba tylko niedomyte panny z niewygolonymi pachami.
    • Gość: ewaj7 Re: Hanna Smoktunowicz w TV4 IP: *.bredband.skanova.com 09.05.03, 17:24
      nie jest tez tajemnica upodobanie p. smoktunowicz do trunkow
      wysokoprocentowych.mam tylko nadzieje,ze po urodzeniu dwoch corek troche sie
      ustabilizowala.ogolnie to nie glupia babka.a jej twarz jest odzwierciedleniem
      paczek papierosow ,ktore wypalal.poza tym przydalby sie fryzjer. kamera nie
      lubi az tak dlugich wlosow.ale ogolnie nie jest zle.wole ja niz np Anite
      Werner.to jest dopiero kleska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka