kalikurambo 15.03.07, 17:22 Oj będzie się działo. Możliwe że ktoś wreszcie dostanie w papę. P.S Widzieliście zwiastun - z Kuby niezły Wołoszański jest :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Lepper u Wojewódzkiego 15.03.07, 18:30 nie widziałam zwiastuna ale program zapowiada sie swietnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzesioo_xiii Re: Lepper u Wojewódzkiego 15.03.07, 19:34 Wart Pac pajaca i pajac Paca ... jakoś tak to leciało ... Odpowiedz Link Zgłoś
koko1239 Re: Lepper u Wojewódzkiego 15.03.07, 21:27 Niestety typuje k.o. dla mistrza Samoobrony ale dopiero w II rundzie. Kuba waga Musza jest. Słaby w m-uszach... Ale bitkę zobaczę chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Lepper u Wojewódzkiego 15.03.07, 22:01 Nie będzie jatki, k.o. ani bicia "w papę" ... Uwielbiam Kubę dlatego sądzę że znam go dobrze, ułoży sie odpowiednio do Leppera i program będzie spokojny a nawet bez zwyczajowego u Kuby napięcia. Ale zobaczyć oczywiście warto a wręcz trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
tatusia Re: Lepper u Wojewódzkiego 15.03.07, 22:21 Kubuś Kubusiem ale Andrzej nie popuści. On wie jak grać mediami. I tak powie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Lepper u Wojewódzkiego 15.03.07, 22:30 Cóż on może jeszcze powiedzieć? Cokolwiek powie - świat już to usłyszał a im bardziej kontrowersyjny pogląd wygłosi i im bardziej nieparlamentarnym językiem to zrobi tym bardziej ucieszy Kubę. Wojewódzki nie będzie musiał go prowokować - gość sam się wyłoży i ośmieszy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetak15 Re: Lepper u Wojewódzkiego 15.03.07, 22:57 Doda, Frytka, Mandaryna, Titus (acid drinker) ... wszystkie dziwy już były. Czas na ostatniego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tv.maniaczka Re: Lepper u Wojewódzkiego 15.03.07, 23:45 Czekam na ten odcinek, bo może być ciekawy. A przynajmniej śmieszny;) Odpowiedz Link Zgłoś
natasza66 Re: Lepper u Wojewódzkiego 16.03.07, 00:10 Lepper ma gadane. Mógłby poprowadzić własny Show. Boję się że program obejrzą tylko ci co mają Leppera za Dyzmę XXI wieku. Jego wyznawcy nie muszą. Oni czczą wodza w ciemno. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Lepper u Wojewódzkiego 16.03.07, 09:46 Czekam na takie wypowiedzi Spalonego jak na ktorejs konferencji prasowej. Zapytany przez dziennikarzy:" dlaczego Pan udaje glupiego" odpowiedzial;" Ja wcale nie udaje!". :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oley001 Re: Lepper u Wojewódzkiego 17.03.07, 00:26 Z reklamy programu wynika że wszyscy bawili się świetnie. Nie wiem czy to dobrze czy źle. W końcu to populista i szarlatan jakich mało. Leppiej nie Wojewodzki. Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelm1 Re: Lepper u Wojewódzkiego 17.03.07, 23:42 Ale wzieli Leppera z Miśkiem w 2 ognie. Może być festyniarsko! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrezia Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 12:18 tiaa, wieś tańczy i śpiewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetak15 Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 17:44 Jak zostanie preziem to was znajdzie i rozsypie))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9995 Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 18:42 tego bezbożnika wojewódzkiego powinno się zamknąć razem z jego kolegą Żydem. wstyd,tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
woody12 Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 19:49 A ja tam oglądać będe! Zawsze jakaś złota myśl Przewoooodniczącego w głowie zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
patrykmiller Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:02 a myślałem że to jaja... naprawdę jest Andy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:11 Jestem zażenowana ... Właściwie nie wiem czego się spodziewałam... Kuba Wojewódzki, który nazwisko Leppera wymieniał w nieokreślonej liczbie prześmiewczych tekstów, nagle przypija "wodzią", klepie się po pleckach i generalnie je z dziubka. Badanie zawartości Leppera w Lepperze??? A cóż to za pomysł, co za konstrukcja!!! Panie Jakubie, niechże pan chociaż stara się zachowywać konsekwentnie, ja tego starania nie widzę. Zazwyczaj wyłączam gdy widzę chamskie oczka Napoleona z Folwarku zwierzęcego. Tym razem myślałam, że zobaczę coś nowego, że wreszcie ktoś wycierający nazwiskiem Napoleona orwellowskiego buziunię, pokaze mu jego przynależne miejsce... ale tego się można było spodziewać po kimś z klasą, której pan K.W. niestety nie ma ... nie wiem czego się spodziewałam... Wyłaczam. Zbyt niestrawne. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:17 ale przeciez kasia tusk jest ze swoim facetem jeszcze drugim gosciem..nie wyłączaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
koko1239 Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:17 Jak nie widzisz że facet sobie robi ewidentne jaja to nic nie widzisz. Masz racje nie patrz. Seriale są gdzie indziej...papa. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Ale kasia sliczna jest tusk ..ciekawe co ona powie 18.03.07, 22:18 fajni sa dzis goscie .andrzej i kasia tusk to super zestaw,. ciekawe jak andrzej zareaguje na to ze jest córką donalda tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
jolazursusa Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:18 fajnie jadą Lepper sie nie daje. wie gdzie przyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
fanraczej Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:22 Swoją drogą to Kuba ma tupet. W końcu to jest wicepremier. Ciekawe czy dostanie po łapkach.? Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:34 momentami sie rozkreca ale leper sie trzyma , tak sobie troche za bardzo na sile to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Kuba wygrywa za to z nim w gadce i matola z niego 18.03.07, 22:39 zrobil:)leppeer upadł. Odpowiedz Link Zgłoś
kittel3 Re: Kuba wygrywa za to z nim w gadce i matola z n 18.03.07, 22:42 Noo momentami Pan Andrzej nie nadciąga zbytnio za prowadzącym. Ubaw jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Kuba wygrywa za to z nim w gadce i matola z n 18.03.07, 22:42 kuba jest lepszy .pokonal andrzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: Kuba wygrywa za to z nim w gadce i matola z n 18.03.07, 22:42 Pomysł z Miśkiem niezły, ale niewykorzystany nawet w 25%. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny201 Re: Kuba wygrywa za to z nim w gadce i matola z n 18.03.07, 22:50 Program spoko! Lepper pod koniec dal sie dopiero wyprowadzic z równowagi Kuba nie przymilał sie do Jędrka i udawało mu się przmycić niezłe teksty-typu ćwoki w samoobronie;) a Misiek w studio byl nieźle nastukany;-) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:51 I to jest wicepremier. Załamałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
kittel3 Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:53 To był wicepremier. Mam nadzieje że pół polski to widziało. Odpowiedz Link Zgłoś
polski100 Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:53 Lepper wypadł zupełnie dobrze. Kuba też. Obydwaj w niezłym stylu. Tylko po co tak promują tego Miśka? Co w nim takiego zabawnego? Mnie nuży i zniesmacza. Odpowiedz Link Zgłoś
tatusia Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:54 Ten fagas jest gorszy od Rabczewskiej. Jak Boga kocham!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 23:01 świetny program wreszcie pokazali Leppera nie tylko przy mównicy, widać jaki to prosty czlowiek ... tylko teraz kiedy przychodzi refleksja ze ten czlowiek jest w rzadzie to aż sie boję jacy są inni.. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 23:12 polski100 napisała: > Lepper wypadł zupełnie dobrze. Chyba sie upiłęś nieźle, jeśli Lepper Twoim zdaniem wypadł dobrze w tym programie. Wypadła na maksa żenująco, po prostu przecietny człowiek po obejrzeniu tego programu usi być zniesmaczony i zakłopotany, bo do ciężkiej choroby ten prymityw jest jednym z najważnijeszych ludzi w kraju - to wstyd. Żarty seksualne (próbowałeś w kołysce), jakieś zagajanki o matce wojewódzkiego, jakieś teksty o uśpieniu córki, albo że kraj ma pecha bo naród nie głosuje w 100% na niego - i wiele wiele innych tekstów z tego programu, które padły z ust leppera, łącznie z chlebem na kanapie, to po prostu dno. Kuba mi zaimponował tym, ze nie "układał się" pod gościa - jechał po nim równo i za to 10 pktów dla prowadzącego, dla goscia zero. On nawet nie był w stanie ogarnać myśli zawartej w nadruku na koszulce, którą otrzymał, nie wspominając juz o tym, ze dystans do siebie ma zerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonniczy Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 23:50 Po prostu Leper dopasował się do konwencji programu i do prowadzącego. Obaj są siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 23:55 tylko o ile wojewódzki ma wdziek i styl i jest jaki jest z własciwym sobie polotem, o tyle Lepperowi szło to dopasowywanie się do konwencji jak rozsmarowywanie na kanapce masła wyjętego z zamrazalnika. Znacznie lepiej by zrobił, gdyby nie usiłował być na siłę zabawny, gdyby nie próbował upoadobnić się do prowadzącego, tylko zachował pewien poziom należny wicepremierowi. No ale taki on właśnie wicepremier, który mówi, ze jakby sie udał pierwszy numer to by mogł być ojcem. Albo ze za jego pomocą mozna spowodować ciażę - sorry, ale słuchanie zartów wicepremiera na temat jego włąsnej jurności przekracza moje granice tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
najpiekniejszy.we.wsi Re: Lepper u Wojewódzkiego 18.03.07, 22:57 program jak program, w sumie nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link Zgłoś
michal941 Jedynym sposobem jest kpina 18.03.07, 23:13 bo dyskusja programowa przy tej kumacji widza nie ma sensu. Panie Kuba, dobra robota. Wal w kosmite ile wleźie! Odpowiedz Link Zgłoś
wielka10 Re: Jedynym sposobem jest kpina 18.03.07, 23:55 To najlepszy odcinek Kuba Wojewódzki [Kuby Wojewódzkiego?] od czasu wizyty Agi Chylińskiej. A poza tym Szymek Majewski ma aktora a tutaj był oryginalny oryginał. He he he... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 No i Lepper wygrał 19.03.07, 01:14 Lepper, stary cham, ich załatwił. Koterskiego wdeptał w ziemię olewając go. Kuba pajacował, ale Lepper to pajac i cham w jednym i okazał się mocniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 bzdura 19.03.07, 03:13 bo nie o pojedynek tu chodzi ale o zabawe. traktowanie takiego programu poważnie jak publicystycznego to bzdura. fajna albo mniej fajna zabawa z lekkim morałem. i tyle. wyluzuj bracie. a że w głowie zostaje że AL to nie taki wielki burak jak myślimy... no cóż. każdy ma swój kaliber. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 No, myliłem się, ale ty nie masz racji 21.03.07, 01:42 Tu nie chodziło o zabawę. Kuba świadomie sprowokował Leppera do błazenady i wyszło, iż wicepremier RP to błazen jak Wojewódzki, tylko bardziej bezczelny. Wojewódzki pokazał, że wicepremier jest raczej facetem z kabaretu niż politykiem Odpowiedz Link Zgłoś
palmtop LEPPER 19.03.07, 03:52 Trochę się uśmiałem. Śmieszno było chyba dla każdego kto wyłączył się z polityki i postrzegania Wodza jako WC-premiera. Tokszoł z jego tekstami z udziałem każdej minigwiazdki sceny rozrywkowej byłby znośny i dla każdego zjadliwy. Perspektywa zmienia się faktycznie jeśli włącza się zielone światełko i woła "Halo ten pan reprezentuje mnie i mój kraj na arenie międzynarodowej. Kto to do k.nędzy jest???!!!". Można myśleć Oryginał z tego Endrju - nie znajdziesz takiego w całym sejmie i świecie polityki, naiwną gadką-szmatką dorównuje mu tylko Lechu Wałęsa, choć raczej on bardziej dbał o nieośmieszanie siebie samego. W swojej euforii bycia swojakiem Lepper czasem jak dziecko zapomina o braku granic przyzwoitości i wystawienia się na ośmieszenie (przyponiał też swój głupi rechot prostytucki). Miałem wrażenie jednak że dla Wojewódzkiego to był jeden z trudnieszych klientów, choć pewnie się tego nie spodziewał. Cóż, dla zwolenników Leppera to było dobre przedstawienie. Dla przeciwników niesmak i żałość że Kuba mu nie dokopał tak jak się spodziewali. A Lepper w swojej pysze i głupocie dumny z siebie über alles. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: LEPPER 19.03.07, 08:01 Szacunek dla Wojewódzkiego za to, że spytał Leppera czy wie o tym, że jest obciachem dla całej Polski. Wiadomo było, że Endrju nie odpowie, no ale już za samo to pytanie plus dla prowadzącego. Mógł go jeszcze spytać z taką grobową miną "Jak można zgwałcić prostytutkę?" i czekać ze spokojem aż coś powie ;D Gość oczywiście żenujący maksymalnie, już Bosak był lepszy, bo może i jest głupi, ale przynajmniej nie jest takim prostakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: A co Tuskówna mówiła? 19.03.07, 09:29 nic bo jej nie było, jaja ktos sobie robił. Odpowiedz Link Zgłoś
tu.babcia.koszyk.nosi Re: LEPPER 19.03.07, 09:48 kwiat_paproci napisała: > Szacunek dla Wojewódzkiego za to, że spytał Leppera czy wie o tym, że jest > obciachem dla całej Polski. ja pier..., ale wyczyn, powinni mu za to dać medal... <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
tetao Re: LEPPER 19.03.07, 11:20 > ja pier..., ale wyczyn, powinni mu za to dać medal... <LOL> Sposób "myslenia" kwiatuszka paroci jest bardzo charakterystyczny dla grupy, którą Lepper nazwał trafnie yntelygencją. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: LEPPER 19.03.07, 17:00 Nazwał ynteligencją zapewne tych, którzy nie przyznali wielkiemu myślicielowi IV RP żadnego tytułu doktora honoris causa w przeciwieństwie do jedynej, prawdziwej inteligencji, która szczęśliwie ostała się jeszcze na wschodzie Europy i przyznała mu aż 3. Och, tak mi wstyd,że nie doceniam geniuszu tego człowieka, naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
fka1 Re: Lepper u Wojewódzkiego 19.03.07, 10:51 eeeee tam - dla mnie lipa - jeden i drugi kadzili sobie niezle. byleby przypadkiem nic za duzo nie powiedziec. nie mowie, ze kuba mial go zgniesc jak w zeszlym tygodniu wszechpolaka - wszak lepper ma wiecej lat niz 24 i z mediami to sobie potrafi poradzic - ale zeby taki klub wzajemnej adoracji... nieladnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Lepper u Wojewódzkiego 19.03.07, 11:49 No i spotkali się - telewizyjny szpenio od "intektualnej prowokacji" i doktor hc ukraińskiej uczelni...wzięli sobie do zabawy trzeciego - bogu ducha winnego chłopczynę,któremu ktoś wmówił,że jest gwiazdą i jest interesujący... Pogadali na swoim poziomie.Godzinny program po którym nic nie zostaje w pamięci.Nawet jedno zdanie.Oto miara intelektualisty-prowokatora i doktora hc; chłopaczynie odpuszczam,bo to, z tej trójcy, jedyny głupek,który od swego idiotyzmu przynajmniej sie nie odżegnuje. Najlepiej wypadł pos.Maksymiuk. Odpowiedz Link Zgłoś
fanraczej Re: Lepper u Wojewódzkiego 19.03.07, 11:52 I śmiech niekiedy może być nauką kiedy się z przywar nie z ludzi natrząsa... wiecie kto to. Bo do praogarmu KW bardzo pasuje. ps Lepper położony śmiechem. Nie tylko KW ale publiki. Zobaczycie nastepne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
lalalab Re: Lepper u Wojewódzkiego 19.03.07, 12:19 ja tam się wynudziłam...i mniej więcej w połowie odcinka usnęłam... Odpowiedz Link Zgłoś
wielka10 cytat odcinka!!! 19.03.07, 12:44 ja sie urodziłem 13 i pan zobaczy jaki szczęściarz jestem - Lepper pan jest szczęściarz ale naród ma pecha - Wojewódzki Odpowiedz Link Zgłoś
brundlefly Kuba się odmładza:) 19.03.07, 13:18 Słyszeliście jak dwukrotnie wczoraj powiedział przy Lepperze, że ma 37 lat? I nie mówcie mi, że to były żarty, powiedział to poważnie. Młodnieje z wiekiem, zupełnie jak Madonna:) Myślałem, że to facetów nie dotyczy:] Dla przypomnienia: Jakub Władysław Wojewódzki (ur. 2 sierpnia 1963 w Koszalinie) Odpowiedz Link Zgłoś
lalalab Re: Kuba się odmładza:) 19.03.07, 15:03 w pewnym wieku kawalerowie wolą odejmować sobie lata...i nie ma nic w tym złego...a co. Nie wolno im?? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Kuba się odmładza:) 19.03.07, 16:57 patrzta no patrzta-cham wam wlazł na salony. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Kuba się odmładza:) 19.03.07, 18:12 Ło matko, przecież to jaja były, Wojewódzki często zaniża swój wiek, ale tak z puszczaniem oczka. Odpowiedz Link Zgłoś
dereck30 lepper u kuby 19.03.07, 20:57 uznanie dla cheppera, nie był nadęty i gólnie sparalizowany jak ten bubek Bosak,wziąl wszystko na luzie, tak jak trzeba było. Duzy plus. Ogolnie - z Leppera świetny showman i kiepski polityk. Kuba i Andrzej sie swietnie zgrali. Dwóch szołmenów. Odpowiedz Link Zgłoś
wielka10 Re: lepper u kuby 20.03.07, 19:24 a ten fragment z córką która zmarła. Lepper był genialnym dostawcą emocji. moim zdaniem ktoś go fenomenalnie przygotował. tymochowicz??? Odpowiedz Link Zgłoś
fanraczej Re: lepper u kuby 20.03.07, 19:29 Moja firma jest podzielona na pół. Jedni twierdzą że KW świetnie wypromował Leppera i pomógł mu zdobyć nowy elektorat. Drudzy że genialnie obnażył jego tandetność, koszarowość i smutny oddech. Nie wiem czy to sukces tego programu czy brak sukcesu pomysłu na rozmowe autora. Odpowiedz Link Zgłoś
tatusia Ludzie!!!! 20.03.07, 21:03 To jest program rozrywkowy. To nie jest publicystyka z cyklu Polacy, Co z tymi Polakami czy Warto z Polakami rozmawiaç. Lepper miał więcej luzu niż WY na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
koko1239 Re: Ludzie!!!! 20.03.07, 23:17 Nie prawda. Walka polityczna nabiera rozmachu. Wszyscy jesteśmy podejrzani. Lepper i Wojewódzki też. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina63 Re: Ludzie!!!! 20.03.07, 23:57 U Kuby byli - Olejniczak, Tusk (2 razy), Rokita, Borowski, Bosak... Lepper wypadł n a j l e p i e j. Czy są jakieś pytania dotyczące przyszłości t e g o kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
oley001 Re: Ludzie!!!! 21.03.07, 11:43 Tak. Zacznijcie pisać wiersze pochwalne to się może załapiecie do kancelaryji panaprezia AL. Podobno warto. PiS skanuje sieć! Odpowiedz Link Zgłoś
jolazursusa lepper u kuby 21.03.07, 18:33 to wielki sukces marketingu politycznego. niestety kw sie do tego przyczynił. Odpowiedz Link Zgłoś