Gość: gggg IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 09:57 wiecie moze co to za piosenka "uzywana" w reklamie ery omnix? bede dźwięczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sam nie wiem Re: Era O IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 08.05.03, 14:08 Gość portalu: gggg napisał(a): coz, oficjalna odpowiedz ery: muze stworzyl smolik specjalnie dla ery i nie wiedomo kiedy bedzie w jakis normalny sposob dostepna > wiecie moze co to za piosenka "uzywana" w reklamie ery omnix? bede dźwięczna > za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Era O IP: *.BMJ.net.pl 09.05.03, 01:01 no nie wiem czy specjalnie dal ery, bo ona jest na jego płytce tylko nie mam pojęcia, której ale chyba tej ostatniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddd Re: Era O IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 09.05.03, 11:13 takie info dostalem od ery:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza Re: Era O IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 10:46 Gość portalu: dddddd napisał(a): > takie info dostalem od ery:( Bzdura! Na jakiej plycie? Ani na pierwszej, ani na drugiej tej piosenki nie ma. Zostala zrobiona dla ERY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Era O IP: *.BMJ.net.pl 11.05.03, 12:33 no to ciekawe, bo słuchałam tego kawałka nie jeden raz z jego płyty to chyba była ta Smolik 2, bo taka okładkę kojarzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza Re: Era O IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 13:13 Piszesz, ze sluchalas niejeden raz- pamietasz moze tytul?NIE JEST TO PIOSENKA Z PLYTY- ani pierwszej, ani drugiej, i wiem to na pewno, bo od Smolika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Era O IP: *.BMJ.net.pl 13.05.03, 21:27 Specjalnie dzisiaj poszłam i sprawdziłam ponieważ nie jest to moja płytka. Jest to utwór: 2-gi którego tytuł brzmi "50 tysięcy 881" z pierwszej płytki Andrzeja Smolika "Smolik". www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.towar?oferta=199026&zet=bsonalqcslxcmjeltuofpcgmcmkwhy&ret=wys24753942 pod tym linkiem w Merlinie można ściągnąć 30 sekund i sobie sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam nie wiem Re: Era O IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 22:56 Coz, watek zdaje sie jest o reklamie ery omnix, ktora to reklama ma niewiele wspolnego z reklama: "szukam w ludziach dobra". tez era ale sprzed pol roku:) pozdrawiam i uwazam dyskusje za zakonczona ( do czasu udostepnienia piosenki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza Re: Era O IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 09:39 wlasnie, mowimy o ERZE Omnix, a nie o reklamie sprzed kilku miesiecy, gdzie faktycznie byla piosenka z Rojkiem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Nokia 7250!!! 13.05.03, 13:27 a reklama Nokia 7250- oddam duzo za ten theme-plis help me jesli ktoś wie czyje to? NOKII tylko ze sie tak wyrażę? Odpowiedz Link Zgłoś