IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 09:57
wiecie moze co to za piosenka "uzywana" w reklamie ery omnix? bede dźwięczna
za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: sam nie wiem Re: Era O IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 08.05.03, 14:08
      Gość portalu: gggg napisał(a):
      coz, oficjalna odpowiedz ery: muze stworzyl smolik specjalnie dla ery i nie
      wiedomo kiedy bedzie w jakis normalny sposob dostepna

> wiecie moze co to za piosenka "uzywana" w reklamie ery omnix? bede dźwięczna
      > za odpowiedz
      • Gość: goa Re: Era O IP: *.BMJ.net.pl 09.05.03, 01:01
        no nie wiem czy specjalnie dal ery, bo ona jest na jego płytce tylko nie mam
        pojęcia, której ale chyba tej ostatniej
        • Gość: dddddd Re: Era O IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 09.05.03, 11:13
          takie info dostalem od ery:(
          • Gość: masza Re: Era O IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 10:46
            Gość portalu: dddddd napisał(a):

> takie info dostalem od ery:(
            Bzdura! Na jakiej plycie? Ani na pierwszej, ani na drugiej tej piosenki nie ma.
            Zostala zrobiona dla ERY.
            • Gość: goa Re: Era O IP: *.BMJ.net.pl 11.05.03, 12:33
              no to ciekawe, bo słuchałam tego kawałka nie jeden raz z jego płyty to chyba
              była ta Smolik 2, bo taka okładkę kojarzę...

• Gość: masza Re: Era O IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 13:13
                Piszesz, ze sluchalas niejeden raz- pamietasz moze tytul?NIE JEST TO PIOSENKA Z
                PLYTY- ani pierwszej, ani drugiej, i wiem to na pewno, bo od Smolika.
                • Gość: goa Re: Era O IP: *.BMJ.net.pl 13.05.03, 21:27
                  Specjalnie dzisiaj poszłam i sprawdziłam ponieważ nie jest to moja płytka.
                  Jest to utwór:
                  2-gi którego tytuł brzmi "50 tysięcy 881" z pierwszej płytki Andrzeja
                  Smolika "Smolik".

www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.towar?oferta=199026&zet=bsonalqcslxcmjeltuofpcgmcmkwhy&ret=wys24753942

pod tym linkiem w Merlinie można ściągnąć 30 sekund i sobie sprawdzić
                  • Gość: Sam nie wiem Re: Era O IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 22:56
                    Coz, watek zdaje sie jest o reklamie ery omnix, ktora to reklama ma niewiele wspolnego z reklama: "szukam w ludziach dobra". tez era ale sprzed pol roku:)
                    pozdrawiam i uwazam dyskusje za zakonczona ( do czasu udostepnienia piosenki:)
                    • Gość: masza Re: Era O IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 09:39
                      wlasnie, mowimy o ERZE Omnix, a nie o reklamie sprzed kilku miesiecy, gdzie
                      faktycznie byla piosenka z Rojkiem. Pozdrawiam!
    • shelter Nokia 7250!!! 13.05.03, 13:27
      a reklama Nokia 7250- oddam duzo za ten theme-plis help me jesli ktoś wie czyje
      to? NOKII tylko ze sie tak wyrażę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka