paulinaa 01.04.07, 18:49 jak myslicie: kto odpadnie? Moim zdaniem Maserak i Omena. chociaz powinna Kasia Tusk. Tylko Stefano by bylo szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Hmm... 01.04.07, 18:57 ...mam takie same typy i niestety takie przypuszczenia. Choć Omena tańczy kiepsko (nie rozumiem zachwytów Galińskiego) to Tuskówna tańczy jeszcze gorzej, ale pewnie dziś jeszcze nie odleci... a szkoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Hmm... 01.04.07, 19:02 ja ja naprawde lubie ale chyba juz czas zakonczyc przygode z tancm. Bo nie sądze by w sambie nas oczarowała. w ogole fajny odcinek dzis bedzie bo wreszcie wszyscy będa tanczyc to samo i tym czyms bedzie samba:) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Hmm... 01.04.07, 19:41 Powinna odpaść Tuskówna (jedynie Stefana byłoby żal), a pewnie odpadnie Omenaa lub Cerekwicka (tutaj też młodego ciacha byłoby żal:). Ja aż sie boje jak sobie wyobrażam nijaką, pozbawioną werwy Kasię tańczącą sambę. Jak zwykle jestem ciekawa Tyńca i Obuchowicza - temu drugiemu latino dobrze wychodzi. Iwan też pewnie się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
goskabab Re: TzG odc. 5 01.04.07, 21:27 a kim jest ten przystojniak, który śpiewa "Let's dance"?? Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: TzG odc. 5 01.04.07, 21:30 kiedyś go widziałam w jaka to melodia z innym fryzem Odpowiedz Link Zgłoś
annasen Re: TzG odc. 5 01.04.07, 21:44 To Jarek Weber. Codziennie można go zobaczyć w programie Jaka to melodia. Odpowiedz Link Zgłoś
ytong13 Re: TzG odc. 5 01.04.07, 21:31 Tuskówna najwięcej punktów? Donald chyba dzwonił do Waltera z przyjacielskim pozdrowieniem?! Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: TzG odc. 5 01.04.07, 21:32 omena powinna odlecieć, szkoda ze zostala, ewa była sympatyczna.. ten co spiewal to sie wyrobił nazwiska zapomnialam ale wygral turniej na tvn kiedys prowadzony przez wodeckiego nazwy tez niepamietam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: TzG odc. 5 01.04.07, 21:33 tuskówna dzis naprawde dobrze zatanczyła sama jestem w szoku :) widocznie rowiński jest lepszym nauczycielem;) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG odc. 5 01.04.07, 21:38 madziulka1982 napisała: > tuskówna dzis naprawde dobrze zatanczyła sama jestem w szoku :) > widocznie rowiński jest lepszym nauczycielem;) Jeżeli Stefano uległ kontuzji wczoraj to jednak jego to zasługa :). Kasia rzeczywiście dziś zdecydowanie lepiej. Biorąc pod uwagę, że wczoraj wymieniła partnera - wręcz świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: TzG odc. 5 02.04.07, 14:00 madziulka1982 napisała: > widocznie rowiński jest lepszym nauczycielem;) Jak miło było popatrzeć na Rowińskiego :))))))) Tuskówna nie zakłócała mi odbioru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella no tak, nic w tym programie, nie jest 01.04.07, 21:40 nieprzypadkowe i nie ma zadnego oszustwa. tak, drzewo tuskowna pierwsza, buahaha i ja mam w to uwierzyc? drugie drzewo, omena zostala, i ja mam w to uwierzyc, ze ona jest sympatyczniejsza od ewy i lepiej tanczy? zenada, teraz to nawet juz sie nie kryja, wala rowno po oczach. a ten co spiewal to weber sie nazywa, imienia nie pomne, ale to faktycznie on wygral ktoras edycje drogi do gwiazd Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: no tak, nic w tym programie, nie jest 01.04.07, 21:43 jarosław weber imie sobie przypomnialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: no tak, nic w tym programie, nie jest 01.04.07, 21:43 Droga do gwiazd:) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: no tak, nic w tym programie, nie jest 01.04.07, 21:47 bagatella napisała: > tak, drzewo tuskowna pierwsza, buahaha i ja mam w to uwierzyc? A w co tak ciężko uwierzyć? Że ludzie głosują na sympatyczną dziewczynę, która robi postępy i jest biedna, bo partnera straciła? To na kogo mają niby głosować? > drugie drzewo, omena zostala, i ja mam w to uwierzyc, > ze ona jest sympatyczniejsza od ewy i lepiej tanczy? Omena świetnie wygląda i ma świetnego partnera. To wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: TzG odc. 5 02.04.07, 13:59 madziulka1982 napisała: > omena powinna odlecieć, szkoda ze zostala, ewa była sympatyczna.. też jestem tego zdania! > ten co spiewal to sie wyrobił nazwiska zapomnialam ale wygral turniej na tvn > kiedys prowadzony przez wodeckiego nazwy tez niepamietam:)))))) "Droga do gwiazd" :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss10 Re: TzG odc. 5 01.04.07, 21:36 To żenada z tą Tuskówną. Ona tańczyła beznadziejnie - jak kłoda. Jest w ogóle tak sztywna i moim zdaniem w tej ich sambie było zero samby. Protekcja, protekcja, protekcja. Bis Kwaśniewskiej. Sorka, ale gó.. mnie obchodzi ten cały program i kto w nim wygra, choć mogę iść o zakład że Tuskówna będzie co najmniej droga. DNO. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG odc. 5 01.04.07, 21:49 miss10 napisała: > Protekcja, protekcja, protekcja. Wychodzicie z błędnego założenia, że widzowie głosując oceniają taniec. Od tego to są sędziowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: TzG odc. 5 03.04.07, 01:24 miss10 napisała: > To żenada z tą Tuskówną. Ona tańczyła beznadziejnie - jak kłoda. Że tak powiem: pieprzysz. W tym programie tańczyła rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka.to.ja Re: TzG odc. 5 01.04.07, 21:34 Ewa Wachowicz... strasznie mnie irytowało to jej mizdrzenie się, potrząsanie głową i spoglądanie na Marka.... taka dzidzia piernik. Nie podobala mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa co Skrzynecka miała na głowie?pytanie za 100 pktów 01.04.07, 21:36 mi to wyglądało na śpiącego pudla... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie3 Re: co Skrzynecka miała na głowie?pytanie za 100 01.04.07, 21:45 To, że Kasia Tusk dostała tak wysokie oceny to chyba prima aprilis? Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: co Skrzynecka miała na głowie?pytanie za 100 01.04.07, 21:48 Dlaczego? To był najlepszy taniec Kasi. Ladnie wygladała, bardzo wdzięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
miss10 Re: co Skrzynecka miała na głowie?pytanie za 100 01.04.07, 22:06 >>>Dlaczego? To był najlepszy taniec Kasi. Ladnie wygladała, bardzo wdzięcznie. Virr , to jest konkurs i liczy się jak kto wypadł na tle innych, a nie sam w sobie. Tusk w porównaniu z innymi wypadła beznadziejnie. !!! Druga Oleńka K. - nie przypadkiem chyba od razu znalazła z Mamą pracę w TVN :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slonki Re: co Skrzynecka miała na głowie?pytanie za 100 01.04.07, 22:18 Nie znasz sie, tylko bardzo jej nie lubisz a to nie ma nic wspolnego z obiektywna ocena wystepu Kasi...Bardzo dobrze dzisiaj zatanczyla i robi postepy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia007 Re: co Skrzynecka miała na głowie?pytanie za 100 01.04.07, 22:29 robi postępy tylko szkoda ,że po drodze odpadają lepsi od niej. Zobacz taka Wavhowicz miała za tango i walca z tego co pamietam 8 punktów, a za paso jakies 9 od Iwony a Kasia co 3 albo 4. Trzeba patrzec na cały program a nie tylko na jedne taniec. Kaska dzisiaj była lepsza niz poprzednio ale nadal obok Omenny jest nasłabsza. Nie była zbyt sztuwna za to plus, taka nieśmiała niby a jednak sie przełamała wiec plus ale nagal cały czas była trzymana przez partnera, nie wykonała sama żadnej figury i nie obyło sie oczywiście bez noszenia itp:/. Ogołnie zycze powodzenia ale jednak byłabym za tym żeby oceniać cały program a nie jedne taniec. Ku mojemu zaskoczenoiu z Rowińskim lepiej wyglądała niż ze Stefano. Szkoda mi Ewy bo uwazałam ,ze Omena powinna poleciec i sszkoda mi Cerekwickiej i Bartosza-byli najlpesi a przed nimi w rankingu telewidzów wyzej uplasowali sie gorsi od nich:/. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: co Skrzynecka miała na głowie?pytanie za 100 01.04.07, 22:57 ewelcia007 napisała: > szkoda mi Cerekwickiej i Bartosza-byli najlpesi a przed nimi w rankingu > telewidzów wyzej uplasowali sie gorsi od nich:/. Bo telewidzowie _nie są_ od oceniania tańca. Po co mieliby to robić? Od tego są specjaliści w jury, a nie widzowie - w przytłaczającej większości o tańcu pojęcie mający żadne. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrusek2007 Re: TzG odc. 5 02.04.07, 10:47 Szkoda Marka Fiksy. Podobał mi się :-) Omenaa powinna polecieć... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz777 Re: TzG odc. 5 02.04.07, 11:14 mikrusek2007 napisała: > Szkoda Marka Fiksy. Podobał mi się :-) > Omenaa powinna polecieć... No co Ty? Gwiazda tvn? Ona ma wygrać! No, w ostateczności zająć II miejsce. Wszystko przecież juz dawno ustalone :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odc. 5 02.04.07, 13:27 kasia tusk mnie jednak zaskoczyla:) bardzo fajna samba! tylko szkoda, ze nie tanczyla jej ze stefano szkoda mi ewy wachowicz. lubie ją powina byla odpasc omena z maserakiem dziwi mnie male poparcie publicznosci dla kasie cerekwickiej;> Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG odc. 5 02.04.07, 13:51 Kasia z tym zastepczym partnerem(Piotr Rowinski?ß) lepiej sie prezentowala. Pzystojny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: TzG odc. 5 03.04.07, 01:28 paulinaa napisała: > dziwi mnie male poparcie publicznosci dla kasie cerekwickiej;> Ja tam wolę jak śpiewa i to w radiu :D Odpowiedz Link Zgłoś
minka76 Re: TzG odc. 5 04.04.07, 01:40 Hmmm...dla mnie Rowiński, jako jedyny z tańczących profesjonalistów ma w sobie to coś :))))Kto wie, może nawet dzięki temu Tuskówna zatańczyła jak na razie najlepszy swój taniec;) Powinna odpaść Omena, oprócz jej szczudłowatego tańca nie podobała mi się jej poza i ciągłe nerwowe oblizywanie war. A Wachowicz...cóż, starała się babicha jak mogła, czasem aż za bardzo. Niesmacznie wyglądało jej każdorazowe obfite rzucanie się na szyję partnerowi, czy to był powód do szczęścia czy nie. Miałam wrażenie, że on odetchnął z ulgą. Cerekwicka coraz lepsza, chociaż obawiam się, że w przyszłym tygodniu stanie do wylotu razem z Omeną. A szkoda by było. Iwan i Blanka wyglądają na bardzo zgrany duet, tak jakby mieli się ku sobie. Za Tyńca zawsze trzymam kciuki. Kamila chyba jest osobą bardzo wymagającą i nie cierpiącą sprzeciwu. Na szczęście on daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś