Dodaj do ulubionych

Superstacja

05.04.07, 12:22
Odkrylam takie 'cos' w moim telewizorze. Nie wiem jeszcze co to ma byc za
kanal, ale zupelnie rozklada mnie na lopatki pani Luiza Zajac, ktora prowadzi
jakies wywiady, zapowiada itp... widac, ze jest zupelnie nie wprawiona, ale
zarazem calkiem sympatyczna. jednak dzis wystapila w kompletnie wymietolonej
i zdefasonowanej marynarce - stad moja propozycja dla pracownikow
superstacji - konieczna jest inwestycja w zelazko.
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Superstacja 05.04.07, 12:37
      to mają być takie telewizyjne
      superekspressy i fuckty
      u mnie ta stacja nie zagosci...
      :-/
      • pawel_bielsko Re: Superstacja 05.04.07, 16:25
        Wg mnie to takie nieprofesjonalne zaczatki czegos przypominajacego marna wersje TVN24.
    • rzywopuod Re: Superstacja 05.04.07, 16:48
      Na początku fajna jest do oglądania ta niezbyt profesjonalnie robiona stacja,
      potem jednak ten nieprofesjonalizm zaczyna mocno denerwować.
      • animetka Re: Superstacja 05.04.07, 19:10
        Tak,tak,to taka podróba TVN 24.
    • feminasapiens Re: Superstacja 05.04.07, 19:50
      Nie wiem dlaczego ale prezenterzy tej "superstacji" sprawiają wrażenie jakby
      byli wyjęci z jakichś tanich produkcji filmów hm.. jak to powiedzieć żeby ich
      nie obrazić.. filmów dla dorosłych.

Tylko te ubrania jakoś dziwnie na nich wyglądają

W ogóle jakaś dziwna ta "stacja"
      • giboss Re: Superstacja 05.04.07, 20:38
        jak to można znaleźć ?
        • drzejms-buond Re: Superstacja 06.04.07, 09:54
          w górnym okienku wpisujesz wuwuwu.google.pl
          wyskakuje strona z wyszukiwarką
          tu w okienku wpisujesz : superstacja i klikasz enter
          wyskakuje strona z adresami
          klikasz na pierwszy link od góry
          i otwiera się
          www.superstacja.com/

:]
    • jollaa Re: Superstacja 08.04.07, 22:35
      Jak wiele zależy od oświetlenia, w tej stacji nawet Jaruga-Nowacka wygląda jak
      stara zdzira. Chociaz normalnie to przemila, wypielegnowana babka.
      • bialy.orfeusz Re: Superstacja 08.04.07, 22:43
        odwrotnie - normalnie wyglada jak stara zdzira, ale jak ja odpowiednio oswietla
        wtedy prezentuje sie troche lepiej
      • andywaw Re: Superstacja 09.04.07, 15:07
        Wpuszczanie telefonów przez godzinę z pozdrowieniami ("pozdrawiam szwagra z
        Bytomia"), wszystko się pętli bo gawiedź nigdy nie ściszy telewizora tylko
        podkręca na maxa, w tle hity typu "Jesteś szalona" i inne disco polo,
        prowadząca mówi o "śmiNgusie", sygnał stacji z muzyczką chyba z kreskówek z
        Donaldem lub psem Pluto, serwis informacyjny "punktualnie" o 15:03...
        Zenuła. Dziękuję.
        • grote Re: Superstacja 10.04.07, 09:32
          Poziom, elokwencja i głównie inteligencja prowadzących /pań w szczególności/ -
          mniej niż zero. Otwierałam oczy i uszy ze zdumienia jak dziewczyna-
          spikerka /chyba Małgorzata Kosik chyba koleżanka "gwiazdy " pogodynki Omeny z
          jakieś quasi erotycznego programu/ na dzień dobry składała w sobotę życzenia
          urodzinowe wszystkim urodzonym właśnie 7 kwietnia - a w szczególności panu
          Krzysztofowi Rutkowskiemu na 60 urodziny. Dno....dno....
          • tommy_girl Re: Superstacja 11.05.07, 20:25
            Krzywdzacym jest stosowanie okreslenia wobec prezenterek 'wyjete z taniego
            filmu dla doroslych'. Po czym to widzisz? Rozumiem krytyke wypowiedzi, sposobu
            prowadzenia programu,itd. ale ta wypowiedz mnie zszokowala. Chcialabym zobaczyc
            twoj 'look'. Razi mnie strasznie takie ocenianie ludzi. 'Zly masz charakter' A.
            Kwasniewski.

Moim skromnym zd. dziewczyny maja kostiumy szyte przez tego samego
            designer'a;) Kolnierzyki wyciete w ten sam sposob. Uwazam, ze konwencja kanalu
            wlasnie jest taka: by prowadzic luzne rozmowy, niekoniecznie na tematy
            polityczne. Nie da sie ukryc, ze jest roznica z TVN24. Prezenterki nie staraja
            sie o sztywna rozmowe z rozmowcami. Wydaje mi sie, ze nie czytaja z promptera
            (ze wzgl na sposb wyslawiania sie), ale moze zle zauwazylam. Glupie jest
            porownywanie SUPERSTACJI do TVN24. Przeciez to zupelnie inny pomysl na
            przekazywanie info. Obvie sa podobienstwa, ale tworcom sadze nie chodzilo o
            wporwadzenie na rynek podobizny wyzej wspom TV. Raczej odpowiednikiem bedzie
            polsatowska TVBiznes...

Calkiem mi sie podoba. Smieszna TV, inna.
            • kb6 Re: Superstacja 12.05.07, 00:36
              A ja z przyjemnością oglądam Superstację. Trochę świeżego powietrza i uśmiechu
              każdemu się przyda. Zmęczona już jestem tymi nadętymi programami o podobnej do
              siebie atmosferze. Wpadek technicznych już prawie nie ma, chociaż szkoda, bo
              były czasem zabawne. Większości forumowiczom FT krytykanctwo myli się z
              inteligencją. Taka pospolita polska skaza. Pewnie, starym zwyczajem, zostanę
              posądzona o jakieś koneksje z Superstacją.
              • cze67 Re: Superstacja 12.05.07, 11:16
                Bardzo lubię Krzywe Zwierciadło. Takie hardkorowe Szkło kontatkowe.
                • efad4d Re: Superstacja 12.05.07, 18:40
                  jak jestem zmeczony sztywnoscia i tempem tvn 24 to sobie przelaczam na
                  superstacje , gdzie wszystko jest duzo bardziej leniwe
                  to jej najwieksza zaleta - brak w niej tempa jakim charakteryzuja sie inne tv i
                  dzieki temu przyjemnie sie to oglada, poza tym podoba mi sie , ze osoby
                  zaproszone do studia maja duzo czasu zeby sie wypowiedziec i nikt im nie
                  przerywa w polowie zdania
                • magorny Re: Superstacja 12.05.07, 19:53
                  to stacja dla polglowkow i mentalnych wsiurow, a ze jednych i drugich nie brak ...
                  • tommy_girl Re: Superstacja 12.05.07, 20:41
                    Ale czemu dla polglowkow i mentalnych wsiurow??? Obrazajac ludzi bys podal/a
                    moze jakies dowody??? Na forum tylko obrazasz innych lub wszystko jest dla
                    ciebie beznadziejne. Az sie boje pomyslec co zes napisal/a w watku o Eurowizji,
                    ze zostal skasowany... Patriota, za pewne, z ciebie wlk.No prosze napisz mi
                    czemu tak uwazasz tylko prosze o fakty, a nie rzeczy typu bo pani jest brzydka.
                    • magorny Re: Superstacja 12.05.07, 20:44
                      wroc do szkoly, naucz sie polskiego!
                      • tommy_girl Re: Superstacja 12.05.07, 21:00
                        Uuuuu pojechales. Swietna riposta. ZAPEWNE mysles dlugo. Na szczescie przede
                        mna jeszcze sporo czasu do nauki w przeciwienstwie do ciebie.
                        Doczekam sie jakichs faktow??
                        • magorny Re: Superstacja 12.05.07, 21:13
                          faktem jest, ze jestes nieukiem.
                          • tommy_girl Re: Superstacja 12.05.07, 21:18
                            Hehehe, no tak. Tylko na to cie stac??? A wydawaloby sie, ze meloman nie rzuca
                            slow 'ot tak'. Teraz to ja moglabym cie nazwac polglowkiem, ale reprezentuje
                            wyzszy poziom kultury, mimo ze jestem anonimowa i moge obrazac wszystkich po
                            kolei. Tak ogolnie to ciete te twoje riposty. Stan depresji zbliza sie nie
                            ublaganie...
                            • magorny Re: Superstacja 12.05.07, 21:25
                              nie nazwalem cie nikim innym poza nieukiem. jeszcze raz sugeruje skoncentrowac
                              sie na jezyku polskim. superstacja nie jest najlepszym nauczycielem.
                              • tommy_girl Re: Superstacja 12.05.07, 21:27
                                Aaaaa czyli sugerujesz, ze polglowek i mentalny wsiur to nie jest obraza. Jako
                                widz superstacji moglam sie poczuc urazona, nie sadzisz. Czyli mam sie nie
                                obrazac??? To jest twoj sposob wyrazania sie na temat innych ludzi, ale nie
                                obrazobojczy??? Hm...jednak sie obrazam...
                                • magorny Re: Superstacja 12.05.07, 21:30
                                  ech, obrazaj sie ile wlezie, wolny wybor
                                  • tommy_girl Re: Superstacja 12.05.07, 21:32
                                    Ok, to ja sie obrazam, a ty mnie przepros. Albo podaj czemu uwazasz widzow SS
                                    za polglowkow,itd. Bo moze ja nie wiem, ze jestem polglowkiem, a ty mnie
                                    oswiecisz...
    • switonemsi Re: Superstacja 12.05.07, 23:05
      Bardzo fajne, duzo ladnych dziewczyn prowadzi.
      Prowadzace nie probuja robic niczego na sile (jak w "Dzien dobry TVN", bosz jaka
      Kinga Rusin jest slaba!) i nie prowadza wydumanych rozmow. Mozna obejrzec na
      przebudzenie...
    • digiman Re: Superstacja 25.05.07, 21:46
      Mam pytanie do widzów Superstacji - czy nadal jest tam taka fajna czołówka
      Dziennika z podkładem dźwiękowym, jak to ktoś trafnie ujął, przypominającym film
      Disney'a ?? :D

Oglądałem i słuchałem tego w filmiku promocyjnym. Niedługo może będę miał dostęp
      do tej TV i chciałbym wiedzieć czy będę sobie mógł tego częściej słuchać.
      Podoba mi się nawet choć dl stacji z newsami niezbyt może ona pasuje :)
      • andywaw Re: Superstacja 25.05.07, 23:25
        Tak, dalej mają tę muzyczkę rodem z kreskówek Disneya jako początek i koniec
        serwisu informacyjnego. Słuchasz sobie tej skocznej muzyczki a zaraz potem
        dowiadujesz się ilu ludzi zginęło w kolejnej katastrofie. Super, super stacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka