Gość: wosiania IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 09:21 No proszę, najpierw Alicja - szampon Head&Schoulders, potem Klaudiusz - KFC, a teraz Moniczka i reszta w reklamie kosmetyków Och! Katastrofa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAK Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 09:24 OH! ZOSTAŁAM PIOSENKARKĄ OH! ZOSTAŁEM MUZYKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.imp.gda.pl 28.11.01, 09:30 ta reklama jest zarabista, jest fantastyczna!!!! teraz uzywam kosmetyków cho od stóp do głów (szkoda, ze mam tylko jedna) , i może też zostane piosenkarką, albo muzykiem czy kimkolwiek no.... jest suuuuperrr hje hje hje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.netia.pl 28.11.01, 09:28 Mnie najbardziej podobała się reklama batonika z orzeszkami. Naukowiec przeprowadza eksperyment z małpą. Małpa sięga do słoja z orzeszkami , zaciska pięść na orzeszkach i nie może wyjąć łapy ze słoja. Naukowiec przygląda się bacznie i cierpliwie. Po czym sięga po reklamowany batonik do kieszeni fartucha. Zaciska pięść na batoniku i.... nie moze wyjąć ręki z kieszeni. Małpa zapomina o orzeszkach i bacznie z naukowym zacięciem zaczyna obserwować naukowca. Umieszczenie tej reklamy przed programem BB , po wydarzeniach z Irkiem uważam za majstersztyk aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: och! to fuj! IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 09:28 Reklama i dobór osób - tragedia; niedoszły muzyk, niedoszły restaurator, niedoszła piosenkareczka, niedoszła narzeczona niedoszłego muzyka; drętwy pomysł, w zasadzie kompletny jego brak - "siedzą i ględzą"; nuda, statyczność; to mogłaby być "reklama" wszystkiego i niczego zrazem; śmierdzi tanią drogerią - lendarna przemysławka to escada przy tym czymś (sorry za to porównanie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: jak... ? IP: 212.160.165.* 28.11.01, 09:36 Tak samo mi sie podoba jak kucharz w dresie z okularami przeciwslonecznymi na lysinie oraz hit p.Sewiolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 09:52 Ciekawe ile dostali za udział w tej reklamie? Pewnie marne grosze, na które i tak by polecieli. Tak samo jak podobna Moniczka za zdjęcia w Playboyu dostała śmieszne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: jak... ? IP: *.polkomtel.com.pl 28.11.01, 10:03 To jest traaaaaaaaaagedia!!!!! Co za idiota puścił to na wizję... Szok!!! Jakis parfium z serii ulubionej przez nasze babki "Być może.." I na koniec to hasło wypowiadane przez Klaudiusza.. Dno! Albo te wstawki o programie Klaudia - kto go głównie prosi o autografy - dzieciaki!!!! Albo kto go zaprasza do gotowania? Ludzie raczej niewymagający (nie chcę nikogo obrazić, ale to raczej taka średniejsza klasa społeczna.. przepraszam..) I to skakanie w sklepie. To ma byc taki fan, pokazujacy ze Kaludio jest kull. Żenadą wieje z Ciebie telewizjo.. popraw się bo to 21 wiek, a Ty nas traktujesz jak półgłówków.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: jak... ? IP: *.wlochy.leased.ids.pl 28.11.01, 13:27 taka reklama może lecieć tylko przy okazji BB- ogólnie to zwalona kompletnie!! Raz oglądałam program pt. Niespodzianka Klaudiusza- to już nawet dno urwało to po prostu brak słów. Liczyłam na coś ala Kuroń a tu program ala głupek- żenujące!! Natomiast oglądałam też raz program z udziałem Gosiaczka- szkoda że jest o takiej kiepskiej godzinie nadawany. Bardzo fajny program o urządzaniu wnętrz a i Gosiaczek nie był taki żenująco głupi jak Klaudiusz. Widocznie TVN chce pomóc biednemu Klaudiuszkowi żeby jednak niebożątko zebrał trochę kaski i wrócił na ojczyzny łono! P.S. W poprzedniej edycji nie przepadałam za Gosiaczkiem! - a teraz to nie sympatia do niej przeze mnie przemawia tylko tematyka programu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: jak... ? IP: *.imp.gda.pl 28.11.01, 10:06 hihi zapomnialam dodac, ze to co ja uzywam, raczej uzywałam, to och-syf na komary ahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 10:46 Jeżeli Och! to rzeczywiście kioskowa tandeta, którą kupują przeciętni, a w zasadzie poniżej tej przeciętności Kowalscy, to z marketingowego punktu widzenia reklama została trafnie zaprojektowana: ma trafić do klasy niższej średniej a dla takich ludzi Moniczka, Klaudio itd. są AUTORYTETAMI i na pewno są przekonywujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: jak... ? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:59 Wiadomo,że Monika nie używa kosmetyków Och(prawdę mówiąc nie wiem co to za kosmetyki)więc jest to zupełnie niewiarygodna reklama.Wiarygodniejsze byłoby reklamowanie przez Monikę kosmetyków jakiejś lepszej,znanej firmy.A do tego jeszcze Patrycja.Po takiej reklamie w zyciu nie kupiłabym tych kosmetyków. To nie reklama tylko antyreklama.Przynajmniej ja to tak odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: jak... ? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:59 Wiadomo,że Monika nie używa kosmetyków Och(prawdę mówiąc nie wiem co to za kosmetyki)więc jest to zupełnie niewiarygodna reklama.Wiarygodniejsze byłoby reklamowanie przez Monikę kosmetyków jakiejś lepszej,znanej firmy.A do tego jeszcze Patrycja.Po takiej reklamie w zyciu nie kupiłabym tych kosmetyków. To nie reklama tylko antyreklama.Przynajmniej ja to tak odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: jak... ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.11.01, 11:02 Wolę patrzeć na Patrycję niż Monię- kojarzy mi się z różowym prosiakiem. A ten silikon:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 11:31 Mimi, zgadzam się z Tobą w 100%, w żaden sposób mnie ta reklama nie przekonuje, wręcz odpycha. Już lepiej gdyby bohaterami byli jacyś zupełnie anonimowi ludzie, to może podeszłabym do połki z Och! w drogerii i może bym sprawdziła jak pachną. Ale tak, to nawet nie będę ich specjalnie w drogerii szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 11:34 Npojazd, pięknie to ująłeś, różowy prosiak to jest to! A jak się uśmiecha i wyszczerza te swoje żółte zęby ma jeszcze mniej wspólnego z sex-bombą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: jak... ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.11.01, 11:41 przeciez reklama nie ma sie wszystkim podobac, tylko grupie docelowej. reklama jest dobra bo chłam reklamuje chłam i chłam to kupuje gdyby sewiolo reklamowala drogie kosmetyki to by dopiero bylo smieszene. to tak jakby waldek kiepski reklamowal bmw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 11:54 Ciekawe czy oni sami zdają sobie z tego sprawę!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: jak... ? IP: *.polkomtel.com.pl 28.11.01, 12:34 Gość portalu: wosiania napisał(a): > Ciekawe czy oni sami zdają sobie z tego sprawę!!!? Są zajęci liczeniem kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 12:44 Gość portalu: Edi napisał(a): > Gość portalu: wosiania napisał(a): > > > Ciekawe czy oni sami zdają sobie z tego sprawę!!!? > > Są zajęci liczeniem kasy... Myślę, że zarobiliby więcej idąc do normalnej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: jak... ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.11.01, 13:08 nie jest to do konca pewne, ze zarobili by wiecej... gwiazdka z telewizji nie chce w ogole rozmawiac o udziale w reklamie jesli gaża jest mniejsza niz 100 000. Mniej znane gwiazdki z telelwizji cenią sie w granicach 50 000 - 100 000. pseudo gwiazdki z bb, biorą pewnie mniej, ze nie wspomne o tym, ze czesc przejmuje tvn, ale i tak wciaz zostaje im spora kaska. a trzeba pamietac, ze krecenie takiej reklamowki zazawyczaj zajmuje nie wiecej niz dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: jak... ? IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 12:47 Oni wcale nie upadli. Zwykli ludzie, zwyczajne towary, dla zwyczajnych konsumentów. Śmieszy mnie tylko, że Monia uwierzyła, iż naprawdę jest piosenkarką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Cichociemni IP: *.manz.at 28.11.01, 13:05 zespol Cichociemni ..... reklamuje DEO super DEO..... ... na wrzody pod pachami... ... na gnidy za uszami... ... na wloski na cycuszkach... ... na swierzb w paluszkach... mili panswo rewelacja...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Cichociemni IP: *.polkomtel.com.pl 28.11.01, 13:10 Gość portalu: Asia napisał(a): > zespol Cichociemni ..... reklamuje DEO super DEO..... > ... na wrzody pod pachami... > ... na gnidy za uszami... > ... na wloski na cycuszkach... > ... na swierzb w paluszkach... > mili panswo rewelacja...... Asia, Fuuuuuuj.. szczególnie te wrzody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: Ładni ludzie??? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 13:13 Ale czyż nie jest tak, że w większości przypadków (z wyjątkiem reklam gdzie istotna dla treści jest brzydota) w reklamach powinni występować "ludzie ładni", żeby się przyjemnie patrzyło. Pokażcie mi chociaż jednego "ładnego ludzia" wśród tych marionetek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: jak... ? IP: *.wlochy.leased.ids.pl 28.11.01, 13:17 jeszcze w telewizji nam pokażą śpiewającego Gulczasa razem z M.Ostrowską- to będzie przeżycie następny piosenkarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 13:56 Ciekawe w jakich reklamach wystąpią mieszkańcy DWB II edycji, i ciekawe którą z dziewczyn zobaczymy w całej okazałości w Playboyu. Może Bogusię??!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: jak... ? IP: 195.82.169.* 28.11.01, 14:26 A mnie ich wszystkich żal, ale jak ja to mówię "głupiemu nawet cegłówka nie pomoże". Zgłaszają sie do takiego programu, przez 100 dni sprzedają się, zapominają kim są naprawdę, bo cały czas grają, a gdy wychodzą, na dodatek bez wygranej to są związani kretyńską umową z TVN /chyba przez 2 lata/ i wykorzystywani na wszelkie sposoby. Głupie programy, głupie reklamy tandentnych towarów, udział we wszystkich imprezach, a co jest w tym wszystkim najgorsze to wmawianie tym biedakom, że są THE BEST. Monika wierzy naprawdę w to, że jest piosenkarką /to co ma powiedziec Kajah?/, Picia i Patrycja mają za zadanie tylko udawać pięknych i zakochanych, Klaudiusz musi sie bawić w kucharza, a biedny Gulczas śpiewa z Małgosią i tylko się zastanawiam, dla kogo jest to większa korzyść, kto jest teraz bardziej na topie - Gulczas czy Ostrowska? TVN kręci nimi jak chce, nie mają żadnego życia prywatnego ani zawodowego. Przez 2 lata służą nadal Wielkiemu Bratu, który da im krolewskiego kopa, gdy minie termin poddaństwa. I co wtedy? Wszystko pryśnie. Nagle sie okaże, że Monika fałszuje i na dodatek jest gruba, Picia i Patrycja już się nie kochają, Klaudiusz olał Śląsk i wrócił do "siebie", a Gulczas musi oddać jakąś dużą forsę, bo ponoć w książce zdradził sekrety o domu BB. Tak sie skończy bajka i za rok nikt już nie będzie o nich pamiętał. Pozostaną tylko kubki. PS. Dżastina, ta Escada ci się tak wymknęła, czy to twój ulubiony zapach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: jak... ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.11.01, 14:44 przeciez im nie chodzi o to zeby ktos ich pamietal tylko o to zeby zarobic jak najwiecej kasy . pobłaźnią sie przez dwa lata i są ustawieni do końca zycia (przynajmniej niektorzy z nich) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 15:12 Gość portalu: Myszka napisał(a): > A mnie ich wszystkich żal, ale jak ja to mówię "głupiemu nawet cegłówka nie > pomoże". Zgłaszają sie do takiego programu, przez 100 dni sprzedają się, > zapominają kim są naprawdę, bo cały czas grają, a gdy wychodzą, na dodatek bez > wygranej to są związani kretyńską umową z TVN /chyba przez 2 lata/ i > wykorzystywani na wszelkie sposoby. Głupie programy, głupie reklamy tandentnych > > towarów, udział we wszystkich imprezach, a co jest w tym wszystkim najgorsze to > > wmawianie tym biedakom, że są THE BEST. Monika wierzy naprawdę w to, że jest > piosenkarką /to co ma powiedziec Kajah?/, Picia i Patrycja mają za zadanie > tylko udawać pięknych i zakochanych, Klaudiusz musi sie bawić w kucharza, a > biedny Gulczas śpiewa z Małgosią i tylko się zastanawiam, dla kogo jest to > większa korzyść, kto jest teraz bardziej na topie - Gulczas czy Ostrowska? TVN > kręci nimi jak chce, nie mają żadnego życia prywatnego ani zawodowego. Przez 2 > lata służą nadal Wielkiemu Bratu, który da im krolewskiego kopa, gdy minie > termin poddaństwa. I co wtedy? Wszystko pryśnie. Nagle sie okaże, że Monika > fałszuje i na dodatek jest gruba, Picia i Patrycja już się nie kochają, > Klaudiusz olał Śląsk i wrócił do "siebie", a Gulczas musi oddać jakąś dużą > forsę, bo ponoć w książce zdradził sekrety o domu BB. Tak sie skończy bajka i > za rok nikt już nie będzie o nich pamiętał. Pozostaną tylko kubki. > PS. Dżastina, ta Escada ci się tak wymknęła, czy to twój ulubiony zapach? Tak, a po 3 latach wszyscy wystąpią w programie Ewy Drzyzgi "Rozmowy w toku" w odcinku zatytułowanym: "Przebrzmiałe sławy BB". Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? 28.11.01, 14:36 reklama zrobiona najmniejszym kosztem >>> pokazać kilka znanych twarzy ...jakieś głupie tekty i wsio ......... ha , firma która zrobiła ten film musi upaść tak samo jak te całe OCh chyba że małolaty to kupią ........ nooooooo ale czego właściwie sie było spodziewać po nich ? ......... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.polkomtel.com.pl 28.11.01, 15:48 1. Gulczas jest szwagrem Ostrowskiej (byli razem w jakiejś gazecie kolorowej) 2. Wszyscy z BBII wystąpią w programie " Wybacz mi ale Urzekła mnie Twoja historia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 16:27 To , co miałam do powiedzenia o tym pomyśle , wyraziłam dobitnie w wątku pod tytułem " Och...zapachniało sukcesem...fuj!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bania Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.chello.pl 28.11.01, 16:53 powiem tylko jedno: Sewioło wygląda jak kurwiszcze! Pcha te swoje cyce gdzie się tylko da!!! Ochyda!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosiania Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.mtp.com.pl 29.11.01, 09:09 Cyce, to jeszcze nic, nawet ta wielka dupa wszędzie wlezie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzurna Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.rol.ar.krakow.pl 29.11.01, 09:23 zygam jak to widze ,i pici sie dziwie taki fajny chlopak eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 12:32 Okropność,wiocha.Nie moge patrzec na Piotra Cipe i na brzydką Patrycje.Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 17:55 Och-spierdalantus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.01, 22:04 Ludzie ile wy macie jadu... az sie nie dobrze robi czytajac Z glupiej reklamy robicie jadke... To jest najgorsze forum pod sloncem... jedynie co tu mozna zobaczyc to bluzgi i wylgaryzmy... a w szczegolnosci zazdrosc bo nic wiecej za tym nie przemawia... moze troche oglady i dystansu do tego wszystkiego, to jest tylko reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GotenGT Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 08:12 Ej,przynajmniej coś lepszego.Uważam,że reklama kosmetyków OCH! jest lepsza niż HeadShoulders Alicji Walczak.KFC Kladiusza jest śmieszne,ale trochę idiotyczne,a OCH! całkiem dobre>Poprawił się wygląd Piotra Lato fajnie wygląda. Reklama OCH! w wykonaniu:Piotra,Patrycji,Klaudiusza i Moniki Odpowiedz Link Zgłoś