Dodaj do ulubionych

KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA

IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 13:28
Wystarczy wejść do postu "sekretne zapiski mieszkańców DWB" by odnieść
wrażenie, że stworzyło się spore grono adoratorów Żuczka, który popisuje się
swoim niebanalnym talentem pisarskim.
Oto specjalny post dla jego fanów.
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • _maja_ Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA 28.11.01, 13:35
      popieram, żuczku jesteśmy z tobą,
      pisz, pisz jak najwięcej

pozdro
      • inkwizytor Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA 28.11.01, 13:40
        Hmmm...
        żuczek udziela się chyba tylko w temacie sekretnych
        zapisków, bo w innych postach go brak. Czy to świadczy o
        samouwielbieniu, czy o uzależnieniu od jednego tematu?
        • Gość: wosiania Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 13:53
          inkwizytor napisał(a):

> Hmmm...
          > żuczek udziela się chyba tylko w temacie sekretnych
          > zapisków, bo w innych postach go brak. Czy to świadczy o
          > samouwielbieniu, czy o uzależnieniu od jednego tematu?

Może i tak, ale za to jak. 50% wypowiedzi to zapiski autorstwa Żuczka, 49% to
          wypowiedzi wychwalające go pod niebiosa, a 1 marny procent to Ci, którzy
          ostatkami sił wierzą, że mogą mu jeszcze dorównać.

• Gość: fotograf Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.netia.pl 28.11.01, 13:53
          A może żuczek tylko przepisuje z SMSów bo zamówił sobie usługę "sekretne
          pamietniki" ;)

Bo jeżeli je podrabia to robi to wielce udatnie.

Tak czy owak zapisuję sie do klubu.
      • Gość: Ewa Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.pl 28.11.01, 16:24
        żuczku, nie zawiedż nas i pisz jak najwięcej. Gorąco Ciebie pozdrawiam
      • Gość: Mallina Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.*.*.* 29.11.01, 02:55
        tez zawsze czytam i czesto smieje sie sama do siebie...ciekawe czy bohaterowie
        tych zapiskow potrafiliby tez sie rozesmiac czytajac tworczosc Zuczka?
        Zuczek jest pewnie dziennikarzem;-)))
    • Gość: kobieta Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.katowice.msk.pl 28.11.01, 14:41
      Moze nie adoratorka,ale wierna czytelniczka od zawsze!!!

• Gość: Ziótek Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.01, 17:19
      Kólko się powiększa,wpisuję się z przyjemnością!
      Tak mi przyszło do głowy...
      A może to Olga Tokarczuk?
      Mieszka pod Wałbrzychem,dojście do netu ma,talent niewątpliwy.
      ?????????????????
      • Gość: MAK Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 17:39
        Doczekałeś się Żuczku własnego wątku, gratuluję!
        Nie istotne, że Cię nie ma w innych niż Sekretne..., jestes przykładem dobrze
        pojętej, wąskiej specjalizacji. Ważne, że było, (jest!!!) wesoło.

Pozdrawiam serdecznie

Ps. Tylko jako klasyk gatunku, nie wpadnij w samouwielbienie i nie spocznij na
        laurach.
        • prowokatorka Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA 28.11.01, 18:15
          Żuczku ,

dowcip masz przedni ,
          język cięty ,
          styl znakomity.

Jestem pod wrażeniem! Jak Wielki Brat.
          • Gość: wosiania Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.mtp.com.pl 29.11.01, 08:55
            Może sam Żuczek zapisze się do koła swoich adoratorów, Żuczku, zapraszamy!!!!
    • Gość: Yoyo Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 09:09
      Zapisuję się obiema rękami i nogami! Zuczek jest de beściak. A może polecić go
      Gazecie. Mogliby czasem zamieścić fragmencik jego twórczości w Telewizyjnej.
      Jest lepszy od Talko i Piątkowskiej! Tylko, że wtedy musiałby się ujawnić. Jak
      na razie jest bardzo, bardzo tajemniczy. ZUCZKU KIM JESTEŚ?!!!
    • Gość: kajka Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.turboline.skynet.be 29.11.01, 11:45
      Zapisuje się pełna niekłamanego, bezwazelinowego podziwu i ztakimż entuzjazmem!
      kajka
      • Gość: npojazd Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.11.01, 11:52
        ja sem adorator:)))
    • Gość: żuczek ZAPISKI ŻUCZKA IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 09:05
      Nie wiem jakich służb mam użyć, by wyrazić swoje podziękowanie, za uznanie dla
      moich wypocin. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, aż takiego biegu rzeczy.
      Wzruszyłem się. Jak już kiedyś wspomniałem, nie robię tego dla pochwał. Już
      taki jestem. A jaki?
      Jestem ekonomistą, więc umysłem ścisłym nie humanistycznym. Zboczenie zawodowe
      sprawia, że zwracam uwagę na szczegóły. To dalej ubierane jest w otoczkę i
      wychodzą "zapiski". Nie mam dostępu do prawdziwych zapisków, lecz nie sadzę,
      żeby było one choć trochę zbliżone w treści. Dzięki za porównanie z Olgą
      Tokarczuk. Ja się cieszę, ale nie wiem czy ją by to ucieszyło. Porównanie
      grafomana do wybitnej artystki.

Na forum w innych postach też się pojawiam tylko pod innym nickiem. "żuczek" to
      pseudonim artystyczny i stworzony wyjątkowo do tego postu. Często dyskutuję z
      większością z Was, lecz muszę zapewnić, że nie używam wulgaryzmów i nikogo nie
      obraziłem. Jestem spokojnego usposobienia i nie daję się prowokować. Jak
      chcecie to zidentyfikujcie mnie. Muszę tylko powiedzieć, że naraz jestem w 3 do
      5 postach.

Jeszcze raz dzięki i za uznanie, ale boję się, żebym się nie spalił.

Żeby nie być egoistą, musze przyznać, że niektórzy mają niegorszy talent, tylko
      za słabo ich mobilizujecie.

pzdr

PS. Boję się, ze zostanę "bezrobotny" po 16 grudnia. O czym będę pisał?
      • Gość: kajka Re: ZAPISKI ŻUCZKA IP: *.turboline.skynet.be 30.11.01, 14:44
        czy jeden z tych nicków to aaaaa... albo jakoś tak :)))
        • qbapz Re: ZAPISKI ŻUCZKA 30.11.01, 15:11
          zimno
          • qbapz Re: ZAPISKI ŻUCZKA 30.11.01, 15:14
            złożyłem sobie konto w gazeta.pl, ale to nie jest nick z innych postów
            pzdr
            żuczek
            • Gość: Mallina Re: ZAPISKI ŻUCZKA IP: *.*.*.* 30.11.01, 19:48
              szukalam ale jeszcze nie znalazlam..ale znajde:-)))
              szukam bo kto wie czy z toba zuczku gdzies czasem juz nie gawedze?
              • Gość: ANIA Re: ZAPISKI ŻUCZKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 21:46
                Żuczku postaraj się o prawa autorskie bo jakiś oszust może opublikować Twoje
                posty i zrobi na tym niezła kasę.
                Żuczka Fanka-Anka
    • Gość: Mallina Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.*.*.* 01.12.01, 16:58
      hmmmm, a moze czasem po nocach dlugo zuczku siedzisz?????
      • Gość: żuczek Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 13:33
        w nocy nie pisuję. zwykle robię to miedzy 7 a 17. z Tobą też dyskutowałem, ale
        musze przyznać, że tak aktywny jak w zapiskach gdzie indziej nie jestem.
        • Gość: rettttur Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 06:54
          a niech se pisze
          mnie osobiście to nie podnieca jak niektórych
          ale jeśli ktoś chce to czemu nie
          tylko zamiast kogoś non stop chwalić i się nim podniecać co niektóre osoby
          mogłyby coś same skrobnąć
          miło by było poczytać w innym stylu
          • Gość: żuczek Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 12:21
            już raz pisałem, że jestem zaskoczony, że ktoś w ogóle to czyta. poza tym
            jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. czemu ty czegoś bie
            skrobniesz zamiast krytykować. już raz zapraszałem innych żeby coś napisali.
            pisze bo lubię i gdyby chociaż tylko jedna osoba czytała i podobały się jej
            moje wypocinki to też bym pisał.
            pzdr

PS. jeśli ci się podobają mniej wybredne żarty to na tym forum wiele ich
            znajdziesz
            • Gość: kajka Na tropie... IP: *.turboline.skynet.be 04.12.01, 16:46
              Czy CW = Żuczek???
              :) Pozdrawiam
              • Gość: żuczek Re: Na tropie... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 13:17
                Bingo!!! Moje gratulacje. Wygrałaś talon. Ten nick to właściwie mam od niedawna.
                Żuczek jest pod wrażeniem. Chyba zmienię nick. :)
                pzdr
          • Gość: MAK Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.acn.waw.pl 04.12.01, 12:47
            Uwierz mi, że próbowałem, ale nie byłem zadowolony z efektów, więc nie
            publikowałem. Nie jest to takie łatwe, jak się wydaje.
            Na tym forum jest kilka osób, które tworzą jego klimat i Żuczek do nich należy.
            Mam dobrą zabawę czytając jego teksty, a wypowiedzi innych, w rdzaju: nie lubię
            Jurka, Davida, Marzeny...itd. już mnie nie interesują.
            • Gość: kinga Re: DO MAKA IP: 195.94.196.* 04.12.01, 13:01
              Ty też należysz do tej grupy osób, które tworzą klimat forum i potrafią się
              ciekawie wypowiadać!A Żuczek faktycznie ma niasamowity dar obserwacji i
              umiejętność przekazywania ich w tak zabawnej formie! Wczoraj jak słuchałam
              Davida w PZ przy nominacjach, to miałam uczucie,jak bym czytała zapiski Żuczka!
              Pozdrawiam!
              • Gość: MAK Re: DO KINGI IP: *.acn.waw.pl 04.12.01, 13:15
                Ja Tobie, Kingo serdecznie dziękuję, jednak przeceniasz mnie. Tutaj są
                wspaniali tekściarze, ja niestety do nich nie należę.

Dziękuję jeszcze raz za dobre słowo.

Pozdrawiam serdecznie
        • mallina Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA 06.12.01, 23:39
          fotograf wzbudzil moj podziw!!CW i RED....i to sie chyba zgadza???
          szukam watku w ktorym ja nawijalam z toba zuczku...jeszcze jeden nick
          pozostal..:-))))
    • Gość: Przemo Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 19:03
      Żuczek na prezydenta, albo na Wielkiego Brata
      • mallina Re: KOŁO ADORATORÓW ŻUCZKA 07.12.01, 00:02
        taak wszystkie juz wiadome...przy okazji duzo postow przeczytalam..ale nie
        dziwie sie ze fotograf je odkryl..bo w zasadzie czesto bywaliscie na tych
        samych watkach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka