Gość: iwan IP: 156.17.253.* 30.04.04, 13:36 Nie mogę odnaleźć założonego dzisiaj rano przez siebie wątku ("Oda do radości", a propos unii). Został skasowany? Co za maniery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krish Re: Pytanie, pytanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 13:44 W odpowiedzi nazwałem Unię Związkiem Socjalistycznych Republi Europejskich. Pewnie psychos jest europejsem i nie lubi takich nazw. To dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Pytanie, pytanie IP: 156.17.253.* 30.04.04, 13:49 Poważnie? Taka socjalistyczna cenzura? Ale dlaczego usunął cały wątek, a nie tylko Twojego posta, jeżeli to w nim, jego zdaniem, były "treści zakazane"? Tak w ogóle, pytam jako b. początkujący. Odpowiedz Link Zgłoś
kokesz1 Re: Pytanie, pytanie 30.04.04, 13:55 Gość portalu: iwan napisał(a): > Poważnie? Taka socjalistyczna cenzura? Ale dlaczego usunął cały wątek, a nie > tylko Twojego posta, jeżeli to w nim, jego zdaniem, były "treści zakazane"? > > Tak w ogóle, pytam jako b. początkujący. Osobiscie radze zmienic nick od jutra na Ewan... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Pytanie, pytanie IP: 156.17.253.* 30.04.04, 14:16 A Euron brzmi dobrze? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_beer Re: Pytanie, pytanie 30.04.04, 18:53 Gość portalu: iwan napisał(a): > Tak w ogóle, pytam jako b. początkujący. To widać. O UE na Psychologii? Tego jeszcze tu nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan bynajmniej, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 13:30 bynajmniej. To nie był post o UE, tylko taki Obrazek Miejski. Niepozbawiony, mam nadzieję, pewnej niewielkiej dozy obserwacji psychologicznej... :) Odpowiedz Link Zgłoś