flora1 14.05.07, 11:38 Ubawił mnie do łez swoim Jacksonem! CUDO! ;))))))))) www.youtube.com/watch?v=vgsUAuJK98A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alka83 Re: Wodecki THE BEST! 14.05.07, 12:04 Był genialny. Też się popłakałam ze śmiechu. Bardzo zyskał w moich oczach. Ma dystans. Odpowiedz Link Zgłoś
seegma Re: Wodecki THE BEST! 14.05.07, 12:53 Świetnie facet to zrobił i jestem przekonana że gdyby silił sie na poprawny jakiś taniec klasyczny to byłoby o wiele, wiele gorzej. A tak pokazał że ma dystans do siebie i chyba trochę też do TzG. Ja w każdym razie pokładałam sie ze śmiechu!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: Wodecki THE BEST! 15.05.07, 10:10 Nie ogladalam programu, ale od dawna wiem, ze Wodecki ma duuuzy dystans do siebie. Pamietam jak w jakims programie opowiadal jak odwozil mloda K. Dowbor na festiwal w Jarocinie - robila z niego material do TVP i nie mogli trafic na miejsce. Wodecki widzac siedzacych na krawezniku punkow zatrzymal samochod i pyta ktoredy na festiwal, na co jeden z punkow: 'Ale dziadek, to nie ten festiwal!':-DDD Niezle sie wtedy ubawilam. Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Re: Wodecki THE BEST! 15.05.07, 13:51 No a co? ma być nadęty jak np. Górniakowa.... Luz, gościu wie, że lepiej na tym wyjdzie niż by się nadymał. Zdrowe podejście ma. Odpowiedz Link Zgłoś