llucciolla 15.05.07, 22:52 "Nie wnikam w chorą psychikę osób dotkniętych tym zaburzeniem" - o gejach Jezuuuuu, co za burak :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew-salonowy Re: Bosak w "Żądle" 15.05.07, 23:01 To coś innego. To cynik, który podlizuje się moherom. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: Bosak w "Żądle" 15.05.07, 23:05 Zero dystansu do siebie i otoczenia, twarz nieskalana myślą - masakra Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Bosak w "Żądle" 15.05.07, 23:07 To skur.wiel jeden. Nienawidzę cynizmu, a on jest tym nafaszerowany. Odpowiedz Link Zgłoś
villac bosaki to taki nowy rodzaj insektów 15.05.07, 23:32 wpisuje się idealnie w pisuarowy klimat wszak to "koalicjant". Tam mają czołowego przedstawiciela tego nurtu, główny insekt zwany >mendakurska< to mentalne guru takich bosaków. Na szczęście już niedługo przeminą, ZOSTANĄ WYTĘPIONE DO CNA. NA ZAWSZE...... Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: bosaki to taki nowy rodzaj insektów 16.05.07, 00:19 Villacu, to towarzystwo już trzęsie dupami :)) Koniec ich jest bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
eselte Re: bosaki to taki nowy rodzaj insektów 16.05.07, 09:36 niedawno oglądałam gostek ma naprawdę problemy - we wszystkim węszy podstęp, napaść na swoją nieskazitelność Boi się odpowiedzieć na pytanie- jaka częśc ciała podoba ci się u kobiet? normalna osoba odpowie a ten...rany....."uśmiech", co złego w odpowiedzi"biust, pupa, biodra itp itd" widać, ze coś z nim nie bardzo... a poza tym jako facet (choć trudno mi go tak określić) wygląda obleśnie i glizdowato (przepraszam glizdy) Odpowiedz Link Zgłoś
florcia732 Re;Zielona Góra przeprasza za Bosaka! 16.05.07, 10:15 Bójmy się młodszy Bosak też rwie się do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Re;Zielona Góra przeprasza za Bosaka! 16.05.07, 12:23 florcia732 napisała: > Bójmy się młodszy Bosak też rwie się do polityki. rany!!!, nie mów mi ze jest jeszcze jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: Bosak w "Żądle" 16.05.07, 10:38 Facet ma odwage, zeby cos takiego powiedziec w kraju gdzie juz dawno ludziom wyprano mozgi wciskajac tolerancje dla wszelkiego rodzaju zaburzen psychicznych i fizycznych. Facet powiedzial prawde, to jest zaburzenie i chora psychika, a wszyscy sie oburzaja bo im media i propaganda europejska wcisnela ciemnote w ktora kazdy wierzy jak w postep ludzkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Bosak w "Żądle" 16.05.07, 14:18 Byli już tacy co podobnie jak poseł Bosak - fanatyk o buźce cherubinka ze szczerego oburzenie przeciwko zboczeńcom chcieli ich reedukować w obozach koncentracyjnych a w przypadku recydywy w komorach gazowych. Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Żądło się stacza.... 16.05.07, 11:35 .... chyba nie bardzo mają kogo zapraszać, skoro już Bosak usiadł na kanapce. Młodsza Młynarska zawodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Bosak w "Żądle" 16.05.07, 15:16 hesus, piszcie ktory Bosak, bo moim pierwszym skojarzeniem byl Marcin Bosak :D Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Bosak w "Żądle" 16.05.07, 21:16 No chyba w takim kontekście najbardziej oczywistym skojarzeniem jest pan poseł Krzysztof Bosak :). Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Bosak w "Żądle" 16.05.07, 22:04 kubissimo napisał: > hesus, piszcie ktory Bosak, bo moim pierwszym skojarzeniem byl Marcin Bosak :D :DDDDD miałam dokładnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Bosak w "Żądle" 29.05.07, 17:08 kiedy jest powtorka tego odcinka "Zadla"? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cipuszka.pandory Re: Bosak w "Żądle" 29.05.07, 21:37 A co to jest to "Żądło"? Jakiś klub dla gayów? Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Bosak w "Żądle" 30.05.07, 00:33 cipuszka.pandory napisała: > A co to jest to "Żądło"? www.dzis.tv/az/szczegoly/10431/zadlo Jakiś klub dla gayów? hehheh, widzisz tam Krzysia??:P Odpowiedz Link Zgłoś
esss Re: Bosak w "Żądle" 30.05.07, 01:12 Dopiero teraz się domyśliłem, że mówicie o "polityku" Krzysztofie - już się wystraszyłem, że aktor Marcin takie rzeczy wygaduje... :D Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Bosak w "Żądle" 30.05.07, 09:14 Noo co Ty!!! "Zadla" nie ogladdasz...?!;P Odpowiedz Link Zgłoś
esss Re: Bosak w "Żądle" 30.05.07, 10:07 Ja generalnie ostatnio mało odglądam - a gdzie to leci? Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Bosak w "Żądle" 30.05.07, 12:19 TVN Style. Niestety godz. nie znam, nie moge nigdy utrafic na program:/ Ponawiam p[ytanie: czy ktos wiec kiedy bedzie (jest) powtorka z panem Bosakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: Bosak w "Żądle" 30.05.07, 13:09 wtorki 22:30 a powtórka, o ile w ogóle będzie, to pewnie w wakacje, bo od tamtego odcinka wyemitowali chyba 3 kolejne Odpowiedz Link Zgłoś