janinaniezbedna3 20.05.07, 09:17 No, ciekawe co zaraz powiedzą? Dowborową już w zajawce widziłam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bosanova1 KKP i TK EXTRA! 20.05.07, 09:32 bardzo mi sie podobalo, za to panie prezenterki wredne żżżżżmije!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alka83 Re: KKP i TK EXTRA! 20.05.07, 10:37 Zabili je, te dwie mokwy: Mołek i Pieńkowską. Po prostu, na oczach ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 09:44 Mam mieszane uczucia jednak. No i nie zazdroszczę liczby wrogów na własne życzenie, to musi być przykre jak tyle osób człowieka nie lubi... brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
atena54 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 11:06 Bardzo złe wrażenie na mnie zrobili. Krytykują innych za to, że są bufonami. A co oni sami dziś zaprezentowali? To nie krytyka, to sposób na zarabianie przez szokowanie widowni. Niestety mają swoje 5 min., bo obecnie ludzie uwielbiają wylewanie szamba na czyjąś glowę. Jak dla mnie prymitywne i do wybaczenia ludziom młodym i niedoświadczonym. To nie jest dojrzałe dziennikarstwo, to bagienko pod publikę. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 11:17 zgadzam się całkowicie. myslałam, że przynajmniej ze względu na jak by nie było telewizję śniadaniową dziś odejdą od stylu 'magla', a było nawet gorzej - krzykliwie, zgryźliwie, agresywnie, fatalnym językiem, bez odrobiny wyczucia. to mają być dziennikarze, na dodatek wypowiadający sie na temat stylu i klasy? nieporozumienie. trzeba zacząć nazywać rzecz po imieniu i spuscić też trochę powietrza z gwiazd magla - robicie pudelka w wersji telewizyjnej ps: kin - na drugi raz, pajacyku, włóż sobie jeszcze drugi palec na wizji wiesz gdzie; a najlepiej potem zamień je miejscami - będzie z klasą, fajnie i nie po wieśniacku. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 11:23 och, za późno wstałam i nie oglądałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Kto mieczem wojuje.... 20.05.07, 11:43 Pani Karolina nie miała zbytnio pewnej miny po obejrzeniu materiału filmowego, w którym wypowiadały się osoby znieważane przez nią , kiedy nie patrzyła im w oczy... Łatwizna, gorzej, kiedy druga strona tez ma głos... Jej nerwowe mruganie oczami, niekontrolowane ruchy głową, głupie miny...noooo jakaś inna KKP niż w "Maglu", ale słownictwo jak najbardziej maglowe- "Kasia ma zboczenie", "pojechałaś za bardzo", "zjeżdżamy"... Rozumiem, że w "Maglu" posługuje się takim słownictwem, bo to zgodne (dajmy na to ) z formułą programu, ale w innym miejscu wypadałoby dziennikarce posłużyć się innym językiem.Chyba ,że...nie potrafi??? Poza tym Karolina i Tomuś byli naprawdę śmieszni z tym poczuciem misji do spełnienia:))). Oczami wyobraźni niemal ujrzałam ich w lśniących zbrojach, kiedy z taką nadętą powagą wygłaszali kwestie: "ktoś musi powiedzieć..."!!!,"ostrzegaliśmy ją" (K. Skrzynecką) i tym podobne banialuki. Z pewnością nie jest łatwo "spuszczać powietrze z nadętych gwiazd", kiedy nie robi się tego z klasą i wyczuciem. Może "Magiel" byłby niezły, ale nastąpiło przegięcie, które klasyfikuje go w szeregu gazetowych "hitów " takich jak "Fakt" i inne szmaty...,które- jakby nie patrzeć - mają swoich zagorzałych fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
jumbo69 Dystans 20.05.07, 11:47 A mnie sie bardzo podobało. Ta dwójka była na luzie, pokazali, że nie udają kogoś, kim nie są. To dopiero byłaby zdziwka, gdyby nagle byli grzeczniutcy. A tak wiem, że nie udają. Poczucie misji? Nie było widać. Raczej zabawne podejscie do tematu. DYSTANS. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Dystans 20.05.07, 12:00 Mam skrajnie inne odczucia- ten "dystans" nie wyglądał zbyt przekonująco. Ale to oczywiście kwestia subiektywnego odbioru. Nawet nie mam zamiaru się spierać, gdyż tak to już jest, ze patrzymy na to samo , a widzimy rzeczy przez pryzmat naszych sympatii i antypatii... Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 12:09 Ja mam do Karoliny z pewnych względów słabość, dlatego nie rozumiem czemu od pewnego czasu aż tak bardzo się zacietrzewia no i tej współpracy z programem Bezy nie rozumiem zupełnie... Niepotrzebne były te pełne porozumienia słowa skierowane do wykrzywionej strzygi Pieńkowskiej, czyżby KKP liczyła na to,że ta baba- Pińkowska, której nikt nie lubi, która każdego wkurza i której niejednokrotnie w Maglu się czepiali potraktuje ich, jako naczelna (beznadziejna zresztą) TS, ze zrozumieniem?? Za to Magiel dziś wporzo.:) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 13:50 Pamiętam KKP z programu, poświęconego kinu, filmom itd. Program był świetny, KKP też. Magiel, wnioskując na podstawie tego co można przeczytać na forum, to chyba upadek KKP. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pola_negri Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 15:02 to może oglądnij, a potem się wypowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
justynapi Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:23 napiszcie prosze co tam sie do diaska dzialo?jakies przyklady chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:32 pola_negri napisała: > to może oglądnij, a potem się wypowiedz? Nie! Wystarczająco dużo dowiedziałam się na forum i myślę, że nie warto ogladać KKP podniecającej się na pół zmyślonymi artykulikami z brukowców, objawiającej narodowi takie czy inne "prawdy" o bogu ducha winnej Kasi Skrzyneckiej czy o innej znanej osobie. To żałosne dziennikarstFo. Bo tym przecież zajmuje magiel?! chyba, że źle zrozumiałam wypowiedzi innych na forum?! ;) A poza tym nie będę im robić oglądalności. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:42 Zdrowe podejście do sprawy, ja też już swój masochizm opanowałam na tyle, że "Magla "nie obejrzę. Zresztą obejrzałam dwa razy:) i tyle wystarczy, by było wiadomo, że to brukowe dziennikarstwo, które mnie mierzi... Odpowiedz Link Zgłoś
jumbo69 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:53 A Pani, rozumiem, tylko powazne gazety czyta, nigdy nie plotkowała i tylko poważne dziennikarstwo panią interesuje, całe unurzane na przykład w naszym politycznym szambie, czy tak? A wie Pani, co to jest poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 18:12 Panie Jumbo nie jestem tak poważna jak Pan sądzi i polityczne szambo mnie nie pociaga i w ogóle szambo jakiekolwiek. Proszę mi jednak nie mówić, że "Magiel" ma coś wspólnego z poczuciem humoru,bo to chyba raczej jakaś pomyłka z tym poczuciem. Naprawdę śmieszy Pana obrzucanie kogoś błotem??? Kiedy słucham p.Karoliny i p. Tomka, to ten grymas, który pojawia się mimowolnie na mojej twarzy ni cholery nie chce być uśmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:44 > A poza tym nie będę im robić oglądalności. to się nazywa dojrzałe podejście do tematu no i cóż za megalomania - naprawdę uważasz, że Twój włączony telewizorek zostanie odnotowany w tajnym sztabie TVN-u? myślę, że nie tyle co warto obejrzeć jakikolwiek program przed jego skrytykowaniem, co wypada i powinno się to zrobić no chyba że życie spędzasz wyrabiając sobie opinie na forum o interesujących Cię sprawach nie oglądając ich na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 18:17 > to się nazywa dojrzałe podejście do tematu > no i cóż za megalomania - naprawdę uważasz, że Twój włączony telewizorek > zostanie odnotowany w tajnym sztabie TVN-u? W globalnym rozrachunku na pewno mój (jak i Twój i innych) telewizorek zostanie (albo nie)odnotowany w tajnym sztabie TVN-u! tak myślę, bo to przecież profesjonalna telewizja jest :))) > myślę, że nie tyle co warto obejrzeć jakikolwiek program przed jego > skrytykowaniem, co wypada i powinno się to zrobić Też tak uważam. Ale wiele wypowiedzi na forum tak doskonale opisuje ten program, jego treść, prowadzących, że pozwoliłam sobie na krótki komentarz natury ogólnej. Nie wolno?? I nie zmieniłabym zdania po jego obejrzeniu. > no chyba że życie spędzasz wyrabiając sobie opinie na forum o interesujących Ci > ę > sprawach nie oglądając ich na żywo Tylko pół życia spędziłam "wyrabiając sobie opinie na forum o interesujących mnie sprawach ", bo dawniej nie było ani forum ani komputerów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 19:33 > Ale wiele wypowiedzi na forum tak doskonale opisuje ten program, jego treść, > prowadzących, że pozwoliłam sobie na krótki komentarz natury ogólnej. Nie > wolno?? ależ wolno, a juści wolno również uważać, że wyrabianie sobie opinii na podstawie zdania grona nieznanych ludzi, którym internet daje złudne poczucie anonimowości, jest mało mądrym i leniwym intelektualnie podejściem do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
nietakiprosty Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 19:38 Szczególnie, jesli ktoś "wali" w coś, w tym wypadku w "Magiel, pod pseudonimem, kompletnie anonimowo i co za tym idzie, bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 20:51 Sądzisz, że mniejsze lub większe grono ludzi na tym forum celowo i podstępnie (lub niecelowo? w wyniku totalnego niezrozumienia intencji prowadzących) w złym świetle przedstawia Magiel, wypacza idee tego programu, w związku z czym osoba, która go nie oglądała może sobie wyrobyć tylko błędnie mniemanie o tym programie?? :))) Napisz, proszę, jaka jest prawdziwa idea tego programu, o co w nim tak naprawde chodzi. Napisz, może zmuszę się wtedy do wysiłku intelektualnego(!) i obejrzę Magiel :) "> nieznanych ludzi, którym internet daje złudne poczucie anonimowości," Jakoś groźnie to zabrzmiało? Czy już mam się bać? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:00 Barbasiu, masz prawo wyrabiać swój pogląd na podstawie opinii na forum, bo są one obiektywne. Ja wyrobiłem sobie zdanie na temat owego programu po 10 minutach oglądania. Nastąpiłoby to wcześniej, ale liczyłem, że coś się zmieni, że nie może być tak jednostajnie i żenująco non stop. Nic się nie zmieniło - nie warto do tego wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:10 lew-salonowy napisał: > Barbasiu, masz prawo wyrabiać swój pogląd na podstawie opinii na forum, bo są > one obiektywne. Ja wyrobiłem sobie zdanie na temat owego programu po 10 minutac > h > oglądania. Nastąpiłoby to wcześniej, ale liczyłem, że coś się zmieni, że nie > może być tak jednostajnie i żenująco non stop. Nic się nie zmieniło - nie warto > do tego wracać. Pięknie dziękuję za odpowiedź lwie-salonowy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:14 > Sądzisz, że mniejsze lub większe grono ludzi na tym forum celowo i podstępnie > (lub niecelowo? w wyniku totalnego niezrozumienia intencji prowadzących) w złym > świetle przedstawia Magiel, wypacza idee tego programu nie sądzę tylko, że pisanie: "ten program jest głupi, bo tak przeczytałam na forum", jest śmieszne, dziecinne i głupie jeśli bierzesz się za krytykę czegokolwiek, wykonaj przynajmniej minimum pracy i staraj się to coś poznać Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:16 a swoimi opiniami o Maglu z Tobą nie widzę sensu się dzielić, bo jak napisałaś "zdania o nim już nie zmienisz" więc Ci tylko mogę wielkie ROFTL napisać Odpowiedz Link Zgłoś
emancypantka5 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:20 No to sobie napisałaś... Tak wygląda koniec argumentów, bo w końcu ileż argumentów można miećw obronie "Magla"??? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:50 > Tak wygląda koniec argumentów, bo w końcu ileż argumentów można miećw obronie > "Magla"??? taa.. jednak wtórny analfabetyzm to poważny problem bo zdaje się, że nie zauważyłaś, że w tym wątku nie obronę Magla wzięłam sobie do serca, ale wykazanie jak dojrzałe inaczej jest formułowanie opinii na jego temat, bez zadania sobie trudu obejrzenia programu Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 22:11 "> bo zdaje się, że nie zauważyłaś, że w tym wątku nie obronę Magla wzięłam sobie > do serca, ale wykazanie jak dojrzałe inaczej jest formułowanie opinii na jego > temat, bez zadania sobie trudu obejrzenia programu" Masz fantazję syriana! :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:35 > sądzę tylko, że pisanie: "ten program jest głupi, bo tak przeczytałam na forum" Ja tak NIE napisałam, więc nie wkładaj mi w usta i w cudzysłów słów, których nie napisałam! To nieładnie przekręcać czyjeś wypowiedzi to dopiero dziecinne! Czytać nie umiesz czy co? Ja napisałam tylko (że siebie zacytuję :) -że nie warto ogladać programu w którym podniecają się na pół zmyślonymi artykulikami z brukowców i obmawiają ludzi ze światka mediów, bo to żałosne jest i nie warte oglądania. "a swoimi opiniami o Maglu z Tobą nie widzę sensu się dzielić, bo jak napisałaś "zdania o nim już nie zmienisz" więc Ci tylko mogę wielkie ROFTL napisać" Tak, tak czas spać, bo Ci się już wszystko pokręciło - chciałaś chyba napisać ROTFL?! No to ROTFL syriana! Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:47 o jejku jejku jak się oburzyliśmy masz rację, dyskutować razem nie będziemy Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 22:06 syriana napisała: > o jejku jejku jak się oburzyliśmy > masz rację, dyskutować razem nie będziemy :)))))))))) Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
dormusz Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 21.05.07, 13:59 Kin i Piotrowska super , Skrzynecka glupota i brakiem inteligencji przeszla sama siebie w Wojewodzkim no jak mozna byc tak glupia i beznadziejna kobita ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Jest to gdzieś w internecie?????? 21.05.07, 13:16 np. na youtube? Nie oglądałem, więc się nie wypowiadam, a chciałbym obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś