Dodaj do ulubionych

Karolina KPi Kin w DDTVN

20.05.07, 09:17
No, ciekawe co zaraz powiedzą? Dowborową już w zajawce widziłam...
Obserwuj wątek
    • bosanova1 KKP i TK EXTRA! 20.05.07, 09:32
      bardzo mi sie podobalo, za to panie prezenterki wredne żżżżżmije!!!
      • alka83 Re: KKP i TK EXTRA! 20.05.07, 10:37
        Zabili je, te dwie mokwy: Mołek i Pieńkowską. Po prostu, na oczach ludzi...
    • janinaniezbedna3 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 09:44
      Mam mieszane uczucia jednak.
      No i nie zazdroszczę liczby wrogów na własne życzenie, to musi być przykre jak
      tyle osób człowieka nie lubi... brrr.
    • atena54 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 11:06
      Bardzo złe wrażenie na mnie zrobili.
      Krytykują innych za to, że są bufonami.
      A co oni sami dziś zaprezentowali?
      To nie krytyka, to sposób na zarabianie przez szokowanie widowni.
      Niestety mają swoje 5 min., bo obecnie ludzie uwielbiają wylewanie szamba na
      czyjąś glowę. Jak dla mnie prymitywne i do wybaczenia ludziom młodym i
      niedoświadczonym. To nie jest dojrzałe dziennikarstwo, to bagienko pod publikę.
      • ksywa Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 11:17
        zgadzam się całkowicie. myslałam, że przynajmniej ze względu na jak by nie było
        telewizję śniadaniową dziś odejdą od stylu 'magla', a było nawet gorzej -
        krzykliwie, zgryźliwie, agresywnie, fatalnym językiem, bez odrobiny wyczucia.
        to mają być dziennikarze, na dodatek wypowiadający sie na temat stylu i klasy?
        nieporozumienie.
        trzeba zacząć nazywać rzecz po imieniu i spuscić też trochę powietrza z gwiazd
        magla - robicie pudelka w wersji telewizyjnej
        ps: kin - na drugi raz, pajacyku, włóż sobie jeszcze drugi palec na wizji wiesz
        gdzie; a najlepiej potem zamień je miejscami - będzie z klasą, fajnie i nie po
        wieśniacku.
    • paulinaa Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 11:23
      och, za późno wstałam i nie oglądałam:(
      • lalka-mi Kto mieczem wojuje.... 20.05.07, 11:43
        Pani Karolina nie miała zbytnio pewnej miny po obejrzeniu materiału filmowego, w
        którym wypowiadały się osoby znieważane przez nią , kiedy nie patrzyła im w oczy...
        Łatwizna, gorzej, kiedy druga strona tez ma głos...
        Jej nerwowe mruganie oczami, niekontrolowane ruchy głową, głupie miny...noooo
        jakaś inna KKP niż w "Maglu", ale słownictwo jak najbardziej maglowe- "Kasia ma
        zboczenie", "pojechałaś za bardzo", "zjeżdżamy"...
        Rozumiem, że w "Maglu" posługuje się takim słownictwem, bo to zgodne (dajmy na
        to ) z formułą programu, ale w innym miejscu wypadałoby dziennikarce posłużyć
        się innym językiem.Chyba ,że...nie potrafi???

Poza tym Karolina i Tomuś byli naprawdę śmieszni z tym poczuciem misji do
        spełnienia:))).
        Oczami wyobraźni niemal ujrzałam ich w lśniących zbrojach, kiedy z taką nadętą
        powagą wygłaszali kwestie: "ktoś musi powiedzieć..."!!!,"ostrzegaliśmy ją" (K.
        Skrzynecką) i tym podobne banialuki.

Z pewnością nie jest łatwo "spuszczać powietrze z nadętych gwiazd", kiedy nie
        robi się tego z klasą i wyczuciem. Może "Magiel" byłby niezły, ale nastąpiło
        przegięcie, które klasyfikuje go w szeregu gazetowych "hitów " takich jak "Fakt"
        i inne szmaty...,które- jakby nie patrzeć - mają swoich zagorzałych fanów.
    • jumbo69 Dystans 20.05.07, 11:47
      A mnie sie bardzo podobało. Ta dwójka była na luzie, pokazali, że nie udają
      kogoś, kim nie są. To dopiero byłaby zdziwka, gdyby nagle byli grzeczniutcy. A
      tak wiem, że nie udają.
      Poczucie misji? Nie było widać. Raczej zabawne podejscie do tematu. DYSTANS.
      • lalka-mi Re: Dystans 20.05.07, 12:00
        Mam skrajnie inne odczucia- ten "dystans" nie wyglądał zbyt przekonująco.

Ale to oczywiście kwestia subiektywnego odbioru. Nawet nie mam zamiaru się
        spierać, gdyż tak to już jest, ze patrzymy na to samo , a widzimy rzeczy przez
        pryzmat naszych sympatii i antypatii...

• janinaniezbedna3 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 12:09
      Ja mam do Karoliny z pewnych względów słabość, dlatego nie rozumiem czemu od
      pewnego czasu aż tak bardzo się zacietrzewia no i tej współpracy z programem
      Bezy nie rozumiem zupełnie...
      Niepotrzebne były te pełne porozumienia słowa skierowane do wykrzywionej
      strzygi Pieńkowskiej, czyżby KKP liczyła na to,że ta baba- Pińkowska, której
      nikt nie lubi, która każdego wkurza i której niejednokrotnie w Maglu się
      czepiali potraktuje ich, jako naczelna (beznadziejna zresztą) TS, ze
      zrozumieniem??

Za to Magiel dziś wporzo.:)
    • barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 13:50
      Pamiętam KKP z programu, poświęconego kinu, filmom itd.
      Program był świetny, KKP też.
      Magiel, wnioskując na podstawie tego co można przeczytać na forum, to chyba
      upadek KKP.
      Szkoda.
      • pola_negri Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 15:02
        to może oglądnij, a potem się wypowiedz?
        • justynapi Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:23
          napiszcie prosze co tam sie do diaska dzialo?jakies przyklady chociaz?
        • barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:32
          pola_negri napisała:

> to może oglądnij, a potem się wypowiedz?

Nie!
          Wystarczająco dużo dowiedziałam się na forum i myślę, że nie warto ogladać KKP
          podniecającej się na pół zmyślonymi artykulikami z brukowców, objawiającej
          narodowi takie czy inne "prawdy" o bogu ducha winnej Kasi Skrzyneckiej czy o
          innej znanej osobie. To żałosne dziennikarstFo.
          Bo tym przecież zajmuje magiel?! chyba, że źle zrozumiałam wypowiedzi innych
          na forum?! ;)
          A poza tym nie będę im robić oglądalności.
          • lalka-mi Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:42
            Zdrowe podejście do sprawy, ja też już swój masochizm opanowałam na tyle, że
            "Magla "nie obejrzę. Zresztą obejrzałam dwa razy:) i tyle wystarczy, by było
            wiadomo, że to brukowe dziennikarstwo, które mnie mierzi...
            • jumbo69 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:53
              A Pani, rozumiem, tylko powazne gazety czyta, nigdy nie plotkowała i tylko
              poważne dziennikarstwo panią interesuje, całe unurzane na przykład w naszym
              politycznym szambie, czy tak?
              A wie Pani, co to jest poczucie humoru?
              • lalka-mi Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 18:12
                Panie Jumbo nie jestem tak poważna jak Pan sądzi i polityczne szambo mnie nie
                pociaga i w ogóle szambo jakiekolwiek.
                Proszę mi jednak nie mówić, że "Magiel" ma coś wspólnego z poczuciem humoru,bo
                to chyba raczej jakaś pomyłka z tym poczuciem.
                Naprawdę śmieszy Pana obrzucanie kogoś błotem??? Kiedy słucham p.Karoliny i p.
                Tomka, to ten grymas, który pojawia się mimowolnie na mojej twarzy ni cholery
                nie chce być uśmiechem.
          • syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:44
            > A poza tym nie będę im robić oglądalności.

to się nazywa dojrzałe podejście do tematu
            no i cóż za megalomania - naprawdę uważasz, że Twój włączony telewizorek
            zostanie odnotowany w tajnym sztabie TVN-u?

myślę, że nie tyle co warto obejrzeć jakikolwiek program przed jego
            skrytykowaniem, co wypada i powinno się to zrobić

no chyba że życie spędzasz wyrabiając sobie opinie na forum o interesujących Cię
            sprawach nie oglądając ich na żywo
            • lalka-mi Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 17:47
              Obejrzałam. Dno.
            • barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 18:17
              > to się nazywa dojrzałe podejście do tematu
              > no i cóż za megalomania - naprawdę uważasz, że Twój włączony telewizorek
              > zostanie odnotowany w tajnym sztabie TVN-u?

W globalnym rozrachunku na pewno mój (jak i Twój i innych) telewizorek zostanie
              (albo nie)odnotowany w tajnym sztabie TVN-u! tak myślę, bo to przecież
              profesjonalna telewizja jest :)))

> myślę, że nie tyle co warto obejrzeć jakikolwiek program przed jego
              > skrytykowaniem, co wypada i powinno się to zrobić

Też tak uważam.
              Ale wiele wypowiedzi na forum tak doskonale opisuje ten program, jego treść,
              prowadzących, że pozwoliłam sobie na krótki komentarz natury ogólnej. Nie
              wolno??
              I nie zmieniłabym zdania po jego obejrzeniu.

> no chyba że życie spędzasz wyrabiając sobie opinie na forum o interesujących
              Ci
              > ę
              > sprawach nie oglądając ich na żywo

Tylko pół życia spędziłam "wyrabiając sobie opinie na forum o interesujących
              mnie
              sprawach ", bo dawniej nie było ani forum ani komputerów ;)))
              • syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 19:33
                > Ale wiele wypowiedzi na forum tak doskonale opisuje ten program, jego treść,
                > prowadzących, że pozwoliłam sobie na krótki komentarz natury ogólnej. Nie
                > wolno??

ależ wolno, a juści

wolno również uważać, że wyrabianie sobie opinii na podstawie zdania grona
                nieznanych ludzi, którym internet daje złudne poczucie anonimowości, jest mało
                mądrym i leniwym intelektualnie podejściem do tematu
                • nietakiprosty Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 19:38
                  Szczególnie, jesli ktoś "wali" w coś, w tym wypadku w "Magiel, pod pseudonimem,
                  kompletnie anonimowo i co za tym idzie, bezkarnie.
                • barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 20:51
                  Sądzisz, że mniejsze lub większe grono ludzi na tym forum celowo i podstępnie
                  (lub niecelowo? w wyniku totalnego niezrozumienia intencji prowadzących) w złym
                  świetle przedstawia Magiel, wypacza idee tego programu, w związku z czym osoba,
                  która go nie oglądała może sobie wyrobyć tylko błędnie mniemanie o tym
                  programie?? :)))
                  Napisz, proszę, jaka jest prawdziwa idea tego programu, o co w nim tak naprawde
                  chodzi. Napisz, może zmuszę się wtedy do wysiłku intelektualnego(!) i obejrzę
                  Magiel :)

"> nieznanych ludzi, którym internet daje złudne poczucie anonimowości,"
                  Jakoś groźnie to zabrzmiało? Czy już mam się bać? ;)))
                  • lew-salonowy Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:00
                    Barbasiu, masz prawo wyrabiać swój pogląd na podstawie opinii na forum, bo są
                    one obiektywne. Ja wyrobiłem sobie zdanie na temat owego programu po 10 minutach
                    oglądania. Nastąpiłoby to wcześniej, ale liczyłem, że coś się zmieni, że nie
                    może być tak jednostajnie i żenująco non stop. Nic się nie zmieniło - nie warto
                    do tego wracać.
                    • barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:10
                      lew-salonowy napisał:

> Barbasiu, masz prawo wyrabiać swój pogląd na podstawie opinii na forum, bo są
                      > one obiektywne. Ja wyrobiłem sobie zdanie na temat owego programu po 10
                      minutac
                      > h
                      > oglądania. Nastąpiłoby to wcześniej, ale liczyłem, że coś się zmieni, że nie
                      > może być tak jednostajnie i żenująco non stop. Nic się nie zmieniło - nie
                      warto
                      > do tego wracać.

Pięknie dziękuję za odpowiedź lwie-salonowy!
                      :)
                      • lew-salonowy Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:14
                        :)) Pozdrawiam :)
                  • syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:14
                    > Sądzisz, że mniejsze lub większe grono ludzi na tym forum celowo i podstępnie
                    > (lub niecelowo? w wyniku totalnego niezrozumienia intencji prowadzących) w złym
                    > świetle przedstawia Magiel, wypacza idee tego programu

nie
                    sądzę tylko, że pisanie: "ten program jest głupi, bo tak przeczytałam na forum",
                    jest śmieszne, dziecinne i głupie

jeśli bierzesz się za krytykę czegokolwiek, wykonaj przynajmniej minimum pracy i
                    staraj się to coś poznać
                    • syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:16
                      a swoimi opiniami o Maglu z Tobą nie widzę sensu się dzielić, bo jak napisałaś
                      "zdania o nim już nie zmienisz"

więc Ci tylko mogę wielkie ROFTL napisać
                      • emancypantka5 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:20
                        No to sobie napisałaś...

Tak wygląda koniec argumentów, bo w końcu ileż argumentów można miećw obronie
                        "Magla"???
                        • syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:50
                          > Tak wygląda koniec argumentów, bo w końcu ileż argumentów można miećw obronie
                          > "Magla"???

taa..
                          jednak wtórny analfabetyzm to poważny problem

bo zdaje się, że nie zauważyłaś, że w tym wątku nie obronę Magla wzięłam sobie
                          do serca, ale wykazanie jak dojrzałe inaczej jest formułowanie opinii na jego
                          temat, bez zadania sobie trudu obejrzenia programu
                          • barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 22:11
                            "> bo zdaje się, że nie zauważyłaś, że w tym wątku nie obronę Magla wzięłam sobie
                            > do serca,
                            ale wykazanie jak dojrzałe inaczej jest formułowanie opinii na jego
                            > temat, bez zadania sobie trudu obejrzenia programu"

Masz fantazję syriana! :)
                    • barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:35
                      > sądzę tylko, że pisanie: "ten program jest głupi, bo tak przeczytałam na
                      forum"

Ja tak NIE napisałam, więc nie wkładaj mi w usta i w cudzysłów słów, których
                      nie napisałam! To nieładnie przekręcać czyjeś wypowiedzi to dopiero dziecinne!
                      Czytać nie umiesz czy co?
                      Ja napisałam tylko (że siebie zacytuję :) -że nie warto ogladać programu w
                      którym podniecają się na pół zmyślonymi artykulikami z brukowców i obmawiają
                      ludzi ze światka mediów, bo to żałosne jest i nie warte oglądania.

"a swoimi opiniami o Maglu z Tobą nie widzę sensu się dzielić, bo jak napisałaś
                      "zdania o nim już nie zmienisz"
                      więc Ci tylko mogę wielkie ROFTL napisać"

Tak, tak czas spać, bo Ci się już wszystko pokręciło - chciałaś chyba napisać
                      ROTFL?!
                      No to ROTFL syriana!

• syriana Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 21:47
                        o jejku jejku jak się oburzyliśmy
                        masz rację, dyskutować razem nie będziemy
                        • barbasia1 Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 20.05.07, 22:06
                          syriana napisała:

> o jejku jejku jak się oburzyliśmy
                          > masz rację, dyskutować razem nie będziemy

:))))))))))
                          Dobrej nocy!
                          • dormusz Re: Karolina KPi Kin w DDTVN 21.05.07, 13:59
                            Kin i Piotrowska super , Skrzynecka glupota i brakiem inteligencji przeszla
                            sama siebie w Wojewodzkim no jak mozna byc tak glupia i beznadziejna
                            kobita ???
    • nevergiveup Jest to gdzieś w internecie?????? 21.05.07, 13:16
      np. na youtube? Nie oglądałem, więc się nie wypowiadam, a chciałbym obejrzeć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka