tom884 24.05.07, 23:31 Dzisiejszy odcinek utwierdził mnie w przekonaniu że Pitbull to najlepszy polski serial sensacyjny od czasów Ekstradycji.Sceny strzelanin to był po prostu majstersztyk. Brawa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrz_ej Re: Pitbull 25.05.07, 00:05 Praktycznie nie oglądam tego serialu /przypadkowo może widziałem dwa odcinki/ ale może ktoś mnie oświeci czy serial jest telewizyjną wersją kryminalnego filmu polskiego "Pitbull".który kilkakrotnie był prezentowany już na kanale HBO?Kilka miesięcy temu założyłem wątek,w którym co nieco skrytykowałem co nieco ten właśnie fabularny "Pitbull"prezentowany w HBO,a skrytykowałem za to,że praktycznie w każdym wypowiadanym zdaniu w tym filmie nie brakowało wulgaryzmów powszechnie znanych na "k","p" i "ch"..a tu tymczasem,oglądając przypadkowo ten serial-zero wulgaryzmów..czy to dwa różne filmy /ten kinowy i serial/a tylko zbieżność tytułów?? Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: Pitbull 25.05.07, 09:43 te same postacie! film pitbull był jakby wyciągiem z 1 serii serialu (5 odinków). Zreszta dużo słabszy od serialu. teraz dokręcają dalszy ciąg. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Najsłabszy odcinek ze wszystkich... 25.05.07, 06:45 Miało być po hollywoodzku a wyszła żenada.Tak nieudolnie zrealizowanej strzelaniny to dawno nie widziałem.A bójka Nielata z bandytą to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.Drewno.Siłą Pitbulla była autentyczność a teraz Vedze zachciało się podrabiać Manna,zupełnie nieudolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: Najsłabszy odcinek ze wszystkich... 25.05.07, 07:17 Odcinek był świetny. Wcale nie widziałem, że tam ma coś być po hollywodzku. Napisałe kiedyś "łapie za gardło", a wczoraj to łapał, że aż strach. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Najsłabszy odcinek ze wszystkich... 25.05.07, 09:56 Zapraszam na forum seriale: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=59548249&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś