klamczucha3 27.05.07, 11:29 Mloda dziewczyna a jak trzezwo mysli. Podobaly mi sie jej wypowiedzi i to jak postawila do pionu Korwin-Piotrowska. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_ina Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 11:41 Dla mnie była trochę zbyt wulgarna. Przerost formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 11:57 KP już całkiem odbiło. zachowuje się jakwielka pani , jest bezczelna i to co powiediała o Malinowskiej" dokończymy jak gość sobie już pójdzie" nie wymieniając nawet rozmówczyni z nazwiska świadczy o jej ogromnej arogancji i braku (sic) dobrego wychowania, które wszak z Kwachową promuje. Nazwanie Ani Przybylskiej "taką dupcią" poniżej krytyki, chamstwo. Malinowska dobrze powiedziała o Felicjańskiej: ośmiesza się babka spacerowaniem po wybiegu z 14-latkami, od lat się wszyscy z niej śmieją , nie tylko te młode modelki. Trzeba wiedzieć kiedy skończyć, zwłaszca,że ma kobieta głowę do interesów i fundacją, ale uparcie trzyma się modelingu mimo,że żadna z niej Ewangelista czy Naomi, wygląda na 40-lat i wszyscy za pleami śmieją się z niej do łez. Ktoś to wreszcie głośno i pod naziskiem powiedział. Brawa za dwagę. Rację ma Karolina M- nie pluje się na rękę która nas karmi. B inteligentna, mądra, odważna i śliczna dziewczyna. Prowadzący poniżej krytyki_przedstawili ją tylko jako żonę Janiaka, a to ona torowała drogę polskim modelkom na świecie itd. Zuch dziewczyna,że nie dała obie w kaszę Dwóm Podbódkom dmuchać.:) KKP roi się bezkarna, arogancka myśli ,że jej wszystko wolno ale już Pieńkowskiej włazi w d.. jak może ( "najlepszy miesięcznik"- o TS). Nieprawda . Najlepszym miesięcnikiem to jest Pani, a nie podupadający TS. Ale redaktor naczelna Pani nie lubi lizusostwa( w przeciwieństwie do Pieńkowskiej) i oni o tym dobrze wiedzą. Sama KKP podlizuje się temu kto jej może coś w mediach załatwić a jak ktoś jest za małą płotką, albo uchodzi za niegroźnego (jak Skrzynka) to go opluwa jak może. Wstd. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:33 Mnie też bardzo zaimponowała Karolina Malinowska. Mimo młodego wieku i od lat przebywania w światku showbiznesu zachowała umysł otwarty i własne zdanie. To niełatwe w tym środowisku. Brawo! A co do "idoli" bezkrytycznych telewidzów, to moje zdanie jest takie: pani Karolina KP i pan Tomasz Kin chyba uwierzyli (m.in. dzięki tutejszym zachwytom niektórych forumowiczów bez własnego zdania) w to że mogą dyktować ludziom kto jest okej a kto jest głupi. Nie wiem wg jakiego klucza to robią - być może własnych sympatii i antypatii. Młodzi ludzie, których gusta dopiero się kształtują, uwierzyli, że pani KKP i pan TK są "gurus" w kwestii gustów i sami podążają śladem ich wskazówek. Państwo prowadzący ubierani są do programu przez innych. Uważają, że jak wystylizuje ich jakiś Jacyków czy inny modny projektant, to staną się trendsetterami, których będą naśladować miliony. Śmieszne to wszystko i niskie. Może warto spojrzeć w lustro, pani Karolino i mieć własne zdanie i własny styl. Jedyny plus dla autorów programu - to że puścili w eter ten wywiadzik z Karoliną M., podejrzewam jednak że bardzo okrojony. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:49 Ten program zjada swój ogon. Dwie "gwiazdy stylu" uważają się za nietykalne i opierają swój byt tylko na podlizywaniu się tym, którzy mają zbyt niewyparzony język ,aby z nimi zadzierać ( Maleńczuk, Kuba Wojewódzki itd) lub znaczą na tyle dużo, że podlizyanie się im może przynieść profity ( Kwaśniewska, Pieńkowska). KKP nie jest nieomylna, a to co prezentuje w programie pokazuje jak małym jest człowiekiem- zbudować swą karierę na wyśmiewaniu innych i aroganjcji, przy jednoczesnych "ochach i achach" na temat tych, których się boi lub od których jest zależna. To już nie są trafne i kąśliwe szpile- to po rostu chlew i spluwaczka. Kogo nie lubią i się z nim nie liczą- tego traktują bezlitośnie. KKP Dody się boi to KKP ją chwali, ale za to samo za co chwali mołaby ganić. Skrzyneka uchodzi za miłą i kulturalną - to KKP wiesza na niej psy, bo wie,że Skrzynia nigdy się nie doczepi np.do jej wielkiego pupska i np staropanieństwa- bo to nie fair. Myślę,że z dzienikarstwem ma to niewiele wspólnego a program czaem prezentuje poziom niższy niż wszystkie brukowce razem wzięte. Promocja arogancji, bezczelności i braku wychowana pod hasłami uzdrowienia szołbiznesu. Dobrze powiedziała Maliowska: "jak ci się (KKP) nie podoba co piszą w brukowcach , to ich nie czytaj". Lecz pani Dwa Podbródki chyba woli się niezdrowo podniecać czytając i komentując bzdury w nich zawarte. Odpowiedz Link Zgłoś
alka83 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:57 Jak widzę jesteś dziennikarką, co przede wszystkim nienawidzi KKP. Wolno ci, ale twoje argumenty też nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem nie mają, bo nienawiść do KKP zwyczajnie zalewa ci oczy. I nie kompletnie myślisz racjonalnie. Przechodzisz do jakiś dziwnych, eweidentnie personalnych, bardzo osobstych ataków, a takie, o ile wiem, załatwia się na privie albo prywatnie, poza forum. No ale to ty wiesz, co jest dobre a co złe. Współczuję ci, bo nie wiedziałam, że można tak kogoś nienawidzić jak ty tę KKP. To straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 13:04 Ja jestem czytelniczką i prywatnie do KKP nic nie mam, bo jej nie znam. Nie wmawiaj mi nieprawdziwych rzeczy:oceniam co widzę na ekranie i mi się to nie podoba a z zawodu jestem prawniczką. Natomiast Ty się nie unoś, nie każdy jest fanem tej pani jak Ty i nie każdy musi ię nią zachwycać. Do żadnych ataków prywatnych nie przechodzę, za to Ty - z tego co widzę- udielasz się głównie na wątkach o KKP i jesteś jej etatową klakierką. Masz do tego prawo. Jak ja mam prawo do krytyki. Ja z zasady nikogo nie nienawidzę, więc nie pisz mi tu bzdur, bo jesteś po prostu śmieszna, sama wietrzysz spiski gdzie ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
alka83 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 13:24 Nie jestem jej fanem, nie znam jej. Ty masz prawo do krytyki, ale na milę wręcz jedzie od twoich postów nienawiścią i stąd moja ocena. Uwagi co do dupska, tuszy i stanu cywilnego, jako prawnik, jak byś zakwalifikowała??? Też mam do niej, do oceny prawo, prawda? A co do wątków, poczytaj sobie głębiej...Od niedawna czasami wchodzę na to forum i widzę jedno- sporu tu bardzo niezadowolonych z życia osób. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 13:56 ::))) Ja jestem zadowolnona z życia akurat. Paradne:) Nie zauważyłaś, że np o tym ,że Skrzynecka mogłaby wyśmiać wygląd KKP napisałam hipotetycznie. Ale tego nie zrobi prawdpodobnie. Bo czego nie powiedzieć o Skrzni ( mającej liczne"słabe" momenty)zdaje się,że nigdy nie bawiły jej żarty nt cudzej tuszy i stanu cywilnego czy też solariów i pasztetów. Karolina pozwala sobie na coraz więcej a taką postawę w jednym z pierwszych programach krytykowała( coś było jakiejś naczelnej kobiecego miesięcznika która upajała się tym, że " może wszystko i rządzi wszystkim" i bardzo to z Kinem krytykowali i wyśmiewali). Teraz przyjeli dokładnie taką samą postawę: jestemy nieomylni i wielcy, mówimy co dobre a co złe, kreujemy gusta. Ja z kolei zauważyłam, że jak ktoś się niezgadza z twoim zdaniem, zaraz posądzasz go o "zianie nienwiścią" ( a co pwiedzieć o twoich postach o Skrzynce, no nie rozśmieszaj mnie dziewczę- toż to przejaw miłości bliźniego dopiero pisanie o Skrzyni , cytuję "siano- czy coś w tym stylu _ na PUSTYM łbie".). Więcej luzu- na to forum zagląda wiele osób i każdy ma swoje zdanie, czasem skrajnie różne od naszego. Skoro Ciebie interesują media (prasa itd) mniemam ,że możesz być absolwentką dziennikarstwa (24 lata, prawda?), więc życzę więcej obiektywizmu(w ogóle) i mniej emocjonalnego stosunku do iinych formerów, bo to co piszesz jest śmieszne i dziecinne.W Twoje posty głęiej nie będę się wczytywać, chociaż poziom ich nie jest zbyt lotny. Ale masz prawo do takich wypwiedzi. Skoro już jednak kogoś zaczepiasz i sugerujesz mu (oskarżasz o?)nienawiść, personalne ataki na KP, bycie dziennikarką konkuencyjnej do TS gazety, to rób to z głową, bo w innym wypadku jest to żałosne. Wbrew Twoim insynuacjom to forum czytują też ludzie spoza banży ( nie znający KKP osobiście), nie dziennikarze czy gwiazdy mediów,ludzie któym mogą się pewne rzeczy nie podobać i którzy dają temu wyraz. KKP na innych forch ma ksywę Dwa Podbródki zresztą moje koleżanki tak ją właśnie nazywają, może brzydko- ale prawdziwie. Równie jest to z klasą powiedziane ,jak nazwanie przez KKP Przybylskiej "Dupcią" czy Skrzyni "Pasztetową" (czy jakoś tak). To czy ma męża czy nie- to jej sprawa , ale komentując bezlitośnie życie innych, ich związki , rozwody, kłótnie itp musi się liczyć z tym, że jej życie też może być komentowane ( choć nie musi). Odpowiedz Link Zgłoś
oko.na.widelcu Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:35 malinowska śliczna??? mądra? no sorry, jak można być mądrą wchodząc w żenujący układ z janiakiem??? a co do KPP to racja. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:51 Malinowska wypowiada się do rzeczy i nawet studiuje prawo- a wiele modelek poprzestaje na szkole średniej. Jest bardzo ładna- to moje osobite zdanie. Jej układu z Janiakiem nie znam, bo w nim nie uczestniczę. Odpowiedz Link Zgłoś
nietakiprosty Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:59 Masz złe dane. Sprawdzaj info, zanim coś napiszesz...Malinowska studiuje, ale politologię. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 13:05 być może, nie jetem jej koleżanką po prostu wiem,że studiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 14:18 oko.na.widelcu napisała: > malinowska śliczna??? mądra? no sorry, jak można być mądrą wchodząc w żenujący > układ z janiakiem??? osobiście uroda Malinowskiej mnie nie powala, raczej jest ciekawa niż śliczna, ale ciekawa jestem skąd tyle wiesz o 'żenującym układzie z janiakiem'. No sorry, ale to jest śmieszne po prostu. Uczestniczysz czynnie w ich małżeństwie, że tak je określasz? Śmieszą mnie te insynuajcę, tak samo jak te dotyczace Kamela i jego dziewczyny. Ludzie to potrafią wymyślić wszystko, żeby dać upust zawiści:/ Troche to smutne Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alka83 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:49 Małe sprostowanie- z tego, co pamiętam, to TS, a szczególnie jego dział graficzny, dostaje regularne klapy od Magla. Min. za okładkę z Dygant i doklejoną głowę. Była też klapa za żenujący artykuł o tym, jak gwiazdy żalą się na sławę. Więc z tym podlizywaniem się, to "lekka przesada". Rozumiem więc, że pracujesz w "Pani" i twoja identyfikacja z firma jest absolutna i pozbawiona zdrowego rozsądku. Doceniam "Panią", ale to bardzo nierówna gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:56 Nie pracuję w Pani, to moja opinia czytelniczki.TS jest denny od czasu gdy Kaszuba go opuściła. Trzeba było obejrzeć dziś Magiel- wazelina dla TS aż się sączyła, co jes dziwne bo zawsze szatę graficzną krytykowali. Podejrzewam,że po wizycie KKP w DDTVN u Pieńkowskiej, postanowiła ona jednak się podlizywać, praca w telewizji wszak niepewna a Pieńkowska ma władzę, więc lepiej z nią nie zadzierać. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Magiel nie jest wieczny... 27.05.07, 14:02 Magiel to zjawisko sezonowe, wkrótce ludzie przestaną sie nim "podniecać" , a tym samym i oglądać. Co wówczas pocznie "dziennikarka" pani KKP??? Nie pomyślała chyba o tym, że na skandalach nawet "gwiazdy" nie zbudują trwałej sławy, a ona na brukowym, aroganckim dziennikarstwie też chyba długo nie pociągnie... Magiel zniknie, a opinia o (bez eufemizmów) chamstwie KKP -zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinakp Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 14:07 Jakże miło znowu poczytać o sobie:)))))) Dziękuję za troskę o moją zawodową przyszłość, mój stan cywilny, mój wielki zad, tudzieź podbródki oraz wychowanie, lub jego brak. Chlewik super:) Pozdrawiam, bawcie się dobrze nadal:) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 14:10 Martwimy się na poważnie:))) Wszystko przedstawia się kiepsko-i przyszłość , i zad, a o podbródkach to już szkoda gadać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 14:15 Pani KKP:) Bez fałszywej skromności: sama Pani ten Chlewik tworzy. Jeśli chodzi o troskę o Pani przyszłość zawodową: ja jestem o Panią zupełnie spokojna, da Pani radę. Stan cywilny i podbródki to Pani sprawa, jednak nabijając się w sposoób niewyszukany z kolegów i koleżanek, sama uchyliła Pani furtkę na to, by pooceniać i Panią. Zwłaszcza,że w programie Pani Kwaśniewskiej zajmuje się Pani promocją gustu, stylu i obrych manier... .. Również pozdrawiam:) Dobrej zabawy, (kosztem innch) w Maglu:) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 14:23 karolinakp napisała: > Jakże miło znowu poczytać o sobie:)))))) > Dziękuję za troskę o moją zawodową przyszłość, mój stan cywilny, mój wielki > zad, tudzieź podbródki oraz wychowanie, lub jego brak. > Chlewik super:) > Pozdrawiam, bawcie się dobrze nadal:) > > Może pani nie zauważyła, ale nikt tu na forum nie wytknął pani ani stanu cywilnego, ani wielkości tyłka czy podbródka, a jedynie jako przykład podał, że gdyby Skrzynecka miała mniej klasy, to w ramach rewanżu mogłaby z satysfakcją wytkąć pani wady i podknięcia, więc nie wiem o jakim chlewiku i dobrej zabawie tu pani mówi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: Confused.Girl 28.05.07, 14:39 A wyrko2 to o czym pisze jak nie o 2 podbródkach ? Były i uwagi co do dupska i grubych nóg, tylko admin wyciął. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Confused.Girl 28.05.07, 14:47 rosa.rosa napisała: > A wyrko2 to o czym pisze jak nie o 2 podbródkach ? Były i uwagi co do dupska i > grubych nóg, tylko admin wyciął. A przepraszam w tym konkretnym wątku były?? Bo jeśli w innym to nie za bardzo mnie to obchodzi, bo pani Karolina odniosła się do TEGO wątku jako do chlewiku. A w tym takich uwag nie było, jedynie sugestie, że Skrzynecka mogłaby to powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: Confused.Girl 28.05.07, 14:54 confused.girl napisała: > rosa.rosa napisała: > > > A wyrko2 to o czym pisze jak nie o 2 podbródkach ? Były i uwagi co do dup > ska i > > grubych nóg, tylko admin wyciął. > > > A przepraszam w tym konkretnym wątku były?? Bo jeśli w innym to nie za bardzo > mnie to obchodzi, bo pani Karolina odniosła się do TEGO wątku jako do chlewiku. > A w tym takich uwag nie było, jedynie sugestie, że Skrzynecka mogłaby to powied > zieć. Były w tym, tylko admin wyciął. Wyrko2 się rozpędziła, było coś o starej pannie,o tłustym dupsku i udach. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:07 Skoro tak mówisz to pozostaje mi tylko wierzyć Ci na słowo. Nie żebym Ci nie ufała, ale fajnie by było gdyby ktoś jeszcze to potwierdził. W takim razie przepraszam, to rzeczywiście był chlewik. Chociaz na takim samym poziomie co powiedzenie "dupcia" o Przybylskiej, to jednak chlewik. Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:12 Gdzie tam, Jotek od wczoraj nic nie wywalił na tym wątku( chociaż czasem wywala). Było tak jak jest. Jedego postu nie brakuje.:) Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:19 janinaniezbedna3 napisała: > Gdzie tam, Jotek od wczoraj nic nie wywalił na tym wątku( chociaż czasem > wywala). Było tak jak jest. Jedego postu nie brakuje.:) nooo, teraz brakuje:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:25 janinaniezbedna3 napisała: > janinaniezbedna3 napisała: > > > Gdzie tam, Jotek od wczoraj nic nie wywalił na tym wątku( chociaż czasem > > wywala). Było tak jak jest. Jedego postu nie brakuje.:) > > nooo, teraz brakuje:DDDDD To już sie pogubiłam:P To w końcu wyciął czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:36 :DDD Wyciął teraz, ale nie wczorajsze posty, tylko tą naszą wymianę zdań z Rosą _Rosą vel Wiesią :) Mi się wydaje ,że poza tym wszystko jest jak było od wczoraj.:) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:53 janinaniezbedna3 napisała: > :DDD > Wyciął teraz, > ale nie wczorajsze posty, tylko tą naszą wymianę zdań z Rosą _Rosą vel > Wiesią :) > Mi się wydaje ,że poza tym wszystko jest jak było od wczoraj.:) A rzeczywiście! To te zaraz pewnie też wytnie;) Dzięki z ainformację. To teraz naprawde jestem już confused:P bo wychodzi na to, że rosa.rosa bezczelnie klamie:/ Ech, niesmaczne to wszystko jakies takie jest:| Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bard11 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 14:09 Pani Karolinie dedykuję aforyzm Sztaudyngera: "Innych nie sądzę, bo i sam błądzę". Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 14:34 O rany boskie, grupka obrońców show-biznesu się znalazła. Zanim napiszecie coś równie mądrego, polecam wejdźcie głębiej w ten cudowny światek, wtedy wróćcie na forum i dopiero produkujcie swe światłe myśli. Show- biznes jest to od dawna środowisko wobec siebie dalece nielojalne, wzajemnie na siebie donoszące i wzajemnie się opluwające. Jak myślicie- skąd wypływają do prasy informacje o rozwodach gwiazd, cudzych kochankach, liftingach itp. Ano zawistne kolezaneczki z branży chętnie opowiadają o tym dziennikarzom i dziennikarkom, podając nawet dokładne miejsca schadzek itp. Jednego dnia " gwiazda" obejmuje się w czułym uścisku z drugą " gwiazdą" do zdjęć na bankiecie,drugiego obrabia jej tyłek do dziennikarzy. Sama niejednokrotnie wysłuchiwałam kto ćpa, która powiększyła cycki, a która daje dupy i gra. Moi koledzy również. Wierzycie, że ganiają je paparazzi- koń by się uśmiał, szanowne towarzystwo samo namiętnie wystawia się do zdjęć z " nowymi narzeczonymi" a potem " rozpacza, ze jest śledzone". A nie wspomnę o tych co sami napieprzają o swoich rozwodach, podziałach majątku itp. Karolina wie o tym doskonale i właśnie takie zjawiska piętnuje w swoim programie, skoro wydmuszki showbizu pchają sie do mediów drzwiami i oknami to muszą się liczyć z tym, że każdemu bedzie wolno ich skrytykować- począwszy od fryzury a skończywszy na bzdetach, które opowiadają do prasy. A rola KKP sprowadza się właśnie do bycia takim satyrykiem polskiego show-biznesu i imho czyni ją świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 15:15 Pani Wiesławo, a ja się w ogóle nie dziwię, że Pani tak bardzo rozumie KKP, ponieważ zdążyłam zauważyć, że prezentują Panie podobną wrażliwość. Wnioskuję to z tego jak jeszcze niedawno proponowała mi Pani udostępnienie swojej prywatnej korespondencji z jednym z Forumowiczów... Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 14:28 wieslawa-siemiankowska napisała: > O rany boskie, grupka obrońców show-biznesu się znalazła. Zanim napiszecie coś > równie mądrego, polecam wejdźcie głębiej w ten cudowny światek, wtedy wróćcie > na forum i dopiero produkujcie swe światłe myśli. Show- biznes jest to od dawna > > środowisko wobec siebie dalece nielojalne, wzajemnie na siebie donoszące i > wzajemnie się opluwające. Jak myślicie- skąd wypływają do prasy informacje o > rozwodach gwiazd, cudzych kochankach, liftingach itp. Ano zawistne kolezaneczki > > z branży chętnie opowiadają o tym dziennikarzom i dziennikarkom, podając nawet > dokładne miejsca schadzek itp. Jednego dnia " gwiazda" obejmuje się w czułym > uścisku z drugą " gwiazdą" do zdjęć na bankiecie,drugiego obrabia jej tyłek do > dziennikarzy. Sama niejednokrotnie wysłuchiwałam kto ćpa, która powiększyła > cycki, a która daje dupy i gra. Moi koledzy również. Wierzycie, że ganiają je > paparazzi- koń by się uśmiał, szanowne towarzystwo samo namiętnie wystawia się > do zdjęć z " nowymi narzeczonymi" a potem " rozpacza, ze jest śledzone". A nie > wspomnę o tych co sami napieprzają o swoich rozwodach, podziałach majątku itp. > Karolina wie o tym doskonale i właśnie takie zjawiska piętnuje w swoim > programie, skoro wydmuszki showbizu pchają sie do mediów drzwiami i oknami to > muszą się liczyć z tym, że każdemu bedzie wolno ich skrytykować- począwszy od > fryzury a skończywszy na bzdetach, które opowiadają do prasy. A rola KKP > sprowadza się właśnie do bycia takim satyrykiem polskiego show-biznesu i imho > czyni ją świetnie. KKP przynajmniej ma odwagę cywilną i robi to pod własnym nawiskiem za równo w telewizji jak i na tym forum, a Ty Wiesławo po raz kolejny opowiadasz jak to ten wielki-mały polski showbizness wygląda. Może w końcu będziesz miała choć trochę honoru i jak nastepnym razem na forum obsmarujesz kogoś to poznamy Twoja tożsamość. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 15:22 Nie oglądałam Magla, ale jeśi chodzi o Karolinę Malinowskę to mam na jej temat bardzo pozytywne zdanie dzieki temu, że widziałam ją w kilku innych programach rozrywkowych. Inteligentna, bystra, zdecydowana, mająca własne zdanie, nie-niuniowata, nie zachowująca w sposób "ale jestem zaje...", stonowana, wyważona, pewna siebie. Bardzo fajna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque a kto to jest ta Malinowska? 27.05.07, 15:43 klamczucha3 napisała: > Mloda dziewczyna a jak trzezwo mysli. napisała jakieś epokowe dzieło, zbudowała coś wspaniałego a może uratowała kogoś tonącego? czym zasłużyła się dla świata, że mamy ją znac i emocjonowac się tym, co mówi...? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: a kto to jest ta Malinowska? 28.05.07, 14:32 buraque napisał: > klamczucha3 napisała: > > > Mloda dziewczyna a jak trzezwo mysli. > > napisała jakieś epokowe dzieło, zbudowała coś wspaniałego a może uratowała > kogoś tonącego? > Proponuję czytanie ze zrozumieniem. To, że ktoś trzeźwo mysli nie jest jednoznaczne z dokonaniem czegoś niezwykłego. > czym zasłużyła się dla świata, że mamy ją znac i emocjonowac się tym, co > mówi...? A kto każe Ci się emocjonować? Na forum po prostu ktoś stwierdził, że jak na środowisko, w którym sie obraca i młody wiek rozpoczęcia kariery nie odbiło jej. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a kto to jest ta Malinowska? 28.05.07, 23:09 confused.girl napisała: > A kto każe Ci się emocjonować? Na forum po prostu ktoś stwierdził, że jak na > środowisko, w którym sie obraca i młody wiek rozpoczęcia kariery nie odbiło jej > . > I tyle. jakie środowisko i jakiej kariery? przeznam szczerze, że nie znam żadnych jej dokonań i dlatego pytam? czym się zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: a kto to jest ta Malinowska? 29.05.07, 21:26 jest modelką. zaczynała jako młoda dziewczyna i udało jej sie cos niecos w tej dziedzinie osiagnac. jak w tak mlodym wieku jezdzi sie za granice na pokazy i zgarniasz niezla kase to moze odbic palma. Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 16:37 wiem jestem wredna ;) ale wstawiam bo oprócz "niebywałego intelektu" jest "niebywale" śliczna img162.imageshack.us/my.php?image=km5pa.jpg img116.imageshack.us/my.php?image=km38rj.jpg img116.imageshack.us/my.php?image=km44st.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 16:49 karina997 napisała: > wiem jestem wredna ;) ale wstawiam bo oprócz "niebywałego intelektu" > jest "niebywale" śliczna > > img162.imageshack.us/my.php?image=km5pa.jpg > img116.imageshack.us/my.php?image=km38rj.jpg > img116.imageshack.us/my.php?image=km44st.jpg Na szczęście linki nie działają, daruj sobie to wystawianie, wredoty mam dość:) A jeśli już, pokaż swoje foty- ocenimy czy jesteś ładniejsza.:)))) Ad rem. Cóż... coraz mniej lubię Karolinę i coraz mniej rozumiem jej poczynania. A szkoda. Malinowska- dziewczyna fajna, z jajem, buńczuczna,niezależna w sądach. Szacunek.Na tyle jednak niezależna, że Karolinai Kin,niestety potraktwali ją rzeczywiście bardzo brzydko i nawet nie zapowiedzieli z imienia i z nazwiska w pierwszej części programu, a zawsze przedstawiają gości. Tak się nie robi. Cóż- ciekawi mnie tylko ogromnie jaki temat był przedmiotem pracy magisterskiej Karoliny na Historii Sztuki: Może np "Kłótnie i niesnaski w środowisku Impresjonistów"? A może" Zdrady i wymiany kobiet w życiu Prerafaelitów"? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 17:29 Bardzo mi sie Karolina Malinowska podobała! KKP i TK zawsze zapraszali do studia osoby, które tylko im przytakiwały-wreszcie pojawił sie ktos kto miał odwaGE wyreazic wlasne zdanie. I cąłkowicie sie zgadzam z tym co powiedziała Magiel zawsze bardzo lubiłam, nadal lubie ale chyba zmierza w zła stronę Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 18:37 zawsze mnie drażniło zapraszanie gości do "Magla", po to tylko, żeby przeprowadzić 4 minutową rozmowę pozytywnie zaskoczyła mnie Karolina Malinowska, która do tej pory była dla mnie tyko anonimową żoną Oliviera J. a tu proszę - ma odwagę głosić niepopularne tezy podobało mi się to jestem fanką Magla, choć coraz częściej mam momenty gdy prowadzący mnie drażnią swoją chęcią bycia na pierwszym planie, hałaśliwością, prześciganiem się w wymyślaniu coraz bardziej skomplikowanych i błyskotliwych puent i porównań krytycy programu na tym forum piszą, że Karolina i Tomek nie mają prawa do takiego podejścia i osądu polskich gwiazd ja uważam, że mają, tak samo jak każdy z nas ale z racji tego, że robią to publicznie, prawo to jest im przyznawane coodcinkowo - każdy program powinni traktować jako zamkniętą całość i nie liczyć na kredyt dany im od widowni czasami nie rozumiem kryteriów jakimi posługują się w przyznawaniu klas pewnie dlatego, że kierują się osobistymi sympatiami, umocowanymi na gruncie pozagazetowym, do którego my nie mamy dostępu są (może nawet na równi z tymi wyśmiewanymi gwiazdkami) osadzeni w show biznesowym świadku - to też może być zarzut nie podobało mi się zupełnie w jaki sposób skomentowali wywiad Skrzyneckiej w Gali ale trudno dyskutować z krytykami "Magla", którzy za grzech numer jeden uważają wygląd Karoliny (swoją drogą jakaż to siła mediów jest, skoro normalnie wyglądająca trzydziestoparolatka takie emocje swym "niemłodzieżowym" wyglądem wzbudza..) Odpowiedz Link Zgłoś
hilda1007 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 21:43 KKP nie miała prawa nazwać jakiejkolwiek kobiety " dupcią" ( i to niezależnie od tego, że gdyby określiła jakiegokolwiek faceta jakąś częścią ciała pewnie TVN miałby kłopoty). I nie ma co się tłumaczyć, że wielu ludzi się tak wyraża. Wielu ludzi nazywa też Kasię Cichopek gwiazdą, prawda? PS. Pozdrawiam Tomasza Kina i dzięki za Zbynka Ziobrę, póki jeszcze nie siedzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
rmaciej1985 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 08:14 Apropo nazywania kogoś dupcią. Do Korwin Piotrowskiej pasuje za to okrelenie spopularyzowane w jednym z progrmów przez duet Chylińska-Wojewódziki: ROZKAPCIOCHA. Jak Przybylska została nazwana dupcią to Korwin Piotrowska jest rozlapciochą. :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rmaciej1985 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 08:15 o <ROZKLAPCIOCHĘ> mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
kielcik Nie sluchac Malinowskich ! 28.05.07, 11:40 Moim zadaniem, pani Malinowska nie postawila nikogo do pionu. Jest zdania, ze skoro nastolatki kochaja Cichopek, to ona jest gwiazda (z uwagi na percepcje swoich fanow). Szkoda, ze ucieto w tym momencie wypowiedz KPP, ze te percepcje nalezy wlasnie ksztaltowac. Najwidoczniej pani Malinowska jest produktem owej percepcji, rownajacej w dol zarowno gusta artystyczne odbiorcow sztuki jak i tzw. savoir-vivre znanych osob. Sluszne bylo zdanie Macieja Kozlowskiego, wygloszone przed paroma tygodniami : "miernoty lansuja beztalecia. Dlaczego ? Bo beztalencia beda im za to bezgraniczne wdzieczne". Uwazam, ze "Magiel" jest promocja rzetelnego dziennikarstwa i prawdziwych artystow, a nie "zwierzat medialnych", wyprzedajacych z braku talentu swoja prywatnosc. Karolino i Tomku - tak trzymac ! Nie sluchajcie roznych Malinowskich ! Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Nie sluchac Malinowskich ! 28.05.07, 11:57 Kozłowski oczywiście miał rację ale rację miała też Malinowska, która wykpiła wszystkich gości Magla tak chamowato wyrażającym się o własnym ekosystemie, czyli polskim show biznesie jakoś chyba w tej tendencji do promowania miernot nie odbiegamy od innych krajów, wzorce wszędzie są te same, nad czym oczywiście należy ubolewać i starać się kreować inne, ale bez przesady - wszyscy maglowi goście na mnie sprawiali wrażenie biednych istotek, którzy w imię swych artystycznie wysublimowanych potrzeb, gniotą się w tym śmierdzącym bagienku mało jest gwiazd, które potrafią wykorzystać całą medialną siłę Gali czy innej Vivy nie udaje się to również zapraszanym do Magla Steczkowskiej czy Okupnik, które tydzień po wizycie w programie jakieś farmazony w Gali opowiadały ale już na przykład Anna Maria Jopek, mimo że na okładce Vivy, potrafi dać wywiad, którego 2/3 to informacje o nowej płycie - żadnych większych prywatności, wyraźnie zaznaczone, że o śmierci ojca mówić nie chce więc chyba się da wykorzystać gazetę do promocji płyty a nie swego życia osobistego im mniej jakaś gwiazda opowiada o okropnościach i zawiściach panujących na tym podwórku, tym bardziej jest dla mnie autentyczna Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Nie sluchac Malinowskich ! 28.05.07, 11:58 Nie, Magiel jest wszystkim ale nie przejawem promocji rzetelnego dziennikarstwa .:) Niestety, idzie w złą stronę, zwłaszcza od odpowiedzi na zarzuty Skrzyni w Gali. Coraz bardziej dziennikarstwo KKP pachnie mi Alicją Resich-Modlińską.I nie jest to zapach moich ulubionych perfum, bynajmniej. Wręcz przeciwnie- nieprzyjemny dla nosa i to bardzo. Co do wypowiedzi Malinowskiej- zupełnie jej nie zrozumiałeś, wyrwałeś z kontekstu jedno zdanie. W takim razie czemu Karolna KP krytykuje Herbuś (nie gwiazda, beztalencie,bez osobowości) a zachwyca się Dodą (gwiazda, talent , osobowość). Coś tu mi taka pomocja talentów nie pasuje.:/ Doda to niby prawdziwa artystka i gwiazda? Program na początku był dobry, teraz wydaje mi się,że oni się wdają w jakieś koterie i stracili poczucie humoru na rzecz niepotrzebnych pyskówek. A szkoda bo naprawdę lubiłam oglądać. Co do Kozłowskiego to świetny aktor,fajny pan, ale i on miał swoje potknięcia medialne i wpadki, więc jakimś specjalnym autorytetem nie jest:)Ale tu akurat mądrze powiedzał:) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Nie sluchac Malinowskich ! 28.05.07, 12:13 no, z tym zachwytem nad Dodą to przesadziłeś trochę ale dla mnie również jej porównanie z Herbuś jest nie na miejscu co by o Dodzie nie mówić, to dziewczyna z krwi i kości, odważna, bezobciachowa, wyrazista - osobowości odmówić jej nie można do tego ma kawał świetnego głosu, a już do jakich celów go używa to inna bajka a na Herbuś nikt by głosu nie miał prawa podnieść gdyby skończyła z klasą świetnej tancerki tak jak powinna, po zakończeniu Tańca z Gwiazdami, a nie próbować zaistnieć w dziedzinach, w których nie ma szans i większej wartości Odpowiedz Link Zgłoś
kielcik Re: Nie sluchac Malinowskich ! 28.05.07, 15:35 A jednak obstaje przy swoim zdaniu, ze Magiel walczy o dobra prase. Zaznaczam przy tym, ze nie uznaje "Magla" za jakis autorytet w dziedzinie dziennikarstwa czy krytyki sztuki. Widze natomiast, ze oni podjeli pewna debate (w formie rozrywkowego misz-maszu) na temat polskiego show-biznesu, mediow i ogolnie kultury. Nazywaja po imieniu wiele chorych zjawisk tzw. show-biznesu, takich jak sztuczne lansowanie "gwiazd bankietowych", ohydnego wdzieranie sie brukowcow do sfery prywatnej osob publicznych w dramatycznych dla nich chwilach (patrz : Gonera), rozne pseudo-festiwale i gale, na ktore nie zal pieniedzy, podczas, gdy brak kasy na krecenie porzadnych filmow fabularnych lub promocje dobrej (DOBREJ !) muzyki. To jest rownanie W DOL - wlasnie do poziomu percepcji tzw. nastolatki, dla ktorej gwiazda jest Cichopek, i ktora latwo zmanipulowac do celow roznych akcji marketingowych!!! Co do dziennikarstswa, uwazam, ze jesli rzetelny dziennikarz wydobedzie w wywiadzie ciekawe poglady i jakas prawde nawet od osoby typu Doda (na marginiesie : nie trawie jej !), to nazwe to profesjonalnym dziennikarstwem. Jesli zas wywiad z "gwiazda" traktuje o d... Maryni i jest w rzeczywistosci krypto-reklama, to jest nic nie wartym towarem na zamowienie i oszustwem wobec czytelnikow. Podobny poglad prezentuja tworcy Magla. Za to ich lubie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mariami Re: Nie sluchac Malinowskich ! 29.05.07, 10:28 > A jednak obstaje przy swoim zdaniu, ze Magiel walczy o dobra prase. Zaznaczam Taaa, walczy o dobra prase, wyciagajac z tych wszystkich szmatlawcow, historyjki o pseudogwiazdkach, ktore normalnie malo kto czyta, a tak naglasnia sie je na znacznie szerszym forum tv. Pod pozorem walki z kiczem, tandeta, prymitywnym lansem itd. zeruje sie na tych samych instynktach stada gapiow, ekscytujacych sie plotami i skandalami. A przy okazji taki widz nawet moze poczuc sie lepiej, wszak nie jest kuchta czytajaca ("czytajaca" - chyba zle slowo) brukowce, tylko swiatlym, kulturalnym odbiorca, pogardzajacym tym calym show-biznesem, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 14:53 eX FACET o ile wiadomo jest znanym aktorem, a nie Janem Kowalskim- więc ochrona go raczej nie obejmuje, ja też mogę napisać co chcę o Włodarczyk czy Pazurze, jak się poczują dotknięci niech podają mnie do sądu. EOT dla mnie na TEMAT wiesławy ( sorry za capslock) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 15:03 rosa.rosa napisała: > eX FACET o ile wiadomo jest znanym aktorem, a nie Janem Kowalskim- więc ochrona > > go raczej nie obejmuje, ja też mogę napisać co chcę o Włodarczyk czy Pazurze, > jak się poczują dotknięci niech podają mnie do sądu. EOT dla mnie na TEMAT > wiesławy ( sorry za capslock) No to rzeczywiście koniec tematu, bo widzę, że z Twoimi moralami nie ma co dalej dyskutować skoro uważasz, że sypianie czy w ogóle bycie w związku (bo już nawet nie chcę znać szczegółów przypadku Wieśki) z osobą publiczną upoważnia kogoś do wylewania pomyj na nią i to jeszcze nie pod własnym nazwiskiem. I wolałabym, żeby Wiesława sama powiedziała dlaczego w końcu nie powie kim jest, chętnie sobie poczytam jej artykuły (bo ponoć to dziennikarka obeznana z tym wstretnym swiatkiem szowbisnessu), bo ciekawi mnie czy pod własnym nazwiskiem też wylewa tyle pomyj co tu na forum. Nie czytam wszystkich wątków i wypowiedzi Wiesławy, ale czy ktoś kto się w tym orientuje może mi powiedzieć czy zawsze jak się pani WS postawia jakies zarzuty to nagle wyłaniają sie jej obrońcy,a ona sama milczy? Bo już wcześniej coś takiego zaobserwowałam, ale nie jestem pewna czy to reguła czy czysty przypadek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 15:06 confused.girl napisała > > Nie czytam wszystkich wątków i wypowiedzi Wiesławy, ale czy ktoś kto się w tym > orientuje może mi powiedzieć czy zawsze jak się pani WS postawia jakies zarzuty > to nagle wyłaniają sie jej obrońcy,a ona sama milczy? Bo już wcześniej coś > takiego zaobserwowałam, ale nie jestem pewna czy to reguła czy czysty przypadek > . > Pozdrawiam Z mojego doświadczenia wynika,że zawsze lub prawie zawsze:) Oto sposób by sobie nie pobrudzić rączek:) Pozdrawiam Confused. Girl > Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 15:09 Dzięki za odp Janino Niezbedna3 :) Chociaż nie lubię teorii spiskowych:P to w takim razie zaczynam wierzyć w to, że rosa.rosa to Wieśka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 15:47 Oczywiście obrońcy i broniona to jedno i to samo stworzenie boże:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 21:06 Czytają wpisy przeciwników Magla odnosze czasami wrażenie, że tęsknią oni za programami Ireny Dziedzic, gdzie było miło słodko jaku cioci na imieninach. Karolinę lubię od czasów Filmidła Mniej więcej serio z Zetce i Ona zawsze była ostra. W Maglu daję razem z Tomkiem po łapkach tym gwaideczką które w swoim mniemaniu są wielkie i wspaniałe i prawie juz świętę. Tylko patzreć i podziwaić. Klękajcie narody przed nimi. Katarzyna Skrzynecka z każdym swoim związkim latała po vivach i galach. Tak samo było po rozstaniach i na tym w osatnim czasie polega jej kariera. Karolino i Tomku trzymajcie tak dalej nie dajcie się grupie ludzi bez poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 21:21 Lestacie:) Zapewniam Cię,że poczucie humoru mamy:) Ale mamy też poczucie przyzwoitości. Mogę pisać tylko za siebie, ale czym innym jest robienie tak zwanego "łacha" z pseudogwiazdeczek, a czym innym kopanie leżącego i żarty przemawiające może do dresiarzy ale po których w miarę wrażliwy człowiek czuje lekkie zażneowanie. I tak na przykład ja oczekiwałam o tandemu KKP i TK,że odpowe Skrzyneckiej zjadliwie ze szpilą , iteligentnie lecz z kulturą- ale to co zobaczyłam wolę po prostu zapomnieć, na tak niskim poziomie to było zrobione. Kiedyś nie było w tym programie takiego niepotrzebnego zacietrzewienia i wydaje mi się,że inni forumowicze też to widzą, bo niegdyś program odbierany był dobrze i raczej z dużą sympatią. Jakoś się to wszystko pogubiło i sama nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 21:33 ale to chyba normalne w żywocie każdego programu, że ma twórcy mają lepsze i gorsze okresy Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 21:34 to ja z niecierpliwością oczekuję lepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Karolina Malinowska w Maglu 30.05.07, 13:44 Dla mnie Magiel to kolejna reklama pisemek typu Gala, Viva itp, dam sobie reke uciąć ze sami wydawcy dosyłają im kolejne numery. a wy dajecie sie nabrac, ze to krytyka naszych 'gwiazd' ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Karolina Malinowska w Maglu 01.06.07, 09:37 nie przekonala mnie ta pannica :) za glosno krzyczala az mialam wrazenie ze sama nie jest pewna tego co wykrzykuje ;) krytyka felicjanskiej, ze wyglada smiesznie na wybiegu z nastolatkami mnie rozbawila :) sama karolina w jej wieku nie wyjdzie na wybieg, bo nietstey nalezy do modelek "dziwczanej urody"... ten trend na niezbyt urodziwe w przypadku karoliny zezowane modelki jest okropny... mlode malo urodziwe owszem starego nalezy unikac :) karolinie niestety brak klasy i swiety boze nie pomoze :( Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 01.06.07, 10:22 foamclene napisała: > krytyka felicjanskiej, ze wyglada smiesznie na wybiegu z nastolatkami mnie > rozbawila :) sama karolina w jej wieku nie wyjdzie na wybieg, bo nietstey > nalezy do modelek "dziwczanej urody"... ten trend na niezbyt urodziwe w > przypadku karoliny zezowane modelki jest okropny... mlode malo urodziwe owszem > > starego nalezy unikac :) Chyba nie widziałaś Malinowskiej na żywo, albo sama jesteś tak niebywałej urody, że Malinowska jest dla Ciebie "dziwaczna" i "zezowata". Dla mnie ma niebanalną urodę i jest niezwykle ładna i stylowa. Co do Felicjańskiej, nie jesem akurat wielbicielką jej tzw urody- bo nie wygląda moim zdaniem na swój wiek, mimo tych wszystkich evelli , kosmetyków i fryzur Czajki, tylko na jakąś dychę więcej, no i brak jej charyzmy np weteranki Moss. Ale mimo ,że może to wygląda śmiesznie ( dla niektórych)jak spaceruje z dzieciakami po wybiegu i tak jestem ZA. Z prostego powodu: dojrzałe kobiety powinny prezentować modę dla dojrzałych kobiet.Wkurza mnie jak małolaty pokazują co mają nosić panie lat 40.Więc z pewnością śmiesznie nie wyglądałoby gdyby modę pokazywały ładne, dojrzałe kobiety a nie siusiumajtki lat 15 + jakaś Felicjańska czy Martyna jako kuriozum (a kuriozum ,bo normą jest,że na wybiegu występują dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś