Dodaj do ulubionych

Karolina Malinowska w Maglu

27.05.07, 11:29
Mloda dziewczyna a jak trzezwo mysli.
Podobaly mi sie jej wypowiedzi i to jak postawila do pionu Korwin-Piotrowska.
Brawo
Obserwuj wątek
    • paul_ina Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 11:41
      Dla mnie była trochę zbyt wulgarna. Przerost formy nad treścią.
      • wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 11:57
        KP już całkiem odbiło. zachowuje się jakwielka pani , jest bezczelna i to co
        powiediała o Malinowskiej" dokończymy jak gość sobie już pójdzie" nie
        wymieniając nawet rozmówczyni z nazwiska świadczy o jej ogromnej arogancji i
        braku (sic) dobrego wychowania, które wszak z Kwachową promuje.
        Nazwanie Ani Przybylskiej "taką dupcią" poniżej krytyki, chamstwo.
        Malinowska dobrze powiedziała o Felicjańskiej: ośmiesza się babka spacerowaniem
        po wybiegu z 14-latkami, od lat się wszyscy z niej śmieją , nie tylko te młode
        modelki. Trzeba wiedzieć kiedy skończyć, zwłaszca,że ma kobieta głowę do
        interesów i fundacją, ale uparcie trzyma się modelingu mimo,że żadna z niej
        Ewangelista czy Naomi, wygląda na 40-lat i wszyscy za pleami śmieją się z niej
        do łez. Ktoś to wreszcie głośno i pod naziskiem powiedział. Brawa za dwagę.
        Rację ma Karolina M- nie pluje się na rękę która nas karmi. B inteligentna,
        mądra, odważna i śliczna dziewczyna.
        Prowadzący poniżej krytyki_przedstawili ją tylko jako żonę Janiaka, a to ona
        torowała drogę polskim modelkom na świecie itd. Zuch dziewczyna,że nie dała
        obie w kaszę Dwóm Podbódkom dmuchać.:)
        KKP roi się bezkarna, arogancka myśli ,że jej wszystko wolno ale już
        Pieńkowskiej włazi w d.. jak może ( "najlepszy miesięcznik"- o TS). Nieprawda .
        Najlepszym miesięcnikiem to jest Pani, a nie podupadający TS. Ale redaktor
        naczelna Pani nie lubi lizusostwa( w przeciwieństwie do Pieńkowskiej) i oni o
        tym dobrze wiedzą.

Sama KKP podlizuje się temu kto jej może coś w mediach załatwić a jak ktoś jest
        za małą płotką, albo uchodzi za niegroźnego (jak Skrzynka) to go opluwa jak
        może. Wstd.
        • feminasapiens Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:33
          Mnie też bardzo zaimponowała Karolina Malinowska.

Mimo młodego wieku i od lat przebywania w światku showbiznesu zachowała umysł
          otwarty i własne zdanie. To niełatwe w tym środowisku.

Brawo!

A co do "idoli" bezkrytycznych telewidzów, to moje zdanie jest takie:
          pani Karolina KP i pan Tomasz Kin chyba uwierzyli (m.in. dzięki tutejszym
          zachwytom niektórych forumowiczów bez własnego zdania) w to że mogą dyktować
          ludziom kto jest okej a kto jest głupi. Nie wiem wg jakiego klucza to robią -
          być może własnych sympatii i antypatii.
          Młodzi ludzie, których gusta dopiero się kształtują, uwierzyli, że pani KKP i
          pan TK są "gurus" w kwestii gustów i sami podążają śladem ich wskazówek.
          Państwo prowadzący ubierani są do programu przez innych. Uważają, że jak
          wystylizuje ich jakiś Jacyków czy inny modny projektant, to staną się
          trendsetterami, których będą naśladować miliony.
          Śmieszne to wszystko i niskie.
          Może warto spojrzeć w lustro, pani Karolino i mieć własne zdanie i własny styl.

Jedyny plus dla autorów programu - to że puścili w eter ten wywiadzik z
          Karoliną M., podejrzewam jednak że bardzo okrojony.
          • wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:49
            Ten program zjada swój ogon. Dwie "gwiazdy stylu" uważają się za nietykalne i
            opierają swój byt tylko na podlizywaniu się tym, którzy mają zbyt niewyparzony
            język ,aby z nimi zadzierać ( Maleńczuk, Kuba Wojewódzki itd) lub znaczą na
            tyle dużo, że podlizyanie się im może przynieść profity ( Kwaśniewska,
            Pieńkowska).

KKP nie jest nieomylna, a to co prezentuje w programie pokazuje jak małym jest
            człowiekiem- zbudować swą karierę na wyśmiewaniu innych i aroganjcji, przy
            jednoczesnych "ochach i achach" na temat tych, których się boi lub od których
            jest zależna.

To już nie są trafne i kąśliwe szpile- to po rostu chlew i spluwaczka. Kogo nie
            lubią i się z nim nie liczą- tego traktują bezlitośnie.
            KKP Dody się boi to KKP ją chwali, ale za to samo za co chwali mołaby ganić.
            Skrzyneka uchodzi za miłą i kulturalną - to KKP wiesza na niej psy, bo wie,że
            Skrzynia nigdy się nie doczepi np.do jej wielkiego pupska i np staropanieństwa-
            bo to nie fair.

Myślę,że z dzienikarstwem ma to niewiele wspólnego a program czaem prezentuje
            poziom niższy niż wszystkie brukowce razem wzięte.
            Promocja arogancji, bezczelności i braku wychowana pod hasłami uzdrowienia
            szołbiznesu.

Dobrze powiedziała Maliowska: "jak ci się (KKP) nie podoba co piszą w
            brukowcach , to ich nie czytaj".
            Lecz pani Dwa Podbródki chyba woli się niezdrowo podniecać czytając i
            komentując bzdury w nich zawarte.

• alka83 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:57
              Jak widzę jesteś dziennikarką, co przede wszystkim nienawidzi KKP.
              Wolno ci, ale twoje argumenty też nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem nie mają,
              bo nienawiść do KKP zwyczajnie zalewa ci oczy. I nie kompletnie myślisz
              racjonalnie. Przechodzisz do jakiś dziwnych, eweidentnie personalnych, bardzo
              osobstych ataków, a takie, o ile wiem, załatwia się na privie albo prywatnie,
              poza forum.
              No ale to ty wiesz, co jest dobre a co złe. Współczuję ci, bo nie wiedziałam,
              że można tak kogoś nienawidzić jak ty tę KKP. To straszne.
              • wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 13:04
                Ja jestem czytelniczką i prywatnie do KKP nic nie mam, bo jej nie znam. Nie
                wmawiaj mi nieprawdziwych rzeczy:oceniam co widzę na ekranie i mi się to nie
                podoba a z zawodu jestem prawniczką.
                Natomiast Ty się nie unoś, nie każdy jest fanem tej pani jak Ty i nie każdy
                musi ię nią zachwycać.
                Do żadnych ataków prywatnych nie przechodzę, za to Ty - z tego co widzę-
                udielasz się głównie na wątkach o KKP i jesteś jej etatową klakierką. Masz do
                tego prawo.
                Jak ja mam prawo do krytyki.

Ja z zasady nikogo nie nienawidzę, więc nie pisz mi tu bzdur, bo jesteś po
                prostu śmieszna, sama wietrzysz spiski gdzie ich nie ma.
                • alka83 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 13:24
                  Nie jestem jej fanem, nie znam jej. Ty masz prawo do krytyki, ale na milę wręcz
                  jedzie od twoich postów nienawiścią i stąd moja ocena. Uwagi co do dupska,
                  tuszy i stanu cywilnego, jako prawnik, jak byś zakwalifikowała???
                  Też mam do niej, do oceny prawo, prawda? A co do wątków, poczytaj sobie
                  głębiej...Od niedawna czasami wchodzę na to forum i widzę jedno- sporu tu
                  bardzo niezadowolonych z życia osób.
                  • wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 13:56
                    ::)))
                    Ja jestem zadowolnona z życia akurat.

Paradne:)
                    Nie zauważyłaś, że np o tym ,że Skrzynecka mogłaby wyśmiać wygląd KKP napisałam
                    hipotetycznie. Ale tego nie zrobi prawdpodobnie. Bo czego nie powiedzieć o
                    Skrzni ( mającej liczne"słabe" momenty)zdaje się,że nigdy nie bawiły jej żarty
                    nt cudzej tuszy i stanu cywilnego czy też solariów i pasztetów.
                    Karolina pozwala sobie na coraz więcej a taką postawę w jednym z pierwszych
                    programach krytykowała( coś było jakiejś naczelnej kobiecego miesięcznika
                    która upajała się tym, że " może wszystko i rządzi wszystkim" i bardzo to z
                    Kinem krytykowali i wyśmiewali).
                    Teraz przyjeli dokładnie taką samą postawę: jestemy nieomylni i wielcy, mówimy
                    co dobre a co złe, kreujemy gusta.

Ja z kolei zauważyłam, że jak ktoś się niezgadza z twoim zdaniem, zaraz
                    posądzasz go o "zianie nienwiścią" ( a co pwiedzieć o twoich postach o
                    Skrzynce, no nie rozśmieszaj mnie dziewczę- toż to przejaw miłości bliźniego
                    dopiero pisanie o Skrzyni , cytuję "siano- czy coś w tym stylu _ na PUSTYM
                    łbie".). Więcej luzu- na to forum zagląda wiele osób i każdy ma swoje zdanie,
                    czasem skrajnie różne od naszego.
                    Skoro Ciebie interesują media (prasa itd) mniemam ,że możesz być absolwentką
                    dziennikarstwa (24 lata, prawda?), więc życzę więcej obiektywizmu(w ogóle) i
                    mniej emocjonalnego stosunku do iinych formerów, bo to co piszesz jest śmieszne
                    i dziecinne.W Twoje posty głęiej nie będę się wczytywać, chociaż poziom ich nie
                    jest zbyt lotny. Ale masz prawo do takich wypwiedzi.
                    Skoro już jednak kogoś zaczepiasz i sugerujesz mu (oskarżasz o?)nienawiść,
                    personalne ataki na KP, bycie dziennikarką konkuencyjnej do TS gazety, to rób
                    to z głową, bo w innym wypadku jest to żałosne.

Wbrew Twoim insynuacjom to forum czytują też ludzie spoza banży ( nie znający
                    KKP osobiście), nie dziennikarze czy gwiazdy mediów,ludzie któym mogą się
                    pewne rzeczy nie podobać i którzy dają temu wyraz.

KKP na innych forch ma ksywę Dwa Podbródki zresztą moje koleżanki tak ją
                    właśnie nazywają, może brzydko- ale prawdziwie. Równie jest to z klasą
                    powiedziane ,jak nazwanie przez KKP Przybylskiej "Dupcią" czy
                    Skrzyni "Pasztetową" (czy jakoś tak).
                    To czy ma męża czy nie- to jej sprawa , ale komentując bezlitośnie życie
                    innych, ich związki , rozwody, kłótnie itp musi się liczyć z tym, że jej życie
                    też może być komentowane ( choć nie musi).
        • oko.na.widelcu Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:35
          malinowska śliczna??? mądra? no sorry, jak można być mądrą wchodząc w żenujący
          układ z janiakiem???
          a co do KPP to racja.
          • wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:51
            Malinowska wypowiada się do rzeczy i nawet studiuje prawo- a wiele modelek
            poprzestaje na szkole średniej.
            Jest bardzo ładna- to moje osobite zdanie.
            Jej układu z Janiakiem nie znam, bo w nim nie uczestniczę.
            • nietakiprosty Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:59
              Masz złe dane. Sprawdzaj info, zanim coś napiszesz...Malinowska studiuje, ale
              politologię.
              • wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 13:05
                być może, nie jetem jej koleżanką po prostu wiem,że studiuje.
          • confused.girl Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 14:18
            oko.na.widelcu napisała:

> malinowska śliczna??? mądra? no sorry, jak można być mądrą wchodząc w żenujący
            > układ z janiakiem???

osobiście uroda Malinowskiej mnie nie powala, raczej jest ciekawa niż śliczna,
            ale ciekawa jestem skąd tyle wiesz o 'żenującym układzie z janiakiem'. No sorry,
            ale to jest śmieszne po prostu. Uczestniczysz czynnie w ich małżeństwie, że tak
            je określasz? Śmieszą mnie te insynuajcę, tak samo jak te dotyczace Kamela i
            jego dziewczyny. Ludzie to potrafią wymyślić wszystko, żeby dać upust zawiści:/
            Troche to smutne

Pozdrawiam
        • alka83 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:49
          Małe sprostowanie- z tego, co pamiętam, to TS, a szczególnie jego dział
          graficzny, dostaje regularne klapy od Magla. Min. za okładkę z Dygant i
          doklejoną głowę. Była też klapa za żenujący artykuł o tym, jak gwiazdy żalą się
          na sławę.
          Więc z tym podlizywaniem się, to "lekka przesada".
          Rozumiem więc, że pracujesz w "Pani" i twoja identyfikacja z firma jest
          absolutna i pozbawiona zdrowego rozsądku.
          Doceniam "Panią", ale to bardzo nierówna gazeta.
          • wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 12:56
            Nie pracuję w Pani, to moja opinia czytelniczki.TS jest denny od czasu gdy
            Kaszuba go opuściła.
            Trzeba było obejrzeć dziś Magiel- wazelina dla TS aż się sączyła, co jes dziwne
            bo zawsze szatę graficzną krytykowali.
            Podejrzewam,że po wizycie KKP w DDTVN u Pieńkowskiej, postanowiła ona jednak
            się podlizywać, praca w telewizji wszak niepewna a Pieńkowska ma władzę, więc
            lepiej z nią nie zadzierać.
            • lalka-mi Magiel nie jest wieczny... 27.05.07, 14:02
              Magiel to zjawisko sezonowe, wkrótce ludzie przestaną sie nim "podniecać" , a
              tym samym i oglądać.
              Co wówczas pocznie "dziennikarka" pani KKP???
              Nie pomyślała chyba o tym, że na skandalach nawet "gwiazdy" nie zbudują trwałej
              sławy, a ona na brukowym, aroganckim dziennikarstwie też chyba długo nie
              pociągnie...
              Magiel zniknie, a opinia o (bez eufemizmów) chamstwie KKP -zostanie.
    • karolinakp Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 14:07
      Jakże miło znowu poczytać o sobie:))))))
      Dziękuję za troskę o moją zawodową przyszłość, mój stan cywilny, mój wielki
      zad, tudzieź podbródki oraz wychowanie, lub jego brak.
      Chlewik super:)
      Pozdrawiam, bawcie się dobrze nadal:)

• lalka-mi Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 14:10
        Martwimy się na poważnie:)))
        Wszystko przedstawia się kiepsko-i przyszłość , i zad, a o podbródkach to już
        szkoda gadać:)))
      • wyrko2 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 14:15
        Pani KKP:)
        Bez fałszywej skromności: sama Pani ten Chlewik tworzy.
        Jeśli chodzi o troskę o Pani przyszłość zawodową: ja jestem o Panią zupełnie
        spokojna, da Pani radę.
        Stan cywilny i podbródki to Pani sprawa, jednak nabijając się w sposoób
        niewyszukany z kolegów i koleżanek, sama uchyliła Pani furtkę na to, by
        pooceniać i Panią. Zwłaszcza,że w programie Pani Kwaśniewskiej zajmuje się Pani
        promocją gustu, stylu i obrych manier... ..

Również pozdrawiam:)
        Dobrej zabawy, (kosztem innch) w Maglu:)
      • confused.girl Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 14:23
        karolinakp napisała:

> Jakże miło znowu poczytać o sobie:))))))
        > Dziękuję za troskę o moją zawodową przyszłość, mój stan cywilny, mój wielki
        > zad, tudzieź podbródki oraz wychowanie, lub jego brak.
        > Chlewik super:)
        > Pozdrawiam, bawcie się dobrze nadal:)
        >
        >

Może pani nie zauważyła, ale nikt tu na forum nie wytknął pani ani stanu
        cywilnego, ani wielkości tyłka czy podbródka, a jedynie jako przykład podał, że
        gdyby Skrzynecka miała mniej klasy, to w ramach rewanżu mogłaby z satysfakcją
        wytkąć pani wady i podknięcia, więc nie wiem o jakim chlewiku i dobrej zabawie
        tu pani mówi.
        Pozdrawiam
        • rosa.rosa Re: Confused.Girl 28.05.07, 14:39
          A wyrko2 to o czym pisze jak nie o 2 podbródkach ? Były i uwagi co do dupska i
          grubych nóg, tylko admin wyciął.
          • confused.girl Re: Confused.Girl 28.05.07, 14:47
            rosa.rosa napisała:

> A wyrko2 to o czym pisze jak nie o 2 podbródkach ? Były i uwagi co do dupska i
            > grubych nóg, tylko admin wyciął.

A przepraszam w tym konkretnym wątku były?? Bo jeśli w innym to nie za bardzo
            mnie to obchodzi, bo pani Karolina odniosła się do TEGO wątku jako do chlewiku.
            A w tym takich uwag nie było, jedynie sugestie, że Skrzynecka mogłaby to powiedzieć.
            • rosa.rosa Re: Confused.Girl 28.05.07, 14:54
              confused.girl napisała:

> rosa.rosa napisała:
              >
              > > A wyrko2 to o czym pisze jak nie o 2 podbródkach ? Były i uwagi co do dup
              > ska i
              > > grubych nóg, tylko admin wyciął.
              >
              >
              > A przepraszam w tym konkretnym wątku były?? Bo jeśli w innym to nie za bardzo
              > mnie to obchodzi, bo pani Karolina odniosła się do TEGO wątku jako do
              chlewiku.
              > A w tym takich uwag nie było, jedynie sugestie, że Skrzynecka mogłaby to
              powied
              > zieć.
              Były w tym, tylko admin wyciął. Wyrko2 się rozpędziła, było coś o starej
              pannie,o tłustym dupsku i udach.
              • confused.girl Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:07
                Skoro tak mówisz to pozostaje mi tylko wierzyć Ci na słowo.
                Nie żebym Ci nie ufała, ale fajnie by było gdyby ktoś jeszcze to potwierdził. W
                takim razie przepraszam, to rzeczywiście był chlewik. Chociaz na takim samym
                poziomie co powiedzenie "dupcia" o Przybylskiej, to jednak chlewik.
                • janinaniezbedna3 Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:12
                  Gdzie tam, Jotek od wczoraj nic nie wywalił na tym wątku( chociaż czasem
                  wywala). Było tak jak jest. Jedego postu nie brakuje.:)
                  • janinaniezbedna3 Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:19
                    janinaniezbedna3 napisała:

> Gdzie tam, Jotek od wczoraj nic nie wywalił na tym wątku( chociaż czasem
                    > wywala). Było tak jak jest. Jedego postu nie brakuje.:)

nooo, teraz brakuje:DDDDD
                    • confused.girl Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:25

> janinaniezbedna3 napisała:
                      >
                      > > Gdzie tam, Jotek od wczoraj nic nie wywalił na tym wątku( chociaż czasem
                      > > wywala). Było tak jak jest. Jedego postu nie brakuje.:)
                      >
                      > nooo, teraz brakuje:DDDDD

To już sie pogubiłam:P To w końcu wyciął czy nie?
                      • janinaniezbedna3 Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:36
                        :DDD
                        Wyciął teraz,
                        ale nie wczorajsze posty, tylko tą naszą wymianę zdań z Rosą _Rosą vel
                        Wiesią :)
                        Mi się wydaje ,że poza tym wszystko jest jak było od wczoraj.:)
                        • confused.girl Re: Confused.Girl 28.05.07, 15:53

> :DDD
                          > Wyciął teraz,
                          > ale nie wczorajsze posty, tylko tą naszą wymianę zdań z Rosą _Rosą vel
                          > Wiesią :)
                          > Mi się wydaje ,że poza tym wszystko jest jak było od wczoraj.:)

A rzeczywiście! To te zaraz pewnie też wytnie;)
                          Dzięki z ainformację. To teraz naprawde jestem już confused:P bo wychodzi na to,
                          że rosa.rosa bezczelnie klamie:/
                          Ech, niesmaczne to wszystko jakies takie jest:|
                          Pozdrawiam:)
    • bard11 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 14:09
      Pani Karolinie dedykuję aforyzm Sztaudyngera:
      "Innych nie sądzę, bo i sam błądzę".
      • wieslawa-siemiankowska Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 14:34
        O rany boskie, grupka obrońców show-biznesu się znalazła. Zanim napiszecie coś
        równie mądrego, polecam wejdźcie głębiej w ten cudowny światek, wtedy wróćcie
        na forum i dopiero produkujcie swe światłe myśli. Show- biznes jest to od dawna
        środowisko wobec siebie dalece nielojalne, wzajemnie na siebie donoszące i
        wzajemnie się opluwające. Jak myślicie- skąd wypływają do prasy informacje o
        rozwodach gwiazd, cudzych kochankach, liftingach itp. Ano zawistne kolezaneczki
        z branży chętnie opowiadają o tym dziennikarzom i dziennikarkom, podając nawet
        dokładne miejsca schadzek itp. Jednego dnia " gwiazda" obejmuje się w czułym
        uścisku z drugą " gwiazdą" do zdjęć na bankiecie,drugiego obrabia jej tyłek do
        dziennikarzy. Sama niejednokrotnie wysłuchiwałam kto ćpa, która powiększyła
        cycki, a która daje dupy i gra. Moi koledzy również. Wierzycie, że ganiają je
        paparazzi- koń by się uśmiał, szanowne towarzystwo samo namiętnie wystawia się
        do zdjęć z " nowymi narzeczonymi" a potem " rozpacza, ze jest śledzone". A nie
        wspomnę o tych co sami napieprzają o swoich rozwodach, podziałach majątku itp.
        Karolina wie o tym doskonale i właśnie takie zjawiska piętnuje w swoim
        programie, skoro wydmuszki showbizu pchają sie do mediów drzwiami i oknami to
        muszą się liczyć z tym, że każdemu bedzie wolno ich skrytykować- począwszy od
        fryzury a skończywszy na bzdetach, które opowiadają do prasy. A rola KKP
        sprowadza się właśnie do bycia takim satyrykiem polskiego show-biznesu i imho
        czyni ją świetnie.
        • lalka-mi Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 15:15
          Pani Wiesławo, a ja się w ogóle nie dziwię, że Pani tak bardzo rozumie KKP,
          ponieważ zdążyłam zauważyć, że prezentują Panie podobną wrażliwość.
          Wnioskuję to z tego jak jeszcze niedawno proponowała mi Pani udostępnienie
          swojej prywatnej korespondencji z jednym z Forumowiczów...
        • confused.girl Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 14:28
          wieslawa-siemiankowska napisała:

> O rany boskie, grupka obrońców show-biznesu się znalazła. Zanim napiszecie coś
          > równie mądrego, polecam wejdźcie głębiej w ten cudowny światek, wtedy wróćcie
          > na forum i dopiero produkujcie swe światłe myśli. Show- biznes jest to od dawna
          >
          > środowisko wobec siebie dalece nielojalne, wzajemnie na siebie donoszące i
          > wzajemnie się opluwające. Jak myślicie- skąd wypływają do prasy informacje o
          > rozwodach gwiazd, cudzych kochankach, liftingach itp. Ano zawistne kolezaneczki
          >
          > z branży chętnie opowiadają o tym dziennikarzom i dziennikarkom, podając nawet
          > dokładne miejsca schadzek itp. Jednego dnia " gwiazda" obejmuje się w czułym
          > uścisku z drugą " gwiazdą" do zdjęć na bankiecie,drugiego obrabia jej tyłek do
          > dziennikarzy. Sama niejednokrotnie wysłuchiwałam kto ćpa, która powiększyła
          > cycki, a która daje dupy i gra. Moi koledzy również. Wierzycie, że ganiają je
          > paparazzi- koń by się uśmiał, szanowne towarzystwo samo namiętnie wystawia się
          > do zdjęć z " nowymi narzeczonymi" a potem " rozpacza, ze jest śledzone". A nie
          > wspomnę o tych co sami napieprzają o swoich rozwodach, podziałach majątku itp.
          > Karolina wie o tym doskonale i właśnie takie zjawiska piętnuje w swoim
          > programie, skoro wydmuszki showbizu pchają sie do mediów drzwiami i oknami to
          > muszą się liczyć z tym, że każdemu bedzie wolno ich skrytykować- począwszy od
          > fryzury a skończywszy na bzdetach, które opowiadają do prasy. A rola KKP
          > sprowadza się właśnie do bycia takim satyrykiem polskiego show-biznesu i imho
          > czyni ją świetnie.

KKP przynajmniej ma odwagę cywilną i robi to pod własnym nawiskiem za równo w
          telewizji jak i na tym forum, a Ty Wiesławo po raz kolejny opowiadasz jak to ten
          wielki-mały polski showbizness wygląda. Może w końcu będziesz miała choć trochę
          honoru i jak nastepnym razem na forum obsmarujesz kogoś to poznamy Twoja tożsamość.
    • j-adore Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 15:22
      Nie oglądałam Magla, ale jeśi chodzi o Karolinę Malinowskę to mam na jej temat
      bardzo pozytywne zdanie dzieki temu, że widziałam ją w kilku innych programach
      rozrywkowych. Inteligentna, bystra, zdecydowana, mająca własne zdanie,
      nie-niuniowata, nie zachowująca w sposób "ale jestem zaje...", stonowana,
      wyważona, pewna siebie. Bardzo fajna dziewczyna.
    • buraque a kto to jest ta Malinowska? 27.05.07, 15:43
      klamczucha3 napisała:

> Mloda dziewczyna a jak trzezwo mysli.

napisała jakieś epokowe dzieło, zbudowała coś wspaniałego a może uratowała
      kogoś tonącego?

czym zasłużyła się dla świata, że mamy ją znac i emocjonowac się tym, co
      mówi...?
      • confused.girl Re: a kto to jest ta Malinowska? 28.05.07, 14:32
        buraque napisał:

> klamczucha3 napisała:
        >
        > > Mloda dziewczyna a jak trzezwo mysli.
        >
        > napisała jakieś epokowe dzieło, zbudowała coś wspaniałego a może uratowała
        > kogoś tonącego?
        >

Proponuję czytanie ze zrozumieniem. To, że ktoś trzeźwo mysli nie jest
        jednoznaczne z dokonaniem czegoś niezwykłego.

> czym zasłużyła się dla świata, że mamy ją znac i emocjonowac się tym, co
        > mówi...?

A kto każe Ci się emocjonować? Na forum po prostu ktoś stwierdził, że jak na
        środowisko, w którym sie obraca i młody wiek rozpoczęcia kariery nie odbiło jej.
        I tyle.
        • buraque Re: a kto to jest ta Malinowska? 28.05.07, 23:09
          confused.girl napisała:

> A kto każe Ci się emocjonować? Na forum po prostu ktoś stwierdził, że jak na
          > środowisko, w którym sie obraca i młody wiek rozpoczęcia kariery nie odbiło
          jej
          > .
          > I tyle.

jakie środowisko i jakiej kariery? przeznam szczerze, że nie znam żadnych jej
          dokonań i dlatego pytam? czym się zajmuje?
          • confused.girl Re: a kto to jest ta Malinowska? 29.05.07, 21:26
            jest modelką. zaczynała jako młoda dziewczyna i udało jej sie cos niecos w tej
            dziedzinie osiagnac. jak w tak mlodym wieku jezdzi sie za granice na pokazy i
            zgarniasz niezla kase to moze odbic palma.
    • karina997 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 16:37
      wiem jestem wredna ;) ale wstawiam bo oprócz "niebywałego intelektu"
      jest "niebywale" śliczna

img162.imageshack.us/my.php?image=km5pa.jpg
      img116.imageshack.us/my.php?image=km38rj.jpg
      img116.imageshack.us/my.php?image=km44st.jpg
      • janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 16:49
        karina997 napisała:

> wiem jestem wredna ;) ale wstawiam bo oprócz "niebywałego intelektu"
        > jest "niebywale" śliczna
        >
        > img162.imageshack.us/my.php?image=km5pa.jpg
        > img116.imageshack.us/my.php?image=km38rj.jpg
        > img116.imageshack.us/my.php?image=km44st.jpg

Na szczęście linki nie działają, daruj sobie to wystawianie, wredoty mam dość:)
        A jeśli już, pokaż swoje foty- ocenimy czy jesteś ładniejsza.:))))

Ad rem.
        Cóż... coraz mniej lubię Karolinę i coraz mniej rozumiem jej poczynania. A
        szkoda.
        Malinowska- dziewczyna fajna, z jajem, buńczuczna,niezależna w sądach.
        Szacunek.Na tyle jednak niezależna, że Karolinai Kin,niestety potraktwali ją
        rzeczywiście bardzo brzydko i nawet nie zapowiedzieli z imienia i z nazwiska w
        pierwszej części programu, a zawsze przedstawiają gości. Tak się nie robi.

Cóż- ciekawi mnie tylko ogromnie jaki temat był przedmiotem pracy magisterskiej
        Karoliny na Historii Sztuki:
        Może np "Kłótnie i niesnaski w środowisku Impresjonistów"?
        A może" Zdrady i wymiany kobiet w życiu Prerafaelitów"?
        :PPP

• paulinaa Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 17:29
      Bardzo mi sie Karolina Malinowska podobała! KKP i TK zawsze zapraszali do
      studia osoby, które tylko im przytakiwały-wreszcie pojawił sie ktos kto miał
      odwaGE wyreazic wlasne zdanie. I cąłkowicie sie zgadzam z tym co powiedziała
      Magiel zawsze bardzo lubiłam, nadal lubie ale chyba zmierza w zła stronę
      • syriana Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 18:37
        zawsze mnie drażniło zapraszanie gości do "Magla", po to tylko, żeby
        przeprowadzić 4 minutową rozmowę

pozytywnie zaskoczyła mnie Karolina Malinowska, która do tej pory była dla mnie
        tyko anonimową żoną Oliviera J.
        a tu proszę - ma odwagę głosić niepopularne tezy

podobało mi się to

jestem fanką Magla, choć coraz częściej mam momenty gdy prowadzący mnie drażnią
        swoją chęcią bycia na pierwszym planie, hałaśliwością, prześciganiem się w
        wymyślaniu coraz bardziej skomplikowanych i błyskotliwych puent i porównań

krytycy programu na tym forum piszą, że Karolina i Tomek nie mają prawa do
        takiego podejścia i osądu polskich gwiazd

ja uważam, że mają, tak samo jak każdy z nas
        ale z racji tego, że robią to publicznie, prawo to jest im przyznawane
        coodcinkowo - każdy program powinni traktować jako zamkniętą całość i nie liczyć
        na kredyt dany im od widowni

czasami nie rozumiem kryteriów jakimi posługują się w przyznawaniu klas
        pewnie dlatego, że kierują się osobistymi sympatiami, umocowanymi na gruncie
        pozagazetowym, do którego my nie mamy dostępu
        są (może nawet na równi z tymi wyśmiewanymi gwiazdkami) osadzeni w show
        biznesowym świadku - to też może być zarzut

nie podobało mi się zupełnie w jaki sposób skomentowali wywiad Skrzyneckiej w Gali

ale trudno dyskutować z krytykami "Magla", którzy za grzech numer jeden uważają
        wygląd Karoliny (swoją drogą jakaż to siła mediów jest, skoro normalnie
        wyglądająca trzydziestoparolatka takie emocje swym "niemłodzieżowym" wyglądem
        wzbudza..)
        • hilda1007 Re: Karolina Malinowska w Maglu 27.05.07, 21:43
          KKP nie miała prawa nazwać jakiejkolwiek kobiety " dupcią" ( i to niezależnie
          od tego, że gdyby określiła jakiegokolwiek faceta jakąś częścią ciała pewnie
          TVN miałby kłopoty). I nie ma co się tłumaczyć, że wielu ludzi się tak wyraża.
          Wielu ludzi nazywa też Kasię Cichopek gwiazdą, prawda? PS. Pozdrawiam Tomasza
          Kina i dzięki za Zbynka Ziobrę, póki jeszcze nie siedzimy.
          • rmaciej1985 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 08:14
            Apropo nazywania kogoś dupcią. Do Korwin Piotrowskiej pasuje za to okrelenie
            spopularyzowane w jednym z progrmów przez duet Chylińska-Wojewódziki:
            ROZKAPCIOCHA.
            Jak Przybylska została nazwana dupcią to Korwin Piotrowska jest rozlapciochą.
            :DDDD
            • rmaciej1985 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 08:15
              o <ROZKLAPCIOCHĘ> mi chodziło
    • kielcik Nie sluchac Malinowskich ! 28.05.07, 11:40
      Moim zadaniem, pani Malinowska nie postawila nikogo do pionu. Jest zdania, ze
      skoro nastolatki kochaja Cichopek, to ona jest gwiazda (z uwagi na percepcje
      swoich fanow). Szkoda, ze ucieto w tym momencie wypowiedz KPP, ze te percepcje
      nalezy wlasnie ksztaltowac. Najwidoczniej pani Malinowska jest produktem owej
      percepcji, rownajacej w dol zarowno gusta artystyczne odbiorcow sztuki jak i
      tzw. savoir-vivre znanych osob. Sluszne bylo zdanie Macieja Kozlowskiego,
      wygloszone przed paroma tygodniami : "miernoty lansuja beztalecia. Dlaczego ?
      Bo beztalencia beda im za to bezgraniczne wdzieczne". Uwazam, ze "Magiel" jest
      promocja rzetelnego dziennikarstwa i prawdziwych artystow, a nie "zwierzat
      medialnych", wyprzedajacych z braku talentu swoja prywatnosc. Karolino i Tomku -
      tak trzymac ! Nie sluchajcie roznych Malinowskich !
      • syriana Re: Nie sluchac Malinowskich ! 28.05.07, 11:57
        Kozłowski oczywiście miał rację

ale rację miała też Malinowska, która wykpiła wszystkich gości Magla tak
        chamowato wyrażającym się o własnym ekosystemie, czyli polskim show biznesie

jakoś chyba w tej tendencji do promowania miernot nie odbiegamy od innych
        krajów, wzorce wszędzie są te same, nad czym oczywiście należy ubolewać i starać
        się kreować inne, ale bez przesady - wszyscy maglowi goście na mnie sprawiali
        wrażenie biednych istotek, którzy w imię swych artystycznie wysublimowanych
        potrzeb, gniotą się w tym śmierdzącym bagienku

mało jest gwiazd, które potrafią wykorzystać całą medialną siłę Gali czy innej Vivy
        nie udaje się to również zapraszanym do Magla Steczkowskiej czy Okupnik, które
        tydzień po wizycie w programie jakieś farmazony w Gali opowiadały

ale już na przykład Anna Maria Jopek, mimo że na okładce Vivy, potrafi dać
        wywiad, którego 2/3 to informacje o nowej płycie - żadnych większych
        prywatności, wyraźnie zaznaczone, że o śmierci ojca mówić nie chce

więc chyba się da wykorzystać gazetę do promocji płyty a nie swego życia osobistego

im mniej jakaś gwiazda opowiada o okropnościach i zawiściach panujących na tym
        podwórku, tym bardziej jest dla mnie autentyczna
      • janinaniezbedna3 Re: Nie sluchac Malinowskich ! 28.05.07, 11:58
        Nie, Magiel jest wszystkim ale nie przejawem promocji rzetelnego
        dziennikarstwa .:) Niestety, idzie w złą stronę, zwłaszcza od odpowiedzi na
        zarzuty Skrzyni w Gali.
        Coraz bardziej dziennikarstwo KKP pachnie mi Alicją Resich-Modlińską.I nie jest
        to zapach moich ulubionych perfum, bynajmniej. Wręcz przeciwnie- nieprzyjemny
        dla nosa i to bardzo.

Co do wypowiedzi Malinowskiej- zupełnie jej nie zrozumiałeś, wyrwałeś z
        kontekstu jedno zdanie. W takim razie czemu Karolna KP krytykuje Herbuś (nie
        gwiazda, beztalencie,bez osobowości) a zachwyca się Dodą (gwiazda, talent ,
        osobowość). Coś tu mi taka pomocja talentów nie pasuje.:/ Doda to niby
        prawdziwa artystka i gwiazda?

Program na początku był dobry, teraz wydaje mi się,że oni się wdają w jakieś
        koterie i stracili poczucie humoru na rzecz niepotrzebnych pyskówek. A szkoda
        bo naprawdę lubiłam oglądać.

Co do Kozłowskiego to świetny aktor,fajny pan, ale i on miał swoje potknięcia
        medialne i wpadki, więc jakimś specjalnym autorytetem nie jest:)Ale tu akurat
        mądrze powiedzał:)
        • syriana Re: Nie sluchac Malinowskich ! 28.05.07, 12:13
          no, z tym zachwytem nad Dodą to przesadziłeś trochę

ale dla mnie również jej porównanie z Herbuś jest nie na miejscu
          co by o Dodzie nie mówić, to dziewczyna z krwi i kości, odważna, bezobciachowa,
          wyrazista - osobowości odmówić jej nie można

do tego ma kawał świetnego głosu, a już do jakich celów go używa to inna bajka

a na Herbuś nikt by głosu nie miał prawa podnieść gdyby skończyła z klasą
          świetnej tancerki tak jak powinna, po zakończeniu Tańca z Gwiazdami, a nie
          próbować zaistnieć w dziedzinach, w których nie ma szans i większej wartości
        • kielcik Re: Nie sluchac Malinowskich ! 28.05.07, 15:35
          A jednak obstaje przy swoim zdaniu, ze Magiel walczy o dobra prase. Zaznaczam
          przy tym, ze nie uznaje "Magla" za jakis autorytet w dziedzinie dziennikarstwa
          czy krytyki sztuki. Widze natomiast, ze oni podjeli pewna debate (w formie
          rozrywkowego misz-maszu) na temat polskiego show-biznesu, mediow i ogolnie
          kultury. Nazywaja po imieniu wiele chorych zjawisk tzw. show-biznesu, takich
          jak sztuczne lansowanie "gwiazd bankietowych", ohydnego wdzieranie sie
          brukowcow do sfery prywatnej osob publicznych w dramatycznych dla nich chwilach
          (patrz : Gonera), rozne pseudo-festiwale i gale, na ktore nie zal pieniedzy,
          podczas, gdy brak kasy na krecenie porzadnych filmow fabularnych lub promocje
          dobrej (DOBREJ !) muzyki. To jest rownanie W DOL - wlasnie do poziomu percepcji
          tzw. nastolatki, dla ktorej gwiazda jest Cichopek, i ktora latwo zmanipulowac
          do celow roznych akcji marketingowych!!! Co do dziennikarstswa, uwazam, ze
          jesli rzetelny dziennikarz wydobedzie w wywiadzie ciekawe poglady i jakas
          prawde nawet od osoby typu Doda (na marginiesie : nie trawie jej !), to nazwe
          to profesjonalnym dziennikarstwem. Jesli zas wywiad z "gwiazda" traktuje o d...
          Maryni i jest w rzeczywistosci krypto-reklama, to jest nic nie wartym towarem
          na zamowienie i oszustwem wobec czytelnikow. Podobny poglad prezentuja tworcy
          Magla. Za to ich lubie !
          • mariami Re: Nie sluchac Malinowskich ! 29.05.07, 10:28
            > A jednak obstaje przy swoim zdaniu, ze Magiel walczy o dobra prase. Zaznaczam

Taaa, walczy o dobra prase, wyciagajac z tych wszystkich szmatlawcow, historyjki
            o pseudogwiazdkach, ktore normalnie malo kto czyta, a tak naglasnia sie je na
            znacznie szerszym forum tv. Pod pozorem walki z kiczem, tandeta, prymitywnym
            lansem itd. zeruje sie na tych samych instynktach stada gapiow, ekscytujacych
            sie plotami i skandalami. A przy okazji taki widz nawet moze poczuc sie lepiej,
            wszak nie jest kuchta czytajaca ("czytajaca" - chyba zle slowo) brukowce, tylko
            swiatlym, kulturalnym odbiorca, pogardzajacym tym calym show-biznesem, hehehe.

• rosa.rosa Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 14:53
      eX FACET o ile wiadomo jest znanym aktorem, a nie Janem Kowalskim- więc ochrona
      go raczej nie obejmuje, ja też mogę napisać co chcę o Włodarczyk czy Pazurze,
      jak się poczują dotknięci niech podają mnie do sądu. EOT dla mnie na TEMAT
      wiesławy ( sorry za capslock)
      • confused.girl Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 15:03
        rosa.rosa napisała:

> eX FACET o ile wiadomo jest znanym aktorem, a nie Janem Kowalskim- więc ochrona
        >
        > go raczej nie obejmuje, ja też mogę napisać co chcę o Włodarczyk czy Pazurze,
        > jak się poczują dotknięci niech podają mnie do sądu. EOT dla mnie na TEMAT
        > wiesławy ( sorry za capslock)

No to rzeczywiście koniec tematu, bo widzę, że z Twoimi moralami nie ma co dalej
        dyskutować skoro uważasz, że sypianie czy w ogóle bycie w związku (bo już nawet
        nie chcę znać szczegółów przypadku Wieśki) z osobą publiczną upoważnia kogoś do
        wylewania pomyj na nią i to jeszcze nie pod własnym nazwiskiem.

I wolałabym, żeby Wiesława sama powiedziała dlaczego w końcu nie powie kim jest,
        chętnie sobie poczytam jej artykuły (bo ponoć to dziennikarka obeznana z tym
        wstretnym swiatkiem szowbisnessu), bo ciekawi mnie czy pod własnym nazwiskiem
        też wylewa tyle pomyj co tu na forum.

Nie czytam wszystkich wątków i wypowiedzi Wiesławy, ale czy ktoś kto się w tym
        orientuje może mi powiedzieć czy zawsze jak się pani WS postawia jakies zarzuty
        to nagle wyłaniają sie jej obrońcy,a ona sama milczy? Bo już wcześniej coś
        takiego zaobserwowałam, ale nie jestem pewna czy to reguła czy czysty przypadek.
        Pozdrawiam

• janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 15:06
          confused.girl napisała
          >
          > Nie czytam wszystkich wątków i wypowiedzi Wiesławy, ale czy ktoś kto się w tym
          > orientuje może mi powiedzieć czy zawsze jak się pani WS postawia jakies
          zarzuty
          > to nagle wyłaniają sie jej obrońcy,a ona sama milczy? Bo już wcześniej coś
          > takiego zaobserwowałam, ale nie jestem pewna czy to reguła czy czysty
          przypadek
          > .
          > Pozdrawiam

Z mojego doświadczenia wynika,że zawsze lub prawie zawsze:) Oto sposób by sobie
          nie pobrudzić rączek:)
          Pozdrawiam Confused. Girl
          >
          • confused.girl Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 15:09
            Dzięki za odp Janino Niezbedna3 :)
            Chociaż nie lubię teorii spiskowych:P to w takim razie zaczynam wierzyć w to, że
            rosa.rosa to Wieśka
            Pozdrawiam
          • janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 15:47
            Oczywiście obrońcy i broniona to jedno i to samo stworzenie boże:DDDD
            • lestat25 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 21:06
              Czytają wpisy przeciwników Magla odnosze czasami wrażenie, że tęsknią oni za
              programami Ireny Dziedzic, gdzie było miło słodko jaku cioci na imieninach.
              Karolinę lubię od czasów Filmidła Mniej więcej serio z Zetce i Ona zawsze była
              ostra. W Maglu daję razem z Tomkiem po łapkach tym gwaideczką które w swoim
              mniemaniu są wielkie i wspaniałe i prawie juz świętę. Tylko patzreć i
              podziwaić. Klękajcie narody przed nimi. Katarzyna Skrzynecka z każdym swoim
              związkim latała po vivach i galach. Tak samo było po rozstaniach i na tym w
              osatnim czasie polega jej kariera.
              Karolino i Tomku trzymajcie tak dalej nie dajcie się grupie ludzi bez poczucia
              humoru
              • janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 21:21
                Lestacie:)
                Zapewniam Cię,że poczucie humoru mamy:)
                Ale mamy też poczucie przyzwoitości.
                Mogę pisać tylko za siebie, ale czym innym jest robienie tak zwanego "łacha" z
                pseudogwiazdeczek, a czym innym kopanie leżącego i żarty przemawiające może do
                dresiarzy ale po których w miarę wrażliwy człowiek czuje lekkie zażneowanie.

I tak na przykład ja oczekiwałam o tandemu KKP i TK,że odpowe Skrzyneckiej
                zjadliwie ze szpilą , iteligentnie lecz z kulturą- ale to co zobaczyłam wolę po
                prostu zapomnieć, na tak niskim poziomie to było zrobione.
                Kiedyś nie było w tym programie takiego niepotrzebnego zacietrzewienia i wydaje
                mi się,że inni forumowicze też to widzą, bo niegdyś program odbierany był
                dobrze i raczej z dużą sympatią.

Jakoś się to wszystko pogubiło i sama nie wiem dlaczego.
                • syriana Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 21:33
                  ale to chyba normalne w żywocie każdego programu, że ma twórcy mają lepsze i
                  gorsze okresy
                  • janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 28.05.07, 21:34
                    to ja z niecierpliwością oczekuję lepszego:)
                  • syriana że jego twórcy - sorry za błąd 28.05.07, 21:35

• aagnes Re: Karolina Malinowska w Maglu 30.05.07, 13:44
      Dla mnie Magiel to kolejna reklama pisemek typu Gala, Viva itp, dam sobie reke
      uciąć ze sami wydawcy dosyłają im kolejne numery. a wy dajecie sie nabrac, ze
      to krytyka naszych 'gwiazd' ;-)
    • foamclene Re: Karolina Malinowska w Maglu 01.06.07, 09:37
      nie przekonala mnie ta pannica :)
      za glosno krzyczala az mialam wrazenie ze sama nie jest pewna tego co
      wykrzykuje ;)
      krytyka felicjanskiej, ze wyglada smiesznie na wybiegu z nastolatkami mnie
      rozbawila :) sama karolina w jej wieku nie wyjdzie na wybieg, bo nietstey
      nalezy do modelek "dziwczanej urody"... ten trend na niezbyt urodziwe w
      przypadku karoliny zezowane modelki jest okropny... mlode malo urodziwe owszem
      starego nalezy unikac :)
      karolinie niestety brak klasy i swiety boze nie pomoze :(
      • janinaniezbedna3 Re: Karolina Malinowska w Maglu 01.06.07, 10:22
        foamclene napisała:

> krytyka felicjanskiej, ze wyglada smiesznie na wybiegu z nastolatkami mnie
        > rozbawila :) sama karolina w jej wieku nie wyjdzie na wybieg, bo nietstey
        > nalezy do modelek "dziwczanej urody"... ten trend na niezbyt urodziwe w
        > przypadku karoliny zezowane modelki jest okropny... mlode malo urodziwe
        owszem
        >
        > starego nalezy unikac :)

Chyba nie widziałaś Malinowskiej na żywo, albo sama jesteś tak niebywałej
        urody, że Malinowska jest dla Ciebie "dziwaczna" i "zezowata". Dla mnie ma
        niebanalną urodę i jest niezwykle ładna i stylowa.
        Co do Felicjańskiej, nie jesem akurat wielbicielką jej tzw urody- bo nie
        wygląda moim zdaniem na swój wiek, mimo tych wszystkich evelli , kosmetyków i
        fryzur Czajki, tylko na jakąś dychę więcej, no i brak jej charyzmy np weteranki
        Moss. Ale mimo ,że może to wygląda śmiesznie ( dla niektórych)jak spaceruje z
        dzieciakami po wybiegu i tak jestem ZA. Z prostego powodu: dojrzałe kobiety
        powinny prezentować modę dla dojrzałych kobiet.Wkurza mnie jak małolaty
        pokazują co mają nosić panie lat 40.Więc z pewnością śmiesznie nie wyglądałoby
        gdyby modę pokazywały ładne, dojrzałe kobiety a nie siusiumajtki lat 15 + jakaś
        Felicjańska czy Martyna jako kuriozum (a kuriozum ,bo normą jest,że na wybiegu
        występują dzieci).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka