z_dk 29.05.07, 12:30 chodzi mi głownie aby mieć te kanały: TVP2 Polsat TVN Seuper Stacja Discovery Cyvilisation ale kino! TVN 24 Aby jak najtaniej mi wyszlo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
digiman Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 12:38 Najtaniej by wyszedł Cyfrowy Polsat. Brakowałoby jedynie Ale Kino który jest tylko w Cyfrze+. Gdybyś wziął Cyfrę+ to chcąc mieć te kanały trzeba by wziąć droższe pakiety. W Cyfrze jednak nie ma POLSATU :/ Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 13:02 Aaa, jeżeli masz dostęp to bierz jak najbardziej :) Również mam i jestem zadowolony :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_dk Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 13:16 digiman napisał: > Aaa, jeżeli masz dostęp to bierz jak najbardziej :) > Również mam i jestem zadowolony :D Mam dosyć patrzenia jak się żrą cyfrowe Platformy ! Odpowiedz Link Zgłoś
matt.cobosco Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 13:59 A kiedy się przestaną żreć i powstanie Jedna Narodowa Platforma Cyfrowa to będziesz płacił 150 zł/mies. za pakiet podstawowy, ale za to będziesz miał dobre samopoczucie, że już się platformy między sobą nie żreją;) Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 14:29 No ciekawe kto by za takie kosmiczne ceny wykupił podstawowy pakiet? Według mnie, jedna platforma by wystarczyła. Nie byłoby kłopotów potem z wyborem oferty. Obecnie ten kto chce nabyć jakąś satelitarną pay-TV i mieć dostęp do wszystkich najważniejszych wydarzeń sportowych musi liczyć się z kilkoma abonamentami - piłka nożna na C+, coś tam innego na Polsacie a jeszcze inne rzeczy w N. Na wielu krajach zachodnich działa jedna platforma i najwyraźniej sądząc po ilości klientów i ofercie ma się dobrze. To, że jest to jedna platforma na całym krajowym rynku nie oznacza, że ma monopol. Właśnie kablówki zaczynają oferty cyfrowe (patrz Cyfrowa Vectra) i tam nie docierają na szczęście umowy wyłącznościowe itp. Tak więc gdyby była kiedyś jakaś fuzja platform (kiedyś na pewno będzie) to nie trzeba się obawiać że najprostszy abonament będzie kosztował tak wiele ;) Odpowiedz Link Zgłoś