Dodaj do ulubionych

Jaką cyfrowa oferte polecacie?

29.05.07, 12:30
chodzi mi głownie aby mieć te kanały:
TVP2
Polsat
TVN
Seuper Stacja
Discovery Cyvilisation
ale kino!
TVN 24

Aby jak najtaniej mi wyszlo!
Obserwuj wątek
    • digiman Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 12:38
      Najtaniej by wyszedł Cyfrowy Polsat. Brakowałoby jedynie Ale Kino który jest
      tylko w Cyfrze+. Gdybyś wziął Cyfrę+ to chcąc mieć te kanały trzeba by wziąć
      droższe pakiety. W Cyfrze jednak nie ma POLSATU :/
    • z_dk Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 12:42
      Wezme cyfrowa Vectre !
      • digiman Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 13:02
        Aaa, jeżeli masz dostęp to bierz jak najbardziej :)
        Również mam i jestem zadowolony :D
        • z_dk Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 13:16
          digiman napisał:

> Aaa, jeżeli masz dostęp to bierz jak najbardziej :)
          > Również mam i jestem zadowolony :D

Mam dosyć patrzenia jak się żrą cyfrowe Platformy !
          • matt.cobosco Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 13:59
            A kiedy się przestaną żreć i powstanie Jedna Narodowa Platforma Cyfrowa to
            będziesz płacił 150 zł/mies. za pakiet podstawowy, ale za to będziesz miał
            dobre samopoczucie, że już się platformy między sobą nie żreją;)
            • digiman Re: Jaką cyfrowa oferte polecacie? 29.05.07, 14:29
              No ciekawe kto by za takie kosmiczne ceny wykupił podstawowy pakiet?

Według mnie, jedna platforma by wystarczyła. Nie byłoby kłopotów potem z wyborem
              oferty. Obecnie ten kto chce nabyć jakąś satelitarną pay-TV i mieć dostęp do
              wszystkich najważniejszych wydarzeń sportowych musi liczyć się z kilkoma
              abonamentami - piłka nożna na C+, coś tam innego na Polsacie a jeszcze inne
              rzeczy w N.
              Na wielu krajach zachodnich działa jedna platforma i najwyraźniej sądząc po
              ilości klientów i ofercie ma się dobrze. To, że jest to jedna platforma na całym
              krajowym rynku nie oznacza, że ma monopol. Właśnie kablówki zaczynają oferty
              cyfrowe (patrz Cyfrowa Vectra) i tam nie docierają na szczęście umowy
              wyłącznościowe itp.

Tak więc gdyby była kiedyś jakaś fuzja platform (kiedyś na pewno będzie) to nie
              trzeba się obawiać że najprostszy abonament będzie kosztował tak wiele ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka