Gość: marta IP: *.fcsh.unl.pt / 10.10.0.* 09.06.03, 18:08 12 marca?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Calendarius Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.joanneum.ac.at 09.06.03, 18:11 I znowu Tadek bedzie mogl powiedziec, ze Gazeta Wyborcza klamie: 12 marca byla sroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemas Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.akademiki.uni.torun.pl 09.06.03, 22:34 nie widze nic w tym dziwnego. to jes dowod na to ze w Polsce jest demokracja i nawet ojciec Tadeusz moze istniec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Jest alternatywa dla liberalnych mediów IP: *.acn.pl 10.06.03, 08:33 Myślę, że będzie ich więcej, chyba że Unia Wolności dojdzie do władzy i W. Frasyniuk będzie mógł powiedzieć: Nie ma wolności dla przeciwników (Unii) wolności! www.prawica.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLSZEWIK InauguracjA-SZKODA,ŻE TAK PÓŻNO IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 09:57 Gość portalu: Calendarius napisał(a): > I znowu Tadek bedzie mogl powiedziec, ze Gazeta Wyborcza klamie: > 12 marca byla sroda.ŃARESZCIE ALTERNATYWA DLA I TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN z Torunia Rydzyk-Michnik stańcie na klepisku IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 10:00 Gość portalu: Calendarius napisał(a): > I znowu Tadek bedzie mogl powiedziec, ze Gazeta Wyborcza klamie: > 12 marca byla sroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Re: Inauguracja TV Trwam IP: 138.49.34.* 09.06.03, 18:43 A nie kwietnia? MOze pierwszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubu5000 TR Wam IP: *.idzik.pl 09.06.03, 18:54 Czy Trwam to Tadeusz Rydzyk Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały telewidz Re: Inauguracja TV Trwam IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 09.06.03, 18:58 A jaki bedzie program? Tyle już zostało napisane w gazetach nt. tej telewizji, ale o programie .... A czemu poświęcenie nie jest spójne z datą chęci nadawania? oczywiście ("czwartek 12 marca") ale którego roku? Kto tu kłamie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 09.06.03, 23:06 Zapewne to czesko blad - milo pewnie byc czerwca. 12.06.2003 to wlasnie bedzie czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 09.06.03, 23:07 Zapewne to czeski blad - milo pewnie byc czerwca. 12.06.2003 to wlasnie bedzie czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: TV TRWAM- ujawn kto zezwolil na profanacje IP: *.vpn.nlh.no 09.06.03, 19:58 Kto z hierarhii zezwolil na profanacje Kosciola Mariackiego pozwalajac tam by trabic z wiezy tzw hymn UE. Telewizjo Trwam ujawnij to bo inaczej nastepnym posunieciem bedzie malzenstwo d homoseksulalistow w tym Sankuarium Polski. Nietrudno przewidziec , ze jak radio Maryja bedziecie mieli powodzenie . Co za genialna nazwa: Trwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macek Re: TV TRWAM- ujawn kto zezwolil na profanacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 21:59 tzw. hymn to Oda do radości. TRWAJ dalej w swym rasistowskim, malym, ograniczonym światku. Ciekaw jestem, dlaczego żaden katolik nie podal Radia Maryja do sądu za obrazę uczuć religijnych, przecież to, co tam leci, to dokladne zaprzeczenie wszelkich przykazań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Kto zezwolił na tak skomplikowaną ortografię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 02:24 języka polskiego, że my wyznawcy Ojca Tadeusza nie umiemy sobie dać rady z poprawnym napisaniem takich szatańsko-masońskich słów jak: hierarchia, homoseksualiści i sanktuarium. To jest niewątpliwie owoc spisku żydowsko-komunistycznego skierowanego przeciwko naszemu ukochanemu Radiu Matwarz i jego rodzinie. Telewizjo Trwam ujawnij to, bo inaczej nie tylko dojdzie do małżeństwa pedałów ale celebrować je będzie ukamieniowany czyli abp.Paetz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 20:50 Zestawy do odbioru TRwam się montują, ale w takim tempie, że ten ostatni 220 tysięczny zejdzie z taśmy małej firmy montażowej w 2008 roku, kiedy o TRwam większość już zapomni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św. Aleksy czy ja doTrwam do tego czasu? IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.06.03, 21:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.Jóef Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.03, 20:57 12 marca 2222 r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopiu Rusza ciemna propaganda dla ciemnych mas IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.21.* 10.06.03, 08:35 A tyle się mówi o zwalczaniu sekt religijnych a oni im telewizje pomagają otworzyć, przecież ten rydz nie płaci podatków i robi malwersacje finansowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat popiu to od popa IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 10.06.03, 11:41 Ja umiem pisać i czytać. Tak mi się dziwnie kojarzy z potomkami popa ( popiu lub popię ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopiu Re: popiu to od popa IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.21.* 10.06.03, 12:22 Gość portalu: tomcat napisał(a): > Ja umiem pisać i czytać. Tak mi się dziwnie kojarzy z potomkami > popa ( popiu lub popię ) Ale Ty masz jazde ja już zapomniałem temat ale widze że Cię wciąż coś boli proponuje dać sobie na wstrzymanie. Owszem fajnie mieć kogoś z kim się koty drze na czacie ale wbrew pozorom ja umiem uszanować Twoje poglądy nie lubię tylko fanatyków LPR-owskich i rydzykowych a Ty mam nadzieje do takich nie należysz jeżeli jesteś inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejot Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 21:00 Firma montująca zestawy dla TRwam, 250 tysięczny odbiornik wypuści w 2008 roku. Wtedy to TRwam będzie już dawno zapomnianą stacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Inauguracja TV Trwam IP: 217.98.67.* 09.06.03, 21:11 coś im sie pochrzaniło.. 12 marzec był 3 miesiące temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: will 12 marca?? chyba czerwca!! IP: *.rtk.net.pl 10.06.03, 00:13 12 marca?? chyba czerwca!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Inauguracja TV Trwam IP: 195.94.206.* 10.06.03, 08:21 nareszcie ojciec Rydzyk zaczyna działać, szkoda, że nie zaczął przed referendum ale widać presja była zbyt duża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Oglądajcie dalej TVN-y a będzęcie mądrzejsi, hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 08:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Rozpylacz PRANIE MÓZGU Z ODWIROWANIEM... IP: 213.241.38.* 10.06.03, 09:07 Ja pitole... zgłoś się do lekarza... Może nie jest jeszcze za późno... Czy Tobie już to radyjko mózg tak wyprało że mu ufasz bezgranicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Sprawa dla Urzędu Antymonopolowego! IP: *.acn.pl 10.06.03, 08:36 Wystarczy przeczytać: "Większość operatorów oraz reprezentująca ich Ogólnopolska Izba Gospodarcza Komunikacji Kablowej zastanawiają się nad ofertą stacji o. Rydzyka. Proponuje on włączenie sygnału swojej stacji za darmo, ale pod warunkiem że znajdzie się ona w najtańszym pakiecie programów, zwanym także pakietem socjalnym. W przeciwnym wypadku operatorzy kablówek musieliby za sygnał TV Trwam płacić. - Trwają rozmowy z telewizją Trwam w sprawie reemisji programu w sieciach kablowych. Dotychczas nie zawarliśmy umowy ramowej w tej sprawie. Oczywiście, nasi członkowie są samodzielni i nie wykluczamy, że ktoś z nich już podpisał umowę z telewizją - powiedział Wiesław Brzeziński, sekretarz Zarządu Głównego OIGKK." www.prawica.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza z KGB Sowiecki Tadzio Rydzyk nadaje... IP: 213.241.38.* 10.06.03, 09:01 Sowiecki przekręciarz Tadzio Rydzyk znowu nadaje... Wcześniej nadawał radio MaRyja z postsowieckich stacji na Kaukazie (i pod stołem ubił interes z breżniewoskimi KGBowcami na kupę szmalu za tą koncesje- i nie przeszkadzało mu że są to KOMUCHY Z KRWI I KOŚCI RODEM Z dawnego kraju rad) a tu w kraju opluwa już nie komuchów ale zwykłą socjaldemokracje. Teraz nasz ojciec narodu sasza vel Rydzyk uruchomił kolejną stację propagującą wieści o spisku żydów, masonów, cyklistów i kosmitów (która ma także wymiar anty antenowy) Jak wiemy spisek żydo-masonerii odkrył przecież jego wierny nauczyciel Towarzysz Stalin (tylko że Stalinowi nie udało się zlikwidować spisku żydów -czy też jak niektórzy mówią rozwiązać wątku żydowskiego w procesie lekarzy moskiewskich)... Ale przecież Ojciec Narodu czuwa... Więc polaku katoliku, drżyj spokojnie Rydzyk czuwa... Z internacjonalistycznym pozdrowieniem dla Ojca wiernego zawsze jedynej słusznej rewolucyjnej idei Dawny działacz KGB (obecnie zatrudniony w Ministerstwie Łączności i komunikacji przy wydawaniu koncesji) Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 09:50 Następnych dzieł - a czego to jeszcze mam się spodziewać od tego płodnego umysłu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agor Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.radzionkow.net 10.06.03, 11:03 Co tu robi łeeb AAdama? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek.prezydenta Re: Inauguracja TV Trwam 10.06.03, 12:22 A w ogole, to ojciec dyrektor ma pomysl na nowy hymn Polski, tylko musi go jeszcze przetlumaczyc: Jesus He knows me And He knows I'm right I've been talking to Jesus All my life. itd. Ale niech sobie trwa, na razie... Czasem demokracja musi sie bronic przed Lepperorydzykiada metodami niedemokratycznymi, a nawet brutalnymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.pool80105.interbusiness.it 12.06.03, 02:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Inauguracja TV Trwam IP: *.pool80105.interbusiness.it 12.06.03, 02:56 Nareszcie!!! ale maja stracha, zobacz ponizej!!! Odpowiedz Link Zgłoś