Dodaj do ulubionych

CENIĘ JANUSZA

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 09:35
Wiecie co, gdybym była kobietą któregokolwiek z
facetów z BB, to nie byłabym zachwycona, mniej lub
bardziej, zachowaniem swojego mężczyzny. Wyjątkiem
jest Janusz - unika dwuznaczności i jest jedynym
facetem naprawdę OK w stosunku do swojej żony. Nie ma
się do czego przyczepić. Nawet nie widać symptomów
ukrytego ślinienia się - monogamiczny jest, i za to Go
cenię.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nadja Re: CENIĘ JANUSZA IP: 212.244.99.* 11.05.01, 09:46
      Nie wiem, czy słyszałaś jego rozmowę z Gulczyńskim. Rozmawiali o kobietach.
      Janusz stwierdził, że w młodości nie był zbyt rozrywkowy i nie miał wielu
      kontaktów z kobietami. Powiedział: "że prędzej teraz mógłby sobie wyrwać jakąś
      laskę". W tej to właśnie rozmowie G. nazwal go "playboyem". Janusz daje się
      łatwo podpuszczać. Mam wrażenie, że gdyby jeszcze jakieś trzy miesiące
      pomieszkał z koluniem typu Gulczyński czy Grześ jego silne zasady mogłyby
      troszeczkę osłabnąć :) W końcu to tylko facet :)) A widziałaś jak wczoraj
      obejmował Kayę??
      • Gość: Maja Re: CENIĘ JANUSZA IP: 212.213.219.* 11.05.01, 11:36
        No, obejmował Kayę. Ale perwersyjne. I pokazali to przed 22.00.
        Czy ktoś tu nie szuka na siłę sensacji ?
        • Gość: Nadja Re: CENIĘ JANUSZA IP: *.jtt.wroc.pl 11.05.01, 12:29
          Chyba nie zauważyłaś "uśmieszków" w mojej wiadomości. Poza słowami ważne są
          również emotikony.
      • Gość: ivka Re: CENIĘ JANUSZA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 15:04
        On się wyluzował i jest serdeczny, poza tym BB kazał mu K oprowadzić po domu,
        to oprowadzał. Doszukujesz się. Popatrz na innych facetów - nawet ten tępak
        Klaudiusz się lepi do wszystkich dup w BB. Fuj. Jakby był moim mężem, to bym
        nie by ła zachwycona. A Janusz nie cierpi dwuznaczności, i to jest OK.
        • Gość: Nadja Re: CENIĘ JANUSZA IP: *.jtt.wroc.pl 11.05.01, 15:22
          Nie przeczę, że być może Jasiu ma "zasady", ale z drugiej strony skąd możesz to
          wiedzieć. Bo nie klei sie do żadnej z kobiet w domu BB?? Może akurat żadna nie
          jest w jego typie.
          • Gość: Macias Re: CENIĘ JANUSZA IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 15:33
            Piekna teza!

A skad ja moge wiedziec, ze Ty nie jestes (bez urazy,
            to jedynie dosadny przyklad dla zobrazowania bezsensu
            takiego rozumowania) dziwka? Poniewaz nie oferujesz tu
            swoich uslug?!
            • Gość: Nadja Re: CENIĘ JANUSZA IP: *.jtt.wroc.pl 11.05.01, 19:05
              Gość portalu: Macias napisał(a):

> Piekna teza!
              >
              > A skad ja moge wiedziec, ze Ty nie jestes (bez urazy,
              > to jedynie dosadny przyklad dla zobrazowania bezsensu
              > takiego rozumowania) dziwka? Poniewaz nie oferujesz tu
              > swoich uslug

No właśnie Macias! Skąd możesz wiedzieć????
              Za bezsens uważam sytuację, kiedy nie znasz człowieka osobiście (pokazują Ci go
              operatorzy i całe stado manipulatorów programem), a jesteś w stanie wyrobić sobie
              opinię o nim i walczyć o swoje rację jak lew i na siłę przekonywać do tego innych
              ludzi. Myślę, że w pewnych sytuacjach warto założyć, że można się mylić. I
              przydaje się czasami przysłowiowe "przymrużenie oka" zwłaszcza, kiedy dyskutuje
              sie o takim programie jak BB. Jesteś chyba dorosłym chłopcem i nieważne jak
              bardzo zafascynował Cię ten program (jeśli w ogóle) możesz chyba znaleźć do tego
              jakiś dystans.
              Poza tym uważam, że porównanie do dziwki było poniżej krytyki. Mogłeś się wysilić
              na coś lepszego :)) Pa.
              • Gość: Macias Re: CENIĘ JANUSZA IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 19:57
                Gość portalu: Nadja napisał(a):

> > Piekna teza!
                > >
                > > A skad ja moge wiedziec, ze Ty nie jestes (bez urazy,
                > > to jedynie dosadny przyklad dla zobrazowania bezsensu
                > > takiego rozumowania) dziwka? Poniewaz nie oferujesz tu
                > > swoich uslug
                > Myślę, że w pewnych sytuacjach warto założyć, że można się mylić.
                > (...)
                > Poza tym uważam, że porównanie do dziwki było poniżej krytyki.

Tak samo, jak ocenianie osoby po obejrzeniu kilku fragmentow jej, jak to mowia, zycia i pozniejsze
                krytykowanie innych, ktorzy zdobeda sie na to samo... ze Cie zacytuje:

"Janusz daje się
                łatwo podpuszczać. Mam wrażenie, że gdyby jeszcze jakieś trzy miesiące
                pomieszkał z koluniem typu Gulczyński czy Grześ jego silne zasady mogłyby
                troszeczkę osłabnąć :) W końcu to tylko facet :)) A widziałaś jak wczoraj
                obejmował Kayę??"

Nie czujesz, ze z Twoich wypowiedzi (w sumie, ogolem) plynie hipokryzja?
    • bogini Re: CENIĘ JANUSZA 11.05.01, 18:28
      zgadzam sie z Toba w 100%. Uwazam ze Janusz jest jedyna osoba z domu BB ktora
      nie zatracila siebie ani swojej godnosci. Wydaje mi sie iz jest naturalny i nie
      osmiesza siebie probujac sprzedac sie widza! Mam szczera nadzieje ze to on
      wlasnie wygra!! Naleza mu sie te pieniadze.
      • Gość: 3N Janusz to prawdziwy gentleman IP: *.unregistered.formus.pl 12.05.01, 11:48
        i nic więcej nie powiem
        • Gość: ab Re: Janusz to prawdziwy gentleman IP: *.zigzag.pl 12.05.01, 11:52
          Powiem wiecej. Cenie go najbardziej. Bedac w sumie zgredem zaadoptowal sie do
          mlodszych od siebie i daje sobie rade. Parodiujac Karoline pokazal klase,
          poczucie humoru i zmysl obserwacyjny. Ma dobre serce.
          Stawiam na niegi i zycze mu wygranej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka