gustaw36 23.05.06, 20:08 Łojotokowe zapalenie skóry.Czy zna ktos dobry sposób by się tego pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i33 Re: łojotok 25.05.06, 07:57 gustaw --łojotok to szerokie pojecie--napisz konkretnie--zap łojotokowe, trądzk, czy co?j izaskype2006 czat dziś ok 22-iej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw36 Re: łojotok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:17 Moje objawy to malutkie pryszczyki na glowie i czole wypełnione biała treścią.Skóra główy i czoło jest b tłuste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i33 Re: łojotok IP: *.dew.pl 30.05.06, 18:27 gustaw przepraszam ale nie czesto moge wejść na skype.. nie wiem czy to oczym nied. dowiedziałam się jest dobre na twoją przypadłość-na ul.Witomińskiej w Gdyni-apteka-podobno tylko tam sprowadza się preparaty chińskie na trudne do wyleczenia probl.skórne-są podobno skuteczne,, tel nie moge ci podac bo mam prywatny, może znajdziesz w ks. tel apteki...właśnie jest dostawa tych medyk.[Wzgórze Św. Maksymiliana] Odpowiedz Link Zgłoś
i33 Re: łojotok 06.06.06, 08:52 gustaw--niestety inaczej nie pogadamy znalazłam forum--na tej gazecie--pod ZDROWIE-dalej inne fora prywatne-forum łoj zap skóry pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś