Dodaj do ulubionych

Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje

IP: 217.153.114.* 31.05.01, 09:45
Zalosne. Zaraz wysle na niego SMSa. Alicja przyjmuje godnie juz czwarta nominacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ttt Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 11:36
      dokładnie-jest żałosny,wywalić go!!
      • Gość: ja Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.01, 11:45
        I co cycu znalazłeś coś?
    • Gość: Majka Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.tele2.pl 31.05.01, 11:56
      Wyszło szydło z worka !! Zrobił nas wszystkich w buca, napewno mu się
      odwdzięczę SMSem
      • Gość: ja Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 212.244.171.* 31.05.01, 12:04
        To fakt, jest zalosny. Powinien byc wywalony
        • Gość: J&PICMKR Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 157.25.69.* 31.05.01, 12:17
          Bez Gulczasa to miernota , teraz wyszło , ile w tym
          duecie był wart Piotrek , a ile Klauduś.
          Popatrzcie , ośmielili się głosować na niego !!!
    • Gość: mIRO Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 212.160.106.* 31.05.01, 12:27
      NADZIWIC SIE NIE MOGE CO SIE POROBILO W TYM PROGRAMIE - JAK DLA MNIE TERAZ MOZE
      WYGRAC GOSIA .....KLAUDIUSZ JEST BEZNADZIEJNY W SWOIM ZALAMANIU - NAWET NIE
      POTRAFI ZROZUMIEC , ZE TYLKO ON MOGL STAWIC CZOLO ALICJI - MOGL , ALE NIESTETY
      JEMU TEZ SIE NIE UDA I TO JEST FENOMEN ALICJI...hRABIA VON sEVKOVIC - BARDZO
      DOBRE OKRESLENIE - TO BEDZIE NAJGORSZE WYJSCIE OBRAZONEGO KSIECIUNIA - AZ ZAL
      BEDZIE PATRZEC NA TEN RING..
      • Gość: MISSKITY KLAUDIUSZ! GET THE HELL OUT OF THE HOUSE! IP: *.devs.futuro.pl 31.05.01, 13:37
        Klaudiusz wyraźnie podpadł w momencie kłótni o piwko! Potem musiał iść SIUSIU
        podczas talkshow'u a teraz to już totalna załamka! CO do Gosi, to nie zupełnie
        się zgadzam! Przecież ona stała się bardzo fałszywa! Do każdego się przymila i
        każdego obgaduje, zazdrości ALi wyglądu i poparcia publiczności!
    • Gość: tassman Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.pgnig.com.pl 31.05.01, 12:37
      Ten koleś miał czelnośc obrazic sie na domowników którzy wystawili go
      nominacji. A kim ten łysol jest ? Nikim , zerem które pokazało swoje prawdziwe
      oblicze w momencie gdy dowiedział sie ze zbliza sie jego szybki koniec. Już nie
      rzuca "sznikersami", nie odwala striptizu, nie mówi ze jest "cool"....Prysła
      jego pewnośc jak banka mydlana. Nie zdziwiłbym sie gdyby ta miernota sama w
      ostrym stresie opuściła dom.Nastepna w tej kolejce do wylotu
      widze "przyjacielską" Gosię........
      Postarajmy sie o to.....
    • Gość: YOGI Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 194.92.194.* 31.05.01, 12:41
      Wiecie ludzie ciesze sie, że nominacja Klaudiego przyszła teraz. Pomyślcie
      gdyby nie to do konca bysmy wierzyli, że to naprawde niezły facet (przynajmnie
      ja tak myslałem). A tak, koniec cyrku Herr Sevkovic, pora pakowac manatki. Nie
      przepadam za Alice, ale babka lepiej to znosi niz ta miernota Klaudio. Czy
      wyobrażacie sobie jak on by przyjął kolejne nominacje. Toż musiałby wynieśc się
      chyba do kurnika, bo tak by sie obraził na resztę. A więc tworzmy front, by
      pozbyć się "obrażonego hrabiego"!!!
      • Gość: artur Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.*.*.* 31.05.01, 12:49
        Tylko nie do kurnika, tam jest pamiętnik
        • Gość: YOGI Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 194.92.194.* 31.05.01, 12:59
          Fakt, sorry, obraziłbym Orwella, mam nadzieje, ze mi wybaczy, a wiec do
          ...basenu (chyba, że Macias tam umieści swego bohatera)
    • Gość: MISSKITY JA TEŻ JESTEM ZA ALĄ! IP: *.devs.futuro.pl 31.05.01, 13:33
      Klaudiusz trochę mnie wkurzył, też mam juz dość jego seplenienia, głosuję na
      niego!
      • Gość: tassman Re: JA TEŻ JESTEM ZA ALĄ! IP: *.pgnig.com.pl 31.05.01, 13:38
        Gość portalu: MISSKITY napisał(a):

> Klaudiusz trochę mnie wkurzył, też mam juz dość jego seplenienia, głosuję na
        > niego!

Ale zeby wyszedł czy zeby został ;-))))
      • Gość: olla Re: JA TEŻ JESTEM ZA ALĄ! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 16:30
        Oczywiscie, ze jestm za Ala, ale nie wiem czy ma szanse z Klaudim:-(. Baaardzo
        bym chciala zeby wywalono Klaudia, ale... zobaczymy. Gosia jest wstretna.
        Dojdzie do pierwszej trojki, ale i tak nie wygra. A wydaje mi sie, ze te dwie
        osoby, ktore przegraja w finale maja najgorzej. Nie maja nawet swojego show.
        Beda najwiekszymi przegranymi programu. I dobrze tak Gosce!!!
    • Gość: @ Pokazał jaki jest naprawdę. IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 01.06.01, 11:53
      !
      • Gość: max Re: Pokaza? jaki jest naprawde˛. IP: *.pl 01.06.01, 11:56
        A swoja droga, jak Goska wyjdzie i to wszystko przeczyta, to chyba do konca zycia nie wyjdzie na ulice
        • Gość: boyar Re: Pokaza? jaki jest naprawde˛. IP: 10.40.130.* 01.06.01, 12:58
          Fakt - Klaudiusz zachowuje się jak dziecko, to prawda.
          Ale z kolei nie przesadzałbym z tymi nominacjami Alicji.
          Dwie pierwsze nominacje to dla niej bułka z masłem, dopiero w trzeciej miała
          ciężką przeprawę.
          A kto wygra - oczywiście Janusz! Juz od pierwszych programów zwrócił na siebie
          moją uwagę swoją pidżamą i spodniami podciągniętymi po same pachy - taki
          sympatyczny, niazeleżny fizol.
    • Gość: Raf123 Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 13:39
      Pipa kwadrat, nie mężczyzna tylko jego załosna karykatura. Prostak, prymityw i
      pustostan intelektualny.
      • Gość: Mozais Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: 195.187.41.* 01.06.01, 16:58
        Gość portalu: Raf123 napisał(a):

> Pipa kwadrat, nie mężczyzna tylko jego załosna karykatura. Prostak, prymityw i
        > pustostan intelektualny.

Cwierc inteligent to dla niego komplement. Zachowuje sie jak naburmuszony szczyl.
        Bez Gulzasa wyszedl z niego nedzny siusiak i prostak. Najbardziej jednak
        wspolczuje jego zonie - wyglada na inteligentna, bystra i sympatyczna.

• Gość: Tweed Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.grey.com.pl 01.06.01, 17:10
          Gość portalu: Mozais napisał(a):

> Gość portalu: Raf123 napisał(a):
          >
          > > Pipa kwadrat, nie mężczyzna tylko jego załosna karykatura. Prostak, prymit
          > yw i
          > > pustostan intelektualny.
          >
          > Cwierc inteligent to dla niego komplement. Zachowuje sie jak naburmuszony szczy
          > l.
          > Bez Gulzasa wyszedl z niego nedzny siusiak i prostak. Najbardziej jednak
          > wspolczuje jego zonie - wyglada na inteligentna, bystra i sympatyczna.
          >

Ale przeciez sama sobie wybrala.
          • Gość: kurakko Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 19:23
            Gość portalu: Tweed napisał(a):

> Ale przeciez sama sobie wybrala.

srała :) zaciagnal ja naplet jeden do swojego haremu i na tym sie skonczylo :)
            • Gość: rOsE Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.chello.pl 01.06.01, 21:59
              od początku bardzo polubiłam Klaudiusza ,bo wydawał sie taki szczery i
              miły.Jednak prawdziwy charakter wcześniej czy później zawsze wyjdzie,żeby nie
              wiem jak się pilnować no i proszę .Zmieniałam zdanie o nim.Wiadomo nikt nie
              jest idealny,ale teraz już nie chcę żeby wygrał.I sama nie wiem komu teraz
              kibicować.
              • Gość: malla Re: Wielki hrabia von Sevkovic sie obrazil za nominacje IP: *.gazeta.pl 01.06.01, 22:05
                Ja też na początku go bardzo lubiłam. Był może niespecjalnie inteligentny, ale zabawny, sympatyczny. Przestałam
                po awanturze o piwo. Uważam, że już wtedy pokazał, jaki jest naprawdę. Zachowanie po nominacji tylko to
                potwierdziło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka