piotr7777 22.06.07, 18:34 Jak to się stalo, że mimo częstotliwości pokazywania się w TVP 2 nie zyskała ona statusu takiej gwiazdy jaką ongiś miały prezenterki z ekipy N. Terentiew? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: Beata Sadowska 22.06.07, 18:45 bez przesady z tą częstotliwością, Młynarska, Dowbor czy Fajkowska pokazywały się całe lata zanim zostały "gwiazdami", osobiście Sadowskiej nie lubię, nie podoba mi się jej sposób prowadzenia programu Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.bebe.be Re: Beata Sadowska 22.06.07, 19:31 Mnie sie nie podoba jej sposób mówienia (jakas dziwna maniera) A pracowac w zespole to ona kompletnie nie potrafi. W Pytaniu na sniadanie zawsze zadaje 99% pytan, jak sie wspolprowadzacemu udaje dorwac do glosu to cos dorzuci. Ona zachowuje się, jakby była w studio sama. Po co jej w ogole ktos do pary? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Beata Sadowska 22.06.07, 20:24 Nawet jej schudniecie nie pomoglo. dla mnie jest obludna, jak byla przy tuszy, to mowila, ze jej to zupelnie nie przeszkadza, a tu prosze robi sie prawie na nicole richie. Niestety, ale jej okragla i puculowata buzia zostanie na cale zycie. Zadna dieta jej nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Beata Sadowska 23.06.07, 09:43 widze, ze nie jestem osamotniona w odczuciach co do tej pani. to jak wygląda mi nie przeszkadza, ale sposób wypowiadania się, wrrrrrrr. to machanie głową, przechylanie jej, robienie dzióbka, mrużenie ocząt, no nie mogę... i tak jak ktos napisał wyżej - cieniutko idzie jej współpraca w zespole, kiedy musi prowdzic program w parze, z facetem w tv sniadaniowej: albo wpatruje sie w niego jakby spijała mu słowa z ust , albo w ogóle nie dopuszcza go do głosu. drażni mnie i tyle. ale tak, wiem, jestem zazdrosna i moge jej nie oglądac, wiem wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Beata Sadowska 23.06.07, 11:32 Bo nie ma już monopolu państwowej TV. To już nie są lata 90-te. Jasne, dalej TVP ma mocny udział w rynku tv w Polsce, ale są jeszcze TVN i Polsat. TVP nie jest już tak opiniotwórcze i nie ma już takich możliwości kreowania gwiazd jak choćby 15 lat temu. Zobacz na publicystykę liczy się Lis (Polsat) i ludzie z TVN i TVN24, dziwne, żeby miało być inaczej z rozrywką albo prezenterami/dziennikarzami TV. Odpowiedz Link Zgłoś
telenowela232 Re: Beata Sadowska 05.07.07, 11:19 piotr7777 napisał: > Jak to się stalo, że mimo częstotliwości pokazywania się w TVP 2 nie zyskała > ona statusu takiej gwiazdy jaką ongiś miały prezenterki z ekipy N. Terentiew? ekipa niny t. zaczynała jeszcze wtedy kiedy były 2 programy telewizyjne, są to panie mocno po czerdziestym roku życia, nic dziwnego ne było konkurencji , mają status gwiazd. sadowska jet nieprzekonująca, taki babochłop, nie ma w sobie tego czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
norakity Re: Beata Sadowska 17.08.17, 13:41 Myślę, że Pani Beacie nie zależy na byciu "gwiazdą". Robi swoje i tym się cieszy. Polecam przeczytać >>> O motywacji, szczęściu, bieganiu i o tym, że warto… – Beata Sadowska. Odpowiedz Link Zgłoś