arturs87 23.06.07, 22:00 Bradzo ciekawy koncert. Świetna muzyka i zabawa, widze że Polsat przoduje w robieniu masowych imprez:) I dzięki temu zyskuje widzów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwykly_kierowca Re: WIANKI 2007 Kraków 23.06.07, 22:02 Oglądam i żałuję, że nie mogłem tam dzisiaj być. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ale Alphaville fatalnie brzmi 23.06.07, 22:11 Słucham właśnie "Big in Japan" i uszom nie wierzę. Beznadzieja! Już mogli z playbacku puścić!! Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Ale Alphaville fatalnie brzmi 23.06.07, 23:45 a jak by z playbacku puscili to bylyby narzekania, ze nie na zywo. nie bylo tragicznie, aczkolwiek ponizej oczekiwan. Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: WIANKI 2007 Kraków 23.06.07, 22:12 ehhhhh gdybym tylko wiedziała ze dzisiaj tam taki koncert sie odbedzie , pognałabym to 150 km do Krakowa bez dwoch zdan ;/ niestety nie widziaalm reklamy w tv :( a kocham muzyke lat 80.. a na nastepna taka impreze raczej si enie zanosi ... w ogole widze ze swietnie jest to zorganizowane Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: WIANKI 2007 Kraków 23.06.07, 23:47 szkoda tylko, ze scena byla taaak....daleko.:/ od publicznosci.niby fajnie i ciekawie, ale nie ma takiego kontaktu z artysta, albo artysta z publicznoscia, no i dzwiek musial niezle z opoznieniem dochodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: WIANKI 2007 Kraków 24.06.07, 00:27 ee tam ,nie ma czego specjalnie żałować ,w tv wygladalo to fajniej niz na żywo.Słaby dźwiek ,mnostwo depczacych po sobie ludzi ,scena zbyt oddalona .Bardzo średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
babetka_blue Re: WIANKI 2007 Kraków 24.06.07, 14:09 Witam, mnie ten koncert bardzo się podobał (oglądałam w tv). Wreszcie fajna, dobra muza, a nie sieczka typu doda czy gosia andrzejewicz. Najlepszy wg mnie był Daab, Mr zuub, Róże Europy, Alphaville też nieźle. W ogóle muzyka lat 80-tych miała swoj specyficzny klimat, dzisiaj również niektóre grupy świetnie się słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond HITY ESKI 25.06.07, 10:50 a ja patrzyłem na wczorajszy koncert i w osłupieniu próbowałem doliczyć się widowni!!! toż to , na oko , było dwa razy wiecej niż na owsiakowym łódstok? ktoś wie gdzie był ten koncert i ile tam było narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
gorn73 Re: HITY ESKI 25.06.07, 13:46 w pewnym momencie powiedzieli że ok. 200 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: HITY ESKI 25.06.07, 16:23 oszszsztykarol! w szczecinie było 130! i co ich tam tak przyciągnęło?...przyznaję,ze disco z Rumunii, tym bardziej ze z playbacku ,jakoś do mnie nie przemawia. ale widok z lotu gawrona był impronujacy! Odpowiedz Link Zgłoś