dz1dka 08.07.07, 14:46 myslałam że to będzie cos wtrodzaju ddtvn ale jest ogólnie żenua! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alka83 Re: projekt plaża 08.07.07, 15:58 Kto wymyślił, aby Malinowska prowadziła COKOLWIEK? Straszna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: projekt plaża 09.07.07, 08:03 Program wymyślił Oliver Janiak, więc naturalnym jest, ze do prowadzenia zaangażowano jego żonę. W końcu niezwykle piękna (?) i utalentowana osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: projekt plaża 09.07.07, 14:01 jestem przerażona Karoliną Malinowską to brzydko ubrana, smutna dziewczynina pozbawiona osobowości A Omena jest niesympatyczna, traktuje ludzi z góry i ogólnie najlepszy z nich wszystkich jest , o zgrozo, Maserak...(nie wierzę, że to napisałam..) Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: projekt plaża 25.07.07, 10:47 Oglądałam. Chyba "zwiedzali" Międzyzdroje i Świnoujście. Ogólnie program: nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka203 Re: projekt plaża 25.07.07, 12:50 Oglądałam dwa razy.Nic szczegółnego.Pary prowadzące niedobrane. Omena Mensah i Karolina Mialinowska - Omena jakby naburmuszona,patrząca na wszystko z góry,Karolina sie gubi,nienaturalnie wypada.Olivier Janiak i Kuba Wesołowska ciut lepiej ale też bez rewelacji.Tu pierwsze skrzypce gra Oliver a Kuba włóczy sie za nim jak ogon.Z tego co widziałam to panowie bardziej zjednują sobie wczasowiczów.I zgodze sie ze całkeim nieźle prezentuje sie Maserak, co mnie dziwi:)Ogólnie pokazują fajne kluby i dyskoteki w nadmorskich kuortach ale program taki sobie Odpowiedz Link Zgłoś
goska_1 Re: projekt plaża 25.07.07, 21:36 Program nic nadzwyczajnego.Para prowadzących pań nie sprawdza sie,są drętwe, panowie tez nie bardzo chociaż sa bardziej wyluzowani niż panie.Program sam w sobie nie ma nic co by powodowało że chce sie go oglądac dłużej.Chyba że ktoś sie wybiera nad morze i chce zerknąc gdzie sie tam bawic to moze obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś