Gość: obserwator IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 22:26 Czy to prawda, że Patrycja Redo odeszła z Faktów TVN? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_76 Re: Patrycja Redo odeszła...? 19.06.03, 22:37 na jej miejscu bym to dawno już zrobił..bo to co wyprawiaja ostatnio Fakty to zakrawa na pomstę do nieba!!!to jest po prostu DOJEBMY SLD a nie jakieś tam fakty...TVN="OBIEKTYWIZM" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.chello.pl 19.06.03, 23:56 i dobrze że jebią sld Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_76 Re: Patrycja Redo odeszła...? 20.06.03, 00:14 może i tak...ale więcej obiektywizmu by się zdało!!!jebać TVN! Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Patrycja Redo odeszła...? 20.06.03, 09:22 Tak są nieznośnie prokościółkowi, widać jak bardzo przejęli się proponowanym zezwoleniem ustawowym na skrobanki. Ciekawe czy jak za 6, 12 miesięcy dojdzie do władzy koalicja PO/PiS/LPR też będą tacy krytyczni? Bo jakość rządzenia Polską nie ulegnie zmianie. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.chello.pl 20.06.03, 09:39 forward napisał: > Tak są nieznośnie prokościółkowi, widać jak bardzo przejęli się proponowanym > zezwoleniem ustawowym na skrobanki. Ciekawe czy jak za 6, 12 miesięcy dojdzie > do władzy koalicja PO/PiS/LPR też będą tacy krytyczni? Bo jakość rządzenia > Polską nie ulegnie zmianie. > > > > > Forward przypomnij sobie czasy rządów aws, wobec nich też byli krytyczni,może nie tak jak wobec sld ale nie dziwie im się skoro ci piszą ustawę która umacnia tvp a osłabia prywatne stacje, zresztą polsat o wiele bardziej gnoi sld od tvn jak ktoś widział reportaż pana Michalaka o "2 expose"Millera zgodzi się ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Patrycja Redo odeszła...? 20.06.03, 13:29 Ja tam już ostrze sobie ząbki na pana Lisa jak przyjdzie mu komentować działania pana Kaczyńskiego (ministra sprawiedliwości),panów Ziobro/Rokita ( sprawy wewnętrzne i administracja), pani Gilowskiej (finanse) i pana Giertycha (sprawy zagraniczne i innnntegracja europejska). Mam nadzieję że redakcja Faktów wykaże się równie wielką surowością, bezkompromisowością itd. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Koniec dygresji IP: *.defbank.com.pl 20.06.03, 09:53 Przypomnę może główny problem wątku: co się dzieje z Patrycją Redo ? ( też jestem "zaniepokojony" jej zniknięciem z TV ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Koniec dygresji IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 12:28 No własnie... Zajmijmy się głównym wątkime. Gdzie jest Pati? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Patrycja Redo odeszła...? 20.06.03, 12:48 Gość portalu: obserwator napisał(a): > Czy to prawda, że Patrycja Redo odeszła z Faktów TVN? Byłaby to smutna wiadomość. Gdyby chcieli się pozbyć kogoś z Faktów, to lepiej by było, gdyby usunęli p. Radziszewską. Skończyłoby się robienie dziwnych pauz w czasie czytania wiadomości, przełykanie śliny co chwilę i siedzenie bokiem do kamery. Ale jak mąż robi Fakty, to nie trzeba być doskonałym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uju Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 18:52 Nie odeszła, tylko jest na urlopie. A, ze miała go dużo, to sobie odpoczywa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.wilk Re: Patrycja Redo odeszła...? 22.06.03, 08:40 "ja żem to, nie chwaląc się, sprawił" hahahahaha Z poważaniem: Wilk Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omni Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 09:31 widziałem Ją na Kanarach, na plaży, opalała się i to bez biustonosza, zrobiłem jej zdjęcie, więc jakby ktoś chciał to piszcie. omni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 13:58 no to przysilij to zdjecie... a co tu robi ten znawca - tomasz wilk? jakis nowy pomysl ma? A co do Radziszweskiej to powinna odejsc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: 81.15.156.* 23.06.03, 19:40 Gość portalu: obserwator napisał(a): A co do Radziszweskiej to powinna odejsc! nie zgadzam się! mnie sie ta kobitka bardzo podoba!!!! pamiętacie ją z telewizyjnej "moralności p. dulskiej"? extra klasa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBO Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: 81.15.156.* 23.06.03, 19:57 Gość portalu: omni napisał(a): widziałem Ją na Kanarach, na plaży, opalała się i to bez biustonosza, zrobiłem jej zdjęcie, więc jakby ktoś chciał to piszcie. NA CO TY W OGÓLE CZEKASZ KOLEGO?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.wilk Re: Patrycja Redo odeszła...? 23.06.03, 20:04 omni, nie popisuj sie, to niemozliwe - pani Rędó nie ma biustu! z powazaniem: Wilk Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hja Re: Patrycja Redo odeszła...? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 21:55 gdzie jestes Pati? Odpowiedz Link Zgłoś