princessofbabylon 05.09.07, 23:00 oglądaliście?? jakie wrażenia? jak dla mnie to troche sztywno, moze sie wyrobi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postkomuna Re: U can dance 05.09.07, 23:08 No. Jakieś takie dziwne trochę. A kto zacz to jury, zwłaszcza pani Weronika Jakaśtam Pazura, bo tamci goście to jacyś tancerze choreografowie chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: U can dance 05.09.07, 23:10 o kurcze, to Pazura była? Tak się zastanawiałam skąd ją kojarzę. Czy ona ma na co dzień cokolwiek wspólnego z tańcem? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: U can dance 05.09.07, 23:09 ten z MTV mnie wkurza strasznie:| Rusin IMO jak na razie kiepska w roli prowadzącej. Ale chętnie pooglądam dalsze odcinki, bo mimo wszystko zapowiada się nieźle:P Odpowiedz Link Zgłoś
jasminova Re: U can dance 05.09.07, 23:15 Mam nadzieję, że się wyrobi. Fajny program. Fajnie, że tak wielu ludzi ma pasję :-) i dobrze tańczy. Jury jak jury, w sumie OK. Pani Pazurowa siedzi tam raczej jako spec od talentów, a nie tancerka. Piróg i Egurrola też oblecą. Ludzie są fajni :-D W sumie to im zazdroszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: U can dance 05.09.07, 23:41 Myslalam, ze bedzie gorzej. ;-) chociaz jak na razie to takie odcinki z eliminacji, a nie rywalizacja pomiedzy finalistami. Kinga Rusin mniej irytujaca niz w Tancu z gwiazdami. Tam robila z siebie taka bidulke, tu jest bardziej wyluzowana. Tylko te osoby< tanczace - mam wrazenie, ze wszyscy tancza to samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: U can dance 06.09.07, 01:19 było nieźle, a byłoby jeszcze lepiej, gdyby ktoś zabrał z ekranu tę ciągle chichrającą, luzacką sztywniarę - Kingę Rusin;/ Odpowiedz Link Zgłoś
agula2006 Re: U can dance 06.09.07, 09:00 Mi się nawet podobało. Obawiałam się że będzie dużo densiarskich panieniek kręcących tyłkiem do kamery, a tu zdziwko, pokazywani ludzie ( z małymi wyjątkami) naprawdę nieźle się ruszają. A Kinga myslę że całkiem nieźle radzi sobie jako prowadząca. Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena !!! 06.09.07, 09:23 kolejnym programem z cyklu 'taniec w tytule' będzie 'tańczący z ....' w 1 odcinku będzie cezary pazura tańczący ze swoim chomikiem sambę w 2 odcinku piotr kraśko tańczący z wielorybem z zatoki gdańskiej w 3 odcinku wojciech wierzejski z posłanko ch..arsko... w 4 odcinku ....... -- a Pani Pazura jest łowcą talentów. złowiła w końcu Pazure:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: U can dance 06.09.07, 09:57 Program ok. Rusin całkiem nieźle prowadzi. W sumie wolę patrzeć jak tańczą, niż słuchać jak śpiewali w "Idolu". Też nie rozumiem po cholerę tam Pazura, ale gustownie się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: U can dance 06.09.07, 11:15 jak to po co ? ktos musiał dac forse na ten szoł a Pazurowa jest producentką telewizyjną a jaki on talent złowiła ? Czarusia moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: U can dance 06.09.07, 11:13 taki sobie. szczerze mówiąc to jakos nie rozumiem decyzji jury-ci, których wybrali az tak rewelacyjnie nie tanczą... moze jak juz bezie rywalizacja na zywo to sie troche rozkreci Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: U can dance 06.09.07, 20:32 Piróg straszny... to jego "om" na koncu ('jestes fajnOM dziewczynOM') Skąd to sie u ludzi bierze? Bo często się to słyszy w tv... Odpowiedz Link Zgłoś