cin-ek 22.09.07, 12:18 Ten program jest zarąbisty. Oglądam każdy odcinek. Wspierajmy Ędwarda Ąckiego i partię "ĘĄ"!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrek1471 Re: Szymon Majewski Show - zajebisty program 25.09.07, 21:16 ci-nek to, że podnieca cie fetyszysta śmierdzących stóp Sz.Majewski to twoja prywatna sprawa.Tu jednak wypowiadasz się na forum a stosowany przez ciebie język nadaje się do WC gdzie mozesz sobie pisać dowoli pachnącym flamastrem po ścianach bo stosowany przez ciebie język tylko na to zasługuje.Ja cie tu nie chcę i dlatego skreślam.Nadaję ci ksywkę:WC-man.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_123 Re: Szymon Majewski Show - zajebisty program 25.09.07, 23:18 >fetyszysta śmierdzących stóp Sz.Majewski skąd masz informację, że SM lubuje się w stopach śmierdzących, jeśli nie podasz wiarygodnego źródła, to może lepiej żebyć pisał swoje farmazony i rozlewał żółć w przybytkach "WC gdzie możesz sobie pisać dowoli pachnącym flamastrem po ścianach bo stosowany przez ciebie język tylko na to zasługuje" Odpowiedz Link Zgłoś
matek225 Re: Szymon Majewski Show - zajebisty program 25.09.07, 23:28 Piotrusiowi1471 śmierdzą dolne kończyny i myśli, że tak mają wszyscy. Piotruś spróbuj umyć, podobno to pomaga... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
clarabo Re: Szymon Majewski Show - zajebisty program 25.09.07, 23:27 hmm... ja tu jestem prawie nowa i może jeszcze nie znam wszystkich zasad - czy może ktoś mi wytłumaczyć, co takiego złego napisał ci-nek, że dostał taką, że tak powiem, informację zwrotną?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
matek225 Re: Szymon Majewski Show - zajebisty program 25.09.07, 23:32 Piotruś zdaje się jest pisowskim oszołomem. Nie może ścierpieć, że ktoś może chwalić Szymona-wykształciucha, który ośmiesza jego pisowską sektę. Odpowiedz Link Zgłoś
clarabo Re: Szymon Majewski Show - zajebisty program 25.09.07, 23:45 yhm. no to jakoś coś tam trochę wyjaśnia :) ale oj chyba nie wszystko. czuje niedosyt... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek1471 Re: Szymon Majewski Show - zajebisty program 27.09.07, 04:40 clarabo napisała: > hmm... ja tu jestem prawie nowa i może jeszcze nie znam wszystkich zasad - czy > może ktoś mi wytłumaczyć, co takiego złego napisał ci-nek, że dostał taką, że > tak powiem, informację zwrotną?????????????? Przecież krytykując ci-nka chciałem tylko zwrócic uwagę na stosowany przaz niego język"polski" a nie na Szymona.Ale skoro Was to nie razi i uważacie że wszystko o'k - to zajebiście - mnie jednak rynsztokowy język cin-ka nie odpowiada dlatego używając jego języka -spie..m z tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Szymon Majewski Show - zajebisty program 26.09.07, 01:39 piotrek1471 napisał: > Ja cie tu nie chcę > i dlatego skreślam.Nadaję ci ksywkę:WC-man.Powodzenia! No to wyjdź stąd, po prostu. Ja cię też tu nie chcę, ale trzeba by zapytać reszty, nie? Skąd ja znam tę oszołomską retorykę... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Szymon Majewski Show - zajebisty program 28.09.07, 00:38 cin-ek napisał: > Ten program jest zarąbisty. Oglądam każdy odcinek. Wspierajmy > Ędwarda Ąckiego i partię "ĘĄ"!!! ączywiścię, żę wspięrąjmy:) a w ostatnim odcinku najbardziej ujmujące i wzruszające było zaangażowanie Ivana Bez Delfina w wykonanie partyjnego hymnu.. coś pięknego:) Odpowiedz Link Zgłoś