Gość: eroll IP: *.chello.pl 13.07.03, 09:03 zaskoczyło was to bo mnie tak myślałem że okres reality show ze zwykłymi ludżmi minął ale po klapie debiutu i 9nt polsat chce wrócić do tego co się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papapat Re: będzie bar 3 IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:22 ciekawe co teraz wymysla moze bedzie para gejow albo cos w tym stylu no bo po tych slubach i sprowadzeniu tatu to juz chyba nieduzo sie moze wydarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: będzie bar 3 IP: *.chello.pl 13.07.03, 10:10 może będzie kolejny ślub tyle że tej pary gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: będzie bar 3 IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 14:41 hehe dopre moze i bedzie cos takiego a potem bedzie transmisja z narodzin dziecka tej pary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: będzie bar 3 IP: *.chello.pl 13.07.03, 14:44 już widzę te oburzenia i skargi do krritv, sex kena i frytki to przy tym nic Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: będzie bar 3 13.07.03, 16:17 eee , spoko , dla mnie bar byl jedynym reality ktory mi sie naprawde podobal , a to dlatego ze jego uczestnicy cos robili , czegos konkretnego musieli sie nauczyc , nie podobalo mi sie tylko zaproszenia tych debilnych grup do programu jak ich ... i tatu , moze jak bedzie bar 15 , to sam w nim wezme udzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: będzie bar 3 IP: *.chello.pl 13.07.03, 18:54 zgłoś się do 3 edycji, masz jeszcze szansę, ja wybieram się do idola. Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: będzie bar 3 15.07.03, 02:23 nie jeszcze na to za wczesnie , kiedy masz te eleminacje w Warszawie ? powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: będzie bar 3 IP: *.chello.pl 15.07.03, 10:16 2 sierpnia, nie dziękuje żeby nie zapeszać Odpowiedz Link Zgłoś