gazaro 23.09.07, 18:24 Dziś odpadnie Kammel :-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alekul Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 18:34 Mam nadzieję, że tak się stanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 18:46 i ja tez mam taka nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
icanchange Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 19:09 a dziś zaś sami mężczyźni tańczą? (tzn. niby-gwiazdy mężczyźni i ch partnerki ;)) czy wszyscy? :> Odpowiedz Link Zgłoś
icanchange Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 19:11 prepraszam za moje "zaś". miało być oczywiście "znowu" :] Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 19:55 A mnie obiło się o uszy, że Krzysio chce powiedzieć pa pa i zająć się kampanią wyborczą (to niech on już lepiej tańczy). Jestem za wylotem Krzysia, chociaż tu ma przekorna natura sie waha, lub Kamela - "fenomenu" niezrozumiałego dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazaro Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 20:06 Sorry, podałam złą informacje, dziś zatanczą wszyscy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
icanchange Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 20:15 to może odpadnie Isis? :D <nadzieja_w_głosie> Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 20:33 ooo, teraz bedzie posel! mam nadzieje ze odpadnie isis (czy jak jej tam na imie) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 20:07 Krzysio jest super:)))- jeszcze nie widziałam takiego "tancerza", który chce tańczyć, ale nie chce patrzeć na partnerkę ani jej dotykać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:07 Fakt, Krzysio ma swój urok, ale niestety nie da sie go rozpatrywać bez jego działalności politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:23 j-adore napisała: > Fakt, Krzysio ma swój urok, ale niestety nie da sie go rozpatrywać bez jego > działalności politycznej. I to właśnie jest śmieszne- jego poglądy i taniec, często wymagający zmysłowych póz, by nie rzec, wprost emanowania seksem:))) Krzyś po takich wybrykach chyba kąpie się w święconej wodzie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:51 Krzyś zrobi wszystko, żeby się wylansować. Nawet nauczy się biodrami kręcić :) Dobry wieczór :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:02 :)) Przywiozłem kasztanka z Piły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:17 I co z nim zrobisz?:) Lub...co z niego zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:29 ???Z kasztanka?:) O, tu mnie zaskoczyłeś. Spodziewałam się ludzika czy coś takiego, ale żeby przytulankę? Ty musisz być cudotwórcą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:32 Tak, bo ja z kasztankami od pewnego czasu mam pewne skojarzenia. I jak go podniosłem, to mi się od razu skojarzyło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:37 ?:)Ach, to muszą być dobre skojarzenia, skoro warto było się nie tylko schylić, ale i zabrać go ze sobą:),by przerobić go na przytulankę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:41 Więcej, skojarzenia są piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
ladna-blondynka Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:51 lew-salonowy napisał: > Więcej, skojarzenia są piękne. Sprawdź pocztę Wojtek:) Ciepłe pozdrowienia dla Lalki-Mi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:53 :) Pozdrawiam również:) I życzę dobrej nocy(* Odpowiedz Link Zgłoś
ladna-blondynka Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:55 lalka-mi napisała: > :) > Pozdrawiam również:) I życzę dobrej nocy(* Oj nie:) jeszcze za wcześnie:) Ja jestem nocny marek:) Odpowiedz Link Zgłoś
ladna-blondynka Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:56 lew-salonowy napisał: > Dobry wieczór :) A to do mnie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bede-pisac2 Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 00:04 ladna-blondynka napisała: > lew-salonowy napisał: > > > Dobry wieczór :) > > A to do mnie ?:))) Hehehehe blondi on się cieszy, że masz raka hehehehehehe taka menda heheheh idź na forum rogate heheheh poczytasz se hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ladna-blondynka Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 00:12 lew-salonowy napisał: > Tak :) a pocztę sprawdziłeś ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 00:17 Tak. Dziękuję. Możecie przestać rozmawiać na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ladna-blondynka Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 00:28 lew-salonowy napisał: > Tak. Dziękuję. > Możecie przestać rozmawiać na forum? Wojtuś:) Ja w ogóle nie mam ochoty na rozmowę z p. Kasią, ona uparcie mnie bez przerwy szarpie. Zarzucanie mi kłamstwa w przypadku tak poważnego problemu zdrowotnego jest poniżej jakichkolwiek norm moralnych i wiesz o tym doskonale. Tylko dlatego zareagowałam, na inne głupoty i obsesje nie zwracam uwagi. Na żaden mail nie odpisuję. A wczorajszy opis sexu z Toba na FM to była perełka, szkoda,ze Pascal skasował, dopiero się działo:) Nic dziwnego,że trolle mają później używanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bede-pisac2 Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 00:48 Hehehehe ładna co gadasz z tchórzem heheheh mądry się znalazł hehehe mięczak bez harakteru niech stanie w obronie Ciebie hehehehe ale to łajza on na dwa fronty bedzie robił heheheh lew heheheh a co żona hehehe na to hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:07 j-adore napisała: > A mnie obiło się o uszy, że Krzysio chce powiedzieć pa pa > i zająć się kampanią wyborczą (to niech on już lepiej tańczy). Zdecydowanie lepiej, żeby tańczył. I sympatyczniejszy w tym tańcu jest niż w Sejmie i lepiej mu to wychodzi niż politykowanie. A i chyba więcej głosów partii zdobędzie w TzG niż gdziekolwiek indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:30 W całej rozciągłości prawda:) W tańcu nawet wydaje się być człowiekiem- na przekór poglądom, ma miły wyraz twarzy, no i na szczęście nic nie mówi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:36 lalka-mi napisała: > W całej rozciągłości prawda:) W tańcu nawet wydaje się być człowiekiem- na > przekór poglądom, ma miły wyraz twarzy, no i na szczęście nic nie mówi:)))) No szczególnie to ostatnie ma zbawienny wpływ na całość :). Jakby tak partię zmienił, poglądy podreperował i jeszcze brwi poprawił to byliby z niego ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:37 Trzymajmy kciuki za dobry kierunek przemian Krzysia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 16:25 Zgadzam się w zupełności, że w przypadku Krzysia wystarczy zmodyfikować brwi oraz poglądy i zupełnie inny człowiek sie objawi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 20:26 Sama nie wierze w to co zaraz napiszę: Skrzynecka dzisiaj ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 20:33 malange napisała: > Sama nie wierze w to co zaraz napiszę: > > Skrzynecka dzisiaj ładnie wygląda no wlasnie to chcialam napisac! Odpowiedz Link Zgłoś
gazaro Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 20:36 Vondrackova ma wszystkie szansy żeby odpaść Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 20:39 zarowna na Vondrackova jak i Isis nie moge patrzec, mam nadzieje ze dzis odpadnie albo jedna albo druga... Odpowiedz Link Zgłoś
su650 Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 20:40 Skrzynecka wygląda jak jakaś Helga, moim zdaniem. A ja wysłałam smsa na Tomka i mam nadzieje, że nie odpadnie, ha! Zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 21:08 Skrzynecka ma ładną sukienkę, ale fryzura mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:41 ładnie, ale te jakieś dziwne ruchy które chyba bezwiednie wykonuje... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 21:07 Isis Gee nawet na stole zabiegowym wyjąc z bólu szczerzyła się w uśmiechu :|. A Galiński już nawet nie ukrywa na co głównie zwraca uwagę... Żora fajnie wygląda z takimi włosami :). Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 21:16 czy ja sie przeslyszalam, czy Gasowski powiedzial "ar tju di tu"?? Jak na razie w kategorii kolek odcinka kawalec leb w leb z kamelem. Bardzo fajnie Fidusiewicz i Guzik. Generalnie uwielbiam jive (czy tak to sie pisze?) - bardzo trudny taniec - nigdy nie udalo mi sie skoordynowac pracy rak i nog. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 14:16 ewengarda napisała: > czy ja sie przeslyszalam, czy Gasowski powiedzial "ar tju di tu"?? on powiedział więcej: "ar tju di tju" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:17 Galiński niezmiennie zwraca uwagę na kroki;) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 21:24 Póki co najgorzej zdecydowania Vondrackova, natomiast nie wiem czemu tak zjechali nie najgorszego Kawalca. Krzysio ładnie i z klasą. Aż sie zdziwiłam. Guzik razem z Fidusiewiczem (obydwoje zatańczyli nieźle, a Fidusiewicz więcej niż nieźle i dodatkowo miał fajną choreografie, a jego partnerka jest prześliczna) wygrywają w moim prywatnym rankingu na sympatyczność. Natomiast Isis, której zdjęcie powinno być w encyklopedii pod hasłem tandeta (solara, blond, tipsy etc.) na początku wydawała mi sie nawet sympatyczna, ale ten uśmiech i ogólny sposób bycia, brrr... Dołączam sie do zdumienia wywołanego pozytywnym strojem Skrzyneckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 21:29 no wlasnie tanczace silikony Isis mnie przerazaja. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Jak mnie ten Gąsior wkurza 23.09.07, 21:34 Nie dość, że brzydki jak ciemna listopadowa noc, że trudno na niego patrzeć bez odruchów wymiotnych, to jeszcze cham z chama. Przerywa po chamsku jurorom, niby w trosce o tempo programu, ale sam karmi nas jakimis żenujacymi pierdołami, zabierając czas antenowy. Czas wreszcie pokazać temu głąbowi, gdzie jego miejsce, czyli za drzwiami stodoły w charakterze wideł do gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Jak mnie ten Gąsior wkurza 23.09.07, 21:36 wiesz, wlasnie doszlam do wniosku, jak wiele by ten program zyskal, jakby prowadzacy i jury sie nie odzywali Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Jak mnie ten Gąsior wkurza 23.09.07, 21:56 Rzeczywiście, gdyby hrabina Tyszkiewicz nic nie mówiła, byłoby lepiej, no, ale wtedy nie dostała by honorarium. Komentarz Gąsiora: "Ale normalne ciarki, skóra Gąsiora, koniec" tańca E. Szabatin i M. Damięckiego.... Cóż za inteligencja :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Jak mnie ten Gąsior wkurza 23.09.07, 22:01 wlasnie w powtorce ponownie zobaczylam Helenke i jej stroj - coz, mam nadzieje, ze nigdy mi sie nie przysni. Styliscie co toto wymyslil nalezy dozywotnio zakazac wykonywania zawodu. Koszmar z bagien. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 21:41 Halinka z Robertem fantastyczni ale jak mnie wkurza na nachalna promocja jej płyty, grrrr :/ Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 sukienka Skrzyneckiej 23.09.07, 22:02 jest prześliczna. Czy ktoś wie jakiej jest firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:04 Bryndal jest cudny.:D Rozmarzyłam się patrząc na Damięckiego - piękne, zdecydowane, zmysłowe tango. I jeszcze on taki klasycznie przystojny i posągowy, ech...;) Do wylotu Vondrackowa. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:07 Najbardziej podobali mi się Fidusiewicz i Guzik. On zaprezentował ciekawy, niekonwencjonalny układ w dobrym wykonaniu, ona ponownie pokazała świetną energię i radość tańca. Dalej Damięcki - dobrze, jakkolwiek mnie to nie poruszyło tak jak jury. Szabatin znowu się szlaja po podłodze, nudne to się zrobiło już dawno temu. Nie podobała mi się też aranżacja "Enjoy the silence". Tuż za podium Bosak. Zero za brwi. Taniec natomiast całkiem niezły, podobało mi się to tango. I tutaj kończą się ci, którzy mi się zdecydowanie podobali. Widawska dziś słabiej, troszkę niezgrabnie. Marną też miała sukienkę. Ale i tak ją lubię :). Młynkowa niby w miarę poprawnie, ale jakoś mnie nie porwało. Brzydko wyglądała. Steczkowska pomimo kiku niedociągnięć podobała mi się bardziej niż poprzednio, ale wciąż bez żaru i jakiejś iskry. Kamel bardzo przeciętnie, ale też bez większych problemów. Kawalec nie przekonał mnie ta stylistyką, miała chyba maskować niedociągnięcia, a je podkreśliła. Bryndal - no jest sympatyczny i wogóle, ale tańca to w tym w zasadzie nie było, sorry. Vondraczkova - sztywno, myliła się. Jury słodziło, ale na szczęście oceny już dziś sprawiedliwsze. Gee pokazała większość ciała, pomachała cyckami, poszczerzyła zębiska... ale z tańcem słabiutko, wciąż potwornie sztywna. Mam nadzieję, że poleci czeska diva. Gee utrzymałabym tylko dla Żory. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:19 no i czekamy na wyniki...., ech, szkoda ze albo Kawalec albo Kammel...., no i szkoda mi Kammela, Isis niech spada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:21 Amerykański kicz ma się dobrze na polskiej ziemi...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:15 fajny odcinek dzisiaj :) mialam trzy momenty totalnego zachwytu, z czego jeden wprost nieziemski :P i to byl Mateusz Damiecki z Ewa Szabatin. ostatni raz tak mnie zachwycila Ewa z Przemkiem Sadowskim jak tanczyli jive'a :) poza tym niezmiennie urocza i piekna w kolejnej stylizacji, a do tego pelna wdzieku i gracji Halinka Mlynkova (jakos nie moge sie przyzwyczaic do nazywania jej Halina, dla mnie ona jest taka trzcinka-Halinka) i cudownie bezpretensjonalna Ania Guzik. to sa oficjalnie moje ulubione pary. ze zdecydowanych negatywow: koszmar zza oceanu. niestety, rozebranie sie prawie do golasa jeszcze nie oznacza, ze talentu przybedzie, a ten usmiech moze sie przysnic w nocy, normalnie Jeeper's Creepers :/ plus jedynie za fryzure Zory. kolejny niewypal to transfer z Czech, rany boskie, Vondrackova niby taka swietna ma figure, a w porownaniu z Ania Guzik rusza sie jak jakis kloc. caly czas mialam wrazenie, ze boi sie wykonac jakikolwiek energiczniejszy ruch, bo sie rozpadnie :/ i trzeci zdecydowany negatyw, niestety, Jacek Kawalec. nie dosc, ze marnie zatanczyl, to jeszcze dal sie potwornie skrzywdzic styliscie. ja wiem, ze "80's are back - with a vengeance", ale jakos nie przekonuje mnie to polaczenie dzinsow, rozowego T-shirta i fraka :/ do wylotu typuje Isis albo Vondrackova. poza tym bylo pare pozytywow: niezmyslowy ;) turniejowy posel Bosak i bardzo fajny Fidusiewicz. Daria Widawska jakos dzis ciezkawo i bez wdzieku, i nie moge patrzec na ten jej zaciety wyraz twarzy. totalnie nie zrobili na mnie zadnego wrazenia, pozytywnego ani negatywnego, Steczkowska i Kammel. natomiast poza konkursem dla mnie jest Bryndal, ktory dziala na mnie tak samo jak na Mambe: tanczyc to nie umie, ale rozbawia mnie do lez :D dodatkowe minusy dzisiejszego odcinka to Stachursky i Gasowski. Stachursky, bo mi jego spiewanie nie pasuje, a Gasowski za "ar tju di tju" - nie dosc, ze pomylil androidow, to jeszcze ta wymowa :P Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Kammel 23.09.07, 22:21 I po Kammelu. A taka wielka gwiazda miała być. Stracił kontrakt w TVP dla 2 odcinków programu w TVN. :D Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 Re: Kammel 23.09.07, 22:57 Kammel pożegnał sie z widzami i podziękował za 10 lat pracy dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:21 siuil_a_run napisała: > Vondrackova niby taka swietna ma figure, a w porownaniu > z Ania Guzik rusza sie jak jakis kloc. caly czas mialam wrazenie, > ze boi sie wykonac jakikolwiek energiczniejszy ruch, bo sie rozpadnie :/ A dziwisz się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:37 dziwic to sie nie dziwie ;) ale patrzec sie na to nie da :P Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 22:22 No trudno, ale mam prośbę - za tydzień leci Vondrackova, za dwa tygodnie Isis (szkoda Żory) i da radę oglądać bez bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: TzG VI edycja odcinek 3 23.09.07, 23:43 Gazaro zaskakująco trafnie wytypowałeś :D Zgadzam się z wami, że największymi porażkami tego programu jest Isis (którą przez występem przed TZG znali chyba tylko producenci tego programu, a może ktoś z Was? :D) i lansowana Vondrackova z wyjątkowo nudnym partnerem. Tylko Czarna Mumba się wyłamuje z chwalenia tej pani. Dziwne, że nikt nie wspomniał o jej ocenie - 4 :> Niestety nie widziałam całego występu Mateusza, ale we fragmencie, który widziałam był rzeczywiście świetny i dobrze się na niego patrzy :D Niezły był dziś poseł Bosak. Pewnie zapewni trochę głosów swojej partii. Ciekawe czy to prawda, że rozbawia całą ekipę swoimi żartami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 pierwszy raz wysłałem sms-a 24.09.07, 00:08 Na Blankę.... kawlec by ja dzis doprowadził do wypadu, nie mogłem na to pozwolić ogladam ten szołłłłł tylko dla niej. Dla mnie najgorsza była ta ruda od kochanka. kamel totalny klops, porażkę miał wypisna na gebie, widac było że czuł że leci.Dla mnie od poczatku byl zerem, karierowicz o zerowej empatii (zgubiło go to że uwierzył ze jest lubiany heh )Z czysto estetycznych wzgledów chcialbym aby odpadła steczkowska i "aktor serialowy". Damnięcki był dla mnie kupą g..., może się nie znam juz wolę cycki amerykanki. Ogólnie porazka to Gasowski ktory nie wiem dlaczego nie dogaduje sie z jury, jego wyuczone dykteryjki może i trafne ale trącą sztucznością . Skrzynecka ujdzie, dziśiaj nie wisiały jej cycki. Dla mnie najlepsza jest ta przasna góralka miło popatrzec na jej zadek i rozwojowy (mam nadzieje) chłopaczek z ław poselskich . Vondrackowa nie sobie poskika, nie wypada by na poczatku odpadła, ale i tak szacunek dla sprawności w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 00:29 słaby odcinek podobalo mi sie tylko tylko tango Damieckiego i nic wiecej no moze jeszcze sukienki Kamili i (uwaga uwaga) Skrzyneckiej. Ale ogolnie mam wrazenie, ze stylisci TZG zwiariowali i z reguly krzywdza uczestnikow (a zwlaszcza uczestniczki). To co dzis zrobili Darii wola o pomste do nieba :// rozbawilo mnie to, ze Gąs zaczął w stroju niedbałem epatując futrem na klacie, po czym ktoś mu chyba zwrócił uwagę i sie pozapinał. Liczyliśmy, że do finału włożą mu krawat, ale niestety... zasmucila za to Vondrackova. Mozna troche oszukac wzrok liftingiem twarzy (chociaz szyja nie kłamie), ale ten zachowawczy taniec i geriatyczne ruchy robia smutne wrazenie :// Kammela troche zal, bo mimo wszystko budzi we mnie jakas absurdalna sympatie, ale tez trzeba przyznac, ze tancerz z niego marny. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 00:42 We wszystkim racja, a Damięcki wygląda i tańczy jak prawdziwy amant.Patrząc na niego w dzisiejszym odcinku, nasunęła mi się refleksja, że polskie kino nie wykorzystuje atutów tego aktora, ale za to miał szczęście, że wylosował w TzG Ewę- świetna para:) Co do Vondrackovej, to rzeczywiście głupio tak od razu wywalić gwiazdę zagraniczną i do tego tak zaprzyjaźnioną (od wieków) z polską sceną...To byłaby ujma dla naszej osławionej gościnności...:( Kammel może i tancerz marny, jednak dziś o niebo lepszy , niż ostatnio i na pewno w tym odcinku nie najgorszy, byli bardziej odpowiedni kandydaci na wylot... Zaskoczeniem na nie jest Justyna Steczkowska.Myślałam, że tańczy lepiej, że będzie w gronie faworytów, a w istocie plasuje się gdzieś w środku stawki do tego stopnia, że nawet nikt nie komentuje jej występów:( Odpowiedz Link Zgłoś
bede-pisac2 Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 00:50 heheheh pani lalka hehehhe pani skończy z Lwem hehehhe to hipokryta i tchórz hehehhe on pani dupe obrabia w mailach do innych bab hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 09:58 Miałem nie reagować na posty trolli, ale zrobię to po raz ostatni. Nie masz prawa zaczepiać takiej osoby jak Lalka-mi. Jesteś żałosny i prymitywny. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 10:31 No,teraz dopiero się zacznie:))) Niemniej jednak dziękuję Ci Lewku:), ale dotrzymaj obietnicy,że to już ostatni raz:)* Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 01:21 lalka-mi napisała: > We wszystkim racja, a Damięcki wygląda i tańczy jak prawdziwy amant. Nie do końca rozumiem te wszystkie zachwyty nad prezencją Damięckiego. Wygląda totalnie przeciętnie, chwilami wręcz brzydko. > Co do Vondrackovej, to rzeczywiście głupio tak od razu wywalić gwiazdę > zagraniczną i do tego tak zaprzyjaźnioną (od wieków) z polską sceną... Błędem było zapraszanie jej do programu w ogóle. Tańczy marniutko, sympatyczna specjalnie nie jest, a gwiazda z niej mocno odgrzewana. Można też się czepiać tego, że już w takim programie występując jest do przodu względem innych uczestników, ale biorąc pod uwagę jej umiejętności przestaje mieć to znaczenie :). Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 09:56 może i damiecki tańczy dobrze i z klasą ale co zaczyna zastanawiać to dziwny stosunek do niego Ewy Szabatin, ta baba wyraźnie na niego leci i nie kryje się z tym Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 14:13 remik37 napisał: > może i damiecki tańczy dobrze i z klasą ale co zaczyna zastanawiać > to dziwny stosunek do niego Ewy Szabatin, ta baba wyraźnie na niego > leci i nie kryje się z tym tez mi sie wydaje, ze romans wisi w powietrzu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 14:22 oh c'mon od czasu Kasi Ścichapęk i jej ukochanego Dekiela "romans" w TG jest traktowany jako strategia, wiec nie mowcie, ze cos wisi w powietrzu, tylko, ze cos jest planowane ;) Pozostaje miec nadzieje, ze Ewa nie zaliczy wpadki jak Ania Glogowska (btw mam nadzieje, ze jej corka nie odziedzczy urody po ojcu) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 14:26 a podobno jakies drugie dziecko Tzg sie urodziło ale zapomniałam czyje... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 14:29 Lucasa i producentki, ktora Peter bzykal pomimo wielkiej milosci do zony ;) no ale tu wszystko dzialo sie poza kamerami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariami Re: TzG VI edycja odcinek 3 25.09.07, 13:34 > Nie do końca rozumiem te wszystkie zachwyty nad prezencją Damięckiego. Wygląda > totalnie przeciętnie, chwilami wręcz brzydko. Nie mylisz go z kims innym? To chyba najprzystojniejszy polski aktor, przynajmniej z mlodszego pokolenia. Ladne, regularne rysy twarzy, dobra sylwetka, elegancja w ruchach. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 25.09.07, 15:50 mariami napisała: > Nie mylisz go z kims innym? Rozmawiamy o tym, który występuje w TzG, prawda? Więc nie, nie mylę i zdanie podtrzymuję. Nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 09:59 Dorzucę swoje trzy grosze. Skrzynecka - wreszcie nie musiałam oglądać jej naleśników. Bardzo sympatyczna sukienka. Gąsowski - koszmar. Kto go wpuszcza na wizję? Nie dość, że paskudny, to bez pardonu odbiera głos sędziom, choć sam chętnie ględzi. Steczkowska - miała pecha i wystartowała z nrem pierwszym. W porównaniu z innymi uczestnikami powinna dostać nieco wyższe noty niż dostała. Zatańczyła całkiem, całkiem. Vondrackova - Galiński zwariował, dając jej 7. Jedyna przytomna Czarna Mamba oceniła jej taniec, jak należy. Kostium Vondrackovej - porażka. Widawska - pogubiła się kompletnie. Chyba spaliła się długim oczekiwaniem na występ, w rezultacie popełniała błąd za błędem. To był chyba najgorszy jive tego wieczoru. Izis - postanowiła udowodnić, że nie jest facetem, więc się rozebrała. Może nie jest, ale o tańcu nie ma pojęcia. Kolejny raz wyratował ją Żora. Po Młynkowej spodziewałam się nieco więcej. Mam wrażenie, że brylować będzie głównie w standardzie. Swietna Kamila wydusiła z Bosaka całkiem dobre tango. Gratulacje. Damięcki - mój faworyt od pierwszego programu. Ten facet ma wszystko. Zatańczył świetnie i nawet to błyszczące ubranko nie zdołało popsuć wrażenia. Mam nadzieję, że razem z Ewą Szabatin, którą bardzo cenię, dłuuugo sobie potańczą :-). Odpowiedz Link Zgłoś
kred-ka Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 10:41 W tym odcinku podobała mi się tylko sukienka Skrzyneckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dotti3x Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 11:40 a mnie ten odcinek się podobał. poziom tej edycji jest wg mnie wysoki i dlatego dość przyjemnie póki co się ogląda.wczoraj rozczarował mnie nico Kawalec- na pewno może lepiej, nie rozczarowała mnie Isys- beznadziejna jak zwykle.bardzo podobał mi się Damięcki i Ania Guzik - super kobitka; bezpretensjonalna i z dystansem do siebie, pięknie tańczyła. Daria Widawska chyba speszyła się tą kreacją , w którą ja ubrali( jakiś dramat, myślałam że spadnę z sofy jak ja zobaczyłam)i tańczyła żle. I jeszcze Fidusiewicz mi się podobał. Zresztą od początku jest fajny,ma osobowość , co umie pokazać. żałuje ,że nie odpadła Isys bo nie dość że nie umie tańczyć to jeszcze paskudnie wygląda! Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 13:49 Z damieckiego o niebo lepszy tancerz niz aktor. A SZabatin, bez tych paskudnych plotek o odbijaniu meza z poprzedniej edycji i ograniczeniu dzialania lampy solarowej wyglada duzo lepiej bo tanczyla zawsze swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 14:03 Ja się trochę pogubiłam,bo nie oglądałam od początku i nie wiem dlaczego znowu wszyscy razem byli oceniani, tzn kobiety i meni. Te stroje rzeczywiście jakieś dziwne( chyba najlepiej wyglądała Ania Guzik), nawet Halinka niezbyt ( te rajstopy, już lepsze byłyby tzw kabaretki). Za to Robert Rowiński jako 'ochroniarz'- super ( trochę tylko było mu za gorąco) Najlepiej rzeczywiście zatańczyli Mateusz Damięcki ( jakie zgranie już teraz). Issis ( od Żory ) zatańczyła lepiej ale daleko jej ( niestety ) do Kasi C. Miejmy nadzieje,że fanki Żory nie zawiodą , bo ... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 13:55 Fidusiewicz i fajna osobowosc? Hesus, ten koles jest tak wymyslony i sztuczny, ze az boli :/ wczoraj zatanczyl niezle (w kazdym razie "chinskiego tanga" jeszcze nie mielismy) i niech sobie tanczy, ale niech juz nie mowi do kamery ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 16:28 Kiedyś oglądałam jakiś wywiad z nim (to było za czasów Stasia i Nel, wiec bardzo młodziutki musiał wtedy być) i chłopak wydał mi sie tak infantylny, ze aż bolało. Teraz widzę znaczną poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 25.09.07, 00:30 kubissimo napisał: > Fidusiewicz i fajna osobowosc? Hesus, ten koles jest > tak wymyslony i sztuczny, ze az boli :/ Śmieszne, jak różnie się odbiera te same osoby. Na mnie Fidusiewicz robi bardzo pozytywne wrażenie, fajnie zakręcony człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG VI edycja odcinek 3 25.09.07, 00:42 ok, ale nie zapominaj, ze to ja mam racje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo PROŚBA 24.09.07, 13:57 ja rozumiem, ze żyjemy w wolnym kraju, ale... czy lalka-mi, lew salonowy & co. mogliby przenieść swoje spijanie z dzióbków na jakieś prywatne forum, tudzież maila, a na forum ograniczyc sie do merytorycznych wypowiedzi? byłbym zobowiązany, a myslę że nie tylko ja Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: PROŚBA 24.09.07, 21:20 Pani podejrzenia onegdaj, że jestem kobietą wcale nie były żenujące, wcale :D Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: PROŚBA 24.09.07, 16:57 popieram. od rana klikam w kosz, ale moderacja chyba ma wolne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: PROŚBA 24.09.07, 20:45 kubissimo napisał: > ja rozumiem, ze żyjemy w wolnym kraju, ale... > czy lalka-mi, lew salonowy & co. mogliby przenieść swoje spijanie z > dzióbków na jakieś prywatne forum, tudzież maila, a na forum > ograniczyc sie do merytorycznych wypowiedzi? > byłbym zobowiązany, a myslę że nie tylko ja :)Przepraszam:) Czuję się przywołana do porządku:))) Merytorycznie-Fidusiewicz ma ładną sylwetkę, tzn. ostatnio ładnie się trzymał:))) To tak, aby coś rzec:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: PROŚBA 24.09.07, 21:14 A ja lubię spijać sobie z dzióbków z Lalką-Mi. Jak Ci się nie podoba to nie czytaj. Free country. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: PROŚBA 24.09.07, 22:41 zajebiscie, ale rob to tam, gdzie nikomu nie przeszkadasz. a tu przeszkadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: PROŚBA 25.09.07, 15:01 kubissimo napisał: > ja rozumiem, ze żyjemy w wolnym kraju, ale... > czy lalka-mi, lew salonowy & co. mogliby przenieść swoje spijanie z > dzióbków na jakieś prywatne forum, tudzież maila, a na forum > ograniczyc sie do merytorycznych wypowiedzi? > byłbym zobowiązany, a myslę że nie tylko ja Popieram! Kubu, zaprowadź tu porzadek, bo juz w niczym połapać się nie można! ;) ech! daleko obecnym wątkom do dyscypliny i kultury dyskusji, jaka odbywała się na pamietnych i nieodżałowanych wątkach idolowych... ech! <że sobie tak westchnę jeszcze raz ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: PROŚBA 25.09.07, 16:18 ale co ja moge? :) miejmy nadzieje, ze lalka-mi stanie na wysokosci zadania, bo lew zareagowal jak obrazony chlopiec. no ale czego sie spodziewac po internetowym casanovie ;) albo mi sie zdaje aguszaku, albom Cie dawno nie widzial. pzdr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: PROŚBA 25.09.07, 18:58 kubissimo napisał: > ale co ja moge? :) > miejmy nadzieje, ze lalka-mi stanie na wysokosci zadania, bo lew > zareagowal jak obrazony chlopiec. no ale czego sie spodziewac po > internetowym casanovie ;) > > albo mi sie zdaje aguszaku, albom Cie dawno nie widzial. pzdr :))) Kubissimo, przecież się nawróciłam, skruszyłam, osypałam głowę popiołem, więc o co chodzi?:))) Ba, nawet wróciłam na temat wątku. Co teraz mam napisać? Dobra, Szabatin leci na Damięckiego:) No i co??? Jest świetną tancerką, co nie oznacza, że nie wolno jej być kobietą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: PROŚBA 26.09.07, 14:49 bardzo sie ciesze i dziekuje :) a co do Szabatin, to ja naprawde jestem ostrozny z wypowiadaniem sie w kwestiach romansowych. Oboja sa dorosli i moga robic ze soba, co tylko zechca, ale niech nie dziela sie tym na sile z wszystkimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: PROŚBA 27.09.07, 10:41 kubissimo napisał: > bardzo sie ciesze i dziekuje :) > > a co do Szabatin, to ja naprawde jestem ostrozny z wypowiadaniem sie > w kwestiach romansowych. Oboja sa dorosli i moga robic ze soba, co > tylko zechca, ale niech nie dziela sie tym na sile z wszystkimi :) Tak, ale...czasem jest tak, że z tymi kwestiami romansowymi specjalnie dzieli się z otoczeniem:)))Ponoć Ewa Szabatin rozstała się niedawno z partnerem, więc może dla wzbudzenia zainteresowania, bądź nawet zazdrości, okazuje publiczne zainteresowanie Damięckim... Obiekt taki akurat,przecież czulenie się do jakiegoś ćwoka nie wywołałoby odpowiedniej reakcji...To znana i często stosowana metoda. Czyż nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: PROŚBA 27.09.07, 11:02 Ponoć Ewa Szabatin rozstała > się niedawno z partnerem, więc może dla wzbudzenia zainteresowania, > bądź nawet zazdrości, okazuje publiczne zainteresowanie Damięckim... no rozstala sie a tym partnerem byl Collin James, ktory w TzG zastapil Egurolę:] Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella TRoche nie w temacie, czy nikt nie zauwazyl 24.09.07, 14:21 podobienstwa Damieckiego Mateusza do Olejniczaka? Ta sama sylwetka, profil, wzrost, czupryna, no i co najwazniejsze, Ten cudowny Usmiech! jak dla mnie wygladaja jak bracia, cudownie przystojni obydwaj, moge ich smialo porownac do Alaina Delona w swoich mlodzienczych latach! A, ze Mateusz tanczy bosko i wygra tego porsza, to nie ulega watpliwosci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 14:22 O dziwo Skrzynecka wyglądała wczoraj naprawde dobrze:) Ale za to stylista odbił sobie na innych uczestnikach;) Jezeli chodzi o tance to znowu ajbardziej podobała mi sie Guzik, ona naprawde sie w tym programie bawi:) Bryndal chyba nie wymaga komentarza:) zaskakujaco dobrze Bosak-kamila chyba naprawde z kazdego potrafi zrobic tancerza Fidusiewicz tez fajnie Damiecki mnie nie zachwycił ale wg mnie to on i Szabatin kompletnie do siebie nie pasują, mogli mu dac kogos innego Mlynkova nadal mnie nie przekonuje, wczoraj byla ubrana nieodpowiednio do swojego tanca Widawska, Vondrackova, Isis-do wylotu, niewazne w jakiej kolejnosci Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 16:36 paulinaa napisała: > Damiecki mnie nie zachwycił ale wg mnie to on i Szabatin kompletnie > do siebie nie pasują, mogli mu dac kogos innego To chyba kwestia tego, że Szabatin wygląda na dużo starszą od Damięckiego, a dzieli ich tylko kilka lat. Z resztą chyba tancerki maja coś takiego, że wyglądają na starsze niż są, nie wiem dlaczego. Tak samo Kamila Kajak - jest młodsza od Bosaka, a to on wygląda na młodszego o ładnych kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 19:30 1, Damięcki to naprawdę przystojny facet:) aż miło się patrzy mm:D wreszcie szabatin zaszaleje jak za dawnych czasów ;) 2, Fidusiewicz b. sympatyczny (ogladam go w na wspolnej) jest ok, bez jakis wiekszych wzlotow i upadkow poprostu spoko chlopak;) 3, steczkowska, guzik, mlynkowa i widawska ( wszystkie dobrze tanczą choc uwielbiam najbardziej widawską i guzik)- stroje kompletnie do bani - to juz w lumpeksach są lepsze i na pewno za mniej pieniedzy:) MASAKRAAAAAAAAAAAA........ aha zapomnialabym dodać getry na nogach Vondrackovej mnie dobiły kompletnie (Vondraczkowa tanczyla masakrycznie, jak ogladam jak tanczy to az czuje swoj wysiłek - nieprzyjemne uczucie) 4, Bosak wychodzi na człowieka:) jak wyreguluje brwi to chyba przetre oczy ze zdziwienia:) 5, Kammmeell całe szczescie poleciał (skad sie wziela jego pewnosc siebie w TVNie?) szkoda mi jego czerwonowlosej fajna była 6, Goła ISIS chciala pokazać ze nie jest koniem, ale niemoge na nią patrzec ta sztucznosc poczawszy od włosów , zebów, cycków, solarki itd - zero naturalnosci i ten wyszczerzony konski usmiech (nic niemam do koni:) 7, Gąs coraz lepiej prowadzi i kaska na konto wpływa a urbanski pewnie sobie wpluje w brodę:) 8, Skrzynka ładna sukienka ale fryzura nie ten tego... O galińskim który mowił do flagi ISI nie wspomnę ...... ten facet traci w moich oczach profesjonalizm, jedyną nadzieją jest Mamba :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 20:00 a'propos romansow w TzG,a nie wydaje się wam,że ...Stefano troche "leci" na Justyne..? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 25.09.07, 00:48 j-adore napisała: > Z resztą chyba tancerki maja coś takiego, > że wyglądają na starsze niż są, nie wiem dlaczego. Niezwykle staro wygląda też Głogowska. Zresztą wszystkie chyba wyglądają na lat więcej niż mają, nawet te zupełnie młodziutkie. Jest to zawód wymagający i może się na wyglądzie mocno odbić. Ich ogólna szczupłość i kondycja ładnie wpływają na ciało, ale na twarze nieszczególnie. Dbanie o wygląd sceniczny, czy raczej parkietowy też robi swoje - duże ilości mocnego makijażu, zmienne fryzury. No i solarium, w niektórych przypadkach zdecydowanie nadużywane. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG VI edycja odcinek 3 25.09.07, 13:41 no Głogowska i szabatin wyglądaja na 10 lat więcej ale inne nie-Kamila przeciez wygląda młodo, ile ona ma lat? wygląda na 25-26 Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 25.09.07, 15:49 paulinaa napisała: > Kamila przeciez wygląda młodo, ile ona ma lat? wygląda na 25-26 23. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: TzG VI edycja odcinek 3 25.09.07, 16:15 Imo wygląda na jakieś 28. Ciekawa jestem ile lat ma Ewa Szabatin, coś kojarzę, że jest koło trzydziestki. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG VI edycja odcinek 3 25.09.07, 21:19 j-adore napisała: > Ciekawa jestem ile lat ma Ewa Szabatin, coś kojarzę, że jest koło trzydziestki. Wedle źródeł internetowych 26-27. Odpowiedz Link Zgłoś
clarabo Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 20:37 a mnie fidusiewicz strrrrrrasznie denerwuje, a jak mówi to już nawet jeszcze bardziej :( w kategorii rewelejszyn: tradycyjnie damięcki - świetnie tańczy i świetnie wygląda (chociaż ten błyszczący garniturek nie był najfajniejszy). a niech mnie kule biją - mój faworyt :) dziewczyny na plus: guzik i mlynkowa. dramaty: isis i gąs. gąsowski jest strasznym wiesiem, nie ma co... bosak myślał że odpadnie (przynajmniej tak mówił w trójce w tygodniu) a nie odpadł i sie ucieszył - to są te mile momenty :) Też go traktuje jako ciekawostke w programie, ale nie sądze zeby zmienił poglądy, chociaż miło by było. bryndal poza wszelką kategorią :) w średniej, nie wzbudzającej emocji: kawalec i steczkowska (co oni jej zrobili z brwiami???!!!!!! i w ogóle z twarzą) jesczez ciągle wierzę w widawską, chociaż serce z żalu mi się ściskało jak walczyła z materią. vondrackova - ja nie wiem co powiedzieć, chociaż szczerze mówiąc wolę ją niż isis. Więc tak: w przyszłym tygodniu odpada isis w nastepnym vondrackowa w jeszcze nastepnym fidusiewicz potem kawalec i bedzie fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: TzG VI edycja odcinek 3 24.09.07, 20:50 Na peno obie transerowe "gwiazdy" nie odpadną jeszcze kilka odcinków. Na pewno maja odpowiednio skonstruowane kontrakty, które chronią je przed takim nieszczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: TzG VI edycja odcinek 3 25.09.07, 15:06 Nie wiem, jak Wam, ale mi się szlenie podobają, ale i szalenie mylą dwie zawodowe tancerki z tego programu: Kamila Kajak i Magda Soszyńska :) Odpowiedz Link Zgłoś