malange 24.09.07, 21:17 Ja jestem w szoku a zarazem nie umię się pozbierać ze śmiechu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dropser Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 24.09.07, 21:31 Że ktoś to sprzedaje to rozumiem.Ale,że ktoś to kupuje to nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
xdmaniek Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 26.02.08, 21:51 szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka26 Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 21.10.08, 22:23 tak tylko zagranica napisza jak podajesz wiec w polscenapisali noiwacka a tak naprawde wszedzie za granica ta pani czyli jego mama byla by nowicki tak jak monika lewinski gdzie nwpolsce widnieje jako monika lewinska Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 18.11.08, 22:18 Szamanka, co to za bełkot? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: A możesz krótko streścić o co chodzi? 22.10.08, 08:34 Jasne, przecież to wątek założony rok temu, więc doskonale pamiętam cały program ;) "umię" - zgroooza :D Odpowiedz Link Zgłoś
levy Re: A możesz krótko streścić o co chodzi? 22.10.08, 09:08 Przepraszam, nie spojrzałem na daty :) Po kiego ktoś to odświeżał? Odpowiedz Link Zgłoś
oli-22 Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 18.11.08, 22:16 szkoda kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
edy-tao Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 18.11.08, 22:19 oglądam reportaż o "Smerfetce",szkoda mi jej Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 19.11.08, 10:41 fajna ta smerfetka, nie? jakbym zobaczył szczeniaka nabijającego sie z tej kobitki to chyba bym skopał gó...arza i reszta życia w pierdlu..ech..życie... a co wy na temat rolniczy? to już nie historia jednostkowa to , jak oni to ujęli? ZJAWISKO? na widok betonu urzędniczego moje nogi znowu dziwnie drgają... przestałem oglądać JAWOROWICZ bo dostawałem nerwicy nóg! tyle tej głupoty w naszym kraju BOOOOOOOOOOOOOOŻEEEEEEEEEE! Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhills Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 19.11.08, 12:44 Dobrze, że ona ma te babki ze sklepu, bo widać że są jej życzliwe i pomogą w razie czego. Wzruszyła mnie to jak mówiła, że ma tego misia i go przytula, i o tym że nikt jej w domu dziecka nie przytulał. Pewnie miała smutne dzieciństwo, aż sie płakać chce jak sobie człowiek pomysli co takie dziecko przechodzi. I jeszcze że zupa od tej pani taka dobra... i że ona jadła ostatnio taką dobrą w urodziny. Serce się kraje. Kurczę, szkoda że jestem z innego miasta, miałabym chęć jej jakos pomóc - nie tylko materialnie ale i tak poznać tą panią, porozmawiać z nią zeby juz nie była taka... nie wiem, smutna (wbrew pozorom) i bezradna. A te gnojki, które ją wyzywają - szkoda gadać. Co ona im zrobiła, niech się na równych sobie wyżywają. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 19.11.08, 12:53 nawet nie wiesz jak dużo takich osób mieszka koło ciebie. pochowani przed sąsiadami-opinią , bo co ludzie powiedzą? i takie tam... nasłuchałem się takich historii (znajomi pracują w WTZ) ciemnogród, ciemnogród!!! i ta renta 400 zł! chryste! -a czemu pani sobie nie gotuje? -a bo ja taka leniwa(...) nie na darmo mam II grupę :-D))) mnie rozczuliło gdy mówiła o tych owocach z supermarktu. człowiek ma ochotę podrzucic bombę pod ZUS! Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 19.11.08, 13:23 ten program to naprawde jest godny polecenia. zwłaszcza jak prowadzi olszański. Naprawde lubię oglądać te reportaże z życia wzięte. Dobrze, ze taki program istnieje w tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 19.11.08, 14:05 ja bym wolał zeby takich programów NIE BYŁO, w sensie, żeby nie było TEMATÓW na takie programy ;[ niestety, rzeka bez dna... chociaż przyznaję, kosci mnie zaskoczyły Odpowiedz Link Zgłoś
madzia86ns Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 24.02.09, 22:22 straszna historia Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond w stronę morza II 25.02.09, 09:48 o boże! nie mogę przestać myśleć o tej kobiecinie... OSIEM LAT tak się męczyć, nosz kurrrrrrrrrrrrr co za kraj. i ta IDIOTKA ZUSOWSKA...zołza! to nie na moje nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
aleje4 Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 24.11.09, 22:30 szkoda gadać, trzeba myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
aleje4 Re: Kto właśnie patrzy na Expres reporterów? 24.11.09, 22:31 pozdrowienia...ech... Odpowiedz Link Zgłoś