misiaczko 16.07.03, 20:53 dali nam "07 zgłoś się", ale tęskni mi się jeszcze za "kobrą" :). Jak pokazuje historia wątku o wspomnianym "07" my forumowicze mamy władzę. Kto się wpisuje za "Kobrą" (w tvp 1 lub 2, w ludzkich godzinach) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej26 Re: lista tytułów do powtórki przez tvp 16.07.03, 21:23 misiaczko napisała: > Kto się wpisuje za "Kobrą" (w tvp 1 lub 2, w ludzkich godzinach) Ja w ogóle jestem za "Kobrą" w jakiś ustalony czwartek miesiąca (np. pierwszy, albo pierwszy i trzeci), koniecznie o 20-tej na TVP1 i to za przedstawieniami premierowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.pl / *.gazeta.pl 16.07.03, 22:09 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.dab.tke.pl 16.07.03, 22:28 Witam wszystkich forumowiczów. 1. Ballada o Januszku 2. Sonda - Kurek i Kamiński 3. i oczywiście Kobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 22:29 Ja też chcę "Kobry"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łyżka Dziegciu Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.za.digi.pl 16.07.03, 22:53 Serial 'Podziemny front', koniecznie. [Komiks zresztą był też, a juści]. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat ja chce BUNDYCH IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 22:58 powtorzcie swiat wg bundych i skrzydla Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a "przygody ARABELLI "- proszę ! 17.07.03, 00:21 KONIECZNIE !!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: 'przygody ARABELLI '- proszę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.03, 02:40 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > KONIECZNIE !!!!!!!!!!!!!1 Ooo taaak!Chce Rumburakaa! Odpowiedz Link Zgłoś
pomruk_wulkanu Re: 'przygody ARABELLI '- proszę ! 17.07.03, 07:58 1. Arabella 2. Błękitne Lato :-) 3. i koniecznie legendarną cioteczkę Jilli i ten serial co tam kobitę krokodyl kilka razy ugryzł a Ona mimo, to nadal śliczną była :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: 'przygody ARABELLI '- proszę ! IP: 195.117.188.* 17.07.03, 08:17 Kobra! Błękitne lato! Pod jednym dachem! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bop Re: 'przygody ARABELLI '- proszę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 08:23 Ten film co gryzł krokodyl to był "powrót do edenu". ja jestem za serialem "ballada o januszku", "Pokolenia" no i jeszcze "skrzydła" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: 'przygody ARABELLI '- proszę ! IP: *.euromedicare.pl 17.07.03, 08:40 1. arabella 2. błękitne lato 3. kobrrrra ! ssss.... Odpowiedz Link Zgłoś
pojata Co to było 18.07.03, 16:44 Nie pamiętam serialu "Błękitne lato". :( O czym to było? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczko Re: 'przygody ARABELLI '- proszę ! 17.07.03, 14:24 oooo tak... ballada o Januszku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kosynier Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 14:43 Postulat, jakby nie patrzeć, interesujący. Niestety, momentalnie na usta ciśnie mi się pytanie: czy wspomniane programy (m.in. „Kobry”) zachowały się w archiwach? Wcale bym się nie zdziwił gdyby okazało się, iż zostały one przy jakieś okazji skasowane. Istnieje również możliwość zagubienia taśm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monca Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: 195.116.62.* 17.07.03, 19:34 nie załamuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _peper Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: 81.15.148.* 17.07.03, 15:52 "co ludzie powiedzą" HIACYNTA RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucha Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.chello.pl 18.07.03, 00:08 A ja żądam powtórzenia CZERWONEGO KARŁA (leci teraz na BBC Prime, a polskie tłumaczenie jest fatalne), był nadawany na WOT kilka lat temu i czytał Heropolitański.Tłumaczenie było świetne, teksty kultowe! Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: lista tytułów do powtórki przez tvp 17.07.03, 15:59 moze "pokolenia" bo ostatnio bylo o tym tasiemcu glosno na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re:"Thriller" - seria dreszcowcow z UK - lata 70. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 16:16 a mi sie marzy stary wloski serial ( z lat 70.) pt. Portret zawoalowanej damy i seria dreszczowcow angielskich (tez lata 70.), ktore mialy wspolny mianownik w postaci czolowki przez obiektyw 'rybie oko' i zawsze z tym samym motywem muzycznym- w UK ta seria miala tytul prosty jak drut - "Thriller" i kazdy odcinek mial swoje wlasne story. ciekawe czy ktos z forumowiczow (starszych ;) wie o czym mowie...??? ksenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re:'Thriller' - seria dreszcowcow z UK - lata 70. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 16:32 oto link na ten brytyjski serial z dreszczykiem ;) to bylo cos !!! :0) home.thriller.shorturl.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 19:00 "Pod jednym dachem" "Co ludzie powiedzą" "Monty Python" Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczko aha, jeszcze cykl "w starym kinie" 17.07.03, 19:57 obejżę cały półgodzinny spot reklamowy przed nim, drugi w środku, a trzeci na końcu, jeśli tvp powtórzy w "starym kinie", razem z tym panem, który zapowiadał film. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: aha, jeszcze cykl 'w starym kinie' 17.07.03, 20:23 Popieram gorąco. Również mógłby wrócić cykl programów o muzyce filmowej (z odcinkami tematycznymi), ilustrowany fragmentami filmów. To się chyba nazywało "Muzyka wielkiego ekranu". A także program z polskimi wersjami światowych przebojów - nie pamiętam tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piątek z pankracym Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: 213.17.169.* 18.07.03, 08:21 Ja berdzo lubie czechoslowackie seriale... Pod jednym dachem Arabella Kobieta za lada I polskie produkcje... Ballada o Januszku Rodzina Kanderow Blisko, coraz blizej Moglbym tak jeszcze wymieniac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Bundy, Latający Cyrk MP, Allo, allo/nt. IP: *.crowley.pl 18.07.03, 08:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (.) Czechosłowackie flimy też IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 10:58 Ja proszę o powtórkę komedii czeskich. Zwłaszcza taką o wodnikach, rany, jaki to był tytuł?? "Jak utopić dra Mraczka"?? czy coś w tym stylu. No i "Lemoniadowy Joe" :)) Aha, znalazłam na polecanej tu wielokrotnie stronie film polski.pl informację o serialu, którego nigdy nie oglądałam i bardzo fajnie byłoby, żeby go puścili. Ale pewnie nie puszcą, bo musieliby Urbanowi tantiemy płacić www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/opisfilmu?baza=1&nrf=250&start=1 Może ktoś to oglądał. Fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Czechosłowackie flimy też IP: *.acn.pl / 10.65.3.* 22.07.03, 21:37 Widziałem 1 odcinek - ten o zdradzie ! Takie trącące myszką. Bez większych rewelacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: 62.233.250.* 18.07.03, 11:03 Pokolenia, Morderstwo (serial kryminalny- dla mnie najlepszy), czeskie seriale z Arabellą, Rumburakiem i Latającym Czestmirem:) no i jeszcze "Bill Cosby show" i "Tata major":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 14:58 Pokolenia Santa Barbara Koniecznie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.neonet.gliwice.pl 18.07.03, 17:15 Morderstwo - super serial - dobrze, że nie miałam wtedy netu i nikt, do końca mi nie zdradził, kto zabił. Kobra Ballada o Januszku i jakieś bardzo stare kabarety, które znam tylko z urywków Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczko Re: lista tytułów do powtórki przez tvp 18.07.03, 18:33 własnie, dzięki za przypomnienie, bo mi się jeszcze marzy kabaret "Dudek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcest Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 19:18 No to dorzucam swoje propozycje: MUPPET SHOW - koniecznie!!!!!!!!!!! Latający Czestmir Sąsiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: issa Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.zec.lodz.pl 19.07.03, 11:10 koniecznie koniecznie koniecznie Hotel Zacisze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.dial.pl 21.07.03, 13:26 A pamiętacie taki film "CLUB PARADISE", chyba angielski, nadawała go jedynka jakieś 10 lub 15 lat temu i nigdy więcej nie był powtarzany, a był super i bardzo bym chciała, a oprócz tego: - Kobieta za ladą - Blękitne lato - Lato z Katką (czy jakoś tak) - Oszin Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: lista tytułów do powtórki przez tvp 21.07.03, 13:46 hotel zacisze leci na bbc prime... a to moze jeszcze "brygada acapulco"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: issa Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.zec.lodz.pl 21.07.03, 18:48 timit napisał: > hotel zacisze leci na bbc prime... > > a to moze jeszcze "brygada acapulco"?? > > no to co ze leci na bbc prime? ja bym chciala zeby byl powtorzony przez tvp - chyba o to chodzi w tym poscie...? Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: lista tytułów do powtórki przez tvp 22.07.03, 11:55 akurat watpie zeby tvp robila powtorki hotelu zacisze...! a przeciez inne stacje tez powtarzaja swoje seriale.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: issa Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.zec.lodz.pl 22.07.03, 16:27 timit napisał: > akurat watpie zeby tvp robila powtorki hotelu zacisze...! > a przeciez inne stacje tez powtarzaja swoje seriale.. dlaczego?...no to moze chociaz "za chwile dalszy ciag programu"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: lista tytułów do powtórki przez tvp 22.07.03, 16:28 fajnie by bylo...ale tvp powtarza glownie seriale i to nie wszystkie, te najbardziej popularne/zjechane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: issa Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.zec.lodz.pl 22.07.03, 16:33 timit napisał: > fajnie by bylo...ale tvp powtarza glownie seriale i to nie wszystkie, te > najbardziej popularne/zjechane... > fakt - co racja to racja. szkoda...buu Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: lista tytułów do powtórki przez tvp 22.07.03, 16:38 a archiwa niestety zamkniete dla stacji prywatnych albo z cena zaporowa!! eh...archiwum tvp, jako dziedzictwo narodowe, powinno byc dostepne dla wszystkich!za oplata ale rozsadna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper "Wściekły", "Navstevnicy", "Latający Cyrk MP" IP: *.revers.nsm.pl 22.07.03, 00:55 Wściekły to kriminał z Borewiczem, a Navstevnicy to serial czeski "Goście", który miło pamiętam z dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Re: 'Wściekły', 'Navstevnicy', 'Latający Cyrk MP' IP: *.revers.nsm.pl 22.07.03, 00:56 "kriminał" - LOL z samego siebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznik73 Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 17:04 1. Załoga G 2. Stawiam na Tolka Banana 3. Podróż za jeden uśmiech 4. Wakacje z duchami 5. Monty Python 6. Hotel Zacisze 7. Wiecznie młodzi (to leciało parę lat temu na WOT - punk, hippies, presleyowiec, anarchista w jednym stali domu...) 8. W ogóle angielskie seriale komediowe 9. Elektronik (film ZSRR o chłopcu-androidzie) 10. Czubaszek! 11. Sąsiedzi (oczywiście ci z Czechosłowacji) 12. Kobra (na pierwszy rzut trzyczęściowy spektakl o mafii z Talarem w roli głównej i inscenizacje Chandlera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cantona Pod jednym dachem- czeskie filmy rulezz;)) IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 17:45 i jeszcze - Czestmira , Arabelle i niesmiertelną Kobiete za ladą!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cantona i jeszcze - DEMPSEY I MAKEPACE IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 17:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampek smrodek Re: i jeszcze - DEMPSEY I MAKEPACE IP: *.it-net.pl 24.07.03, 20:10 "sąsiedzi" załoga dżi czy jak to tam sie pisze bo zapomniałem była ostatnio ale zupełnie inaczej sie to nazywało Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: i jeszcze - DEMPSEY I MAKEPACE 24.07.03, 20:18 A ja do listy dorzucam jeszcze Wiadomosci z poczatku lat 90. Bo mi do strony potrzebne zdjecia Lisa z tego okresu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (.) Barbapapa i Klub Chrup Chrup - n/t IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 11:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.net.autocom.pl 25.07.03, 11:34 serial "Marco Visconti" "Jezioro osobliwości"film "Saga rodu Forsythów" "Saga rodu Palisserów" "Ja Klaudiusz"serial "Rewolwer i melonik" "Ivenhoe" "Curro ? Chimenez ?" "Zorro" czarno biały nieme komedie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynaa Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.net.autocom.pl 25.07.03, 11:35 jeszcze Kosmos 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: lista tytułów do powtórki przez tvp 25.07.03, 11:47 ja klaudiusz z polskim dubbingiem bo ostatnio powtarzali z lektorem...a ja nie mialme okazji obejrzec polskiego orginalu. Odpowiedz Link Zgłoś
rorrro Re: lista tytułów do powtórki przez tvp 19.09.03, 12:13 to był Kosmos 1999, nie profanuj !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 11:51 czas apokalipsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andron Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 17:21 mi sie marzy powtórka serialu "sea quest" dla niewtajemniczonych o supernowoczesnej łodzi podwodnej. Mogli by jeszcze powtórzyc kilka bajek takich jak Gigi czy trójka Drombo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ork Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 19:46 HOTEL ZACISZE !!!!!!!!!!!!!!!!!! kto go pamięta????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wasa Re: lista tytułów do powtórki przez tvp 28.07.03, 19:55 Oshin (czy Oszin) o małej, biednej japońskiej dziewczynce. Pamiętam, że ściskało za gardło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: 217.97.165.* 29.07.03, 10:03 Arabella stare czeskie komedie Kosmos 1999 (Space 1999) Sonda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marq Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.09.03, 08:14 1. Kobra 2. Daleko od szosy 3. Hotel zacisze 4. Monty Python Flying Circus 5. Wściekły 6. Za chwile dalszy ciąg programu 7. Nie wiem czy pamiętacie program Jarmark (Pijanowski, Szewczyk, Zientarski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: 217.98.47.* 19.09.03, 13:50 a ja proponuję: PRZYSTANEK ALASKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i POD JEDNYM DACHEM , może jeszcze taką czeską serię o rodzinie HOMOLKÓW !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: lista tytułów do powtórki przez tvp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 20:30 1. Co ludzie powiedzą? Hiacynta the best. 2. Czesskie komedie np. Trup w każdej szafie" Odpowiedz Link Zgłoś