Gość: Mały IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 23:00 Oglądałem 1 okiem i zauważyłem, że wg kretynki która wygrała 50 x 100 = 500 Można ją łatwo oszukać i wypłacić mniej, albo wypłacić jej w tygodnikach BB. Pewnie zostało ich miliony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wip Re: Wygrała idiotka IP: *.pl 16.12.01, 23:37 Gość portalu: Mały napisał(a): > Oglądałem 1 okiem i zauważyłem, że wg kretynki która wygrała 50 x 100 = 500 > Można ją łatwo oszukać i wypłacić mniej, albo wypłacić jej w tygodnikach BB. > Pewnie zostało ich miliony. > Oczywiście lepiej, żeby wygrał oplywający w luksusy Wojtuś, tudzież zawzięty awidek. Tak poza tym to nie jest program dla intelektualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: Wygrała idiotka IP: *.wp-sa.pl 17.12.01, 08:35 Gość portalu: wip napisał(a): > Gość portalu: Mały napisał(a): > > > Oglądałem 1 okiem i zauważyłem, że wg kretynki która wygrała 50 x 100 = 50 > 0 > > Można ją łatwo oszukać i wypłacić mniej, albo wypłacić jej w tygodnikach B > B. > > Pewnie zostało ich miliony. > > > > Oczywiście lepiej, żeby wygrał oplywający w luksusy Wojtuś, tudzież zawzięty > awidek. Tak poza tym to nie jest program dla intelektualistów. Zgadza się. Proponuję Marze na stanowisko wicemarszałka Sejmu. To też nie jest miejsce dla intelekualistów. Żenujące tłumaczenie wip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 Re: Wygrała idiotka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 00:11 Skoro oglądałeś jednym okiem to nie zabieraj głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B737 Re: Wygrała idiotka IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.12.01, 00:26 I bardzo dobrze ze wygrala... Kto mial wygrac Apollo co wiecej czasu spedzil przed lustrem tylko dlatego ze ma z lekka kopniete dziecie. To jest gra, sa zasady - wygrala ta ktora byla najlepsza, najmilsza. Marzena jest ok i z calego tego zestawu panienek ktore tam byly zasluzyla na te pieniadze. A Apollo nie idzie teraz i sprzeda to swoje kino domowe i kupi sobie wieksze lustro, bedzie mial sie w czym przegladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wygrała idiotka IP: *.chello.pl 17.12.01, 10:53 Gość portalu: B737 napisał(a): > I bardzo dobrze ze wygrala... Kto mial wygrac Apollo co wiecej czasu spedzil > przed lustrem tylko dlatego ze ma z lekka kopniete dziecie. To jest gra, sa > zasady - wygrala ta ktora byla najlepsza, najmilsza. Marzena jest ok i z calego > > tego zestawu panienek ktore tam byly zasluzyla na te pieniadze. A Apollo nie > idzie teraz i sprzeda to swoje kino domowe i kupi sobie wieksze lustro, bedzie > mial sie w czym przegladac. Ty "kopnięte dzicię" ...Za to określenie zajebałabym ci w parszywy ryj .Nawet to ,że jesteś anonimowa/y nie powinno pozwalać Ci używać takich określeń! Czy uważasz ,że Twoja idolka Marzenka potrafiłaby wyrazić się w ten sposób o jakimkolwiek dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Wygrała idiotka IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 00:31 Niestety nie śledziłem uważnei programu, bo mnie strasznie nudził, ale niechcący widziałem po kawałku parę razy w tygodniu. I uderzyło mnie dyletanctwo tej panny. Raz słyszałem jej dyskusję z blondyną o poezji, innym razem w czasie jakiegoś quizu kompletną nieznajomość literatury i mitologii. Nie czepiałbym się, ale skoro mieni się ona aktorką to jest żenujące. Jaką ona szkołę ukończyła w tym kierunku? I kto jej dal dyplom. Nie wierzę, żeby skończyła choćby jakąś prowincjonalną szkołę teatralną, bo tam też trzeba czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka Re: Wygrała idiotka IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.12.01, 01:06 Zgadzam się z Tobą Mały w 100%! Wszystko było od początku sfingowane żeby ta analfabetka wygrała! To fakt, żenujące jest, iż Marzena nie zna podstawowych pojęć - nie wiem, gdzie to dziewcze się chowało. Jak ona jest aktorką, to ja jestem papieżem. Z jednej strony to idiotyczne, że wygrała program osoba, która powinna chyba wrócić do szkoły podstawowej i jeszcze raz parę klas powtórzyć....z drugiej jednak strony może i dobrze się stało, że trafiło się tej idiotce,jak ślepej kurze ziarno. Może nareszcie skończy jakąś szkołę,trochę rozumu znajdzie się w tej jej łepetynie i doczekamy się poprawnie ułożonego sensownego zdania w jej wykonaniu. Wiedziałam, że ta idiotka wygra od kiedy w programie pojawił się twórca programu szanowny pan De Mol czy Be Mucha (Nikodem Dyzma:-). Marzena wpadła mu w oko ze wzajemnością. Od tej pory nasza "ulubienica" zaczeła się zachowywac jakby wygraną miała już w kieszeni. Wprawdzie strasznie siliła się podczas finału na dzikie zdzwienie na każde słowo Sołtysika i WB, ale było to tak nieudolne, że chyba każdy normalny człowiek zauważyć zdążył, że wiedziała od dawna, ze to ona wygra! Wojtek i Dwid porządnie się denerwowali - a Marzenka chodziła spokojna i nawet o dziwo nie płakała jak zwykle! Żenada! Naprawdę nie będę zaskoczona jak za jakiś czas dowiemy się z prasy, że Marzenka puściła Rafałka kantem dla pana Be Muchy. No cóż - głupi ma zawsze szczęście! A niech tam, nawet jak do tego dojdzie, niech żyją długo i szczęśliwie - bylebym jej więcej nie musiała oglądać ani słuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: Wygrała idiotka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 01:11 SPIERDALAJ ONANISTKO PIERDOLONA Z PĘKNIĘTEGO KONDOMA..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glamour Re: plotki ploteczki IP: *.*.*.* 17.12.01, 01:31 Gość portalu: Kapłanka napisał(a): > Zgadzam się z Tobą Mały w 100%! Wszystko było od początku sfingowane żeby ta > analfabetka wygrała! To fakt, żenujące jest, iż Marzena nie zna podstawowych > pojęć - nie wiem, gdzie to dziewcze się chowało. Jak ona jest aktorką, to ja > jestem papieżem. Z jednej strony to idiotyczne, że wygrała program osoba, która > > powinna chyba wrócić do szkoły podstawowej i jeszcze raz parę klas > powtórzyć....z drugiej jednak strony może i dobrze się stało, że trafiło się > tej idiotce,jak ślepej kurze ziarno. Może nareszcie skończy jakąś szkołę,trochę > > rozumu znajdzie się w tej jej łepetynie i doczekamy się poprawnie ułożonego > sensownego zdania w jej wykonaniu. > Wiedziałam, że ta idiotka wygra od kiedy w programie pojawił się twórca > programu szanowny pan De Mol czy Be Mucha (Nikodem Dyzma:-). Marzena wpadła mu > w oko ze wzajemnością. Od tej pory nasza "ulubienica" zaczeła się zachowywac > jakby wygraną miała już w kieszeni. Wprawdzie strasznie siliła się podczas > finału na dzikie zdzwienie na każde słowo Sołtysika i WB, ale było to tak > nieudolne, że chyba każdy normalny człowiek zauważyć zdążył, że wiedziała od > dawna, ze to ona wygra! Wojtek i Dwid porządnie się denerwowali - a Marzenka > chodziła spokojna i nawet o dziwo nie płakała jak zwykle! Żenada! > Naprawdę nie będę zaskoczona jak za jakiś czas dowiemy się z prasy, że Marzenka > > puściła Rafałka kantem dla pana Be Muchy. No cóż - głupi ma zawsze szczęście! > A niech tam, nawet jak do tego dojdzie, niech żyją długo i szczęśliwie - > bylebym jej więcej nie musiała oglądać ani słuchać! no coz.... takie romanse zdarzaja sie moze w brazylijskiej telenoweli.... w real pan de mol interesuje sie raczej fortuna/uroda(?)/inteligencja niejakiej p. lindy de mol (ktora wlasnie rozkreca nowy teleturniej w niemieckiej TV) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka Re: plotki ploteczki IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.12.01, 01:47 jesli rozkręca program polegający na udziale kobiet, które poddadzą się zapłodnieniu in vitro z banku spermy i o dawcy nasienia decydowac mają widzowie poprzez sms-y (czytałam obszerny artykuł o nowym programie de mola) to faktycznie - dobrali się w korcu maku!!!! Facet ma nieźle poprzestawiane pod kopułą! Pewnie jego wybranka też, skoro godzi się uczestniczyć w czymś takim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: plotki ploteczki IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.01, 01:49 Akurat tak sie sklada, ze pani Linda jest rodzona siostra Pana Johna, ale to juz chyba przerabialismy. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Wygrała idiotka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 19:26 Tobie chyba odbiło. Długo pracowałąś nad tą teorią? Chyba nie spałaś po nocach. Trzeba mieć niebywale wybujałą wyobrażnię, żeby coś takiego wymyślić. Czy duchy też widzisz?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłanka Re: Odbiło chyba Tobie! IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.12.01, 20:45 ..... zresztą szkoda gadać - nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marquez1 Re: Wygrała idiotka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 07:52 kończyła technikum ekonomiczne.przecież wielu dobrych aktorów jest bez szkół teatralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: Wygrała idiotka IP: *.wp-sa.pl 17.12.01, 08:42 Gość portalu: Mały napisał(a): > Niestety nie śledziłem uważnei programu, bo mnie strasznie nudził, ale > niechcący widziałem po kawałku parę razy w tygodniu. > I uderzyło mnie dyletanctwo tej panny. > Raz słyszałem jej dyskusję z blondyną o poezji, innym razem w czasie jakiegoś > quizu kompletną nieznajomość literatury i mitologii. > Nie czepiałbym się, ale skoro mieni się ona aktorką to jest żenujące. > Jaką ona szkołę ukończyła w tym kierunku? I kto jej dal dyplom. Nie wierzę, > żeby skończyła choćby jakąś prowincjonalną szkołę teatralną, bo tam też trzeba > czytać. Mały! Ona nie skończyła żadnej szkoły... i występuje zapewne w teatrze awangardowym, ulicznym lub kukiełkowym, bo nawet jej "aktorskie" popisu w BB2 były na upadłym poziomie. Jak panna, która mieni się aktorką może nie wiedzieć o "Tramwaju zwanym pożądaniem"? Siedząc z Sołtysikiem na scenie mówi, że miała doły dlatego weszła do domu BB, a za nią stoi jej Wspaniały Facet Rafałek? W nim nie miała oparcia? Mówi, że nie zależy jej na kasie? Hipokryzja i głupota. Ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK DO MAŁEGO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 00:34 SPIERDALAJ ŚMIERDZĄCY MAŁY KUTASIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: DO MAŁEGO IP: *.wp-sa.pl 17.12.01, 09:35 Gość portalu: KWIATEK napisał(a): > SPIERDALAJ ŚMIERDZĄCY MAŁY KUTASIE. Śmierdzisz Kwiatku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Wygrała idiotka IP: 217.164.54.* 17.12.01, 01:54 moja odpowiedz nie wiem dlaczego nie zostala przyjeta. otoz uwazam ,ze z tej 3 marzenie nalezala sie wygrana. nie ma co tu ukrywac wypadla z nich najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Wygrała idiotka IP: *.acn.waw.pl 17.12.01, 06:19 no wlasnie. to nie byl teleturniej, ani quiz, ani sprawdzian wiedzy, ani egzamin na studia..to byla gra-zabawa i dobrze, ze z tej trojki wygrala wlasnie marzena, bo byla z nich nasympatyczniejsza, najnormalniejsza i najmniej zapatrzona w siebie. pozdrowienia dla tych, co tez tak mysla i dla innych tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Wygrała idiotka IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 15:56 Ta nagroda jej całkowicie nie należała. Wogóle Marzena nie powinna znależć się w finale. Dużo, dużo lepsi od niej byli Ilona i Arek. Nie wierzę w uczciwość w tej grze. Opinia społeczna nie akceptowała Marzeny. Kobieta , której brak delikatości, ordynarna, krzykliwa, z brakami podstawowych zasad zachowania, powołująca się na swego ideałą (niedomyty Rafał) wygrywa program. Ten teatr , w którym gra Marzena, chyba plajtuje, skoro zatrudnia fachowców, po technikim ekonomicznym. Szczera prawda wygrała idiotka, która nie potrafi ludziom podziękować za poparcie. Chyba, żw wiedziała, że to nie ich zasługa tylko de Mool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Wygrała idiotka IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 16:25 Chyba coś ci się poknociło jeśli uważasz,że Marzena była wulgarna.można to powiedzieć o Karolinie, Ilonie,ale na pewno nie o Marzenie. I myślę też ,że należała jej się ta nagroda.Lubiałam Irka za jego inność,lubiałam też Ilonę,ale tak naprawdę Marzena była sobą do końca. Była skromna,niepewna siebie i tym chyba pozyskała sobie sympatię. A wogóle czytając to forum od początku wiem,że bez względu na to kto by wygrał pisalibyście,że wygrał idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan marz Re: Wygrała idiotka IP: 212.160.155.* 17.12.01, 21:17 Naucz sie idioto pisac de Mol, a nie de Mool. Moola to ty masz chyba w szafie wraz z podziurkowanymi ubraniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Wygrała idiotka IP: 195.117.147.* 18.12.01, 10:18 Gość portalu: fan marz napisał(a): > Naucz sie idioto pisac de Mol, a nie de Mool. Moola to ty masz chyba w szafie > wraz z podziurkowanymi ubraniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 Re: Wygrała idiotka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 15:42 Gdyby wygrało "s w s" to dopiero byłby wstyd.Albo Wojtek,który chce coś po sobie zostawić/500.000/.Marzena wygrała,bo jest przyzwoitym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: Wygrała idiotka IP: *.wp-sa.pl 19.12.01, 15:52 A skąd wiesz, że marzena jest przyzwoitym człowiekiem? Raczej beznadziejną i mało inteligentną aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś