IP: 217.153.35.* 22.07.03, 14:24
Kraśko-wierny pies Roberta Kwiatkowskiego. Lojalność nagrodzona. Wierność
ważniejsza niż nosówka.
Obserwuj wątek
    • Gość: (gość portalu) Re: kraśko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 21:31
      Gość portalu: as napisał(a):

> Kraśko-wierny pies Roberta Kwiatkowskiego. Lojalność nagrodzona. Wierność
      > ważniejsza niż nosówka.

kraszko to pedal i szmata
      • Gość: lou Re: kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 10:05
        Gość portalu: (gość portalu) napisał(a):

> Gość portalu: as napisał(a):
        >
        > > Kraśko-wierny pies Roberta Kwiatkowskiego. Lojalność nagrodzona. Wierność
        > > ważniejsza niż nosówka.
        >
        > kraszko to pedal i szmata

a dlaczego zaraz pedał i szmata, co on wam robi takiego że zasługuje na takie
        obelgi, nie przepadam za nim ale wyzywać go od szmat i pedał€w to przesada!!!ja
        nie lubie kilku osób z telewizji między innymi młynarskiej ale nie mówię o niej
        takimi słowami.
        • Gość: ewa Re: kraśko IP: *.u-strasbg.fr 23.07.03, 17:25
          Co robi? Moze warto bylo poogldac np jego Oblicza mediow, DNO!!! Prezentowal
          tam : Mam opinie ale sie z nia niezgadzam a gadam co mi szef kazal gadac!!!!
          Zero dociekliwosci, za to duzo pozowania przed kamera. W 'reklamowkach' o Uni
          bo trudno to bylo nazwac repoterzami, kilka razy zmienial koszule a tresci bylo
          w tym zadnej. Z 'materialu' o Brukseli jedyne co dalo sie zapamietac to ze duzo
          tam kawiarni a w Atenach podlewano nawet trawnik by godnie pryjac gosci na
          Szczycie.
          Jezeli tacy 'dziennikarze' dostaja nagrode TVP za dobre dziennikarstwo to co to
          jest w TVP zle dziennikatrstwo???
          ewa
          • Gość: moboj Re: kraśko IP: 62.233.250.* 23.07.03, 20:47
            zamarłam z przerażenia, kiedy chciałam obejrzeć relację z transmisji na
            wołyniu, a tam... znów krasko. bardzo mi się nie podoba sposób bycia tego
            człowieka.
            • kurwiki_begerowej Re: kraśko 24.07.03, 00:31
              Dodajmy Camela do tego.
              Też, jak Krasko, dostał od TVP kontrakt gwiadorski.
              No dno pod dnem !
              kurwiki
    • Gość: mia Re: kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 12:12
      NIE PRZEPADAM ZA NIM I ZGADZAM SIĘ Z WIĘKSZOSCIĄ OPINII ALE TO NIE POWÓD ABY GO
      NAZYWAĆ PEDAŁEM I SZMATĄ, Z TEGO CO WIEM TO ANI PEDAŁEM NIE JEST I SZMATY NIE
      PRZYPOMINA! ZARZUCAJCIE MU BRAK PROFESJONALIZMU, OBIEKTYWIZMU CZY CO KOLWIEK
      ALE NIE ATAKUJCIE LUDZI W TEN SPOSÓB , TAKIMI WYZWISKAMI!!!
    • Gość: ewa Re: kraśko IP: *.u-strasbg.fr 25.07.03, 10:24
      Co do jego preferencji seksualnych, to one mnie nie interesuja. Z okresleniem
      szmata dziennikarska sie zgadzam bo jak nazwac kogos kto za pieniadze, dla
      ogladania wlasnej twarzy i dla przypodobabia sie szefom zrobi kazdy material.
      Jak lojalny i dyspozycyjny do bolu. Nie ma zupelnie wlasnego zdania na zaden
      temat za to szefowie moga na niego liczyc.
      ewa
      • timit Re: kraśko 25.07.03, 10:29
        co to znaczy "dyspozycyjny az do bolu"? jest pracownikiem firmy i dla niej
        pracuje..
      • Gość: mia Re: kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 11:01
        Podłość ludzka nie ma granic!!!!!
    • Gość: asert Re: kraśko IP: 217.153.35.* 25.07.03, 11:00

Lojalny do bólu wobec swych mocodawców, to znaczy chrzaniący za srebrniki
      zasady dziennikarstwa i zwykłej przyzwoitości. W publicznej TV lojalnym trzeba
      być wobec widzów i standardów. Totalny, żałosny, niekompetentny narcyz gwiazdą
      TVP. Wszystko to mówi o TVP.
      • timit Re: kraśko 25.07.03, 11:20
        a przyklad tej skrajnej lojalnosci wobec widzow i wladz. szukam jakichs
        konkretow w twoich zarzutach...

jego programy/wizyty w unii europejskiej nie byly rewelacyjne, tak samo jak
        oblicza mediow ale zeby od razu nazywac szmata?!
        • Gość: ewa Re: kraśko IP: *.u-strasbg.fr 25.07.03, 14:53
          Ja wlasnie z Oblicza Mediow pamietam jak cos plotl o nagonce na Kwiatkowskiego.
          To bylo Swietne Dziennikarstwo;
          A co do dobrych dziennikarzy to kilku ich bylo w TVP, no wlasnie bylo. TVP od
          lat stawia /chyba najbardziej za Kwiatkowskiego I Miazka/ nie na dobrych
          dziennikarzy lecz tych lojalnych, dyspozycyjnych i kiepskich. Tymi najlatwiej
          kierowac, bo wiedza sami ze poza TVP dobrych pieniedzy nie zarobia, i zeby sie
          utrzymac przy korycie zrobia naprawde wszystko, i beda jeszcze wdzieczni.
          Dobrym przykladem sa tu Wiadomosci skad pozbyto sie absolutnie wszystkich
          ktorzy byli dziennikarzami.
          ewa

• timit Re: kraśko 25.07.03, 15:02
            z Obliczami Medium po czesci sie zgadzam ale to po prostu mogla byc zaleznosc:
            pracuje w TVP wiec nie moge krytykowac ustawy ktora polepsza jej sytuacje. i
            nie musialo tu byc naciskow z gory. dlatego odpuscilem sobie debaty dot tvp sa
            w programach tvp.wiadomo ze nie beda siebie krytykowac na wizji to samo robi
            tvn i polsat...

a i krasko jechal na tvn jak byla dyskusja o bb w obliczach mediow.

pozniej jakis wymoczek rpowadzil oblicza i bylo jeszcze gorzej...:( bo sam
            pomysl na program byl ok.
    • zdzisio1 Re: kraśko 25.07.03, 11:02
      mozecie pluc do woli na kolege krasko a on ma was gdzies,zarabia 40 tys
      miesiecznie, a jesli nie to lada dzien bedzie tyle zarabial, nic i nikt go
      teraz w tvp nie ruszy, bo ma uklady, jezdzi sobie za wasze pieniadze za granice
      po calej europie, spi w najlepszych hotelach, zanim go wykopia odlozy sobie
      kupe forsy, ktorej wy nie zobaczycie przez cale swoje marudne zycie, a jak go
      wykopia to pojdzie do tvnu albo polsatu i dalej bedzie ciagnal forse o jakiej
      wy mozecie tylko pomarzyc..bo taka jest polska rzeczywistosc..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka