Gość: as IP: 217.153.35.* 22.07.03, 14:24 Kraśko-wierny pies Roberta Kwiatkowskiego. Lojalność nagrodzona. Wierność ważniejsza niż nosówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: (gość portalu) Re: kraśko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 21:31 Gość portalu: as napisał(a): > Kraśko-wierny pies Roberta Kwiatkowskiego. Lojalność nagrodzona. Wierność > ważniejsza niż nosówka. kraszko to pedal i szmata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lou Re: kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 10:05 Gość portalu: (gość portalu) napisał(a): > Gość portalu: as napisał(a): > > > Kraśko-wierny pies Roberta Kwiatkowskiego. Lojalność nagrodzona. Wierność > > ważniejsza niż nosówka. > > kraszko to pedal i szmata a dlaczego zaraz pedał i szmata, co on wam robi takiego że zasługuje na takie obelgi, nie przepadam za nim ale wyzywać go od szmat i pedał€w to przesada!!!ja nie lubie kilku osób z telewizji między innymi młynarskiej ale nie mówię o niej takimi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kraśko IP: *.u-strasbg.fr 23.07.03, 17:25 Co robi? Moze warto bylo poogldac np jego Oblicza mediow, DNO!!! Prezentowal tam : Mam opinie ale sie z nia niezgadzam a gadam co mi szef kazal gadac!!!! Zero dociekliwosci, za to duzo pozowania przed kamera. W 'reklamowkach' o Uni bo trudno to bylo nazwac repoterzami, kilka razy zmienial koszule a tresci bylo w tym zadnej. Z 'materialu' o Brukseli jedyne co dalo sie zapamietac to ze duzo tam kawiarni a w Atenach podlewano nawet trawnik by godnie pryjac gosci na Szczycie. Jezeli tacy 'dziennikarze' dostaja nagrode TVP za dobre dziennikarstwo to co to jest w TVP zle dziennikatrstwo??? ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: kraśko IP: 62.233.250.* 23.07.03, 20:47 zamarłam z przerażenia, kiedy chciałam obejrzeć relację z transmisji na wołyniu, a tam... znów krasko. bardzo mi się nie podoba sposób bycia tego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_begerowej Re: kraśko 24.07.03, 00:31 Dodajmy Camela do tego. Też, jak Krasko, dostał od TVP kontrakt gwiadorski. No dno pod dnem ! kurwiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 12:12 NIE PRZEPADAM ZA NIM I ZGADZAM SIĘ Z WIĘKSZOSCIĄ OPINII ALE TO NIE POWÓD ABY GO NAZYWAĆ PEDAŁEM I SZMATĄ, Z TEGO CO WIEM TO ANI PEDAŁEM NIE JEST I SZMATY NIE PRZYPOMINA! ZARZUCAJCIE MU BRAK PROFESJONALIZMU, OBIEKTYWIZMU CZY CO KOLWIEK ALE NIE ATAKUJCIE LUDZI W TEN SPOSÓB , TAKIMI WYZWISKAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kraśko IP: *.u-strasbg.fr 25.07.03, 10:24 Co do jego preferencji seksualnych, to one mnie nie interesuja. Z okresleniem szmata dziennikarska sie zgadzam bo jak nazwac kogos kto za pieniadze, dla ogladania wlasnej twarzy i dla przypodobabia sie szefom zrobi kazdy material. Jak lojalny i dyspozycyjny do bolu. Nie ma zupelnie wlasnego zdania na zaden temat za to szefowie moga na niego liczyc. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: kraśko 25.07.03, 10:29 co to znaczy "dyspozycyjny az do bolu"? jest pracownikiem firmy i dla niej pracuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: kraśko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 11:01 Podłość ludzka nie ma granic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asert Re: kraśko IP: 217.153.35.* 25.07.03, 11:00 Lojalny do bólu wobec swych mocodawców, to znaczy chrzaniący za srebrniki zasady dziennikarstwa i zwykłej przyzwoitości. W publicznej TV lojalnym trzeba być wobec widzów i standardów. Totalny, żałosny, niekompetentny narcyz gwiazdą TVP. Wszystko to mówi o TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: kraśko 25.07.03, 11:20 a przyklad tej skrajnej lojalnosci wobec widzow i wladz. szukam jakichs konkretow w twoich zarzutach... jego programy/wizyty w unii europejskiej nie byly rewelacyjne, tak samo jak oblicza mediow ale zeby od razu nazywac szmata?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kraśko IP: *.u-strasbg.fr 25.07.03, 14:53 Ja wlasnie z Oblicza Mediow pamietam jak cos plotl o nagonce na Kwiatkowskiego. To bylo Swietne Dziennikarstwo; A co do dobrych dziennikarzy to kilku ich bylo w TVP, no wlasnie bylo. TVP od lat stawia /chyba najbardziej za Kwiatkowskiego I Miazka/ nie na dobrych dziennikarzy lecz tych lojalnych, dyspozycyjnych i kiepskich. Tymi najlatwiej kierowac, bo wiedza sami ze poza TVP dobrych pieniedzy nie zarobia, i zeby sie utrzymac przy korycie zrobia naprawde wszystko, i beda jeszcze wdzieczni. Dobrym przykladem sa tu Wiadomosci skad pozbyto sie absolutnie wszystkich ktorzy byli dziennikarzami. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: kraśko 25.07.03, 15:02 z Obliczami Medium po czesci sie zgadzam ale to po prostu mogla byc zaleznosc: pracuje w TVP wiec nie moge krytykowac ustawy ktora polepsza jej sytuacje. i nie musialo tu byc naciskow z gory. dlatego odpuscilem sobie debaty dot tvp sa w programach tvp.wiadomo ze nie beda siebie krytykowac na wizji to samo robi tvn i polsat... a i krasko jechal na tvn jak byla dyskusja o bb w obliczach mediow. pozniej jakis wymoczek rpowadzil oblicza i bylo jeszcze gorzej...:( bo sam pomysl na program byl ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisio1 Re: kraśko 25.07.03, 11:02 mozecie pluc do woli na kolege krasko a on ma was gdzies,zarabia 40 tys miesiecznie, a jesli nie to lada dzien bedzie tyle zarabial, nic i nikt go teraz w tvp nie ruszy, bo ma uklady, jezdzi sobie za wasze pieniadze za granice po calej europie, spi w najlepszych hotelach, zanim go wykopia odlozy sobie kupe forsy, ktorej wy nie zobaczycie przez cale swoje marudne zycie, a jak go wykopia to pojdzie do tvnu albo polsatu i dalej bedzie ciagnal forse o jakiej wy mozecie tylko pomarzyc..bo taka jest polska rzeczywistosc.. Odpowiedz Link Zgłoś