Gość: monia IP: 217.97.138.* 18.12.01, 10:39 Gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pirx Re: Moniu IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 10:59 Moniu. Przybywam. Moje możliwości internetowych rozmów wykończyła proza życia. Od niedzieli tepsa nie potrafiła naprawić uszkodzonej linii SDI. Widzisz w tym naszym Sieradzu ( czytaj Burakowie ) nic nie dzieje się jak w cywilizowanym świecie. Trochę techniki i inżynierowie "od gumowych dzwonków" się gubią, a ja biedny w złości gryzę paznokcie czekając na świeży powiew inteligencji z ekranu minitora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Moniu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:16 Gość portalu: Pirx napisał(a): > Moniu. Przybywam. > Moje możliwości internetowych rozmów wykończyła proza życia. Od niedzieli > tepsa nie potrafiła naprawić uszkodzonej linii SDI. > Widzisz w tym naszym Sieradzu ( czytaj Burakowie ) nic nie dzieje się jak > w cywilizowanym świecie. Trochę techniki i inżynierowie "od gumowych dzwonków" > się gubią, a ja biedny w złości gryzę paznokcie czekając na świeży powiew > inteligencji z ekranu minitora. > > ale pierdolisz. jaką inteligencję i jaki powiew swiezy ? tam, gdzie jestes teraz jest tylko stechlizna i cienkomozgowie. pobytem w pierdlu bowiem skonczylo sie dla ciebie internetowe szalenstwo w poszukiwaniu mlodych dupiąt chłopiecych. hihiota na ciebie nakablowal, stary pryku. powiedzial to kalafiorowi, a kalafior, jak wiesz, z mundurowymi na co dzien - opowiedzial im o dziadku pilocinie pirxie, ktory wylapuje mlodocianych /vide - hihiota/ w internecie i namawia do demonstrowania zawilosci swcyh odbytow.\jestes obrzydliwy, ale teraz w kiblu pokaza ci ,gdzie twe miejsce, bo oni nie lubią zboków krzywdzacych dzieci. i tak oto nastal twoj kres - upokorzony i rozciagniety dupnie przez caly tabun kryminalistow, pilocina pirx gladkiego lądowania sie nie doczeka raczej../. pa pan laga > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx Re: Moniu IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 10:59 Moniu. Przybywam. Moje możliwości internetowych rozmów wykończyła proza życia. Od niedzieli tepsa nie potrafiła naprawić uszkodzonej linii SDI. Widzisz w tym naszym Sieradzu ( czytaj Burakowie ) nic nie dzieje się jak w cywilizowanym świecie. Trochę techniki i inżynierowie "od gumowych dzwonków" się gubią, a ja biedny w złości gryzę paznokcie czekając na świeży powiew inteligencji z ekranu minitora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Pirx IP: 217.97.138.* 18.12.01, 11:21 Czy nasz Ulubiony Pesymista wie, gdzie nas szukać? P.S. Mam nadzieję, że Twoje kłopoty są (lub były) przejsciowe. P.S.2 Potwierdź (lub nie) jedno i drugie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx Re: Monia IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 11:49 Kłopoty są ( mam nadzieję ) przejściowe. Ale gdzie Was szukać ??? Jestem jak dziecko we mgle. Zagubiony Pirx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Monia IP: 217.97.138.* 18.12.01, 12:10 Biedny mis pluszowy, biedny... gazetowe forum SF&F (zaiste SF - wczoraj była mowa o bieliźnie damskiej - Geralt miał kłopoty z miseczką swojej żony). Zbieraj swoje zabawki - a przynajmniej częsć (czy tutaj dzieje się jeszcze cos ciekawego?_ P.S. Czy my mamy Twój adres? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx Re: Monia IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 12:14 Biegnę. A misiem jestem b. biednym. Moje adresy: Pirx40@wp,pl i Pirx11@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś