Dodaj do ulubionych

DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!!

IP: *.ale-czat.com.pl 23.05.01, 05:52
NIE PRZEPADAM ZA ALICJĄ, ALE SZCZERZE NIENAWIDZĘ GULCZASA, NIECH ODPADNIE CHAM!
PA
Obserwuj wątek
    • Gość: olla Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 08:46
      Popieram!!! Moje stanowisko jest dokladnie takie samo!!!
    • Gość: Lidka Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 195.116.71.* 23.05.01, 08:56
      A moje dokladnie odwrotne.
      Alicja jest nudna bardziej od niedzielnego kazania w kosciole; dla mnie to
      skrzyzowanie pouczajacego belfra z umoralniajacym ksiedzem.
      Gulczynskiemu na pewno mozna duzo zarzucic, ale on przynajmniej "robi
      dramaturgie" w tym widowisku.
      Jezeli zostanie Ala (nie powiem, zebym jej nie lubila), to BB bedzie zupelnie
      bez jaj - niczym transmisja ze zlotu wykastrowanych!:)))
      pa pa.
      • Gość: Maja Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.fwfin.fwc.com 23.05.01, 09:58
        Gość portalu: Lidka napisał(a):

> Gulczynskiemu na pewno mozna duzo zarzucic, ale on przynajmniej "robi
        > dramaturgie" w tym widowisku.

Nieśmiało zaprotestuję.
        To niespodziewane rozstrzygnięcia podkręcją dramaturgię widowiska. Wywalenie
        Gulczasa z pewnością takim by było. Jeden z wielkich faworytów wysadzony przez
        nudziarę-moralizatorkę. A taki macho, taki luzak.
        Oj kapcie pospadałyby nie tylko Gulczasowi ale i paru innym mieszkańcom domu BB.
        Ciekawe też jak będzie prezentować się Pan Sznikers bez swojej drugiej-myślącej
        połowy.

• Gość: Nina Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 57.66.33.* 23.05.01, 10:22
          zgadzam się z Lidką, Może i Gulczas jest chamem i matołkiem, jednak jeżeli wyleci to tylko w
          pierwszym momencie zagrają mocne emocje. Warto zobaczyć jego minę jak przegrywa z Alicją, ale
          później zrobi się nudno i już całkowicie nie będzie co oglądać.

Punkt dla Maji, ciekawe jak Sznikers będzie teraz oddychał jak nie będzie wspomagania
    • Gość: kemot81 Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 10:46
      Ludzie myślcie, to nie boli!

Chcecie wywalić Gulczasa tylko dla jego reakcji po przegraniu rywalizacji
      z Alicją. To jest chore. Gulczas robi akcję w domu BB.

Tylko impotencja jest gwarancją uniknięcia grzechu!
      • Gość: Nina Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 57.66.33.* 23.05.01, 10:51
        Gość portalu: kemot81 napisał(a):

> Ludzie myślcie, to nie boli!
        >
        > Chcecie wywalić Gulczasa tylko dla jego reakcji po przegraniu rywalizacji
        > z Alicją. To jest chore. Gulczas robi akcję w domu BB.
        >
        > Tylko impotencja jest gwarancją uniknięcia grzechu!

kemot81, dzięki za informacje, wiesz nie myslałam, bo mam bardzo niski próg bólowy i nie chcialam go
        nadwyrężać.

oczywiscie, że Gulczas powinien zostać, bo babole to się zeżrą nawzajem. a do tego nuda i bezsens
        zawładnie Wielkim Bracholem, może wtedy połączą Dwa Śmiecie i będzie Dwa Braty?
        • Gość: kemot81 Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 11:03
          Gość portalu: Nina napisał(a):

>
          > kemot81, dzięki za informacje, wiesz nie myslałam, bo mam bardzo niski próg ból
          > owy i nie chcialam go
          > nadwyrężać.

Nina.

Masz takie poczucie humoru, jak mój dziadek po drugiej wojnie światowej.

PS.
          Mów wolniej i dużymi literami.
          • Gość: Nina Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 57.66.33.* 23.05.01, 11:15

> Gość portalu: Nina napisał(a):
            >
            > >
            > > kemot81, dzięki za informacje, wiesz nie myslałam,
            bo mam bardzo niski pró
            > g ból
            > > owy i nie chcialam go
            > > nadwyrężać.
            >
            > Nina.
            >
            > Masz takie poczucie humoru, jak mój dziadek po drugiej
            wojnie światowej.
            >
            > PS.
            > Mów wolniej i dużymi literami.

NO TO ZAJEBISTEGO MASZ DZIADKA!!!! TYLKO POGRATULOWAĆ

PS. WYSTARCZAJĄCO WIDOCZNE CZY ZWIĘKSZYĆ CZCIONKĘ?

• Gość: marcin Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.p.lodz.pl 24.05.01, 12:39

> Chcecie wywalić Gulczasa tylko dla jego reakcji po przegraniu rywalizacji
        > z Alicją. To jest chore. Gulczas robi akcję w domu BB.

Chyba jak śpi.

• Gość: MOZAIKA Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 212.244.68.* 24.05.01, 08:57
      Racja Alicja może nie jest idealna ale Gulczyński to
      prostak. Niech spierdala z programu.
      • Gość: Lidka Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 195.116.71.* 24.05.01, 09:20
        Gość portalu: MOZAIKA napisał(a):

> Racja Alicja może nie jest idealna ale Gulczyński to
        > prostak. Niech spierdala z programu.

Mozaika, co za subtelnosc wypowiedzi!
        Jezeli by przyjac kryterium nie bycia prostakiem, jako warunek udzialu w tym
        forum, to, wybacz, ale twoj post serwer "Wyborczej" "wypierdolilby" (cytuje
        ciebie) juz, zanim zaczalby go odczytywac - tyle w tobie delikatnosci!
        Wiec nie denerwuj sie tym, ze masz konkurencje w domu BB w osobie Gulczasa;
        wygrywasz z nim naprawde pod kazdym wzgledem!
        pozdro.
        • Gość: Xytras Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.pnl.philips.com 24.05.01, 09:26
          Gulczas to wporzo gość.
          Jakby wszyscy byli tak zlalusiowieni jak np. Janusz to swiat byłby nudny.
          Pewno że ma wady ale kto ich nie ma.
          Poza tym Alicja jest 3 raz nominowana więc do 3 razy sztuka.
          Niech już wyjdzie.

• Gość: Marcin Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.p.lodz.pl 24.05.01, 12:44
            Gość portalu: Xytras napisał(a):

> Poza tym Alicja jest 3 raz nominowana więc do 3 razy sztuka.
            > Niech już wyjdzie.
            >

To starcie wzmocni pozycję ALICJI. Kladiusz będzie srał w gacie po niedzieli.
        • Gość: Bruno Zł Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.unregistered.formus.pl 24.05.01, 09:35
          LUDZIE !!! Jak można publicznie wyrażać swoją nienawiść do kogoś. Śmierdzicie
          faszyzmem. Opanujcie się !!! przycież to co pokazuje wam TVN i Cyfra+ to
          wyreżyserowana, mętna papka. Dajcie sobie luz.
          Subiektywny obiektywizm :))))
          • Gość: cyberek Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.stat.gov.pl 24.05.01, 10:21
            Gość portalu: Bruno Zł napisał(a):

> LUDZIE !!! Jak można publicznie wyrażać swoją nienawiść do kogoś. Śmierdzicie
            > faszyzmem. Opanujcie się !!! przycież to co pokazuje wam TVN i Cyfra+ to
            > wyreżyserowana, mętna papka. Dajcie sobie luz.
            > Subiektywny obiektywizm :))))

Popieram w 100%
            Ciesze się, że nie tylko ja tak myślę.
            Pozdrawiam

• Gość: Zenek Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: 204.95.211.* 24.05.01, 13:05
              Gość portalu: cyberek napisał(a):

> Gość portalu: Bruno Zł napisał(a):
              >
              > > LUDZIE !!! Jak można publicznie wyrażać swoją nienawiść do kogoś. Śmierdzi
              > cie
              > > faszyzmem. Opanujcie się !!! przycież to co pokazuje wam TVN i Cyfra+ to
              > > wyreżyserowana, mętna papka. Dajcie sobie luz.
              > > Subiektywny obiektywizm :))))
              >
              > Popieram w 100%
              > Ciesze się, że nie tylko ja tak myślę.
              > Pozdrawiam
              >
              Wy obaj to jesteście strasznie mądre ludki. Jestem pod wrażeniem Waszych odkryć,
              które pozwalają mi zupełnie inaczej patrzeć na to wszystko. Dzięki szeryfowie
              najwyższego stopnia.
              Pzdr
              Z.

• Gość: elf Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.amw.gdynia.pl 24.05.01, 15:09
      Gulczas twoje dni są policzone.
    • Gość: mózg Re: DAJCIE WYGRAĆ ALICJI -WYPIE...GULCZASA JAK JEST OKAZJA!!! IP: *.ale-czat.com.pl 25.05.01, 01:13
      ludzieeeeeeeeeeeeeeeee To że Gulczas robi akcje to nie powód by został!!!!
      Popieracie chamstwo !!! Ludzie trochę rozumu i godności !! On nie może
      wygrać.Tłamsi ludzkie charaktery , to że inni wydają się być nudni to przez to
      że on swoim pojeb... charakterem ich ztłamsił , nie mogą w pełni pokazać
      swoich charakterków. On idzie po trupach do góry, gdyby was spotkał by też
      próbował wycykać z grupy ,pracy ,towarzystwa.Typowy przykład świnskiego
      charakteru - niech spada Gulczas w imię dobrego gustu i mgodności .pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka