black_magic_women 12.11.07, 00:28 Kieska zrzynka z Prince'a.Z tego wystepu zapamietalam tylko jej piekne nogi;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
au.lait Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 00:37 Od Prinsa won! A tak w ogóle, to jaki numer mu podprowadziła? <cze BMW :)> Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 01:54 bredzicie kolezanko ;) swietna piosenka swietna plyta (zaraz bede pial peany na forum Muzyka) swietny wyglad i dosyc slaby - niestety - wystep (zarowno playback, jak i kepski pomysl na calosc) niemniej dobrze, ze Natalia wraca Odpowiedz Link Zgłoś
zadie23 Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 09:27 występ tragiczny, niestety z playbackiem też trzeba umieć śpiewać. Osoby młode, które nie znają twórczości Princa nabiorą się na tę płytę. Niestety dla mnie jest to bardzo w stylistyce Księcia: muzyka, instrumenty, próba śpiewania Natalii jak Price i chórki. Niestety marna podróba. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 10:53 Kuklulska w DDTVN mówiła rano, że włąsnie inspirowała się Princem. Piosenka słaba, ale może musze jej posłuchac kilka razy... Super nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 12:14 Super nogi i co z tego? Ona co kila lat stwierdza,ze juz się wypalila, rusza z czyms nowym,ale jakos to nowe nie chwyta Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a super nogi 13.11.07, 08:56 Nic z tego, to po prostu jedyne co moge pochwalić z tego występu. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 14:26 Lubipiosenki Natalii, tylko fryzura fatalna. Naprawdę życzę jej wszystkigo najlepszego, tylko nie może tak odsłaniać uszu, no nie może... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zadie23 Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 14:45 Pewnie niektórzy mnie zakrzyczą, ale wydaje mi się, że Natalia czego się nie tknie, to jej nie wychodzi. Nie wiem czy to brak talentu, czy szcęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
pomoc_kuchenna Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 19:38 To chyba raczej chodzi o to, że z każdą nową płytą Kukulska próbuje udawać kogoś, kim nie jest. Jak był szał na Destiny's Child, to udawała Beyonce, jak na topie była Toni Braxton to była Toni Braxton, a teraz ten Prince i te przebieranki w ciuszki z epoki... to wszystko jest jakieś takie nieautentyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Kukulska w TZG 13.11.07, 08:53 pomoc_kuchenna napisała: > To chyba raczej chodzi o to, że z każdą nową płytą Kukulska próbuje > udawać kogoś, kim nie jest. Jak był szał na Destiny's Child, to > udawała Beyonce, jak na topie była Toni Braxton to była Toni > Braxton, a teraz ten Prince i te przebieranki w ciuszki z epoki... > to wszystko jest jakieś takie nieautentyczne! Zgaedzam się z Tobą w 100%,zapomnialaś jeszcze ,że była Jennifer Lopez.... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Kukulska w TZG 13.11.07, 09:40 zadie23 napisała: > Pewnie niektórzy mnie zakrzyczą, ale wydaje mi się, że Natalia czego > się nie tknie, to jej nie wychodzi. Nie wiem czy to brak talentu, > czy szcęścia... Oj,nie chialam jako zalozycieklka watku uderzac od razu z tak grubej rury,ale to...prawada.Niby dziewczyna ma wszystko-nazwisko,glos,urode,a jakos niczym nie moze sie przebic.Chyba tylko puszki okruszki przetrwaly probe czasu,niestety(bo do dziewczyny nic nie mam,sprawia wrazenie b.sympatycznej) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 13:23 eeee tam:) fajnie, ze kuklska wydala nową plytę-jestem jej bardzo ciekawa, byłam fanką natalii jeszcze w podstawowce;D znałam wszystkie jej piosenki na pamiec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 19:29 puszek, puszek-okruszek... tez papmietam! Nie cierpialam tego :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 21:55 niee nie to mialam na mysli:) ja bylam fanka tych 'powazniejszych' plyt natalii;) Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: Kukulska w TZG 12.11.07, 22:39 wiem, wiem - zartowalam przeciez! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: Kukulska w TZG 13.11.07, 04:57 Natalia baaardzo zbrzydła.Myślę, że jest po prostu za chuda.Choć jej piosenki nadal lubię, niepokoi mnie jej wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
justynapi Re: Kukulska w TZG 13.11.07, 08:25 owszem zbrzydla,ale powodem nie tylko waga.ma wytarta twarz,nie wiem,takiewrazenie:)bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: Kukulska w TZG 13.11.07, 08:59 Moja mama mówi, że ona ma końską twarz :-) Dziewczyna ma ujęcia, taki typ urody nazywa sie "oryginalny" :-))) Ja uważam, że jest raczej brzydka. A już na pewno za chuda, chociaż do Mlynkowej to jeszcze jej trochę brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Kukulska w TZG 13.11.07, 09:30 to taki typ urody który z wiekiem mocno brzydnie i to wcale nei chodzi tu o jakies zmarszczki czy nadwagę , nie po prostu w jej przypadku mocno zmieniają sie proporcje twarzy , cała sie jakos wydłuza i wyostrza mocno , rasa taka czy co ? bo dla przykłądu Foremka o dobrą dyche od Natalii starsza, chuda jak kosciotrup, wysuszoana na wiór a jednak buzia wciąz ładna ( choc zapadła mocno) poszcegolen elementy twarzy są w porzadku i gdyby nabrala pare kilo to wyglądałaby jak 20-stka Odpowiedz Link Zgłoś