kea100 18.11.07, 19:47 Ludzie powiedzcie,czy ona naprawdę jest taką swietną aktorką?Te koszmarne nienaturalne miny,sztuczność w każdym calu,no i tekst:"gdzieś tu powinna być "BIBLOTEKA".... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: Janda w reklamie TP SA 18.11.07, 20:06 przede wszystkim jest aktorką wylansowaną, podobnie zresztą jak Kożuchowska Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Janda w reklamie TP SA 18.11.07, 20:41 po początkowym okresie jej kariery nie moglem jej oglądać,pamiętam taki film w tvp,chyba "Kochankowie mojej mamy",z ktorego po kilku- nastu miniuach uciekłem z pokoju i zza framugi w kuchni wyglądałem co jakiś czas,czy mogę wejść i oglądać,czy przestała juz histerycz- nie krzyczeć,potem niezmniennie grała parodię samej siebie ze stały mi manieryzmami,nawet tego nie oglądałem,ostatnie lata zobaczyłem ze 2 filmy,w których mnie zaskoczyła,że "gra" i to nie stare grepsy. A tu znowu ten sam repertuar,nie rozwija się,a powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Janda w reklamie TP SA 18.11.07, 20:53 Ja uważam, że jest fantastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
1802l Re: Janda w reklamie TP SA 19.11.07, 08:13 Masz prawo uważać, że jest fantastyczna... Ja uważam, ze - owszem - talent ma, ale zabija go manierą. Pamiętam, jak kiedyś zaskoczyła mnie świetna rólką w teatrze TV. Grała sekretareczkę, która z kochankiem zamierza ograbić albo i zabić starego milionera (Andrzeja Szalawskiego), a w końcu za niego wychodzi i żyją długo i szczęśliwie. Była świetna, jako idiotka o złotym sercu. Ale już jako stale sciekła i rozdrazniona Modrzejewska była fatalna! Wyglądała nawet nieźle, ale Hela była pełna wdzięku i subtelności (to podkreslali wszyscy współcześni), a Janda zrobiła z niej żyletę! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Janda w reklamie TP SA 19.11.07, 11:00 Obie sztucznie wypadają w tej reklamie. Mają manierę dobrą na deskach teatru. Na ekranie zgrzyta. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Janda w reklamie TP SA 19.11.07, 11:56 Jande pokazała wielką klase w teatzre TV w "Wizycie Starszej Pani" w rez. Krzystka. POlecam. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Janda w reklamie TP SA 19.11.07, 21:20 ta maniera nawet na deskach jest niestrawna. Może powinna zacząć ćwiczyć książkę telefoniczną,skuliwszy się w fo- telu,Abakowicz Adam,Aleksandrowcz Józef i łzy,łzy i cisza i tak da- lej. Odpowiedz Link Zgłoś