Gość: Medvi IP: 195.113.155.* 04.06.01, 13:08 Janusz nominuje Manuele i Malgosie Alicja Manuele i Malgosie Malgosia Janusza i Alicje Manuela Janusza i Alicje No i publicznosc wywali Malgosie -Medvi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misia Re: NOMINOWANI beda 4 osoby - caly dom!!!!!!!!!! IP: 212.33.64.* 04.06.01, 13:20 zgadzam się całkowicie, juz nie moge znieść tej gośki i z radością zobaczę jak opuszcza dom. Mieszkańcy domu BB są chyba ślepi, że do tej pory jej nie nominowali jej na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: NOMINOWANI beda 4 osoby - caly dom!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 15:00 Zrobiłam wczoraj identyczną kalkulacje. Wynik - wszyscy nominowani, trochę mnie zaskoczył. Jeżeli to nastąpi: Gośka- frrruuuu... Ale zobaczymy wieczorem. Pozdrawiam aladar@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: NOMINOWANI beda 4 osoby - caly dom!!!!!!!!!! IP: 195.187.129.* 04.06.01, 15:06 Ale numer wedlug mnie też będzie cały dom do nominacji a wtedy panienka Małgosia zaliczy tzw. wtopę. Ale kto wygra to jest pytanie? Wg mnie może to być janusz. kariery już nie zrobi a chyba najmądrzej wyda kasę. a przed resztą droga otwarta.houk Odpowiedz Link Zgłoś