Dodaj do ulubionych

OLIVIER JANIAK

01.08.03, 10:12
Co o nim sądzicie? Jak dla mnie całkiem sympatyczny gość. Ten jego program CO
ZA TYDZIEŃ ma chyba wakacyjna przerwę, ale mozna go ogladać w MISS POLONIA
START. Jest na luzie, fajnie prowadzi program, do tego przystojny (kilku
moich znajomych uważa że jest on gejem, ale to chyba tak się przyjęło, że jak
facet ma nieprzeciętną urodę to..), ogolnie spox!
A propo's MISS POLONIA START - mój 'ulubieniec' Miluś Milowicz będzie
przepytywał kolejna kandydatkę w następnym odcinku - już widzę jak będzie się
ślinił ;))
pzdr!
Obserwuj wątek
    • monstr Re: OLIVIER JANIAK 01.08.03, 10:32
      Olivier przez pretensjonalne V , ma tak naprawdę na imię Mariusz, ale pewnie
      jak na telewizję to zbyt banalne imię ...
      pamiętam gościa z wrocławskiego klubu "Radio Bar" kiedy pracował tam jako
      barman;
      tak, jest przystojny ...
      :-)
      • Gość: agata Re: OLIVIER JANIAK IP: *.pl / *.gazeta.pl 01.08.03, 10:56
        Ale chyba nie grzeszy inteligencją.Ktoś mi kiedys opowiadał, że miał się
        wypowiedzieć dla programu CO ZA TYDZIEŃ i Olivier nie był w stanie zapamiętać
        swojego własnego pytania-trzeba było robić parę dubli, żeby się chłopak
        wreszcie wysłowił ;-). To jest opowieść prawdziwa.
        Poza tym nie lubię takich wymuskanych lalusiów.
    • Gość: szined Re: OLIVIER JANIAK IP: *.tkdami.net 01.08.03, 11:02
      Podobno skonczył prawo.
      • Gość: Jołasia Re: OLIVIER JANIAK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.03, 11:27
        jest pzrystojny i wiarygodnie wyglada.
        • Gość: agata Re: OLIVIER JANIAK IP: *.pl / *.gazeta.pl 01.08.03, 11:56
          co to znaczy: wiarygodnie wygląda??
          • uriel1 Re: OLIVIER JANIAK 01.08.03, 11:59
            Gość portalu: agata napisała:

> co to znaczy: wiarygodnie wygląda??
            ======
            Nie jest łysy.

Smutne? Żałosne? Nie śmieszne? - wiem. Wniosek wysunięty na podstawie
            przeczytanych wczoraj wątków na tym Forum. Pozdrawiam.
            • Gość: jołasia Re: OLIVIER JANIAK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.03, 12:24
              to znaczy ,że budzi zaufanie,mówi o bzurach,a le w taki spoób ,ze nie razi i
              nie odrzuca ..to tak trudno zrozumieć?
      • Gość: lola Re: OLIVIER JANIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 18:47
        Gość portalu: szined napisał(a):

> Podobno skonczył prawo.
        Raczej studia NA WYDZIALE PRAWA, chyba marketing i zarzadzanie
        • Gość: max Re: OLIVIER JANIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.03, 11:32

> Raczej studia NA WYDZIALE PRAWA, chyba marketing i zarzadzanie

na wydziale prawa nie ma marketingu i zarzadzania!!!!!!! mogl skonczyc tylko
          prawo-ewentualnie administracje ale z tego co wiem skonczyk prawo we wrocku
    • Gość: kubu Re: OLIVIER JANIAK IP: *.chello.pl 01.08.03, 12:13
      jest koszmarem
      plastykowy wyglad, plastykowa osobowosc
      zal patrzec :/
      • Gość: alka22 Re: OLIVIER JANIAK IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 01.08.03, 13:21
        Gość portalu: kubu napisał(a):

> jest koszmarem
        > plastykowy wyglad, plastykowa osobowosc
        > zal patrzec :/
        i do tego jest pretnsjonalny
        A gejem chyba nie jest, bo we wszystkich rubrykach towarzyskich występuje z
        Karoliną Malinowską
        • Gość: pete Re: OLIVIER JANIAK IP: 213.241.23.* 05.08.03, 12:26
          Jeśli występuje z modelką , która składa się głównie ze szkieletu to chyba jest
          gejem

Gość portalu: alka22 napisał(a):

> Gość portalu: kubu napisał(a):
          >
          > > jest koszmarem
          > > plastykowy wyglad, plastykowa osobowosc
          > > zal patrzec :/
          > i do tego jest pretnsjonalny
          > A gejem chyba nie jest, bo we wszystkich rubrykach towarzyskich występuje z
          > Karoliną Malinowską
        • Gość: olgierd Re: OLIVIER JANIAK IP: *.31.3.239.Dial1.NewYork1.Level3.net 16.08.03, 07:18
          Gość portalu: alka22 napisał(a):
          > Gość portalu: kubu napisał(a):
          > A gejem chyba nie jest, bo we wszystkich rubrykach towarzyskich występuje z
          > Karoliną Malinowską

.......................
          czesc - raz na zawsze komentuje - oliwier janiak to naprawde piotr janiak,
          bylismy bliskimi kolegami przez okolo pol roku podczas jego studiow we
          wroclawiu (mieszkal chwilami w moim mieszkaniu, pozniej dostalem mozliwosc
          kontraktu reklamowego w nowym jorku) i owszem, doszlo do paru kontaktow, ale
          piotr uwazal, z czym absolutnie sie zgadzam, ze mozna utrzymywac intymne
          znajomosci z obiema plciami jednoczesnie; lzenie go zatem z tego powodu to
          nikczemnosc
    • Gość: Kasyx Re: OLIVIER JANIAK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 13:01
      Współczuję mu imienia Olivier.
      • Gość: Kasyx Re: OLIVIER JANIAK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 13:03
        Gość portalu: Kasyx napisał(a):

> Współczuję mu imienia Olivier.
        Nawet jeśli to tylko pseudonim.
        • oryginal Re: OLIVIER JANIAK 01.08.03, 23:46
          Pseudonimu używa odkąd jest modelem...
          • Gość: alfik Re: OLIVIER JANIAK IP: *.com.pl 02.08.03, 15:10
            Pustka na twarzy, pustka wewnątrz. Zero osobowości.
    • Gość: vincent vega Re: OLIVIER JANIAK IP: *.smlw.pl / 10.0.1.* 02.08.03, 16:22
      Słuchaj Sonny ! Oczywiście masz święte prawo do takiej oceny kolegi Janiaka.
      Tak go widzisz, takie, a nie inne budzi w Tobie odczucia, wszystko O.K. Ale
      jeśli już - na nieszczęście dla tego koleżki - wywołaleś jego nazwisko
      i zachęciłeś do wypowiedzi na jego temat, to melduję się zamaszyście i piszę
      jak ja go widzę.
      Primo - być może nie jest gejem, ale nikt - podkreślam - nikt kogo każdego
      dnia widzę na szklanym ekranie nie jest bardziej pedalski i zniewieściały niż
      on.
      Secundo - odnoszę wrażenie, że on ten wizerunek pielęgnuje. Jego gesty, sposób
      mówienia, mimika twarzy, jego ogólny image to jedno wielkie ZNIEWIEŚCIENIE.
      Jest koszmarnie pretensjonalny. Wysłuchuje - ze zrozumieniem potakując -
      bredni i andronów wypowiadanych często przez pseudoartystów i "gwiazdy"
      jednego sezonu. Ale on pasuje do części tego środowiska. Kontynuując dodam, iż
      również otrzymywałem sygnały, iż jest intelektualnym dnem, "młotkiem" po
      prostu. Problemy ze zbudowaniem zdania podrzędnie złożonego w ojczystym języku
      itp. Żenada....
      • oryginal Re: OLIVIER JANIAK 02.08.03, 17:23
        Rozumiem, że wygląda na geja dlatego, że jest nieźle ubrany, zadbany, uczesany
        i ciągle się uśmiecha??? Jakie to niemęskie...
        • Gość: kubu Re: OLIVIER JANIAK IP: *.chello.pl 02.08.03, 17:41
          nie przeszkadza mi to, ze ktos jest umyty zadbany itp, ale irytuje mnie
          narcystyczne zapatrzenie w siebie polaczone z przesadna dbaloscia o wyglad :/
          zreszta nawet jezeli wyglada dobrze (kwestia gustu - wedlug mnie jest okropny),
          to i tak w kategoriach dziennikarstwa jest po prostu zalosny :/ dla mnie to
          taki meski odpowiednik reporterki z PRET-A-PORTER Roberta Altmana granej przez
          Kim Basinger
          do tego rzeczywiscie jest pretensjonalny i plytki
          ciezko mi uwierzyc, ze zarowno on, jak i jego program moze sie komus podobac
          • oryginal Re: OLIVIER JANIAK 02.08.03, 20:31
            Moim zdaniem natomiast bardzo pasuje do formatu programów, jakie prowadzi.
            Tak "Co za tydzień", jak i "Miss Polski" (Polonii?). I nie wiem czy w ogóle
            można go nazwać dziennikarzem, czy raczej prezenterem telewizyjnym. To dwie
            różne kategorie.
            A czy jest płytki, prosty i nieinteligentny...Nie wiem, nigdy go nie spotkałam
            więc nie wystawiam nikomu takich opinii zaocznie. Aczkolwiek, to ciekawe, że
            jeśli jest taki płytki i nieinteligentny, to pracuje w dziale marketingu TVNu.
            • Gość: kubu Re: OLIVIER JANIAK IP: *.chello.pl 02.08.03, 23:10
              oh oh
              a teraz to mi glupio, bo wiesz - ja to oceniam ludzi po pierwszych dwoch
              sekundach
              a nawet nie
              czasem to ich nawet oceniam przed poznaniem :)

no i skoro pan Janiak pracuje w dziale marketingu, to znaczy, że jest
              genialnym, przeinteligentnym gosciem, tak?
              heh
              gdybym byl Alicja Resich Modlinska to bym powiedzial, ze w dziale marketingu
              nawet szympansy dalyby sobie rade, wiec to zaden chwalebny wyznacznik
              ale nia nie jestem, wiec nic nie powiem
              ogranicze sie do zyczenia Ci wielu bodzcow intelektualnych przy ogladaniu
              programow CO ZA TYDZIEN, czy MISS POLSKI :)))
              • oryginal Re: OLIVIER JANIAK 04.08.03, 17:10
                Oj, nie twierdzę, że praca w dziale marketingu świadczy, że jest profesorem,
                intelektualistą, inteligentem, czy kimkolwiek innym. Sądzę jednak, że gdyby był
                totalnym idiotą, to TVN pozostawiłby go tylko i wyłącznie na stanowisku
                prowadzącego.
                I dalej się upieram, że do formatu programów jakie prowadzi, bardzo pasuje.
    • sonny07 Re: OLIVIER JANIAK 04.08.03, 14:46
      Nooo, wczoraj obejrzałem MISS POLONIA START i naprawdę niczego do zarzucenia
      O.J. nie mam. Na pewno było to nagrywane ileś tam razy, ale ogólnie wrażenie
      ok. Za to Miluś Milowicz jako gość, zadający kandydatce pytania... grrrrrr!
      • Gość: eroll Re: OLIVIER JANIAK IP: *.chello.pl 04.08.03, 14:58
        czuję że na środowym czacie zadam mu parę niewygodnych pytań.
        • sonny07 Re: OLIVIER JANIAK 04.08.03, 15:02
          :-))
          o której i gdzie ten czat w środę??
          • Gość: eroll Re: OLIVIER JANIAK IP: *.chello.pl 04.08.03, 16:08
            w środę o 12 na onecie
    • johnny_tomala Re: OLIVIER JANIAK 05.08.03, 10:42
      a mnie nie podoba się zlepek jego pseudo - olivier i janiak przeciez brzmi to
      nienaturalnie. a co do gościa to olewam temat. proste - prowadził program o
      ładnych i bogatych to dali ładnego żeby pasował i już.
      • Gość: Riki Re: OLIVIER JANIAK IP: *.acn.pl 09.08.03, 19:52
        Jest boski - choć pseudo JOHNY KAPUSTA byłoby dla niego jeszcze lepsze;)
        Takiego prowincjonalnego bęcwała dawno nie widziałem...
        • Gość: Jjjjjjj jesteście beznadziejni!!!!! przynajmniej niektórzy IP: *.gazeta.pl 11.08.03, 03:03
          To po prostu niebywałe. Wchodzimy do Unii, a tutaj widzę dość pokaźną grupę
          osób, które nie akceptują kogoś tylko dlatego, że jest lalusiowaty albo
          kobiecy albo miny robi jak panienka... (streszczam wasze poglądy z głowy).

Mam pytanie?
          A dlaczego Olivier Janiak nie może być taki jak chce?
          Ludzie - świat to różnorodnośc. Jeśli nie zaakceptujecie tego, że jakiś
          procent męzczyzn może zachowywac się i wyglądać bardziej kobieco, niż inni, a
          jakiś procent kobiet może mieć cechy męskie w przeciwieństwie do innych
          kobiet, a więc jeśli tego normalnie i bez bólu nie zaakceptujecie, skazujecie
          się na bycie UMYSŁOWYMI WIEŚNIAKAMI.

We wszytskich telewizjach świata są bardzo różni prowadzący od macho po drag
          queen. I co z tego?
          Ano to, że dzięki temu świat jest ciekawy i piękny.

Po prostu nie mogę uwierzyć, że jego delikatne rysy i fakt, że jaest bardzo
          zadbany i efektowny budzi taką agresję.
          Kiedy do Polski przyjeżdżają ludzie z Zachodu (przynajmniej ci, z którymi ja
          rozmawiałem) mówią, że najbardziej uderzające jest to, iż Polacy są tacy mało
          efektowni, tacy nijacy. Czy to Wy?

Nie wchodzę w dyskusję o umiejętnościach dzienniakrskich O.Janiaka, chodzi mi
          tylko o Wasze reakcje na jego wyglad i zachowanie oraz uproszczenie
          wszystkiego do pedalstwa.
          A jak jesteście we Włoszech i widzicie setki takich efektownych delikatnych
          chłopaków, to co? Uważacie, że otaczają Was same pedały?
          Ludzie, leczcie się!

Poza tym na miejscu wielu osób zastanowiłbym się, czy w ogóle przyznawac się
          do tego, że Olivier Janiak was drażni. Bo ZAWSZE jest to informacją o Was
          samych.
          Jaką?
          A to już sobie pomyślcie sami.

Powiem wam tylko jedno: mój kolega (jebaka jak cholera) w ramach psychoterapii
          z powodu kłopotów w pracy przyznał się psychoterapeucie, że drażnią go
          kobiety, które wyglądają "męsko", poruszają się jak meżczyźni, noszą spodnie,
          są silne itp. Wyszło, że tak naprawdę, mimo że on zalicza dziesiątki
          długonogich blondynek, jest niepewny swej męskości. Czuje się zagrożony jako
          samiec... itd. Już mi się nie chce tego cytować. Ale naprawdę, zanim się coś
          powie typu: "Nie cierpię tego pedąła", to trzeba się zastanowić, co takie
          zdanie mówi otoczeniu o wypowiadającym je. Pamiętajcie, wszystko jest
          informacją. Wasza agresja do Janiaka też.
          Pozdrawiam.
          • Gość: kubu Re: jesteście beznadziejni!!!!! przynajmniej niek IP: *.chello.pl 11.08.03, 20:06
            a co mowi o Tobie Twoja agresja skierowana przeciwko nam?
            :)
            • Gość: Jjjjjj Re: jesteście beznadziejni!!!!! przynajmniej niek IP: *.gazeta.pl 13.08.03, 04:11
              Ja jej w ogóle nie czuję, tej swojej agresji. Tak jak Wy nie czujecie swojej.
              ten sam mechanizm. Nie mam świadomości, że mogła się w tym wyrazić agresja.
    • Gość: Maglarka Re: OLIVIER JANIAK IP: 213.195.173.* 11.08.03, 05:56
      a ten Janiak to on podobnież manikure sobie robi to muwiła ta spod piątki co
      pod niem mieszka i jeszcze mówiła,ze do niego różne takie przychodzom i baby i
      chłopy , obraza boska co tam sie dzieje.A on niby takien delikatny jezd a jak
      w nocy jenczy i stenka to cała kamnienica słyszy a razem z niem to i te baby i
      chłopy stkają.Skaranie boskie,jak sie jeszcze czegoś dowiem to wam przemagluje
      bo widze,że tu magiel prawdziwy.
      • Gość: Riki Re: OLIVIER JANIAK IP: *.acn.pl 11.08.03, 16:22
        Koleżanko Jjjjjj , owszem występują w europejskich telewizjach różne indywidua,
        ale ich cechą jest zazwyczaj autentyczność. Kolega Janiak jest zaś
        małomiasteczkowym chłoptasiem, który przyjechał do stolicy z Pierdziszewa i
        stroi się w piórka światowca. Wygląda żałośnie i śmiesznie. I to starają się
        przekazać autorzy postów.
        • Gość: Jjjjjjjj Re: OLIVIER JANIAK IP: *.gazeta.pl 13.08.03, 04:16
          A te indywidua na świecie nie przyjechały z małych miast? Z Pierdziszewa pod
          Hannoverem?
          Żartujesz.
          Co ma wspólnego z tym wszystkim pochodzenie?

Twoja wypowiedź świadczy tylko o tym, że pochodzenie z małego miasta uważasz
          za jakieś naznaczenie.

Rodowicz jest z prowincji (Włocławek). Na pewno dlatego stroi się tak od 35
          lat w piórka, nie?

PS.
          Swoją drogą najinteligentniej zrobił szczygieł (Mariusz zresztą). Tyle razy
          powtarzał, że jest ze Złotoryi, w co drugim chyba odcinku, że wytrącił
          wszytskim argumenty. Jestem jaki jestem - zdał się mówić swoją postawą.
          • Gość: Riki Re: OLIVIER JANIAK IP: *.acn.pl 16.08.03, 10:53
            Gość portalu: Jjjjjjjj napisał(a):

> A te indywidua na świecie nie przyjechały z małych miast? Z Pierdziszewa pod
            > Hannoverem?
            > Żartujesz.
            > Co ma wspólnego z tym wszystkim pochodzenie?

Na świecie raczej nie ma nic, bo poziom mentalny jest wszędzie wyrównany.
            Oczywiście, jak się powie w Monachium, że się przyjechało z Greifswaldu albo
            Zittau to przyjemnie nie będzie, bo enerdowców tam nie kochają.

Chciałem powiedzieć tyle, że wśród osób z terenu przybyłych do dużych miast, w
            tym zwłaszcza stolicy, jest wiele beznadziejnych przypadków taniej pozy i
            płytkiego szpanerstwa. To nie znaczy, że każdy z prowincji jest taki (vide
            Szczygieł właśnie), bo w końcu wszędzie są lokalne elity i ludzie którzy znają
            swoją wartość i nic nikomu nie muszą pokazywać czy na siłę udowadniać.

A Janiak jest wymiotny i zdania nie zmienię.

• agoniapl Re: OLIVIER JANIAK 15.08.03, 11:51
      to najgorszy kasanowa w warszawie
    • agoniapl Re: OLIVIER JANIAK 16.08.03, 12:14
      ECH SZKODA SŁOW
    • wiktorkaa Re: OLIVIER JANIAK-beznadzieja! 19.08.03, 07:47
      sonny07 napisał:

> Co o nim sądzicie?

jak dla mnie jest beznadziejny,sztuczny i nudny,beznadziejny!
    • Gość: ech Re: OLIVIER JANIAK IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 15.09.03, 22:40
      Dyżurny laluś TVNu poprowadzi teraz nowy programik pt. "Co za noc". Tematem
      będzie łażenie po warszawskich knajpach i podziwianie nocnego życia. Nie dość,
      że popije sobie w pracy, to jeszcze za to kasę dostanie...
      Czy ktoś już wymyślił program "Co za czasy?" ?????????
      Albo teleturniej "kto ma głupszy pomysł na program TV"?
      • Gość: kabaretka Re: OLIVIER JANIAK IP: 81.219.160.* 16.09.03, 07:02
        Ale życzenia na nowej drodze życia możesz mu złożyć. W sobotę bierze ślub z
        Karoliną Malinowską.
        • Gość: ech Re: OLIVIER JANIAK IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 16.09.03, 11:52
          Nie wiem, kim jest ta (szczęśliwa jak sądzę) panienka, ale niech im się zatem
          żyje dobrze.
          Ale na jej miejscu, kazałbym jej nowemu mężowi siedzieć "nadupie w domu", a
          nie żeby szlajał się po nocnych klubach pod pretekstem robienia programu dla
          telewizji :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka