Dodaj do ulubionych

Wybory MISS - żenada!

IP: 213.77.9.* 08.08.03, 12:21
czemu w naszym kraju nie mogą się odbyć normalne wybory - tylko urządza się
jakieś pieprznięte widowiska, gdzie zaproszeni goście zadają pytania
kandydatkom, te odpowiadają - oczywiście wszystko jest tak wyreżyserwoane, że
rzygać sie chce jak się na to patrzy. co za debile siedzą w tej telewizji!
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: Wybory MISS - żenada! 08.08.03, 12:25
      Gość portalu: anka napisał(a):

> czemu w naszym kraju nie mogą się odbyć normalne wybory -

Były kiedyś normalne wybory... Ale teraz zabrala się za to TVN i robi kolejny
      idiotyczny spektakl. Widowisko jest tak bezdennie głupie, że dech zapiera.
      Ciekawe, że jakoś nikt nie protestuje...
      A że wrzucę prywatę: niektóre dziewczyny sa całkiem niezle, ale np. taka
      Karolina Gorazda to jakieś nieporozumienie.
      • Gość: anka Re: Wybory MISS - żenada! IP: 213.77.9.* 08.08.03, 12:30
        nie chcę komentować urody bo widziałam to w przelocie raz, ale mam propozycje,
        żeby lepiej za dużo nie mówiły
    • Gość: max Re: Wybory MISS - żenada! IP: *.chello.pl 08.08.03, 13:58
      mnie żenuje końcówka programu jak te laski wymachują planszami ze sponsorami
      programu.
      • Gość: marek Re: Wybory MISS - żenada! IP: 81.210.53.* 08.08.03, 15:29
        Tak, to wszystko to żenada, oprawa, plansze, goście, prowadzący. Tragedia.
      • Gość: jaada Re: Wybory MISS - żenada! IP: *.chello.pl 11.08.03, 21:58
        Przecież ten program nie jest po to aby laski sie
        pokazały ale po to żeby pokazać te plansze.
        Ja jak tylko zaczynają wymachiwać przełączam na TVP.
        Najbardiej mi sie podobają oblędziny uzębienia kandydatek
        i omawianie wpływu pewnej pasty do zębów na szanse
        zdobycia korony.
        • sonny07 Re: Wybory MISS - żenada! 12.08.03, 11:25
          taaaaa, ostatnio w niedzielę była taka co jej powiedzieli, że ma ładny uśmiech
          i powinna się cały czas uśmiechać - co też robiła non stop i tak idiotycznie z
          tym uśmiechem wygladała, że.. Przepytywał ja Wieczorkowski - też tak strasznie
          sztucznie. W pozostałych odcinkach jako 'pytaczy' widziałem Czerkawskiego i
          Milowicza (no comments). A ubaw mam max jak widze poczatek i niby zaskoczonego
          Oliviera, który później tak zabawnie chodzi i macha łapkami do kamery :)))
          A kandydatki faktycznie takie nijakie - wystarczy się przejść po ulicy i widać
          o wiele ładniejsze..
          • Gość: iiiiiii Re: Wybory MISS - żenada! IP: 195.245.217.* 12.08.03, 13:13
            Miss Polonia, to zawsze był festiwal idiotek, w najgorszym guście, no ale nigdy
            przedtem nie brali tirówek z łapanki na trasie katowickiej. skąd się biorą
            takie koczkodany, nie maja kurde za grosz samokrytycyzmu, czy wszystkie mają
            menago-mafiozów, którzy straszą producentów przestrzeleniem kolan???
          • Gość: raszefka Re: Wybory MISS - żenada! IP: OSET:* / 192.168.0.* 12.08.03, 14:09
            :))) Widziałąm przez chwilę tę dziewczynę i zastanawiałam się, co jej jest.
            Apotem dotarło do mnie, że się uśmiecha :)

Kieeeedyś to się oglądało. Cała rodzina siedziała do późnej nocy wpratując się
            działkowy ruski telewizorek, i typowaliśmy finalistki. Być może będąc małą
            dziewczynką miałam bezkrytyczny stosunek do urody kandydatek, ależ przecież one
            były w latach osiemdziesiątych BOSKO PIĘKNE!!! Teraz rzeczywiście jakieś takie
            z łapanki ;)
            • Gość: andek Re: Wybory MISS - żenada! IP: *.dial.pl 12.08.03, 14:47
              Bo do tego konkursu zgłaszają się nie te dziewczyny, które są na prawdę ładne i
              zgrabne tylko te, którym się wydaje, że takie są (lub tak im wmówili rodzice).
              Każda z nich powinna dostać od organizatorów duże lustro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka