zdzisiamisia 23.12.07, 11:54 Pozytywne wrażenie.Choć jako prowadzącą jej nie znoszę , to wczoraj wydała się sympatyczną, naturalną dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_inka1 Re: Mołek w Maglu 23.12.07, 12:01 Oglądałam. Rozumiem ją, bo ja też mam podobny charakter do niej. Dystans do ludzi i zdarzeń odbierany czasem jako wrogośc. I ma swój własny styl bycia, za który jak potwierdziła, jest krytykowana i oplotkowywana... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Mołek w Maglu 23.12.07, 14:01 Zimna, wyniosła, dystyngowana, z góry traktująca otoczenie.Królowa lodu.Mnie takie osoby zrażają do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Mołek w Maglu 23.12.07, 14:14 sympatyczną? probowała zmienic swoj wizerunek ale za bardzo jej nie wyszło... ja jestem nieobiektywna, bo jej wyjątkowo nie lubię ale zdaje mi sie, ze przydałaby jej sie wizyta u jakiegos dobrego psychologa Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Mołek w Maglu 23.12.07, 14:43 Ani ze mnie fan tiwi śniadaniowej,reality shows,Tańców wszelakich nie liznąłem nawet... niemniej, jeśli już złapię gdzieś na szkle Mołek, to nie robi na mnie wrażenia tak płytkiej i kiczowatej lalki B., jak niejaka Rusin, która głównie trudni się dziewczyńskim podchichotywaniem, pytaniami na poziomie zawodówki zecer-akrobata i jakaś w ogóle jest bez wyrazu - żadna,nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Mołek w Maglu 23.12.07, 16:07 Mołek chciała wytłumaczyć swoją wyniosłość powściągliwością-nie przekonała mnie a o swoim dziennikarstwie mówiła jakby była conajmniej Krystyną Loską-ale Loska nie budziła niechęci no i ostatni hit Mołka-wychrzaniła pblicznoś ze studia, bo jej przeszkadzają:/// rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Mołek w Maglu 23.12.07, 17:32 dragon_fruit napisała: > Mołek chciała wytłumaczyć swoją wyniosłość powściągliwością-nie > przekonała mnie > a o swoim dziennikarstwie mówiła jakby była conajmniej Krystyną > Loską-ale Loska nie budziła niechęci > no i ostatni hit Mołka-wychrzaniła pblicznoś ze studia, bo jej > przeszkadzają:/// rotfl podpisuje sie pod tym slowami! mialam dokladnie takie same wrazenie! Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Mołek w Maglu 23.12.07, 19:24 Mnie Pani Mołek zaimponowała postawą godną naśladowania.Spokój z jakim mówiła w niełatwym programie ok.Prowadzący żenujący coraz bardziej, szczególnie ostatni moment w temacie cyca jak to określił Kin,mało się nie pozabijali tak wymachiwali rękami.Czemu ma służyć ten program nie wiem? chyba tylko temu aby mniej osób czytało prasę brukową,czynią to w ich imieniu KKP i TK i opowiadają w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Mołek w Maglu 23.12.07, 19:27 Kingę Rusin oceniam tak jak napisał grek.grek Poprostu jej nie znoszę właśnie za głupie chichoty bez powodu a czasem wręcz nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Mołek w Maglu 23.12.07, 20:08 Mołek niefajna bo zarozumiała, Rusin niefajna bo sie chichra. Wam dogodzić...;) Ja Mołek nie lubię gdyż ogólnie nie przepadam za ludźmi zimnymi, wyniosłymi i sztywnymi. A jako że lubię osoby spontaniczne, wesołe, żywe, uśmiechnięte i mające urok osobisty, to bardzo przyjemnie ogląda mi się Rusin. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Mołek w Maglu 23.12.07, 21:38 ja polubilam Rusin, moze i czasem ma zachowanie jak nastolatki z podworka, ale jest naturalna i spontaniczna! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mołek w Maglu 27.12.07, 10:11 a skąd pomysł ze Loska była kiedykolwiek dziennikarką ??? Loska zawsze był li i tylko zapowiadaczką , zresztą fenomenalną mnie oosbiscie Mołek odstręcza mało skrywaną pogardą dla otoczenia a Rusin - wszechogarniajacą głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Mołek w Maglu 27.12.07, 13:38 mozambique napisała: > a skąd pomysł ze Loska była kiedykolwiek dziennikarką ??? Skończyła szkołę teatralną. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mołek w Maglu 27.12.07, 13:55 wiem jedno ma z drugim niewiele wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: Mołek w Maglu 28.12.07, 09:42 ani Mołek ani Rusin nie przedstawiają swoim poziomem cienia klasy Odpowiedz Link Zgłoś
ginasiunsia Re: Mołek w Maglu 28.12.07, 10:51 > ani Mołek ani Rusin nie przedstawiają swoim poziomem cienia klasy Rusin napewno ale co chcesz od P.Mołek/konkrety/ Odpowiedz Link Zgłoś