Dodaj do ulubionych

HBO w Polsacie ?

02.01.08, 20:34
Polsat szumnie zapowiadał, że od stycznia na ich platformie, zagości HBO w 3
wcieleniach. I co? I jak na razie - nic!
Czy ktoś może wie od kiedy w styczniu lub może od stycznia którego roku...???
Obserwuj wątek
    • esquire Re: HBO w Polsacie ? 02.01.08, 21:02
      Zadzwoń na infolinię.
      Podobno kilka godzin od zgłoszenia masz.
    • digiman Re: HBO w Polsacie ? 02.01.08, 22:49
      No właśnie piszą w necie, że jakoś komplikują sprawę z tym HBO na Polsacie. Po
      pierwsze by zamówić MAx Pack'a trzeba podpisać aneks do umowy (to trwa). Teraz
      wyczytałem na stronie www.media2.pl że wykupienie HBO wiąże się z przedłużeniem
      umowy na rok. Dziwna sprawa... ;)
    • calineczka793 Re: HBO w Polsacie ? 03.01.08, 16:41
      Niestety pięknie to wyglądało tylko na planszach informujących, że od 1 stycznia
      pakiet HBO w polsacie...wczoraj dzwoniłam na infolinię, po przeszło 20 min.
      czekania na połączenie z konsultantem, poinformowano mnie że HBO faktycznie jest
      na platformie polsatu, jednak trzeba podpisać porozumienie, na pytanie kiedy
      mogę oczekiwać w/w porozumienia, Pani stwierdziła, że mają dużo zamówień i nie
      jest w stanie określić czasu wysłania porozumienia i że ona odnotuje w systemie
      info o HBO, zapytałam czy można to jakoś przyśpieszyć, np. podpisać porozumienie
      w punkcie dystrybucji Polsatu...niestety nie...więc pozostaje czekanie, co w
      gruncie rzeczy niespecjalnie mnie dziwi...

...ehhh...a tak pięknie się zapowiadało...aaa przez 6 miesięcy opłata za pakiet
      15 zł/m-c, następnie 20 zł/m-c....nic nie wspominała o automatycznym
      przedłużeniu umowy...
      • don.kichote Re: HBO w Polsacie ? 03.01.08, 18:13
        calineczka793 napisała:

> gruncie rzeczy niespecjalnie mnie dziwi...

Mnie też - dziadostwo!!! :(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka