don.kichote 02.01.08, 20:34 Polsat szumnie zapowiadał, że od stycznia na ich platformie, zagości HBO w 3 wcieleniach. I co? I jak na razie - nic! Czy ktoś może wie od kiedy w styczniu lub może od stycznia którego roku...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esquire Re: HBO w Polsacie ? 02.01.08, 21:02 Zadzwoń na infolinię. Podobno kilka godzin od zgłoszenia masz. Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: HBO w Polsacie ? 02.01.08, 22:49 No właśnie piszą w necie, że jakoś komplikują sprawę z tym HBO na Polsacie. Po pierwsze by zamówić MAx Pack'a trzeba podpisać aneks do umowy (to trwa). Teraz wyczytałem na stronie www.media2.pl że wykupienie HBO wiąże się z przedłużeniem umowy na rok. Dziwna sprawa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: HBO w Polsacie ? 03.01.08, 16:41 Niestety pięknie to wyglądało tylko na planszach informujących, że od 1 stycznia pakiet HBO w polsacie...wczoraj dzwoniłam na infolinię, po przeszło 20 min. czekania na połączenie z konsultantem, poinformowano mnie że HBO faktycznie jest na platformie polsatu, jednak trzeba podpisać porozumienie, na pytanie kiedy mogę oczekiwać w/w porozumienia, Pani stwierdziła, że mają dużo zamówień i nie jest w stanie określić czasu wysłania porozumienia i że ona odnotuje w systemie info o HBO, zapytałam czy można to jakoś przyśpieszyć, np. podpisać porozumienie w punkcie dystrybucji Polsatu...niestety nie...więc pozostaje czekanie, co w gruncie rzeczy niespecjalnie mnie dziwi... ...ehhh...a tak pięknie się zapowiadało...aaa przez 6 miesięcy opłata za pakiet 15 zł/m-c, następnie 20 zł/m-c....nic nie wspominała o automatycznym przedłużeniu umowy... Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: HBO w Polsacie ? 03.01.08, 18:13 calineczka793 napisała: > gruncie rzeczy niespecjalnie mnie dziwi... Mnie też - dziadostwo!!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś