Gość: ameba IP: 195.117.174.* 06.06.01, 13:23 ...bo symboliczna postać z jego wspaniałej książki została tak wykorzystana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ameba Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: 195.117.174.* 06.06.01, 13:38 ...ale program ten oglądają takie prymitywy, że pewnie nie wiedzą, kim był Orwell. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orwell Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: *.man.poznan.pl 06.06.01, 13:44 Taaa, naprzyklad takie jak ja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameba Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: 195.117.174.* 06.06.01, 14:20 Gość portalu: Orwell napisał(a): > Taaa, naprzyklad takie jak ja :))))) dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka Re: Orwell 06.06.01, 14:47 Gość portalu: Orwell napisał(a): > Taaa, naprzyklad takie jak ja :))))) No wiec właśnie ;)))) Całuski, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: *.jtt.wroc.pl 06.06.01, 13:49 Gość portalu: ameba napisał(a): > ...ale program ten oglądają takie prymitywy, że pewnie nie wiedzą, kim był > Orwell. Lubisz obrażać, prowokujesz? A może po prostu chcesz z kimś pogadać i nie wiesz za bardzo jak zacząć??? Jeśli ktoś nie wiedział przed programem kim jest Orwell, teraz wie to już na pewno, bo w czasie trwania BB niejednokrotnie rozmawiano o tym skąd wzięła się postać Wielkiego Brata. Więc daj sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameba Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: 195.117.174.* 06.06.01, 14:22 Gość portalu: Nadja napisał(a): > Gość portalu: ameba napisał(a): > > > ...ale program ten oglądają takie prymitywy, że pewnie nie wiedzą, kim był > > > Orwell. > Lubisz obrażać, prowokujesz? A może po prostu chcesz z kimś pogadać i nie wiesz > > za bardzo jak zacząć??? Jeśli ktoś nie wiedział przed programem kim jest Orwell > , > teraz wie to już na pewno, bo w czasie trwania BB niejednokrotnie rozmawiano o > tym skąd wzięła się postać Wielkiego Brata. Więc daj sobie spokój. > 1.jestem zawodowym prowokatorem 2.może i wiedzieć wiedzą, ale czy czytali? 3.dam sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buster Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 13:52 Gość portalu: ameba napisał(a): > ...ale program ten oglądają takie prymitywy, że pewnie nie wiedzą, kim był > Orwell. chcesz cos komus udowodnic? jego prawdziwe nazwisko to Eric Blair... ale na pewno to wiesz... jak chcesz zobaczyć prymitywa to spojrz w lusterko pseudointeligencie i przenies sie na jakies forum ksiazkowe pozdrawiam, buster Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameba Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: 195.117.174.* 06.06.01, 14:27 Gość portalu: buster napisał(a): > Gość portalu: ameba napisał(a): > > > ...ale program ten oglądają takie prymitywy, że pewnie nie wiedzą, kim był > > > Orwell. > chcesz cos komus udowodnic? jego prawdziwe nazwisko to Eric Blair... ale na pew > no > to wiesz... jak chcesz zobaczyć prymitywa to spojrz w lusterko pseudointeligenc > ie > i przenies sie na jakies forum ksiazkowe > pozdrawiam, > buster > 1.strasznie się cieszę, że jednak ktoś wie 2.Czy wiesz jak mało ludzi czyta książki i o ile jest mniej postów na forach książkowych? Po prostu nie ma z kim pogadać 3.zapewniam, nie jestem 0,25 inteligentem, tylko lubię prowokować dyskusję w ten sposób pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś