Dodaj do ulubionych

Orwell przewraca się w grobie...

IP: 195.117.174.* 06.06.01, 13:23
...bo symboliczna postać z jego wspaniałej książki została tak wykorzystana...
Obserwuj wątek
    • Gość: ameba Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: 195.117.174.* 06.06.01, 13:38
      ...ale program ten oglądają takie prymitywy, że pewnie nie wiedzą, kim był
      Orwell.
      • Gość: Orwell Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: *.man.poznan.pl 06.06.01, 13:44
        Taaa, naprzyklad takie jak ja :)))))
        • Gość: ameba Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: 195.117.174.* 06.06.01, 14:20
          Gość portalu: Orwell napisał(a):

> Taaa, naprzyklad takie jak ja :)))))

dokładnie

• chmurka Re: Orwell 06.06.01, 14:47
          Gość portalu: Orwell napisał(a):

> Taaa, naprzyklad takie jak ja :)))))

No wiec właśnie ;))))
          Całuski,

• Gość: Nadja Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: *.jtt.wroc.pl 06.06.01, 13:49
        Gość portalu: ameba napisał(a):

> ...ale program ten oglądają takie prymitywy, że pewnie nie wiedzą, kim był
        > Orwell.
        Lubisz obrażać, prowokujesz? A może po prostu chcesz z kimś pogadać i nie wiesz
        za bardzo jak zacząć??? Jeśli ktoś nie wiedział przed programem kim jest Orwell,
        teraz wie to już na pewno, bo w czasie trwania BB niejednokrotnie rozmawiano o
        tym skąd wzięła się postać Wielkiego Brata. Więc daj sobie spokój.

• Gość: ameba Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: 195.117.174.* 06.06.01, 14:22
          Gość portalu: Nadja napisał(a):

> Gość portalu: ameba napisał(a):
          >
          > > ...ale program ten oglądają takie prymitywy, że pewnie nie wiedzą, kim był
          >
          > > Orwell.
          > Lubisz obrażać, prowokujesz? A może po prostu chcesz z kimś pogadać i nie wiesz
          >
          > za bardzo jak zacząć??? Jeśli ktoś nie wiedział przed programem kim jest Orwell
          > ,
          > teraz wie to już na pewno, bo w czasie trwania BB niejednokrotnie rozmawiano o
          > tym skąd wzięła się postać Wielkiego Brata. Więc daj sobie spokój.
          >

1.jestem zawodowym prowokatorem
          2.może i wiedzieć wiedzą, ale czy czytali?
          3.dam sobie spokój
      • Gość: buster Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 13:52
        Gość portalu: ameba napisał(a):

> ...ale program ten oglądają takie prymitywy, że pewnie nie wiedzą, kim był
        > Orwell.
        chcesz cos komus udowodnic? jego prawdziwe nazwisko to Eric Blair... ale na pewno
        to wiesz... jak chcesz zobaczyć prymitywa to spojrz w lusterko pseudointeligencie
        i przenies sie na jakies forum ksiazkowe
        pozdrawiam,
        buster

• Gość: ameba Re: Orwell przewraca się w grobie... IP: 195.117.174.* 06.06.01, 14:27
          Gość portalu: buster napisał(a):

> Gość portalu: ameba napisał(a):
          >
          > > ...ale program ten oglądają takie prymitywy, że pewnie nie wiedzą, kim był
          >
          > > Orwell.
          > chcesz cos komus udowodnic? jego prawdziwe nazwisko to Eric Blair... ale na pew
          > no
          > to wiesz... jak chcesz zobaczyć prymitywa to spojrz w lusterko pseudointeligenc
          > ie
          > i przenies sie na jakies forum ksiazkowe
          > pozdrawiam,
          > buster
          >

1.strasznie się cieszę, że jednak ktoś wie
          2.Czy wiesz jak mało ludzi czyta książki i o ile jest mniej postów na forach
          książkowych? Po prostu nie ma z kim pogadać
          3.zapewniam, nie jestem 0,25 inteligentem, tylko lubię prowokować dyskusję w ten
          sposób
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka