Gość: max IP: *.chello.pl 11.08.03, 20:09 lubicie ten serial bo ja tak szczególnie idiotów Feza i Celso Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: small Re: różowe lata 70 IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 21:02 ja tez lubie fez jest the best:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reda Re: różowe lata 70 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 11:52 Jeden z niewielu seriali, które oglądam. Ubaw po pachy :))) Mamuśka z tym swoim piskliwym głosikiem też jest niezła, choć idiotyczny Kelso jest niezastąpiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiemkto Re: różowe lata 70 IP: *.espol.com.pl 13.08.03, 12:51 A Majkel??? Albo ojciec Eryka... :D :D :D Podobała mi sie tez piosenka, ale ta wersja z 1 edycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: różowe lata 70 IP: *.chello.pl 13.08.03, 12:58 piosenka jest super jak zresztą cały serial, podobają mi się szczególnie dialogi w "kółeczku". kto jest większym idiotą Celso czy Fez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reda Re: różowe lata 70 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 16:21 Gość portalu: eroll napisał(a): > piosenka jest super jak zresztą cały serial, podobają mi się szczególnie > dialogi w "kółeczku". I ta kamera co się w kółko kręci :) > kto jest większym idiotą Celso czy Fez? Pytanie za 100 punktów :) Jeden lepszy od drugiego hihi... Celso ma się rozumieć. Dosyć, że idiota to jeszcze ciapek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: różowe lata 70 IP: *.chello.pl 13.08.03, 17:27 też uważam że Celso ten jego śmiech, wiecie może jak się nazywa aktor który gra ojca Donny przypomina mi Toma Jonesa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reda Re: różowe lata 70 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 19:50 Ojca Donny gra aktor Don Stark. Rzeczywiście wyglądem przypomina tego piosenkarza Toma Jonesa. Wracając jeszcze do pytania o największego idiotę, to Kelso bije wszystkich na głowę, ale Fez z tym swoim słodziutkim uśmiechem jest niewątpliwie najsypatyczniejszy z całej paczki. Zawsze pomocny, zawsze do usług, tyle,że jego wygląd może sugerować...hmmm...odmienność seksualną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: różowe lata 70 IP: *.chello.pl 13.08.03, 21:00 wygląd i sposób mówienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: różowe lata 70 IP: *.chello.pl 13.08.03, 21:05 Jedyna postać jaka mnie denerwuję to Michael ciągle mu coś nie pasi ale może to dlatego że miał trudne dzieciństwo. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: różowe lata 70 IP: *.chello.pl 13.08.03, 22:11 "That 70's show" to klasyk! Poprostu genialny! Najlepszy jest Kelso. Super, ze polshit wznowil emisje tylko szkoda, ze to nie nowe odcinki. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: różowe lata 70 IP: *.chello.pl 13.08.03, 23:42 jak to nie nowe????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walerek buśków Re: różowe lata 70 IP: *.chello.pl 15.08.03, 17:00 zawalisty serial, Celso i Fez najlepsi, a jak wam się laski podobają ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorones Re: różowe lata 70 IP: *.matrixx / 192.168.0.* 15.08.03, 23:45 uwielbiam najśmieszniejszy jest Kelso Fez nie jest idiotą, jest inteligentny, sprytny, tylko tak się fajnie zachowuje :-) zaprzyjaźniłabym się z Michael'em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walerek buśków Re: różowe lata 70 IP: *.chello.pl 16.08.03, 09:29 a jak ma Celso na imię? Odpowiedz Link Zgłoś