17.04.12, 17:02
Czy ktoś tu pracuje/pracował?
Zastanawiam się nad pracą w tej restauracji, praca na weekendy tylko ze względy na moją pociechę, która wtedy byłaby z ojczulkiem a ja miałabym "na waciki".

I nie ukrywam, że CHYBA byłaby to moja pierwsza praca w UK (nie licząc nieszczęsnej fabryki paneli słonecznych, w której pracowało sie po 12h).
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: Subway 17.04.12, 17:51
      Moj chlopak pracowal w Subwayu jeden dzien na poczatku swojej kariery w UK (10 lat temu). Do tej pory dosc milo wspomina to doswiadczenie, mowi, ze to taka szybka praca, ale troche jak przy tasmie w fabryce, wiec nie dla niego zupelnie. Ja bym traktowala Subwaya jako ostatecznosc, wydaje mi sie, ze latwiejsza i milsza praca bylaby w jakims sklepie odziezowym, moze hotelu. Myslalbym o pracy, ktora po pojsciu dziecka do szkoly moglabym latwo przeksztalcic w full time. W Subwayu w weekendy pewnie da sie wystac, ale 5 dni z 7 to juz raczej gorzej.
      • karolajna83g Re: Subway 17.04.12, 18:23
        zurekgirl napisała:

> Moj chlopak pracowal w Subwayu jeden dzien na poczatku swojej kariery w UK (10
        > lat temu). Do tej pory dosc milo wspomina to doswiadczenie, mowi, ze to taka sz
        > ybka praca, ale troche jak przy tasmie w fabryce, wiec nie dla niego zupelnie.
        > Ja bym traktowala Subwaya jako ostatecznosc, wydaje mi sie, ze latwiejsza i mil
        > sza praca bylaby w jakims sklepie odziezowym, moze hotelu. Myslalbym o pracy, k
        > tora po pojsciu dziecka do szkoly moglabym latwo przeksztalcic w full time. W S
        > ubwayu w weekendy pewnie da sie wystac, ale 5 dni z 7 to juz raczej gorzej.

To niestety moja ostateczność.....Ale że wrażenia, jakby w fabryce pracował...tego właśnie chciałam uniknąć...Trudno.
        • emigrantk_ja Re: Subway 17.04.12, 18:35
          nigdy nie pracowalam ale czesto jem ze wzgledu ,ze tanio i smaczne. Obsluga zawsze mila i usmiechnieta niezlaeznie ,w ktorym subway dotychczas bylam. To ''prz tasmie'' to troche sie zgodze. Bo jedna osoba przekraja chleb i naklada jedne skladnika pozniej kanapka przechodzi w drugie rece i onastepna osoba podaje i pozniej nastepna na kasie itp. Stad jedzenie jest podawane szybko. Troche jak mcdonalds tylko smaczniej i zdrowiej. I mniejszy wybor.

Ja bym sprobowala, nic nie tracisz jak sie nie spodoba poszukaj czegos innego. Ale tez bym raczej wolala sklep. Z odziezowek unikaj new look, top szop itp jako,ze muszisz sobie zapewnic uniform-czyli musisz kupowac ich ubrania i daja ci 25% znizki tylko i nie mozna ubierac do pracy czego ze straszej kolekcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka