Dodaj do ulubionych

BMW alicji

IP: 212.106.0.* 12.06.01, 11:44
Czy nie sądzicie że pokazuniu BMW Alicja ma przekopane?
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: BMW Alicji IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.06.01, 11:50
      A co nie wolno mieć BMW?
    • krzysztof.r.m Re: BMW alicji 12.06.01, 12:00
      bb , jesli sie dobrze wsluchasz to wiesz, za Przewodniczacym Leszkiem M. , ze
      nikt nie powinien zarabiac wiecej od Prezydenta. Rozumujac w ten sposob ( za Anrzejem B. poeta) dojdziesz do wniosku, ze najmilszy jest pierwotniak pantofelek...
      Przestan bb, kto co ma , tym jezdzi.
      Adas Malysz np. chyba juz odebral Audi, moj kolega Marek Renault Megane,
      ja tez nie zawsze chodze na butach ...pozdrawiam krm
    • Gość: Margot Re: BMW alicji IP: *.astercity.net 12.06.01, 13:52
      A co BMW jeździć nie można? Czy u nas w Polsce ludzie muszą być zawsze tylko
      bardzo biedni, bezbarwni i wzbudzać współczucie innych? Czy tylko tym, którym
      się źle powodzi powinni być lubiani? Ja wiem, że niektórych to pewnie szlak
      trafia z zazdrości na samą myśl, że Alicja ma BMW, jednak ludzie trochę
      zdrowego rozsądku!
      • Gość: maus Re: BMW alicji IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.06.01, 14:01
        Ej, to nie jest zadna zazdrosc, ze ktos ma a ktos nie ma BMW. Sa pewne kregi (nie do konca z czystymi raczkami), ktore ubieraja sie w osobliwe stroje, jezdza tylko niektorymi markami samochodow. Tak jest i juz. Poza tym jakby to bylo jakies zwyczajne BMW. Ludzie przeciez to bryka za naprawde niezla kase. Ja tam jak zobaczylem ta bryke, to uwiezylem w to, ze chlopak Ali kupil jej wystep w BB i wygrana, bo laska sie nudzila w domu... I jest na tyle glupi, ze sie tym chwali, podobnie jak sama Ala (tekst z zyrandolami robawia mnie do dzis) - o przepraszam, bo pewno zaraz jakis obronca naskoczy na mnie, "sa w tym szczerzy i niczego nie udaja":))))
        3mka
        • Gość: @ Re: BMW alicji IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.06.01, 14:10
          Jakie kręgi? Że ty kradniesz to nie znaczy ze inni muszą.
          • Gość: Lidka Re: BMW alicji IP: 195.116.71.* 12.06.01, 14:25
            Gość portalu: @ napisał(a):

> Jakie kręgi? Że ty kradniesz to nie znaczy ze inni muszą.

Kto mowi, ze oni maja to BMW z lewych interesow?
            Po ostatniej wypowiedzi bodyguarda Ali w TVN, WSZYSTKO sie wyjasnilo.
            Wystarczy codziennie modlic sie, a Opatrznosc bedzie nam przychylna!
            Ala sie modli- i czuwa nad nia Aniol Stroz!
            Mariusz sie modli - i Ala nie wylatuje, chociaz ciagle jest nominowana i niezbyt
            lubiana!
            Na pewno na to BMW tez sobie zapracowali solidnymi modlami; wiec zamiast
            zazdroscic, radze przypomniec sobie tekst zdrowaski; od razu bedziecie bogatsi!
            pozdro.

• Gość: @ Re: BMW alicji IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.06.01, 14:30
              ale wy się czepiacie że ktoś się modli ma BMW. Czy nic więcej do zarzucenia nie
              macie? Co byście pisali gdyby chłopak Alicji był meliniarzem? Już sobie
              wyobrażam.
              • Gość: maus Re: BMW alicji IP: 195.231.104.* 12.06.01, 14:36
                Gość portalu: @ napisał(a):

> ale wy się czepiacie że ktoś się modli ma BMW. Czy nic więcej do zarzucenia nie
                >
                > macie? Co byście pisali gdyby chłopak Alicji był meliniarzem? Już sobie
                > wyobrażam.

Po pierwsze przepraszam wszystkich posiadaczy BMW za laczenie ich samochodow z srodowiskami podejrzanymi (w ogole nie iwem skad mi to przyszlo do glowy, bo to chyba oni sie tak oburzaja.
                Pomysl z modlitwa jest ala good - juz szukam dobrej litanii.
                To wszystko przez to, ze ja sam jestem meliniarzem... Wiec zaluje, ze Ala nigdy by mnie nie wybrala...
                Nara

• Gość: @ Re: BMW alicji IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.06.01, 14:40
                  DO PRACY JEŻDŻĘ TAMWAJEM A PÓŹNIEJ SIĘ PRZESIADAM NA AUTOBUS
                • Gość: @sux Re: BMW alicji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 22:12
                  Jesli wierzyc Zyciu, to zapewne byl meliniarzem, bo polscy gangsterzy wlasnie
                  od tego najczesciej zaczynali.
          • Gość: Denko Re: BMW alicji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 15:15
            Kolego z forum, czyzbys znal Mariusza i on placil ci , ze to, ze trzymasz reke na pulsie i reagujesz na wszystkie
            tego typu posty? Poza tym inicjatorowi watku chyba nie o to chodzilo , a raczej o to, ze pokazanie takiego
            bogactwa (- w porównaniu do sredniej krajowe)j, moze zle wplynac na wielu ludzi, ktorzy po prostu beda tego
            zadroscic. Ja tez zadroszcze, ale nie BMW, tylko tych cudnych gotyckich szybek w winogrona ( firanki? -
            wzorek na szkle?) i rozowego pokoju.
            D(e)n(k)o
        • Gość: silver Re: BMW alicji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 18:34
          ludzie sa strasznie zawistni wiec niestety na dobre to jej to na 100% nie
          wyjdzie, ale ja zycze jej jak najlepiej
    • Gość: rachelka Re: BMW alicji IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 14:36
      A co zazdrościsz? Każdy jeździ tym czym mu się podoba. Też bym chciała nowego
      CEVROLETA, nie stać mnie na niego, ale to nie znaczy, że wszystkich, którzy nim
      jeżdża będę potępiać. Alicja z pewnością zarobiła niezła kasę na pozowaniu do
      zdjęć, a wy myślicie, że jest utrzymanką bogatego faceta, czy kobieta nie może
      zarabiać niezłychj pieniędzy? A poza tym uważam, że zaraz po wyjściu Ala
      podpisze jakiś intratny kontrakt reklamowy i będzie mogła jeździć jeszcze
      lepszym wozem.
    • armagedon Re: BMW alicji 12.06.01, 14:44
      kurcze a coto takiego miec BMW
      robicie jakies nieiwadomo co
      przeciez to tylko samochod
      ale wy jestescie wiesniaki
      i z kim ja tu rozmawiam
      • Gość: maus Re: BMW alicji IP: 207.106.163.* 12.06.01, 14:49
        armagedon napisał(a):

> kurcze a coto takiego miec BMW
        > robicie jakies nieiwadomo co
        > przeciez to tylko samochod
        > ale wy jestescie wiesniaki
        > i z kim ja tu rozmawiam
        Ja tam jestem wiesniakiem, fajnym chlopakiem. I teraz juz wiem na pewno, ze bede glosowac na Ale, bo wtedy moze mnie wybierze, jak juz podpisze te kontrakty (w co szczerze wierze, bo jest bardzo ladna i fotogeniczna). A moze jako przyszla dziennikarka zaprosi mnie do swojego programu i wtedy to ja tez bede mial BMW.:))))
        Pozdro

• Gość: Nadja Re: BMW alicji IP: *.jtt.wroc.pl 12.06.01, 14:58
          Gość portalu: maus napisał(a):

> Ja tam jestem wiesniakiem, fajnym chlopakiem. I teraz juz wiem na pewno, ze bed
          > e glosowac na Ale, bo wtedy moze mnie wybierze, jak juz podpisze te kontrakty

Maus fajnie, że nie jesteś agresywny :)Chcesz zostać "wybrańcem" Ali? A w jakiej
          dziedzinie, bo z kontekstu Twojej wypowiedzi nie mogę tego wywnioskować :))

• Gość: maus Re: BMW alicji IP: *.telecom.com.co 13.06.01, 10:53
            W kazdej dziedzinie chce byc jej wybrancem. I obiecuje Ci, droga Nadju, ze jak zostane jej wybrancem to bede dla niej i calego swiata milym puchatym barankiem:)))(szczegolnie jak mi podaruje to BMW)
            Pozdro
      • Gość: maus Re: BMW alicji IP: 207.75.101.* 12.06.01, 14:49
        armagedon napisał(a):

> kurcze a coto takiego miec BMW
        > robicie jakies nieiwadomo co
        > przeciez to tylko samochod
        > ale wy jestescie wiesniaki
        > i z kim ja tu rozmawiam
        Ja tam jestem wiesniakiem, fajnym chlopakiem. I teraz juz wiem na pewno, ze bede glosowac na Ale, bo wtedy moze mnie wybierze, jak juz podpisze te kontrakty (w co szczerze wierze, bo jest bardzo ladna i fotogeniczna). A moze jako przyszla dziennikarka zaprosi mnie do swojego programu i wtedy to ja tez bede mial BMW.:))))
        Pozdro
      • Gość: aga Re: BMW alicji IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 21:51
        popieram
        temat do dyskusji-pierwsza klasa;)
        pozdrowienia
        aga
    • Gość: dami Re: BMW alicji IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 15:20
      Czytam w wolnych chwilach Wasze opinie na temat Alicji i przyznam się, że
      trudno mi zrozumieć, czemu nikt nie wyeksponował podstawowych negatywów tej
      osóbki. Mnie nie przeszkadza jej BeeMka, jej lapsusy językowe (niektóre
      śmieszne, inne rozpaczliwie głupie - vide "musząc", to chyba od muszenie, czyli
      np. rozmnażanie much). Drażni mnie jej sztuczność, jej wysiłki, żeby wszystko,
      co robi znalazło oddźwięk w pozytywnym nastawieniu widzów do jej osoby. Jestem
      zdania, że ma to źródło w osobowości ukształtowanej przez wykonywany dotychczas
      zawód modelki. Przyzwyczaiła się, że "chodząc nie w swoich butach" (to chyba
      amerykanizm?) może osiągnąć efekt w postaci akceptacji osób ją oceniających.
      Pozostali mieszkańcy domu BB już to odkryli i dają temu wyraz w nominacjach -
      niestety nie przekłada się to na ilość głosów za jej "wypadem". Przykłady?
      Opinia Klaudiusza po zakończeniu "dogrywki" (Ala się zmieniła i była w
      porządku), zdanie Janusza, coś w rodzaju, że "przesładza", wykonywanie z
      gorliwośćią poleceń BB (ludzieeeeee, ona wczoraj karmiła lalkę piersią!!!),
      itede, itepe. Mam wrażenie, że nie jestem odosobniony w tych poglądch, a to,że
      ona jeszcze tam jest to "zasługa" chłoptasia od żyrandoli, który widocznie
      potraktował ją jak inwestycję (ostatecznie 100 000 x 2,44 < 500 000).
      Pozdr.
      • Gość: Miluszka Re: BMW alicji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 15:39
        Dzieki! Wreszcie wiem, co znaczy " musząc". Porazajaco proste wyjasnienie
        M
    • Gość: ciekawy Re: BMW alicji IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 23:16
      słuchajcie-a co to za beemka,ale tak konkretnie,bo nie widziałem a jestem ciekaw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka