Gość: bb IP: 212.106.0.* 12.06.01, 11:44 Czy nie sądzicie że pokazuniu BMW Alicja ma przekopane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: BMW Alicji IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.06.01, 11:50 A co nie wolno mieć BMW? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: BMW alicji 12.06.01, 12:00 bb , jesli sie dobrze wsluchasz to wiesz, za Przewodniczacym Leszkiem M. , ze nikt nie powinien zarabiac wiecej od Prezydenta. Rozumujac w ten sposob ( za Anrzejem B. poeta) dojdziesz do wniosku, ze najmilszy jest pierwotniak pantofelek... Przestan bb, kto co ma , tym jezdzi. Adas Malysz np. chyba juz odebral Audi, moj kolega Marek Renault Megane, ja tez nie zawsze chodze na butach ...pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margot Re: BMW alicji IP: *.astercity.net 12.06.01, 13:52 A co BMW jeździć nie można? Czy u nas w Polsce ludzie muszą być zawsze tylko bardzo biedni, bezbarwni i wzbudzać współczucie innych? Czy tylko tym, którym się źle powodzi powinni być lubiani? Ja wiem, że niektórych to pewnie szlak trafia z zazdrości na samą myśl, że Alicja ma BMW, jednak ludzie trochę zdrowego rozsądku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maus Re: BMW alicji IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.06.01, 14:01 Ej, to nie jest zadna zazdrosc, ze ktos ma a ktos nie ma BMW. Sa pewne kregi (nie do konca z czystymi raczkami), ktore ubieraja sie w osobliwe stroje, jezdza tylko niektorymi markami samochodow. Tak jest i juz. Poza tym jakby to bylo jakies zwyczajne BMW. Ludzie przeciez to bryka za naprawde niezla kase. Ja tam jak zobaczylem ta bryke, to uwiezylem w to, ze chlopak Ali kupil jej wystep w BB i wygrana, bo laska sie nudzila w domu... I jest na tyle glupi, ze sie tym chwali, podobnie jak sama Ala (tekst z zyrandolami robawia mnie do dzis) - o przepraszam, bo pewno zaraz jakis obronca naskoczy na mnie, "sa w tym szczerzy i niczego nie udaja":)))) 3mka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: BMW alicji IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.06.01, 14:10 Jakie kręgi? Że ty kradniesz to nie znaczy ze inni muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: BMW alicji IP: 195.116.71.* 12.06.01, 14:25 Gość portalu: @ napisał(a): > Jakie kręgi? Że ty kradniesz to nie znaczy ze inni muszą. Kto mowi, ze oni maja to BMW z lewych interesow? Po ostatniej wypowiedzi bodyguarda Ali w TVN, WSZYSTKO sie wyjasnilo. Wystarczy codziennie modlic sie, a Opatrznosc bedzie nam przychylna! Ala sie modli- i czuwa nad nia Aniol Stroz! Mariusz sie modli - i Ala nie wylatuje, chociaz ciagle jest nominowana i niezbyt lubiana! Na pewno na to BMW tez sobie zapracowali solidnymi modlami; wiec zamiast zazdroscic, radze przypomniec sobie tekst zdrowaski; od razu bedziecie bogatsi! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: BMW alicji IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.06.01, 14:30 ale wy się czepiacie że ktoś się modli ma BMW. Czy nic więcej do zarzucenia nie macie? Co byście pisali gdyby chłopak Alicji był meliniarzem? Już sobie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maus Re: BMW alicji IP: 195.231.104.* 12.06.01, 14:36 Gość portalu: @ napisał(a): > ale wy się czepiacie że ktoś się modli ma BMW. Czy nic więcej do zarzucenia nie > > macie? Co byście pisali gdyby chłopak Alicji był meliniarzem? Już sobie > wyobrażam. Po pierwsze przepraszam wszystkich posiadaczy BMW za laczenie ich samochodow z srodowiskami podejrzanymi (w ogole nie iwem skad mi to przyszlo do glowy, bo to chyba oni sie tak oburzaja. Pomysl z modlitwa jest ala good - juz szukam dobrej litanii. To wszystko przez to, ze ja sam jestem meliniarzem... Wiec zaluje, ze Ala nigdy by mnie nie wybrala... Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: BMW alicji IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.06.01, 14:40 DO PRACY JEŻDŻĘ TAMWAJEM A PÓŹNIEJ SIĘ PRZESIADAM NA AUTOBUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @sux Re: BMW alicji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 22:12 Jesli wierzyc Zyciu, to zapewne byl meliniarzem, bo polscy gangsterzy wlasnie od tego najczesciej zaczynali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denko Re: BMW alicji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 15:15 Kolego z forum, czyzbys znal Mariusza i on placil ci , ze to, ze trzymasz reke na pulsie i reagujesz na wszystkie tego typu posty? Poza tym inicjatorowi watku chyba nie o to chodzilo , a raczej o to, ze pokazanie takiego bogactwa (- w porównaniu do sredniej krajowe)j, moze zle wplynac na wielu ludzi, ktorzy po prostu beda tego zadroscic. Ja tez zadroszcze, ale nie BMW, tylko tych cudnych gotyckich szybek w winogrona ( firanki? - wzorek na szkle?) i rozowego pokoju. D(e)n(k)o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: BMW alicji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 18:34 ludzie sa strasznie zawistni wiec niestety na dobre to jej to na 100% nie wyjdzie, ale ja zycze jej jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: BMW alicji IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 14:36 A co zazdrościsz? Każdy jeździ tym czym mu się podoba. Też bym chciała nowego CEVROLETA, nie stać mnie na niego, ale to nie znaczy, że wszystkich, którzy nim jeżdża będę potępiać. Alicja z pewnością zarobiła niezła kasę na pozowaniu do zdjęć, a wy myślicie, że jest utrzymanką bogatego faceta, czy kobieta nie może zarabiać niezłychj pieniędzy? A poza tym uważam, że zaraz po wyjściu Ala podpisze jakiś intratny kontrakt reklamowy i będzie mogła jeździć jeszcze lepszym wozem. Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon Re: BMW alicji 12.06.01, 14:44 kurcze a coto takiego miec BMW robicie jakies nieiwadomo co przeciez to tylko samochod ale wy jestescie wiesniaki i z kim ja tu rozmawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maus Re: BMW alicji IP: 207.106.163.* 12.06.01, 14:49 armagedon napisał(a): > kurcze a coto takiego miec BMW > robicie jakies nieiwadomo co > przeciez to tylko samochod > ale wy jestescie wiesniaki > i z kim ja tu rozmawiam Ja tam jestem wiesniakiem, fajnym chlopakiem. I teraz juz wiem na pewno, ze bede glosowac na Ale, bo wtedy moze mnie wybierze, jak juz podpisze te kontrakty (w co szczerze wierze, bo jest bardzo ladna i fotogeniczna). A moze jako przyszla dziennikarka zaprosi mnie do swojego programu i wtedy to ja tez bede mial BMW.:)))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: BMW alicji IP: *.jtt.wroc.pl 12.06.01, 14:58 Gość portalu: maus napisał(a): > Ja tam jestem wiesniakiem, fajnym chlopakiem. I teraz juz wiem na pewno, ze bed > e glosowac na Ale, bo wtedy moze mnie wybierze, jak juz podpisze te kontrakty Maus fajnie, że nie jesteś agresywny :)Chcesz zostać "wybrańcem" Ali? A w jakiej dziedzinie, bo z kontekstu Twojej wypowiedzi nie mogę tego wywnioskować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maus Re: BMW alicji IP: *.telecom.com.co 13.06.01, 10:53 W kazdej dziedzinie chce byc jej wybrancem. I obiecuje Ci, droga Nadju, ze jak zostane jej wybrancem to bede dla niej i calego swiata milym puchatym barankiem:)))(szczegolnie jak mi podaruje to BMW) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maus Re: BMW alicji IP: 207.75.101.* 12.06.01, 14:49 armagedon napisał(a): > kurcze a coto takiego miec BMW > robicie jakies nieiwadomo co > przeciez to tylko samochod > ale wy jestescie wiesniaki > i z kim ja tu rozmawiam Ja tam jestem wiesniakiem, fajnym chlopakiem. I teraz juz wiem na pewno, ze bede glosowac na Ale, bo wtedy moze mnie wybierze, jak juz podpisze te kontrakty (w co szczerze wierze, bo jest bardzo ladna i fotogeniczna). A moze jako przyszla dziennikarka zaprosi mnie do swojego programu i wtedy to ja tez bede mial BMW.:)))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BMW alicji IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 21:51 popieram temat do dyskusji-pierwsza klasa;) pozdrowienia aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dami Re: BMW alicji IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 15:20 Czytam w wolnych chwilach Wasze opinie na temat Alicji i przyznam się, że trudno mi zrozumieć, czemu nikt nie wyeksponował podstawowych negatywów tej osóbki. Mnie nie przeszkadza jej BeeMka, jej lapsusy językowe (niektóre śmieszne, inne rozpaczliwie głupie - vide "musząc", to chyba od muszenie, czyli np. rozmnażanie much). Drażni mnie jej sztuczność, jej wysiłki, żeby wszystko, co robi znalazło oddźwięk w pozytywnym nastawieniu widzów do jej osoby. Jestem zdania, że ma to źródło w osobowości ukształtowanej przez wykonywany dotychczas zawód modelki. Przyzwyczaiła się, że "chodząc nie w swoich butach" (to chyba amerykanizm?) może osiągnąć efekt w postaci akceptacji osób ją oceniających. Pozostali mieszkańcy domu BB już to odkryli i dają temu wyraz w nominacjach - niestety nie przekłada się to na ilość głosów za jej "wypadem". Przykłady? Opinia Klaudiusza po zakończeniu "dogrywki" (Ala się zmieniła i była w porządku), zdanie Janusza, coś w rodzaju, że "przesładza", wykonywanie z gorliwośćią poleceń BB (ludzieeeeee, ona wczoraj karmiła lalkę piersią!!!), itede, itepe. Mam wrażenie, że nie jestem odosobniony w tych poglądch, a to,że ona jeszcze tam jest to "zasługa" chłoptasia od żyrandoli, który widocznie potraktował ją jak inwestycję (ostatecznie 100 000 x 2,44 < 500 000). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluszka Re: BMW alicji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 15:39 Dzieki! Wreszcie wiem, co znaczy " musząc". Porazajaco proste wyjasnienie M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: BMW alicji IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 23:16 słuchajcie-a co to za beemka,ale tak konkretnie,bo nie widziałem a jestem ciekaw Odpowiedz Link Zgłoś