Dodaj do ulubionych

Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele

IP: 212.160.130.* 29.06.01, 20:25
Widzieliście? Alicja w czasie gdy naśladowała Gulczasa przywaliła tekst, niby
jego ustami: "A ta Alicja jest taka niedostępna, poza tym mafie na mnie naśle,
albo coś". Wtedy nie zwróciłem na to uwagi, ale teraz, w kontekście doniesień
prasowych, to jest niezła szopka!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.chello.pl 29.06.01, 21:01
      Ha ha ha...
      O Alicji i mafii bylo juz tyle, mozna juz dac sobie spokoj.
      Za to trudno odmowic Alicji poczucia humoru - jako Gulczas byla REWELACYJNA
      (moim zdaniem duzo lepsza niz wychwalany Janusz-Karolina).
      I jeszcze jedno - chyba (kilka programow mi umknelo) jako jedyna podziekowala
      za portret jego tworczyni. Mowcie co chcecie, ta kobieta ma klase!!!
      • Gość: Vagin Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 00:33
        A idź do diabła !Jak ona ma klasę to ja jestem B.Gates! Wątpię, czy ma choć
        jedną klasę... ha ha ha !
        Słyszeliśmy jak nas ponownie Alunia z klasą ubawiła tekstem(cytuję, od razu
        zapisałem): " nigdy nie dzielę tortu , jak go trzymam w ręku". Boże! I ty
        człowieku zachwycasz sie jej klasą???????????? Wyrzuć na luz lepiej!
        • Gość: xxx Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.chello.pl 30.06.01, 09:14
          Drogi Panie Gates,
          Coz, klasa nie zawsze musi isc w parze z inteligencja. Zazwyczaj wyzej cenie to
          drugie, ale BB pokazuje, ze nie zawsze to wystarzcza. Piotr Gulczynski,
          czlowiek o niewatpliwie sporej inteligencji, wykazal sie rowniez skrajnym
          prymitywizmem.
          Coz, moze jest ze mna cos nie w porzadku, ale wole "belkocik" Alicji, polaczony
          z jej rozsadkiem, "klasa" i spontaniczna radoscia, niz oblude i prymitywizm.
          ogromniej wiekszosci mieszkancow domu.
          Pozdrawiam,
          XXX
          • Gość: silver Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 10:41
            a ja wam powiem, ze Ala moze i ma problemy z jezykiem, ale bardzo milo sie
            zachowywala w programie. tez zwrocilam uwage na to,ze jako jedyna podziekowala
            za obraz. na pewno tej dziewczynie,ktora to namalowala bylo milo. inni
            mieszkancy potraktowali portrety jako cos normalnego, cos co im sie nalezy.
      • Gość: niki Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.tele2.pl 03.07.01, 12:53
        To nie byl portret ale jakis kicz jesli juz. A tak miedzy nami ciekawe gdzie on
        zawisl. Dajcie spokoj ta panna robi wszystko pod publike i tyle.
    • Gość: Kasia Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 212.160.135.* 30.06.01, 19:25
      Nic nowego nie dodam - chce tylko powiedziec, ze tez od razu zwrocilam uwage na
      to, ze Alicja jako jedyna podziekowala za portret, i pomyslalam to samo co Wy:
      ze dziewczynie, ktora go malowala, chociaz raz bylo milo. Jesli wszyscy to
      dostrzeglismy, to znaczy, ze bardzo nas razilo chamstwo
      dotychczasowych "gwiazd" (oni sie naprawde, niestety, zachowuja jak gwiazdy!).
      A Alicja - no coz, jest jaka jest, ale klase ma naprawde. I wbrew temu, co ktos
      z Was tu przede mna napisal, naprawde nie nalezy mylic tego pojecia z innymi
      pojeciami, takimi jak inteligencja czy erudycja. W przeciwienstwie do nich, z
      klasa czlowiek sie rodzi - i to nie jest cecha nabyta.
      • Gość: widz Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.06.01, 22:42
        Specjalnie dzisiaj oglądałem program z Małgośką która tez podziękowała za obraz.
        a jej wypowiedzi w porównaniu z wypowiedziami Alicji to dopiero klasa.
        przypomne ze Alicja poznaje kto ją lubi po oczach.
        ja pierdziele!
        • Gość: gates Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 02:12
          Masz moje poparcie człowieku! Powtórzę raz jeszcze dla tych co nie zrozumieli:
          tak się niestety składa , że tzw. klasa to wypadkowa wrodzonej
          inteligencji,której w/w pani Walczak nawet w ilościach śladowych nie posiada.
          Nie dociera do was, że ta kobieta ma problem emocjonalny z samą sobą ,że" nie
          dzieli tortu mając go w reku"??? Gdzie sens gdzie logika? I mimo iż Gośce można
          było zarzucić intrygi i spiskowania ,to zdecydowanie była to osoba z dużym
          polotem i elokwencją .Taka Walczak nigdy tego nie zdobędzie, bo z tym właśnie
          się trzeba urodzić. A nie nabyć np. za pieniądze.I nie mieszajcie
          pojęć:INTELIGENCJA I KLASA.
          • Gość: a Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.31.* / *.nasze.pl 02.07.01, 08:49
            Bardzo chciałabym poznać iloraz inteligencji tych krytykantów Alicji. Nieważne
            jak to nazwiecie ale Ala po prostu potrafi sie zachować w każdej sytuacji tak
            jak Janusz. Te dwie osoby są po prostu sobą. Wredna Gosia chciała sie rzucić
            Ali na szyje żeby potwierdzić te brednie co wcześniej wygadywała, że niby tak
            sie pogodziły na koniec programu. A Alicja dość wyraźnie potraktowała ją
            chłodno, czyli tak jak na to zasłużyła. Gośce fałsz ze slepiów kapie. Nietegą
            miała mine po tym co Ala na wizji jej powiedziała. Zresztą Alicja zawsze mówiła
            prawdę w oczy a nie poza plecami jak Goska.
            • Gość: a Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.01, 14:23
              A ja i tak bardzo Gosie cenie. Ona zasługuje na bliższe zainteresowanie ze
              strony mediów, wydaje mi się, iż świetnie nadawałaby się na prezenterkę albo
              spikerkę radiową. Ma doprawdy wspaniały głos i z przyjemnością słucha sie jej
              wywodów. Mówi ładnie składnie i czysto. Nie plącze sie w "zeznaniach" jak
              Alicja. Ale Alicję też lubiłam (choć odnosiłam wrażenie, że się w programie
              próbuje wypromować).

Pozdrawiam
              a
              • Gość: Dabek Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 212.244.186.* 02.07.01, 18:01
                Alicja sprawia wrażenie osoby bardzo niemilej i FAŁSZYWEJ!
                Słuchając jej wypowiedzi trudno uwiezyć, że jest studentką dziennikarstwa
                Do tego te doniesienia o tym , że Mariusz(narzeczony) ma powiązania ze
                światkiem przestępczym(to by wyjaśniało skąd ten dom).
                Jej matka podczas któregos RINGU wykonała "czarną robotę" oczerniając biednego
                Gosiaczka, który miał jedynie odwagę powiedzieć co myśli!
                • Gość: xxx Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.chello.pl 02.07.01, 18:32
                  Coz, chyba Mariusz (mafiozo czy nie mafiozo) powiedzial, ze biorac pod uwage
                  to, co tvn pokazywalo, reakcja mamuski byla jak najbardziej na miejscu. A czy
                  byla obiektywnie uzasadniona - a kto to moze wiedziec???
                • Gość: Darco Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 02.07.01, 18:51
                  Nie wiem dlaczego traktuje się Alicję jako osobę najbardziej przejawiającą
                  jakieś ślady inteligenci spośród osób przebywających w BB. Czy to tylko
                  dlatego, że chowała się za książką, którą, domniemywam, traktowała jako zasłonę
                  swojej osobowości? Raziła mnie w niej nienaturalność, sztuczne próbe
                  podtrzymywania rozmów o niczym po to by podtrzymać jakiś kontakt z resztą gupy
                  i wazeliniarstwo. Zupełnym przeciwieństwem dla mnie jest Gosiaczek, potarfiąca
                  się wysłowić, mówić o uczuciach i zjednywać sobie przyjaciół. To, że Alicja
                  tyle razy pokanała przeciwników przy nominacjach świadczy wg mnie o pomyłce,
                  którą popełnili autorzy programu pozwalając na głosowanie SMSami. Podejrzewam,
                  że wystarczył jeden, jedyny gość z dostępem do internetu, który za darmo może
                  przecież wysyłać SMSy internetem ze specjalnych stron operatorów gsm wręcz
                  milionami i nie zapłacił za to ani grosza.
                  • Gość: xxx Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.chello.pl 02.07.01, 19:23
                    Po pierwsze, z tego co mi wiadomo, to nie dalo sie wysylac sms'ow z sieci.
                    Tez nie uwazam Ali za kwintesencje inteligencji. Bystra specjalnie to ona nie
                    jest, ale nie wydala mi sie tez tak zla jak wielu ja opisywalo. Ot,
                    sympatyczna, tepawa, lecz mila, uczynna dziewczyna, z klasa, nie chcaca nikomu
                    zrobic nic zlego. I, wydaje mi sie, ze jej najmniej zalezalo na kasie. Moze i
                    dlatego, ze ma jej dosc i tak... ale... co to zmienia?
                    • Gość: Vagin Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 217.99.0.* 03.07.01, 01:15
                      Gadała dupa z panem...(do xxx), znowu swoje , znowu "kobieta z klasą"...ocknij
                      się , bo już świta! Gosiaczek jest najiteligentniejszą osoba w tym szajsie.
                      Jestem przekonana , że tylko ona nadaje się do mediów(świetnie się wysławia,na
                      temat co ważne, w głowie też ma dużo a przede wszystkim jest artystką).
                      Taka za przeproszeniem podstarzała Walczak nie dorasta jej do pięt!!!!!
                      • Gość: xxx Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.chello.pl 03.07.01, 20:47
                        KKKKKKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
                        ja wiem, teraz to juz mozecie smialo mowic, ze moje posty sa prymitywne, ale ja
                        juz nie wytrzymuje!!!!!! ile razy mozna: JA NIE UWAZAM ALICJI ZA INTELIGENTNA.
                        TAK, GOŚA JEST OD NIEJ BARDZIEJ INTELIGENTNA I UTALENTOWANA.
                        czy wy nie widzicie roznicy: z klasa - inteligentna: tam nie na znaku "="!!!
                        po prostu kobieta czasem pokazuje co to znaczy byc milym, przyjaznym,
                        serdecznym - i nawet jezeli robi to pod publike, to i tak idzie jej to na plus -
                        przynajmniej WIE co to oznacza - w przeciwienstwie do wielu innych bylych
                        mieszkancow domu.
                        Tyle odemnie (na razie... ;)), pozdrawiam,
                        XXX

PS a tak na marginesie, to kto powiedzial, ze fan Ali musi nieznosic Gosi i
                        vice versa? ja np. lubie obie!!! ;)
                  • Gość: raskolni Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 22:21
                    ..to już nie mafia wysyłała sms-y tylko "gość" z gsm,
                    a moze "gość" z gsm na usługach mafii? i wynajęci
                    hakerzy....gratuluję mózgu.
                    Wartałoby założyć topik "Przeciwnicy Alicji-dzieła
                    wybrane" - jak by to wszystko zebrać......
                    • mail.osowa.gda.osk.pl Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele 04.07.01, 00:50
                      ty dupku sama wysłałam kilkanaście smuw i podłe jest to że nigdy przed końcem
                      ogłoszenia wyników nie pokazywali % na kogo jest więcej .a z Manuelą ciekawe,że
                      w ciągu pół godziny taki procent był na nie kożyść Alicjii??????????? to są
                      machloje . Przykład Alicja kontra Klaudiusz -wysłałam 4 sms-y przed
                      zakończeniem końca głosowania była godz.ok 21,30 o godz.1 dostałam sms z
                      odpowiedzią Cytuję "twój głos nie został zaliczony,głosowanie zostało
                      zakończone" o 1 30 dostałam drugie potwierdzenie,potem wyłączyłam komórkę,żeby
                      mi dali spać.i co o tym sądzisz? -gdyby zablokowały im się sms-y to dopiero
                      rano dostałabym potwierdzenie -cytuję poprzednie "twój głos został zaliczony
                      weżmiesz udział w losowaniu nagrody głównej lub w innych smsów nagrody
                      dodatkowej.Były to szybkie odpowiedzi .to samo z Manuelą ,nie wierzę że tak
                      długo czekali aż będzie dokładny wynik .mogli tak przeciągać do rana .nie
                      wirzę,że Manuela wygra z Alicją a TVN chciał żeby naciągnąć pieniądze z sms-ów
                      i gupa palili że w ciągu półtora godz. pokonała Alicję cztery proc? Nie
                      wysłałam wten dzień sms bo im nie wierzę.Szkodz że skasowałam te
                      wiadomości,może przydały by się aby podważyć ich machloje.drugiej edycjii nie
                      będę oglądać i nabijać im kasy.Zarobili dużo i oszukiwali.Nie dajcie się
                      oszukiwać .Pozdrawiam!!!
                      • Gość: Lidka Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 195.116.71.* 17.07.01, 15:26
                        mail.osowa.gda.osk.pl napisał(a):

> ty dupku sama wysłałam kilkanaście smuw i podłe jest to że nigdy przed końcem
                        > ogłoszenia wyników nie pokazywali % na kogo jest więcej .a z Manuelą ciekawe,że
                        >
                        > w ciągu pół godziny taki procent był na nie kożyść Alicjii??????????? to są
                        > machloje . Przykład Alicja kontra Klaudiusz -wysłałam 4 sms-y przed
                        > zakończeniem końca głosowania była godz.ok 21,30 o godz.1 dostałam sms z
                        > odpowiedzią Cytuję "twój głos nie został zaliczony,głosowanie zostało
                        > zakończone" o 1 30 dostałam drugie potwierdzenie,potem wyłączyłam komórkę,żeby
                        > mi dali spać.i co o tym sądzisz? -gdyby zablokowały im się sms-y to dopiero
                        > rano dostałabym potwierdzenie -cytuję poprzednie "twój głos został zaliczony
                        > weżmiesz udział w losowaniu nagrody głównej lub w innych smsów nagrody
                        > dodatkowej.Były to szybkie odpowiedzi .to samo z Manuelą ,nie wierzę że tak
                        > długo czekali aż będzie dokładny wynik .mogli tak przeciągać do rana .nie
                        > wirzę,że Manuela wygra z Alicją a TVN chciał żeby naciągnąć pieniądze z sms-ów
                        > i gupa palili że w ciągu półtora godz. pokonała Alicję cztery proc? Nie
                        > wysłałam wten dzień sms bo im nie wierzę.Szkodz że skasowałam te
                        > wiadomości,może przydały by się aby podważyć ich machloje.drugiej edycjii nie
                        > będę oglądać i nabijać im kasy.Zarobili dużo i oszukiwali.Nie dajcie się
                        > oszukiwać .Pozdrawiam!!!

Manuela pokonala gladiatora o 9 procent, a nie o 4.
                        Skoro przedstawiasz taka spiskowa teorie w temacie "krzywdzenie Alunie przez
                        TVN", to jak wytlumaczyc jej potyczke z Gulczasem, gdzie w ciagu ostatnich paru
                        minut programu roznica na niekorzysc Gulczasa cudem jakims podskoczyla do 5
                        procent?
                        I to ci nie przeszkadzalo w spokojnym snie? - Pogratulowac mentalnosci Kalego.
                        A co do Manueli; chyba nie odwazysz sie publicznie oglosic, ze Alicja
                        KIEDYKOLWIEK mialaby NAJMNIEJSZE chociaz szanse wygrac z Manka.
                        To byloby tak, jakby glupota, natretna usluznosc i gierki "pod publiczke" ludzie
                        stawiali wyzej od bezposredniosci, naturalnosci i pogody ducha.
                        Czy ktos widzial kiedys w tym programie Alicje wyluzowana, rozesmiana, nie
                        pouczajaca wiecznie kazdego?
                        Nawet jej nawiedzeni fani z kolka "paciorek i rozaniec" nie beda mogli
                        przytaknac, mimo stekania i goraczkowego grzebania w leciutkich mozgownicach.

• Gość: dar Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 17.07.01, 15:39
                          Nie będę komentować twoich wypowiedzi.Dostałaś internecik???? Nadrabiasz
                          zaległości na każdy temat.Miło się czyta BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Lidka Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 195.116.71.* 17.07.01, 15:51
                            Gość portalu: dar napisał(a):

> Nie będę komentować twoich wypowiedzi.Dostałaś internecik???? Nadrabiasz
                            > zaległości na każdy temat.Miło się czyta BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieki za "szczere" wyrazy uznania.(Uderz w stol...)
                            Internecik mam caly czas, ale nie przypuszczalam, ze jeszcze ktos wypowiada sie
                            na temat BB w miesiac po finale.
                            Ale, jak widze, duch na Forum nie ginie! (czego chocby i Ty jestes przykladem)
                            poZDROWASKI.
                            • Gość: DAR Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 17.07.01, 22:16
                              To co tu robisz koteczku?????????????
                • Gość: a Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 04:08
                  a
              • mail.osowa.gda.osk.pl Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele 04.07.01, 00:13
                coza bzdury wymyślasz ,chyba klapy na oczach jak koń ,choć mądrzejszy jest od
                ludzi.Gośkę jak słuchałam to gdybym mogła ,to przywaliłabym jej od razu ,bez
                zastanowienia.tak tępa dziewczyna konkurować z Alicją to nie ma szans.nie
                mogłam patrzeć na jej podły charakter i plotki,żeby podlizać się innym.Tu ją
                obgaduje do Manueli przy papierochu ,potem udaje pocieszycielkę.Gdyby Alicja
                paliła i piła tak jak ta cała zgraja nie znanych sobie ludzi-zdobyła by ich
                sympatię,ale była zagrożeniem że po tylu nominacjach może wygrać-to jedyny
                sposób zadręczyć -to było podłe ,jak na to patrzałam podziwiam Alicję ,że tak
                długo to wytrzymała.podziwiam ją za to-ma mojej siostry charakter i podziwiam
                ją za wytrwałość-gdyby miała mój charakter pokazałabym kto jest
                kto .Pozdrowienia mieszkam niedaleko Alicjii ,jeżeli spotkam ją
                pogratuluję .OK.
                • Gość: karmen Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 02:30

> coza bzdury wymyślasz ,chyba klapy na oczach jak koń ,choć mądrzejszy jest od
                  > ludzi.Gośkę jak słuchałam to gdybym mogła ,to przywaliłabym jej od razu ,bez
                  > zastanowienia.tak tępa dziewczyna konkurować z Alicją to nie ma szans.

Ty lepiej siebie poczytaj , bo takiego głąba to dawno nie czytałam , a te byki
                  mówią same za siebie....

> mogłam patrzeć na jej podły charakter i plotki,żeby podlizać się innym.Tu ją
                  > obgaduje do Manueli przy papierochu ,potem udaje pocieszycielkę.Gdyby Alicja
                  > paliła i piła tak jak ta cała zgraja nie znanych sobie ludzi-zdobyła by ich
                  > sympatię,ale była zagrożeniem że po tylu nominacjach może wygrać-to jedyny
                  > sposób zadręczyć -to było podłe ,jak na to patrzałam podziwiam Alicję ,że tak
                  > długo to wytrzymała.podziwiam ją za to-ma mojej siostry charakter

Jezu! Myślałam ,że choć siostrę masz normalną ! Bóg niech ma was w opiece!

> ją za wytrwałość-gdyby miała mój charakter pokazałabym kto jest
                  > kto .Pozdrowienia mieszkam niedaleko Alicjii ,jeżeli spotkam ją
                  > pogratuluję .OK.

Wiesz , od razu można wywnioskować ,że ty z tych normalnych inaczej.Pogratulujcie
                  sobie razem z Alusią , analfabetko ty! A może kiblowałyście razem też , co? A na
                  dziennikarstwo się nie wybierasz, bo masz predyspozycje z wysławianiem się i z tą
                  ortografią , no wiesz... masz kariere przed soba , jak Alusia!

• Gość: dar Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 04.07.01, 12:58
                    Ty masz pokręcone w tej głupiej głowie,a może zamiast głowy KAPUSTĘ.Ty jesteś
                    analfabetą,ja nie robię błędów ortograficznych,chyba u ciebie ty tępoto coś z
                    ortografią nie tak? Widocznie skończyłeś szkołę dla upośledzonych????????
                    • Gość: Izabela Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 157.25.130.* 05.07.01, 13:25

> nie robię błędów ortograficznych (...)

Ale za to z interpunkcją jesteś na bakier i składnia słabiutko, oj słabiutko...
                      Podobnie jak u Aluni.

• Gość: dar Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 05.07.01, 23:59
                        tobie tez brakuje .Nawet nie wiesz co to interpunkcja ??? Dyskusja polega na
                        optymistycznym ,lub na negatywnym nastawieniu do danej dyskusjii ,a nie
                        krytykowaniu pisowni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: mimi Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 00:03

> tobie tez brakuje .Nawet nie wiesz co to interpunkcja ??? Dyskusja polega na
                          > optymistycznym ,lub na negatywnym nastawieniu do danej dyskusjii ,a nie
                          > krytykowaniu pisowni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pisownia to pisownia a niezrozumiałe twoje wypowiedzi(w stylu Alusi)to juz osobny
                          temat, tępoto!

• Gość: syl Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 04.07.01, 23:37
                    Do KARMENA ,a może Carmen light ? Ja błędów nie robię tz. byków przeczytaj
                    dokładnie i powoli bardzo wolno.Może ty należysz do tych co szkołę specjalną
                    skończyli z wyróżnieniem??? Nawet języka polskiego nie znasz a Alicja zna
                    jeżeli jesteś na bieżąco -zna Włoski .Dlaczego piszesz o analfabecie ,jakie
                    błędy widzisz?.Jesteś płytki i zazdrosny, że jest babka z klasą .Może wolisz
                    Manuelę? Oglądaj seriale brazylijskie ,napewno nauczysz się czegoś i nie
                    obrażaj nikogo ,kogo dokładnie nie znasz.A propo co znaczy "Wiesz od razu można
                    wywnioskować ,że ty z tych normalnych inaczej" -przetłumacz to nasz polski
                    język ale dokładnie.Potem obrażasz mnie że jestem analfabetką ? Zastanów się co
                    piszesz i nie krytykuj i nie zabieraj więcej głosu w dyskusjach .Idż na lekcję
                    polskiego ,ale nie pij z kumplami przy internecie OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: karmen Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 00:29
                      Gość portalu: syl napisał(a):

> Do KARMENA ,a może Carmen light ? Ja błędów nie robię tz. byków przeczytaj
                      > dokładnie i powoli bardzo wolno.Może ty należysz do tych co szkołę specjalną
                      > skończyli z wyróżnieniem??? Nawet języka polskiego nie znasz a Alicja zna
                      > jeżeli jesteś na bieżąco -zna Włoski

Booooooożżżżżżżżżżżżżeeeeeeeeeee!!!!!!!!Co za niemotaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
                      Taaaaaaaa Włoski -dużą literą , tz.według tej niemoty to chyba tzn,??????? i ona
                      śmie zajmowac głos i mieć pretensje , że nazywają ją PRYMITYWEM!
                      .Dlaczego piszesz o analfabecie ,jakie

> błędy widzisz?.Jesteś płytki i zazdrosny, że jest babka z klasą .Może wolisz
                      > Manuelę? Oglądaj seriale brazylijskie ,napewno nauczysz się czegoś i nie
                      > obrażaj nikogo ,kogo dokładnie nie znasz.A propo co znaczy "Wiesz od razu można
                      >
                      > wywnioskować ,że ty z tych normalnych inaczej" -przetłumacz to nasz polski
                      > język ale dokładnie.Potem obrażasz mnie że jestem analfabetką ? Zastanów się co
                      >
                      > piszesz i nie krytykuj i nie zabieraj więcej głosu w dyskusjach .Idż na lekcję
                      > polskiego ,ale nie pij z kumplami przy internecie OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szkoda czasu na komentarz. Dla tępot miejsce w podstawówie a nie na forum!
                      Zabieraj stąd swoją nieumytą dupę!
                  • Gość: Syl Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 05.07.01, 00:00
                    Do KARMENA .Pomyśl, za nim coś napiszesz .Popraw swoją pisownie . Nie jest
                    poprawnie napisane cytuję-"Pogratulujcie sobie razem z Alusią,analfabetko ty"
                    powinno być tak-Pogratulujcie sobie z Alusią Ty analfabetko.Następne "A może
                    kiblowałyście też co ?"powinno być napisane -A może też kiblowałyście razem?
                    bez " co?".Co do kariery nie znasz mnie i nie masz prawa mnie oceniać .Jeżeli
                    nie umiesz prowadzić normalnych dyskusjii ,zajmnij się ortografią i napisz do
                    Manueli ,może Cię czegoś nauczy.
                    • Gość: hogan Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 00:34
                      Gość portalu: Syl napisał(a):

> Do KARMENA .Pomyśl, za nim coś napiszesz .Popraw swoją pisownie . Nie jest
                      > poprawnie napisane cytuję-"Pogratulujcie sobie razem z Alusią,analfabetko ty"
                      > powinno być tak-Pogratulujcie sobie z Alusią Ty analfabetko.Następne "A może
                      > kiblowałyście też co ?"powinno być napisane -A może też kiblowałyście razem?
                      > bez " co?".Co do kariery nie znasz mnie i nie masz prawa mnie oceniać .Jeżeli
                      > nie umiesz prowadzić normalnych dyskusjii ,zajmnij się ortografią i napisz do

Szkoda gadać... Ludzie co za debilka na forum!!!!!!!!!! Jezzzzzuuuuuuuuuuu!!!!!!!!
                      > Manueli ,może Cię czegoś nauczy.

• Gość: syl Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 05.07.01, 23:19
                        do gościa -holan .Wołaj Jezu.!!!! i módl się o
                        zdrowie ,bo na rozum za póżno!!!!!!!!!!! A propo
                        gustuję w szczupłych i konkretnych kobietach. Ty dupku
                        pasujesz do Manueli. Wejdż na inną rozmowę ,to nie
                        jest krytyka ,ale rozmowa poważna na ten temat
                        OK???????
                        • Gość: hogan Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 00:32

> do gościa -holan
                          Pan HOGAN - debilko - PAN HOGAN - pojęłaś????????

.Wołaj Jezu.!!!! i módl się o
                          > zdrowie ,bo na rozum za póżno!!!!!!!!!!! A propo
                          > gustuję w szczupłych i konkretnych kobietach. Ty dupku
                          > pasujesz do Manueli. Wejdż na inną rozmowę ,to nie
                          > jest krytyka ,ale rozmowa poważna na ten temat
                          > OK???????

Poza przekręceniem nicka nic a nic nie kapuję z jej bredzenia a wy???????
                          • Gość: syl Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 06.07.01, 22:36
                            bo taki dupek ,nie może kapować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: vvvvvvvv Re: Do Syfa z K (osowa)... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 00:46
                      A może ty Syf jesteś co???????? To by wszystko wyjaśniało!
                      • Gość: dar Re: Do Syfa z K (osowa)... IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 06.07.01, 00:15
                        do syfa ,do walniętego ,wulgarnego, wyrodnego,wariata to do pseudomina wwww
                        pasuje.Idż się leczyć ,może znajdą na debilizm lekarstwo,ogladaj seriale
                        brazylijskie to ci zajmnie czas -idż się leczyć OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Weż
                        słownik i sprawdż co to jest SYF?????????????????????????????????????????????
                        • Gość: hogan Re: Do Syfa z K (osowa)... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 00:36

> do syfa ,do walniętego ,wulgarnego, wyrodnego,wariata to do pseudomina wwww
                          > pasuje.Idż się leczyć ,może znajdą na debilizm lekarstwo,ogladaj seriale
                          > brazylijskie to ci zajmnie czas -idż się leczyć OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Weż
                          > słownik i sprawdż co to jest SYF?????????????????????????????????????????????

To dokładnie jest to , co sobą reprezentujesz prowincjonalna idiotko! A z tymi
                          serialami dałabyś już spokój , bo się powtarzasz, zmień płytę i wypad!

• Gość: syl Re: Do SYFA hogan IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 08.07.01, 22:12
                            To ty jesteś prowicjonalnym
                            idjotą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ponadto HAMEM do
                            kwadratu!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: raskolni Re: Do Syfa z K (osowa)... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 12:32

> do syfa ,do walniętego ,wulgarnego, wyrodnego,wariata to do pseudomina wwww
                          > pasuje.Idż się leczyć ,może znajdą na debilizm lekarstwo,ogladaj seriale
                          > brazylijskie to ci zajmnie czas -idż się leczyć OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Weż
                          > słownik i sprawdż co to jest SYF?????????????????????????????????????????????

Mógłbym prosić o wyjaśnienie pojęcia PSEUDOMIN
                          wg cyt. "wariata to do pseudomina wwww "

• Gość: syl Re:Vaskolni IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 08.07.01, 22:16
                            Mogę wyjaśnić-jest to pseudonim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: syl Re:DO SYFA VVVVVVV IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 06.07.01, 22:40
                        ty jesteś walnięty -i spadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: syl Re:DO dupka Karmen IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 09.07.01, 02:01
                    Jesteś pedałem? bo chyba liżesz nie umyte dupy ,jak leci.Ja nie gustuję w płci
                    przeciwnej -a o higienę dbam,nawt ni wiesz jak bardzo. Kobiety wolą czystych i
                    zadbanych męszczyzn .Mam wstręd do pedałów .Myj się ,może spotkasz swoje
                    przeznaczenie ,a może Klaudiusz lub Gulczas wpadł ci w oko.Wejdż na stronę -
                    Temat PEDAŁY DO LIZANIA DUPY!!!!!!!!!!!
                    • Gość: raskolni Re:DO dupka Karmen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 02:15
                      co ty tak nerwowo reagujesz ?
                • Gość: BB Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 04.07.01, 09:50

> coza bzdury wymyślasz ,chyba klapy na oczach jak koń ,choć mądrzejszy jest od
                  > ludzi.Gośkę jak słuchałam to gdybym mogła ,to przywaliłabym jej od razu ,bez
                  > zastanowienia.tak tępa dziewczyna konkurować z Alicją to nie ma szans.nie
                  > mogłam patrzeć na jej podły charakter i plotki,żeby podlizać się innym.Tu ją
                  > obgaduje do Manueli przy papierochu ,potem udaje pocieszycielkę.Gdyby Alicja
                  > paliła i piła tak jak ta cała zgraja nie znanych sobie ludzi-zdobyła by ich
                  > sympatię,ale była zagrożeniem że po tylu nominacjach może wygrać-to jedyny
                  > sposób zadręczyć -to było podłe ,jak na to patrzałam podziwiam Alicję ,że tak
                  > długo to wytrzymała.podziwiam ją za to-ma mojej siostry charakter i podziwiam
                  > ją za wytrwałość-gdyby miała mój charakter pokazałabym kto jest
                  > kto .Pozdrowienia mieszkam niedaleko Alicjii ,jeżeli spotkam ją
                  > pogratuluję .OK.

Dziecko drogie, zgłoś się jak najszybciej do lekarza, bo twoje chore widzenie
                  rzeczywistości zagraża otoczeniu!!!

• Gość: syl Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 05.07.01, 00:40
                    Dziecko to młe ,ale chyba nie twoje .może masz ich po świecie? tobie zagrażają
                    alimenty .Idż się wykasrtować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: bolo Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 01:43

> Dziecko to młe ,ale chyba nie twoje .może masz ich po świecie? tobie zagrażają
                      > alimenty .Idż się wykasrtować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      > !

Tiaaaaa a świstak siedzi.... Poczytaj sama siebie! Doprawdy , urzekła mnie
                      twoja historia... Masz chorą osobowość i łatwo cię rozszyfrować , bo mało kto na
                      forum charakteryzuje się aż taaaakim analfabetyzmem i debilizmem. Nie wystarczy
                      schować się za tępego nicka (dla wyjaśnienia:to twój idiotyczny pseudonim) , by
                      być przez chwilę kimś innym... Wracaj na prowincję, nikt cię tu nie chce, czytaj
                      uważnie ,co o tobie się pisze. Nie do przeczytania.Mam nadzieję.Parafrazując(do
                      zobaczenia)zrozumiałaś teraz?
                      P.S I nie czekam na twój mało zrozumiały odzew. Podobnie jak nie czekam na
                      wypowiedzi twojej mentorki i guru życiowego - Alusi.
                      Dla wyjaśnienia specjalnie dla ciebie "GURU" , "MENTOR" - postać godna
                      naśladowania.
                      • Gość: syl Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 06.07.01, 01:14
                        Jesteś jak wielki BRAT -jestem pod wrażeniem.Nie jestem analfabetką i nie znasz
                        mnie ,więc nie zabieraj głosu. Przyczep się do innych wypowiedzi,jeżeli nie to
                        przejdż na inną stronę dyskusjii .Widać twoją mocną stroną nie jest
                        dyskusja ,tylko ubliżanie inteurnautom za swoje poglądy i spostrzeżenia???????
                        NIE BĘDĘ CI ROBIĆ WYMÓWKI I LEKCJĘ ZACHOWANIA -Zastanów się co piszesz -tylko
                        normalna dyskusja będzie Fer OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: dar Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 06.07.01, 01:48
                        odpowiedż dla POLO.NIe można ubliżać komuś kto ma inne poglądy .!!!!!!!!!
                        • Gość: wwww Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 02:51

> odpowiedż dla POLO.NIe można ubliżać komuś kto ma inne poglądy .!!!!!!!!!

No nie!!!!!!! PRZECIEŻ TA DEBILKA WSZYSTKIE NICKI NA TYM FORUM
                          POPRZEKRĘCAŁA !!!!!!!Wyrzućmy ją stąd!!!!!!!!!!

• Gość: syl Re: odpowiedż dla WWWW IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 08.07.01, 22:58
                            do dupka wwww. sam przekręciłeś temat .Wejdż na temat np. o DUPIE MARYNII.Nie
                            uda ci się mnie wyrzucić.Będę was czytać i może sami zejdziecie z tego
                            tematu .Ciekawe jak mnie wyrzucicie ,chyba sam nie wiesz co piszesz???????????
                      • Gość: syl Re: d o wielkiego bolo IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 08.07.01, 22:36
                        bolo ,twój pseudonim jest jak głupi bolek.Jak nie chcesz rozmawiać o Alusi to
                        wejdż na temat "wybacz mi".Przeproś mamę i tatę że takiego bolusia urodzili na
                        próbę i zapomnieli zabić. A propo mieszkam w pięknej dzielnicy na Wybrzeżu ,a
                        nie w takiej dziurze jak ty bolku!!!!!!!!!!!!
        • Gość: monia Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.mcnet.pl 02.11.01, 16:53
          goska i klasa? w życiu się tak nie uśmiałam!!!
    • Gość: qwerty Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 217.99.220.* 02.07.01, 19:19
      nic ciekawego
      • montezuma Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele 03.07.01, 17:48
        Witajcie drodzy czatowcy- przywitam się aby nie być uznanym za człowieka bez
        klasy.Czytam wypowiedzi o Alicji i szczerze powiedziawszy sądzę, że niektórzy
        nie oglądali BB w całości bo: od pierwszych po ostatnie chwile jej fałszywy
        uśmiech i obłuda dawała w kość a to modląc się na kolanach a to dając się
        rozebrać DJom i potem paradując nago po przestrzeni podwórkowej, udając
        łaskawcę zezwalającego na wejście Klaudiusza po jego bądż co bądż wygranej,
        robiąc bardzo nieklasowe uwagi podczas programu "w cztery oczy" itd, itp. Nie
        jest na pewno dobrym operowanie plotkami ale z dobrze poinformowanych żródeł na
        wybrzeżu wiem, iż nie obca jej była "rura" do tańca i to nie klasycznego. Ktoś
        kto siedzi w biznesie modelek wie też doskonale w jakim celu swego czasu
        dziewczyny wyjeżdżały do Włoch, Japonii i innych krajów. Sądzę, że TVN z
        pewnością wykonał dobrą robotę z castingiem bo jak widzicie mamy o kim czatować
        ale czy o Alicji warto? Moim zdaniem szkoda czasu bo było kilka osób
        zdecydowanie ciekawszych (może normalniejszych- tych, którzy byli sobą) w BB
        jak choćby zwycięzca. Małgośka mocno brużdziła i to fakt. TVN jednak jak inne
        TV na świecie z tym programem pokazywał niektóre historie i osoby tendencyjnie
        bo tak jest ciekawiej. Ktoś kto wyszedł z programu (nie wiem gdzie to było) był
        załamany jak go pokazano bo była faktycznie zupełnie inaczej. Może jest i tak w
        przypadku Alicji ale... pozdrawiam
        • Gość: xxx Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.chello.pl 03.07.01, 20:55
          Jakos ta straszliwa obludnosc Alicji umknela mojej uwadze. Ja moze niedowidze,
          wiele odcinkow mi umknelo (nie bylo nigdy moim zwyczajem odrywac sie od
          ciekawszych czynnosci by obejrzec BB), ale i tak znaczy, ze az tak po galach
          walaca to nie byla!
          Co do wejscia Klaudiusza, to czemu wszyscy krzycza na Ale, ze sie ZGODZILA, a
          nie na WB/TVN ze jej wogole pytali o zdanie?!? Ludzie - gdzie tu logika!!!
          Podobnie z oskarzaniem jej o wylot Gulczasa i Klaudiusza - a gdzie tu jej
          wina!!!
          Modlenie sie - a co, nie wolno jej??? A niby to czemu??? Obludne to byloby
          gdyby sie od tego powstrzymywala!!! I nie robila tego ostentacyjnie - przy
          zgaszonym swietle, bez swiadkow - a ze tvn to pokazywal - coz, trudno!
          A co do pokazywania sie tu i tam (w domu, przy rurze) - ma co pokazac (prosze o
          nie slanie odpowiedzi w stylu: "gdzie tam! brzydka stara cipa!" mnie sie podoba
          i swego zdania nie zmienie). I jej przeszlosc tez mnie srednio obchodzi.
          I nikt nigdy nie wmowi mi, ze jest mniej wartosciowa osoba od Klaudiusza,
          Gulczasa czy Dzięcioła.
        • Gość: raskolni Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 22:04
          1) Od blisko już czterech miesięcy słyszę na tym forum i innych pieprzenie o
          dobrze poinformowanych żródłach .... a dowodów - żadych. Gdyby były to w sieci
          już od dawna krązyłyby fotki z jej nocnych tańców. Myślę ze dziennikarzyki z
          brukowca typu SE mocno się starali i nieźle by zapłacili za jakieś konkrety ..
          co im z tego wyszło ? - pozostawię to bez komentarza.
          .. a tak na marginesie to chętnie sam bym popatrzył na te jej tańce ...
          2) "Co Alicja robiła we Włoszech?" - gówno to nas powinno obchodzić bo to jej i
          tylko jej sprawa.
          3) Coż za spostrzeżenia jeśli chodzi o wydarzenia z BB !!! Genialne wręcz
          dowody na jej obłudę - gratuluję zmysłu obserwacji .....
          ..... i mocno współczuję.
          • Gość: X Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 04.07.01, 10:03
            Gość portalu: raskolni napisał(a):

> 1) Od blisko już czterech miesięcy słyszę na tym
            forum i innych pieprzenie o
            > dobrze poinformowanych żródłach .... a dowodów -
            żadych. Gdyby były to w sieci
            >
            > już od dawna krązyłyby fotki z jej nocnych tańców.
            Myślę ze dziennikarzyki z
            > brukowca typu SE mocno się starali i nieźle by
            zapłacili za jakieś konkrety ..
            > co im z tego wyszło ? - pozostawię to bez komentarza.
            > .. a tak na marginesie to chętnie sam bym popatrzył na
            te jej tańce ...
            > 2) "Co Alicja robiła we Włoszech?" - gówno to nas
            powinno obchodzić bo to jej i
            >
            > tylko jej sprawa.
            > 3) Coż za spostrzeżenia jeśli chodzi o wydarzenia z
            BB !!! Genialne wręcz
            > dowody na jej obłudę - gratuluję zmysłu
            obserwacji .....
            > ..... i mocno współczuję.
            >

Alicja jest jedyną modelką na świecie, która nie posiada
            żadnych zdjęć, co za ewenement! Twórcy jednej z
            nieoficjalnych stron BB "przetrzepali" całą Italię
            i nie znaleźli ani jednego śladu po "modelce"!!!!!!!!
            • Gość: raskolni Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 12:42
              ...nie znaleźli bo trzeba umieć szukać i wiedzieć "kogo" szukać.
        • Gość: ralkolni Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 22:07
          ..zapomniałem dodać -Panie montezuma
        • Gość: kiki Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 23:23
          Calkowicie sie z Toba zgadzam. Caly czas sie zastanawiam, jak to sie stalo, iz
          Alicja tak dlugo "wygrywala" nominacje, skoro wiekszosc pokazywanych osob
          (ktore wypowiadaly sie w "samochodzie BB") , byla za jej odejsciem. Poza tym
          bardzo zdenerwowal mnie fakt, iz nikt jej nie wytlumaczyl, ze ona nie zrobila
          niczego nadzwyczajnego "laskawia pozwalajac" na powrot Klaudiusza. Ta jej
          przemowa, jak to ona jest laskawa, dobra itp. byla przerazajaca. Moim zdaniem
          Alicja to najbardziej falszywa osoba z domu BB.
          • Gość: koko Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 23:26
            tak sobie pisze...zartowalem. Wcale nie wiem co myslec na temat poszczegolnych
            osob, bo nie ogladalem BB - tylko slyszalem rozne opinie. Alicje duzo ludzi
            lubi, podoba sie.
            • Gość: mimi Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 01:41
              Obłudna i nawet teatrzyk nie do końca jej wyszedł! Dajmy już temu spokój! Ta
              zdzira nie jest warta uwagi tylu internautów. Powiedziane o niej już zostało
              wszystko. Brzydzę się nią i nie ma sensu o tym dyskutować. Lepiej pogadajmy o
              fajnych filmach.
              • Gość: xxx Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.chello.pl 04.07.01, 08:52
                Gość portalu: mimi napisał(a):

> Obłudna i nawet teatrzyk nie do końca jej wyszedł! Dajmy już temu spokój! Ta
                > zdzira nie jest warta uwagi tylu internautów. Powiedziane o niej już zostało
                > wszystko. Brzydzę się nią i nie ma sensu o tym dyskutować. Lepiej pogadajmy o
                > fajnych filmach.

nie mow niegdy "zdzira" o kobiecie ktorej nie miales!!!
                a o filmach chetnie pogadam :)

• Gość: mimi Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 00:39
                  Gość portalu: xxx napisał(a):

> Gość portalu: mimi napisał(a):
                  >
                  > > Obłudna i nawet teatrzyk nie do końca jej wyszedł! Dajmy już temu spokój!
                  > Ta
                  > > zdzira nie jest warta uwagi tylu internautów. Powiedziane o niej już zosta
                  > ło
                  > > wszystko. Brzydzę się nią i nie ma sensu o tym dyskutować. Lepiej pogadajm
                  > y o
                  > > fajnych filmach.
                  >
                  > nie mow niegdy "zdzira" o kobiecie ktorej nie miales!!!
                  > a o filmach chetnie pogadam :)

Zdzira to niekoniecznie tylko ta , która nie dała komuś, to zazwyczaj taka ,
                  która rozdaje na prawo i lewo z pieśnią Maryjną na ustach.
                  p.s Ja za dopłatą bym nie wziął.
                  >

• Gość: dar Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 06.07.01, 00:39
                  dlaczego zmieniłeś zdanie? najpierw krytykujesz Alicję,potem Chcesz rozmawiać
                  pozytywnie na jej temat??????????
                • Gość: dar Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 08.07.01, 23:30
                  co ja czytam ,chyba się nawróciłeś,prrzestałeś krytykować kobiety? Wejdż na
                  stronę -temat Film to porozmawiamy,albo o polityce,żydach,itp. Spróbuj!!!!!
          • Gość: Edyta Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 04.07.01, 10:39
            Ala doskonale przygotowała się do roli w BB śledząc edycję włoską. Tam wygrała
            dziewczyna dobra, uczynna, wręcz służąca innym mieszkańcom. Alicja w swoim
            małym móżdżku wykalkulowała, że jeśli ona też taka będzie, to zwycięstwo ma na
            bank. Jednak nie wzięła pod uwagę tego, że ci którzy przebywali z nią przez 24h
            doskonale wyczuli, że ta uczynność jest tylko na pokaz. Dlatego właśnie była
            ciągle nominowana i przez ponad 3 miesiące nie potrafiła zbliżyć się do nikogo
            ze współmieszkańców nie mówiąc już o tym aby zaprzyjaźnić. Nawet Janusz, który
            był jedyną przychylną jej osobą pod koniec programu wyrażał się o niej
            niepochlebnie. Mieszkańcy nie rozumieli jak ktoś tak nieszczery, niezbyt
            inteligentny, nieakceptowany i odrzucony prez grupę wygrywa wszystkie
            nominacje. Doszli do wniosku, że Ala ma jakieś ukryte zalety i dlatego
            publiczność ją tak uwielbia. I w tym momencie gdyby Gośka była rzeczywiście
            fałszywa, to zmieniłaby diametralnie swoje postępowanie wobec Alicji. Zostałaby
            jej przyjaciółką, powiernicą, obsypywałaby Alę serdecznościami, całusami i
            komplementami (tak zachowywała się wobec tych których lubiła) . Jednak Gośka
            konsekwentnie podkreślała za każdym razem, że Alicja nie jest jej bliska i
            napewno z nią się nie zaprzyjaźni. Oprócz Gośki wielu mieszkańców często
            nominowało Alę i jakoś nikt nie mówi o ich obłudzie, a dlaczego? daletego, że
            reszta nominowała i siedziała cicho, a Gośka mówiła głośno to co myśli.
            Niestety, to nie podobało się widzom, bo według nich lepiej nie lubić ale
            udawać że wszystko jest w porządku, niż nie lubić i głośno przyznawać się do
            tego, TO JEST DOPIERO OBŁUDA!!!
            • Gość: xxx Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.chello.pl 04.07.01, 11:23
              Alicja nigdy nie twierdzila, ze ubostwia Gosie, tez ja konsekwentnie
              nominowala. A to ze nie zaprzyjaznila sie z nikim toz to przeciez zadne
              przestepstwo. Ja tez nie wiem czy chcialabym sie z kimkolwiek tam przyjaznic!
              I kto powiedzial, ze ta jej uczynnosc byla tylko na pokaz? Moim zdaniem
              wydawala sie byc calkiem naturalna.
              • Gość: tymoteus Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 00:44
                A tobie w czasie seansów BB oczy wypaliło czy co?, żeś nie zauważył jej
                sztuczności i obłudy???? Czy może jesteś z tej sekty jak w/w tłumok z K (OSOWA)?
                • Gość: xxx Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.chello.pl 05.07.01, 09:42
                  Once again: nie, nie zauwazylam obludy Alicji, bardzo prosze o przyklady...
                  oswieccie mnie.
                  A bronie jej, bo uwazam ze ta cala nagonka na nia jest MOCNO przesadzona...
                  mozna by sie zastanowic, czy ktos tego specjalnie nie podsyca... :)
                  Innymi slowy: nie, nie jest idealna, inteligentna, fascynujaca, etc - ale i tak
                  na tle wiekszosci mieszkancow domu wypada swietnie.
                  Pozdrawiam, czekam na jakies konkrety wreszcie (tylko bez sprawy z powrotem
                  Klaudiusza, bitte!),
                  XXX

PS nie jestem przeciwnikiem Gosi!!!
                • Gość: syl Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 06.07.01, 00:32
                  do wiadomości tynoteus. Oczy mam zdrowe .Tłumokiem jesteś ty dupku.Oglądaj
                  seriale brazylijskie ,może byś miał na ten temat więcej do powiedzenia ,ale na
                  innej stronie!Spadaj na inną stronę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: syl Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 08.07.01, 23:38
                  OSOWA to piękna Dzielnica Gdańska .ty nie wiesz nawet co to jest SEKTA!!!! i
                  tłumokiem też nie jestem -widać sam nim jesteś!!!.
              • Gość: widz Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 01:09
                Zauważyłem ze xxx z uporem maniaka bronisz Alicji.
                • Gość: gates Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 01:53
                  Drogi widzu! Widzę ,że jak narazie tylko my "wyczepiliśmy" z nędznego teatrzyku
                  Alicze? Czyżby nikt inny nie znał słowa obłuda i fałsz , którego za to
                  nadużywają w stosunku do Gosiaczka??????
                  • Gość: Anna B. Alicja - osoba godna uwagi IP: *.wsap.szczecin.pl 07.07.01, 19:26
                    Od początku trwania programu zwróciałm uwagę na Alicję. Uważam że nie można
                    krytykowac osób których nie znamy, czy ktoś z was zna Alicję????
                    Czy ktoś kiedyś z nią rozmawiał??, Ja nie chcę tutaj twierdzić ze ta kobieta ma
                    sporą ineteligencję, ponieważ nie miałam z nią okazji porozmawiać.
                    wiem jedno że jest bardzo reprezentacyjna osobą, z dużą klasą. Nie wiem
                    dalczego ludzie uważaja iż ona niepotrafi się wysłowić, mówi na prawdę pięknie
                    i mądrze, a że czasami się potknie???
                    Komu się to nie zdarza
                    Jesli ktoś ma jej adres domowy to bardzo proszę, ponieważ chciaąłbym jej
                    osobiście pogratulowac przecudownej postawy
                    • Gość: dar Re: Alicja - osoba godna uwagi Odpowiedż do Anny B. IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 08.07.01, 23:10
                      Ja Ciebie popieram,choć to wcześniej napisałem,ale byłem krytykowany i wyzywany
                      od gościa WWWW,Bolo,Hoganai Raskolni.Mieszkam niedaleko Alicjii,ale nie wiem
                      jak podać Ci adres, bo oni będą do niej pisać i może przykre słowa pod Jej
                      adresem wysyłać. Mam do niej wielki szacunek i nie chciałbym Jej zaszkodzić.
                    • Gość: Anna B. Do Daru IP: *.wsap.szczecin.pl 09.07.01, 15:11
                      Jeśli chcesz to wyślij mi adres Alicji na adres Aniutka007@poczta.fm
                      Naprawde bardzo jestem za tą kobieta
                      Też keidyś mieszkałam na Osowie
                      A dokładnie na Posejdona 1 - niestey sie wyprowadziłam
                      Pozdrowienia
                      Miło mi że są osoby które bronia jej osoby
                      Anna
                      • Gość: raskolni Re: Do Was IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 16:22
                        Wy to chyba sobie sprawy nie zdajecie że wyrządzacie Jej tylko krzywdę.
                        Tymi listami i pochwalnymi zagłaszczecie Ją "na śmierć".
                        Chce zostać dziennikarką a w ogóle nie dostrzega błędów językowych jakie
                        popełnia w skali wręcz niewyobrażlnej. A ostatni chat na którym miałem okazję z
                        nią być tylko utwierdził mnie w przekonaniu że nie zdaje sobie z nich sprawy.
                        Więc jeśli tak chcecie słać te listy to może trochę w nich obiektywizmu a nie
                        tylko ślepy fanatyzm....... bo tym tylko szkodzicie.
                        • Gość: Anna B. Do RASKOLNI IP: *.wsap.szczecin.pl 09.07.01, 16:44
                          Osobiście uważam, że każda osoba ma predyspozycje dziennikarskie, sama jestem
                          teraz na takim ów kursie, jutro wydajemy gazetę, a na razie prowadzimy ciekawą
                          gazetę on - line.
                          Po prostu chcę jej przekazać iż są ludzie których fascynuje,
                          POzdrawiam
                          Anna Brańka
                      • Gość: Anna B. Do Daru IP: *.wsap.szczecin.pl 09.07.01, 16:40
                        Moim marzeniem było napisać choć kilka słów do Alicji, u mnie cała rodzina się
                        do niej przekonała. Więc prosże wyśli mi jej adres na Aniutka007@poczta.fm
                        Zachęcam cię do odwiedzenia strony www.frdl.szczecin.pl/gazeta
                        Pozdrawiam
                        Anna B.
                        • Gość: www Re: Do Syfa z K (osowa)...I reszty zaślepieńców IP: 217.99.1.* 09.07.01, 23:42
                          I jak tu się nie wnerwiać , jak pojawiają się na forum takie złamasy , które
                          nadal tępo twierdzą , że Walczak ma klasę??????????????????????
                          Masz rację Syfie z K(osowa), zostaniesz tu sama i nikt już nie będzie z tobą
                          polemizował.
                          Dla wyjaśnienia - polemika - forma dialogu ,rozmowy , wymiany zdań na dany
                          temat.
                          W taki sposób - wyrzucisz się sama i ze swoją Alunią będziesz żyła długo
                          i ...głupio!
                          • Gość: raskolni Re: Do Was IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 01:38
                            Nawiązując do Alicji- jak nie czarne to białe.
                            Majstersztyk tvn -stworzyć dwa, całkowicie
                            wykluczające się wizerunki tej samej kobiety. I oto
                            chodziło,sprowokować 8-mln tłuszczę, wywołać dwa
                            skrajne uczucia: ślepą fascynację oraz totalną
                            negację. Każde z nich powodowało u widza odruch
                            bezwiednego siegnięcia po telefon i nabijania kasy tvn-
                            owi. A teraz, gdy program się skończył nie potraficie
                            w gruncie rzeczy nic o niej powiedzieć bo żadna z
                            Waszych układanek nie trzyma się kupy.
                          • Gość: xxx Re: Do Syfa z K (osowa)...I reszty zaślepieńców IP: *.chello.pl 10.07.01, 10:30
                            > Dla wyjaśnienia - polemika - forma dialogu ,rozmowy , wymiany zdań na dany
                            > temat.

no wiec CO MASZ DO ALICJI??? bo "debilka" to troche malo opisowe.
                          • Gość: syl Re: Do Syfilisa WWW IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 10.07.01, 12:29
                            Twoje nerwy ,są naprawdę w strzępach.Musisz się leczyć u psychiatry.Chociaż dla
                            takich nieuleczalnie chorych ,proponuję eutanazję -dla wyjaśnienia eutanazja to
                            zabójstwo człowieka na jego żądanie lub pod wpływem współczucia dla niego !!!!
                      • Gość: syl Re: Do Anny IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 10.07.01, 22:28
                        wysłałam Ci adres ,ale nie wiem czy dojdzie.Odpowiedz czy dostałaś .Jeżeli nie
                        to jutro wyślę.Pozdrowienia.
                        • Gość: do syl Re: Do Anny IP: *.szcz.gazeta.pl 10.07.01, 23:00
                          niestety nie dostałam , seredcznie pozdrawim i dziękuje, to bardzo miło z
                          twojej strony. pa pa
                          Pozdrawiam
                          moj adres to Aniutka007@poczta.fm
                          • Gość: Syl Re: Do Anny IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 10.07.01, 23:21
                            Co tam ukrywać .Podaję: Gdańsk 80-229 ul.Bereniki 30 Pozdrowienia.
                            • Gość: raskolni Re: Do bezmózgowca syl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 23:59
                              No i co ty chcesz przez to osiągnąć - żeby banda kretynów tam pojechała i
                              znowu tłukła kamieniami okna albo słała jakieś wulgarne listy. Za grosz
                              pomyślunku... za grosz..

"łącze wyrazy ubolewania"
                              • Gość: Coco Re: Do bezmózgowca SYFA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 00:35
                                A może ty Syfolu byś się wzięła za sprzątanie swojego miasta a nie nadal
                                zaśmiecała forum , co?
                                • Gość: syl Re: Do bezmózgowca SYFA coco IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 11.07.01, 00:54
                                  Ty durny warszawiaku,weż miotłę i odleć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gdzie psy dupami
                                  szczekają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • Gość: Coco Re: Do bezmózgowca SYFA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 00:56
                                    Bueeeheeeeheeee , ukłuło????? Ty nadal żyjesz?????? A wysoka fala cięnie
                                    wzięła??????? Co za pech!
                                    • Gość: syl Re: Do bezmózgowca coco IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 11.07.01, 01:06
                                      Nic z tych rzeczy,mieszkam za wysoko!!!!!!!!!!!! ciebie krew zalewa!!!!!!!!!!!!
                                      • Gość: Coco Re: Do bezmózgowca Syfa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 01:08
                                        Jaaaaaaaka szkoda..........
                                        • Gość: raskolni Re: Do Was IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 01:19
                                          ..może zmienicie płyte..
                                          • Gość: darek Re: Do Was IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 11.07.01, 01:30
                                            Do Was - to jak do tych trzech w Sękocinie????????????????
                                        • Gość: syl Re: Do bezmózgowca coco IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 11.07.01, 01:33
                                          A może żal ci dupę ściska????????????????????????????????
                                          • Gość: Coco Re: Do bezmózgowca Syfa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 22:19
                                            Że niby z jakiego powodu????? Może tylko ściska mnie z braku zainteresowania z
                                            twojej strony losem twoich ziomków, bo ja bym już dawno zajął się noszeniem
                                            worów z piaskiem a nie nadal szwędał się i bredził głupoty na forum, nie,
                                            tepolu???
                              • Gość: Syl Re: Do przemiłego dżentelmena IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 11.07.01, 00:48
                                Nie schlebiaj sobie.Nie chcę jej krzywdy.Lubię ją i podziwiam.Wiem że dużo jej
                                zwolenników ma jej adres i pisze do niej miłe listy.A skąd wiesz o rozbitych
                                oknach????????????????????????.
                                • Gość: raskolni Re: Do Syl-wi? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 22:52
                                  ot, niezaspokojona ciekawośći "??????????????????"
                                  • Gość: syl Re: Do raskolni IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 15.07.01, 22:06
                                    Tak bardzo ,że chciałabym to wiedzieć????????????????
                    • Gość: Edyta Re: Alicja - osoba godna uwagi IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 12.07.01, 09:54
                      Reprezentacyjny wygląd niestety nie świadczy o wartości człowieka. Uważasz, że
                      Ala mówi piękne i mądre rzeczy, no cóż piękno to rzecz gustu, ale z tą
                      mądrością to grubo przesadziłaś! Alicja nie potrafi zbudwać poprawnie prostego
                      zdania nie mównąc już o zdaniu złożonym. Zapewne zamiast chodzić na lekcje jęz.
                      polskiego gdzie pani omawiała temat składnia, Ala spedzała czas ćwiczac przed
                      lustrem perfekcyjny makijaż, a to niestety nie wystarczy żeby być
                      dziennikarzem, nawet takim od prognozy pogody.
                      • Gość: OLI Re: Alicja - osoba godna uwagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 01:31
                        Zgadzam sie z tobą , ale co znaczy do jasnej cholery ten wkurzajacy temat????
                    • Gość: Lidka Alicja do domu!!! IP: 195.116.71.* 17.07.01, 13:08
                      Gość portalu: Anna B. napisał(a):

> Od początku trwania programu zwróciałm uwagę na Alicję. Uważam że nie można
                      > krytykowac osób których nie znamy, czy ktoś z was zna Alicję????
                      > Czy ktoś kiedyś z nią rozmawiał??, Ja nie chcę tutaj twierdzić ze ta kobieta ma
                      >
                      > sporą ineteligencję, ponieważ nie miałam z nią okazji porozmawiać.
                      > wiem jedno że jest bardzo reprezentacyjna osobą, z dużą klasą. Nie wiem
                      > dalczego ludzie uważaja iż ona niepotrafi się wysłowić, mówi na prawdę pięknie
                      > i mądrze, a że czasami się potknie???
                      > Komu się to nie zdarza
                      > Jesli ktoś ma jej adres domowy to bardzo proszę, ponieważ chciaąłbym jej
                      > osobiście pogratulowac przecudownej postawy

Czy ty nie jestes kolezanka Alicji z trojki parafialnej???
                      To tlumaczyloby twoj infantylny zachwyt nad nia, godny mdlych seriali rodem z
                      Ameryki lacinskiej.
                      Szczegolnie ubawila mnie ta "przecudowna" postawa.
                      Czy chodzi o zmawianie pacierza z wywalonym na wierzch biustem i w stringach na
                      zalotnie wypietej dupce? (czyzby zawodowo chciala kokietowac samego Stworce?)
                      • Gość: raskolni Re: Alicja do domu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 14:42

> Czy chodzi o zmawianie pacierza z wywalonym na wierzch biustem i w stringach na
                        >
                        > zalotnie wypietej dupce? (czyzby zawodowo chciala kokietowac samego Stworce?)

...o co chodzi, to było fantastyczne..........dla mnie 100/100 - to były scenki
                        rzadkiej "urody"
                        • Gość: tymoteus Re: Alicja do domu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 01:30
                          Taaaaaa a świstak nadal siedzi i zawija.... Może byście podjęli nowy wątek a
                          nie ciągle o tej nudnej hipokrytce, co? Wakacji nie macie czy co?
                        • Gość: Yogi Re: Alicja do domu!!! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 20.07.01, 09:06

>
                          > > Czy chodzi o zmawianie pacierza z wywalonym na wierzch biustem i w stringa
                          > ch na
                          > >
                          > > zalotnie wypietej dupce? (czyzby zawodowo chciala kokietowac samego Stworc
                          > e?)
                          >
                          > ...o co chodzi, to było fantastyczne..........dla mnie 100/100 - to były scenk
                          > i
                          > rzadkiej "urody"

Fantastyczne???? chyba tylko dla przygłupów!!!!!!!!!!!!

• Gość: raskolni Re: Alicja do domu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 00:54
                            ...a ty to z tych od kamienowania i polowania na czarownice....
                            • Gość: RAMONA Re: Alicja do domu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 19:02
                              Raskolini... gdzie twoja elokwencja? Coś spuściłeś z tonu... wakacje obniżają
                              tez u ciebie poziom wypowiedzi? Myślałam , że działa to tylko w przypadku
                              głuchoniemych fanatyków panny "bierz mnie ,gryź mnie"(Alicze).Smutne to...
                              • Gość: raskolni Re: do Ramona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 08:37
                                Gość portalu: RAMONA napisał(a):

> Raskolini... gdzie twoja elokwencja? Coś spuściłeś z tonu... wakacje obniżają
                                > tez u ciebie poziom wypowiedzi? Myślałam , że działa to tylko w przypadku
                                > głuchoniemych fanatyków panny "bierz mnie ,gryź mnie"(Alicze).Smutne to...

... ale chyba częściowo prawdziwe. Cóż, warszawski klimat od pewnego czasu mi nie
                                słuzy. Niemozność urlopu, burze i związane z nimi ciągłe wahania megaherców
                                (według wiedzy nabytej) spowowowały u mnie stagnację na poziomie tematu Alicze.
                                Ale czy rzeczywiście dołączyłem do grona fanatyków .... i w dodatku
                                głuchoniemych....chyba tak źle to nie jest?
                                • Gość: Ramona Re: do Raskoliniego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 23:29
                                  To może czas odpuścić sobie ten banalny i nudny wątek i przejść na lżejsze i
                                  przyjemniejsze dziedziny , co? Mnie też nie za wygodnie w nędznej Warszawce ,
                                  ale urlop tuż,tuż , a u Ciebie?
                                  • Gość: raskolni Re: do Ramony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 02:59
                                    Łacze się w bólu egzystencji w Wazrszawce, no ale jak piszesz, urlop tuż, tuż -
                                    a to już jest coś. U mnie jak na razie marne perspektywy, marniutenkie. Pracy
                                    jak nigdy w sezonie ogórkowym - łamanie głowy nad zawiłościami procedur
                                    informatycznych..... a tu Marszałkowska, dzienna dawka spalin, 40C w
                                    słoncu....makabra.
                                    No i chyba stąd ta moja ochota na wieczorne zanurzenie się w
                                    banalność ........inaczej przyszłoby zwariować.
                                • Gość: Syl Re: do Raskolni IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 23.07.01, 00:06

> Gość portalu: RAMONA napisał(a):
                                  >
                                  > > Raskolini... gdzie twoja elokwencja? Coś spuściłeś z tonu... wakacje obniż
                                  > ają
                                  > > tez u ciebie poziom wypowiedzi? Myślałam , że działa to tylko w przypadku
                                  > > głuchoniemych fanatyków panny "bierz mnie ,gryź mnie"(Alicze).Smutne to..
                                  > .
                                  >
                                  > ... ale chyba częściowo prawdziwe. Cóż, warszawski klimat od pewnego czasu mi n
                                  > ie
                                  > słuzy. Niemozność urlopu, burze i związane z nimi ciągłe wahania megaherców
                                  > (według wiedzy nabytej) spowowowały u mnie stagnację na poziomie tematu Alicze.
                                  >
                                  > Ale czy rzeczywiście dołączyłem do grona fanatyków .... i w dodatku
                                  > głuchoniemych....chyba tak źle to nie jest?
                                  Zapraszam do Gdańska .Tu pogoda jest różna,ale klimat jest wspaniały.U nas nie
                                  grozi powodzią.Mam nad jeziorem choczewskim Domek letniskowy 50 km. od Gdańska z
                                  działką 700 m2 .100 m od jeziora .Woda czysta. Więcej na ten temat ,jeżeli Cię
                                  zainteresuje odpowiedż lub przeczytaj ogłoszenia w Gazecie Wyborczej .Zdjęcie
                                  domku będzie zamieszczone na dniach.Pozdrowienia.
                                  • Gość: raskolni Re: do Syl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 04:21
                                    ... u Was na Alicjowie-Osowie to z tego co piszesz istny raj.... A wracając do
                                    wątku, jesli chodzi o mnie to jak na razie czas, czas, czas (ciągły brak) -
                                    zyjemy szybko, umieramy młodo. Propozycja ok. całkiem zachęcajaca - jakby coś
                                    wolnego się trafiło...- trudno mi teraz powiedzieć. Napisz, natomiast jak
                                    wygłąda to od strony finansowej? (możesz mail''ować na:
                                    xraskolnikov@poczta.onet.pl

..a i jeszcze jedno, w jakim rodzaju mam Ciebie odmieniac, bo gdzieś mi to cały
                                    czas umyka?
                                    -pozdrowionka-
                                    • Gość: cycero Re: do Syl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 18:58
                                      Nooooooo , widzę ,że Syf zmieniła taktykę , kropka w kropkę toż to musi być
                                      Alicze. Prowadzi akcje pt:nikt mnie tu nie lubi, to będę dla nich miła czyli
                                      chcecie herbaty? Nie daj sie Raskolini!!!!!!!
                                    • Gość: syl Re: do raskolni IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 23.07.01, 23:33
                                      Napewno napiszę Ja to ona. Pozdrawiam.
                                      • Gość: morgan Re: do syl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 01:16
                                        Haloooo!!!Jesteś poszukiwana w innych miejscach,ktoś brzydko napisał o tobie...
                                        Pokaz pazurki, bo zaczyna wiać monotonią!
                                        • Gość: edi Re: do Syfola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 01:25
                                          Spoko Morgan! nie tylko nas ta panna z mokrymi zwojami mózgowymi drażni. Ale
                                          jak widać , spływa to po niej. Za grosz skromności i wychowania.Żeby
                                          przynajmniej odmawiała zdrowaśki, jak jej życiowa idolka Alicze , może modlitwa
                                          wskazałaby jej drogę w życiu a tak? Słabo to widzę...
    • Gość: Andy Re: Alicja w BB - Rodzina i przyjaciele IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 15:51
      Obojętnie co kto powie , Alicja była najlepsza w I edycji BB i to jej sie
      należała nagroda. Gośka , do finału doszła fuksem , powinna wypaść na początku
      po złamaniu regulaminu, i póżniej parę razy łamała regulamin, dając do
      zrozumienia innym na kogo głosowała i intrygując za plecami innych. Wybitna
      wredzizna, w nocy po ciemku wchodziła do łóżka Alicji i się jej przymilała dla
      zmyłki, płakała po odejściu Klaudiusza, a sama na niego głosowała.Po za tym da
      się wyrażnie zauważyć , że lubi kobiety...........?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka