Dodaj do ulubionych

GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!!

IP: 216.104.228.* 05.07.01, 12:25
Do nabycia bedzie za dwa dni w kioskach (tak wlasnie, nie w ksiegarniach, ale
kioskach) za 8,80 zl. Ma tytul „Tajemnice domu w Sekocinie”. Promowal ja
wczoraj na spotkaniu z fanami w Columbusie we Wroclawiu. I mowil, ze zalozy
fundacje, ktora bedzie sprzedawac wyniesione przez niego gadzety z domu (np
pioropusze). Zyski przeznaczy na cele charytatywne - bo - jak sie wyrazil - co
to jest te zenujace 20 tysiecy od Janusza.....
I co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Edi Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 05.07.01, 12:33
      Gulczas zrobi wszystko, żeby tylko być na topie, a udowodnił to występując w
      żenującym Boys Bandzie w TVN-ie.
    • montezuma Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! 05.07.01, 12:39
      Byłem na spotkaniu z nim w Poznaniu tak z ciekawości kto na to przychodzi-
      akurat było mnóstwo małolatów. Ale chciałem napisać, że było to jakieś dwa
      tygodnie temu i wtedy już wspomniał o fakcie napisania (czas dokonany) tej
      książeczki. Dziwi szybkość z jaką to zrobił biorąc pod uwagę wywiady, rozjazdy
      itp., itd. Jak myślicie czy zrobił to sam czy też TVN zatrudnił skrybę pod
      podpis P.G.? Nie chcę twierdzić, że nie byłby tego w stanie zrobić z braku
      umiejętności bo go osobiście nie znam ale czas, czas, czas!! Za chwilę na
      dokładkę wykwitną pozycje innych mieszkańców. Pozdrawiam.
      • Gość: Kim Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: 195.205.4.* 06.07.01, 18:48
        montezuma napisał(a):

> Byłem na spotkaniu z nim w Poznaniu tak z ciekawości kto na to przychodzi-
        > akurat było mnóstwo małolatów. Ale chciałem napisać, że było to jakieś dwa
        > tygodnie temu i wtedy już wspomniał o fakcie napisania (czas dokonany) tej
        > książeczki. Dziwi szybkość z jaką to zrobił biorąc pod uwagę wywiady, rozjazdy
        > itp., itd. Jak myślicie czy zrobił to sam czy też TVN zatrudnił skrybę pod
        > podpis P.G.? Nie chcę twierdzić, że nie byłby tego w stanie zrobić z braku
        > umiejętności bo go osobiście nie znam ale czas, czas, czas!!

Bez przesady. Miał masę czasu. Przecież taka kiążka to długa (albo krótka)
        opowieść o tym jak było. Tylko nie wystarczy mówić lecz trzeba spisać. A jak ktoś
        szybko pisze to nie ma problemu. Ja strzeliłem pracę magisterską w jeden dzień. I
        do razu wyjaśniam wszystkim złośliwcom: materiały zbierałem dłużej, w jeden dzień
        od rana do nocy przelałem tylko na papier to co juz miałem w głowie i na biurku.
        I jeszcze jedno: niech nikt nie pisze, że Gulczas nie dałby rady. Dałby radę, bo
        to najbardziej inteligentna jednostka w BB. Był wulgarny, mówił "wieprzowinki" -
        zgoda. Ale to jest niezależne od poziomu inteligencji.

Za chwilę na
        > dokładkę wykwitną pozycje innych mieszkańców. Pozdrawiam.

• Gość: Jacek Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.pl 05.07.01, 13:24
      Cieszymy sie się
    • Gość: mama Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 22:10
      Załosny facet i żałosne pomysły. Na każdym gównie można coś zarobić.Ciekawe ile
      ulczas dałby na cele charytatywne, gdyby wygrał.Wątpię, czy cokolwiek.
      • Gość: mimi Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 00:11
        I jest cool. Ma rację , zawsze miał .A i Dzięcioła prawidłowo podsumował!
        Gulczas tak trzymać!!!!!!!!
      • Gość: kama Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.07.01, 02:35
        Z tego co sam mówił wynikało,że wygrana miała być przeznaczona na pole
        golfowe.Nie przypominam sobie,żeby kiedykolwiek przeznaczał chociaż złotówkę ze
        swojej"pewnej"wygranej na cele charytatywne.
    • Gość: morgan Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 02:01
      Niemożliwe.Chyba komiks...
    • Gość: silva Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 03:20
      Gulczas napisał książkę? Dość szybko, zważywszy, że co chwila jeździ na jakieś
      pikniki z TVN. I co ciekawego w niej napisał? po raz kolejny opisał jak to
      przechytrzył "wielkiego brata" i przemycił list na zewnątrz, do swojej
      dziewczyny? super ;>
      • Gość: sh Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: 64.124.150.* 06.07.01, 18:51
        Podczas promocyjnego spotkania przyznal, ze napisal ja „z pomoca” dziennikarza.
        To nie jest komiks - widzialem. Ciekawe, czy ktos ja kupi.....?
        • Gość: Coco Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 02:59
          Mnóstwo ludzi , którzy mają olej w głowie i uważają Gulczasa za inteligentnego
          gościa . A takim był!!!!! Ja mu dopinguję od początku . Amen.
          • Gość: xxx Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.chello.pl 07.07.01, 10:15
            Inteligentny - tak. Super - nie!!! Samo IQ chocby nie wiem jak wysokie nie
            pomoze jezeli ktos jest skonczonym chamem i prymitywem. Niestety, to sie z soba
            nie kloci, choc mozna by sadzic, ze inteligencja spowoduje ze czlowiek zda
            sobie sprawe z wlasnych wad i sprobuje na nie cos zaradzic. Przyklad Gulczasa
            pokazuje ze tak nie jest.
            • Gość: dido Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 16:09
              Gulczas non stop powtarza, iz to on wygrał program BB. Ciagle też dodaje, że
              całą kasę zwinał Dzięcioł. Strasznie go to boli. A miała to być to tylko
              zabawa. Gulczas to jednak boorak. Wydaje mu się, że jest najlepszy. Wykazuje
              całkowity brak dystansu do sytuacji. Prymitywny narcyz. Nie znoszę dupków i
              gogusi w kowbojkach.
              • Gość: xxx Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.chello.pl 07.07.01, 17:00
                Gość portalu: dido napisał(a):

> Gulczas non stop powtarza, iz to on wygrał program BB. Ciagle też dodaje, że
                > całą kasę zwinał Dzięcioł. Strasznie go to boli. A miała to być to tylko
                > zabawa. Gulczas to jednak boorak. Wydaje mu się, że jest najlepszy. Wykazuje
                > całkowity brak dystansu do sytuacji. Prymitywny narcyz. Nie znoszę dupków i
                > gogusi w kowbojkach.

zgadzam sie w CALEJ ROZCIAGLOSCI!!! "boorak" trafia w same sedno!

i jeszcze jedno - co taki "alternatywny" koles robi w takiej komercji?!? ;)

• Gość: Lidka Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: 195.116.71.* 17.07.01, 13:50
                Gość portalu: dido napisał(a):

> Gulczas non stop powtarza, iz to on wygrał program BB. Ciagle też dodaje, że
                > całą kasę zwinał Dzięcioł. Strasznie go to boli. A miała to być to tylko
                > zabawa. Gulczas to jednak boorak. Wydaje mu się, że jest najlepszy. Wykazuje
                > całkowity brak dystansu do sytuacji. Prymitywny narcyz. Nie znoszę dupków i
                > gogusi w kowbojkach.

Moze dlatego, ze jestes pantoflarzem i mieczakiem i draznia cie faceci z jajami i
                wlasnym zdaniem?
                Pa.

• Gość: xxx Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.chello.pl 17.07.01, 16:45
                  Gość portalu: Lidka napisał(a):

> Gość portalu: dido napisał(a):
                  >
                  > > Gulczas non stop powtarza, iz to on wygrał program BB. Ciagle też dodaje,
                  > że
                  > > całą kasę zwinał Dzięcioł. Strasznie go to boli. A miała to być to tylko
                  > > zabawa. Gulczas to jednak boorak. Wydaje mu się, że jest najlepszy. Wykazu
                  > je
                  > > całkowity brak dystansu do sytuacji. Prymitywny narcyz. Nie znoszę dupków
                  > i
                  > > gogusi w kowbojkach.
                  >
                  > Moze dlatego, ze jestes pantoflarzem i mieczakiem i draznia cie faceci z jajami
                  > i
                  > wlasnym zdaniem?
                  > Pa.
                  >

Gulczas? facet z jajami?? i wlasnym zdaniem??
                  skonam ze smiechu! :)))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: dido Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 19:55
                  Lidka, płycizna twej wypowiedzi mnie zalamuje. Rozumiem, ze jestes "fanka"
                  Gulczasa i bardzo byś chciała, aby Gulczas miał jaja. Niestety on ich nie ma ...
          • szmiciu Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! 19.08.01, 12:52
            Owszem, to całkiem inteligentny gość. Zna wszystkie odpowiedzi w AUDIOTELE!!!!
          • tassman czytałem tę KSIAZKE!!!! 30.08.01, 07:40
            Z-A-J-E-B-O-Z-A !!!!!
            Gulczas to drugi Sienkiewicz. Ale opisy wow!!!!;))))
            Kto nie czytał ten gapa ;))))

Tassman
            ps. A tak całkiem serio to ten kto wydał tę książkę jest dwa razy głupszy od
            tego nieumytego pseudoharlejowca i matoła Gulczasa..
            Miotła dla ciecia a nie pióro :))))
          • murphy Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! 05.09.01, 18:51
            Gość portalu: Coco napisał(a):

> Mnóstwo ludzi , którzy mają olej w głowie i uważają Gulczasa za inteligentnego
            > gościa . A takim był!!!!! Ja mu dopinguję od początku . Amen.

Ja mam olej w głowie i wcale nie uważam Gulczasa za osobę inteligentną. Jakoś nie
            mogę sobie przypomnieć, żeby kiedykolwiek powiedział coś mądrego. Dziwi mnie więc
            fakt, że napisał książkę.
      • Gość: raskolni Czy ktos już czytał........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 09:04
        Czy ktoś już czytał te popłuczyny ?
        Jeśli tak, to może niech by się wysilił i w kilku słowach podzielił treścią
        tego niwątpliwie wybitnego dzieła.
        • Gość: JK Jaki autor takie popłuczyny IP: 217.153.50.* 09.07.01, 15:52
          Nie masz ciołasa nad gulczasa !
          • Gość: karmen Re: Jaki autor takie popłuczyny IP: 217.99.1.* 09.07.01, 23:51
            Czytać nie czytałam , ale Gulczas jak każda "gwiazda formatu Tvn" korzysta z 5-
            minutowej szansy. Co , jemu nie wolno? Są akty , są partie - jest i "Lem". A co?
            A to , że ma taki a nie inny styl bycia - chwała mu za to , przynajmniej nigdy
            nie był palantem nijakim , jak nie przymierzajac Walczak czy Grześ.I dajcie już
            spokój temu czy to "dzieło" ma szansę na Nobla czy też zdobędzie niebawem
            nagrodę Pulitzera. Basta!
            • Gość: raskolni Re: Jaki autor takie popłuczyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 00:17
              Gulczas to jeszcze nic, ja niecierpliwie czekam na debiut literacki naszego
              nadwornego kucharczyka.
              • Gość: winer Re: Jaki autor takie popłuczyny IP: 217.99.1.* 10.07.01, 00:35
                "Naszego"? a gdzie on tam nasz????????
    • Gość: max Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: 195.116.85.* 17.07.01, 22:29
      umie pisać? nie wierzę
    • Gość: danthe Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.mediacom.pl 25.08.01, 01:07
      To Gulczas potrafi pisac? a mial takie piekne oczy(teskniace za rozumem)
      • Gość: PAULO Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.telkab.pl 27.08.01, 21:01
        DOKŁADNIE!!!ODWIECZNA TĘSKNOTA ZA MYŚLENIEM!!!HAHAHA!!!!!!
    • Gość: taj Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.stcla1.sfba.home.com 27.08.01, 19:13
    • Gość: taj Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.stcla1.sfba.home.com 27.08.01, 19:15
      moim zdaniem osoby takiego pokroju powinny sie trzymac jak najdalej od piora...
      A jesli juz nie moga wytrzymnac, to my zachowajmy troche zdrowego rozsadku i
      trzymajmy sie z daleka od kioskow.
    • Gość: PAULO Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.telkab.pl 27.08.01, 20:49
      GULCZAS TO NAJWIĘKSZY PALANT I POZER Z TEGO CAŁEGO PROGRAMU!ZAWSZE DZIAŁAŁ MI
      NA NERWY,OD SAMEGO POCZĄTKU.JEGO POZA MOCNEGO CWANIAKA TO TYLKO POZA.Z WYGLĄDU
      NIE PREZENTUJE SIĘ ZRESZTĄ ZBYT KOZACKO,A WRĘCZ PRZECIWNIE TO CWANIAK NA PÓŁ
      TZW."STRZAŁA".DZIĘKUJĘ.
      • Gość: Arnold Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.08.01, 22:20
        Kretyn napisał książkę dla debili , to musi być bestseler .
        Jak zdrowy młody chłop może przez 100 dni nie spuścić nic z chuja , pedał ,
        kosmita , czy jakaś inna efemeryda ?
        • Gość: nigers Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.eds.de 28.08.01, 09:35
          Gość portalu: Arnold napisał(a):

> Kretyn napisał książkę dla debili , to musi być bestseler .
          > Jak zdrowy młody chłop może przez 100 dni nie spuścić nic z chuja , pedał ,
          > kosmita , czy jakaś inna efemeryda ?
          >
          Bez wulgaryzmow cioto!!

• Gość: saiko Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:30
      to on potrafi pisać?
      ;)
    • Gość: Magda Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.pl 31.08.01, 00:37
      O Jezu!!!! Co ten kretyn może mieć do powiedzenia?????
    • Gość: konrad Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 15:03
      przepraszam bardzo kto to jest gulczas? :)
    • Gość: mozaika Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: 212.244.68.* 04.09.01, 09:35
      lubie go. ale zal mu dupe sciska ze to nie on wygral. zazdrosc
    • Gość: lola Re: GULCZAS NAPISAL KSIAZKE!!!! IP: *.klik.poznan.pl 05.09.01, 17:49
      Gość portalu: sh napisał(a):

> Do nabycia bedzie za dwa dni w kioskach (tak wlasnie, nie w ksiegarniach, ale
      > kioskach) za 8,80 zl. Ma tytul „Tajemnice domu w Sekocinie”. Promow
      > al ja
      > wczoraj na spotkaniu z fanami w Columbusie we Wroclawiu. I mowil, ze zalozy
      > fundacje, ktora bedzie sprzedawac wyniesione przez niego gadzety z domu (np
      > pioropusze). Zyski przeznaczy na cele charytatywne - bo - jak sie wyrazil - co
      > to jest te zenujace 20 tysiecy od Janusza.....
      > I co Wy na to?

...i bardzo dobrze... tylko dlaczego byc koniecznie lepszym od innych ? 20 tys na
      ulicy nie lezy, tez niezly grosz, sa w tym kraju tacy , ktorzy maja duzo wiecej
      niz Janusz i nie daja nic i nikomu... zreszta to jakos bardzo ludzi w Polsce
      boli, jesli ktos cos ma - od razu sie bawia w ksiegowego... - nie myslicie
      podobnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka