sandra1301 04.02.08, 20:26 niezły występ górniaczki, ładne korale pochanke, to na chwilę obecną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estratos Re: telekamery 2008 04.02.08, 20:35 Gorniak duzy plus za wykonanie live (ciekawe jak Doda sobie poradzi :P). Pochanke to klasa sama w sobie Sekielski i Morozowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: telekamery 2008 04.02.08, 20:38 państwo Lis nie dali się wmanewrować w skandalik na sali Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Szaranowicz-to jakis zart??????? 04.02.08, 20:42 nie wierze! po prostu nie wierze! Odpowiedz Link Zgłoś
bosanova1 Kryminalni wygrali z Pittbulem-koszmar! 04.02.08, 21:00 Wygrali bo Teletydzień czytają ogłupieni otepieńcy!Czytelnicy TeleTygodnia,toż to jakis oksymoron,absurd.Co czytać tam mozna? Program TV? A Pitbull jest serialem dla ludzi z klasą!Dla mnie sa i tak MISTRZAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: telekamery 2008 04.02.08, 21:14 coś mi tu nie gra-jak to mozliwe, ze janowski wygral z majewskim???????? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_slo Re: telekamery 2008 04.02.08, 21:48 Przeiceż mozna było głosować w Internecie:) www.telekamery.pl - adres gdzie można było głosować na przyszłość:) Co do samego show to po prostu porażka. Nie mówię o wykonawcach muzycznych bo poradzili sobie świetnie - i Górniak i Doda i Steczkowska (choć ta ostatnia chyba trochę chora była bo tak jakoś dziwnie śpiewała). Beznadziejna scenografia - wszystkiego za dużo, cały ten przepych. Jednak można było scenę urządzić skromniej i z klasą (na przykład tak jak na Oscarach swego czasu gdy nominowane było "Brokeback Mountain"). To raz, dwa: powinni zdecydowanie wprowadzić ograniczenia czasowe na podziękowania (na Oscarach coś takiego jest i świetnie się sprawdza). Trz: prowadzący- ja nie mówię o Torbickiej, bo ona to naprawde klasa, ale żmijewski? żarty beznadziejne, drętwne prowadzenie. OMG.... Hahaha:D Ale Górniak dopiekła DodzieXD Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: telekamery 2008 05.02.08, 12:32 podziękowania powinny być krotkie,treściwe,albo dowcipne Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna.lisica Re: telekamery 2008 04.02.08, 21:44 Małaszyński zadedykował otrzymaną nagrodę swojej żonie i... swojemu kochankowi! buahahahahah :DD Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: telekamery 2008 04.02.08, 21:46 A Paweł Małaszyński (jako zwycięzca telekamery) pozdrawiał (z Gdyni) żonę i ... kochanka ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: telekamery 2008 04.02.08, 21:51 wypowiedzi nominowanych pań, Dody, Górniak i Steczkowskiej na jednym poziomie, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: telekamery 2008 04.02.08, 21:58 Wspaniały występ Edyty oczywiście. Wszystko na co głosowałem nie dostało żadnej nagrody. No trudno. Doda sparodiowała Górniak, a Górniak wysmiała Dodę... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.p6 Re: telekamery 2008 04.02.08, 22:04 a konkretnie, jak sparodiowły się nawzajem??? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_slo Re: telekamery 2008 04.02.08, 21:58 Heh, zabwane. Muzyka - Feel Publicystyka: Sekielski&Morozowski Komentator sportowy: szaranowicz Rozrywka - Janowski Aktorka - Agnieszka Dygant Aktor - Małaszyński Serial kryminalny - Kryminalni Serial komediowy - Niania Serial Obyczajowy - Na wspólnej i cos mi jeszcze brakuje alen ie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: telekamery 2008 04.02.08, 22:19 Szaranowicz?????? Ten który myli Litwinów z Łotyszami??? Ten który wkurza nawet prowadząc telewizję śniadaniową ;) Ale fajnie, ze doda przegrała :) Szkoda, że Szymon znów nic nie dostał :( Ciasteczko Małaszyński jak najbardziej ok, aczkolwiek głosowałam na fenomenalnego Roberta Więckiewicza :(( Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: telekamery 2008 04.02.08, 22:00 setorika napisała: > Poproszę wyniki bo jestem bez tv CUDOWNY, REWELACYJNY P. Małaszyński - kategoria aktor A. Dygant - aktorka Kryminalni - serial kryminalny Niania - serial komediowy Feel - muzyka Sekielski i Morozowski - publicystyka J. Pochanke - informacja Szaranowicz - komentator sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: telekamery 2008 04.02.08, 22:02 Czy w TVNie płacą za głosowanie na ichniejsze "gwiazdy"?! Prawda jest taka że Telekamry sie powoli wypalają bo co roku mają tych samych wygranych... Powinno się to nazywać TVNkamery. Nikogo z nagrodzonych nie oglądam. Wyjątkiem jest Agnieszka Dygant Odpowiedz Link Zgłoś
neovol Re: telekamery 2008 04.02.08, 22:00 Doda przegrała hehehehe :). Impreza tradycyjnie nudna, ale to było do przewidzenia. Jedynie wpadka Małaszyńskiego obudziła chyba niektórych którzy mogli zasnąć w czasie gali. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: telekamery 2008 Gorniak - Doda??? 04.02.08, 22:04 Co to znaczy ze Edyta Gorniak wysmiala Dode? Co zrobiła? Objasnijcie mnie nieco :-)))) , niestety nie widzialam .... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_slo Re: telekamery 2008 Gorniak - Doda??? 04.02.08, 22:08 Edytka udała ,ze sie rozpłakała i przez łzy wychlipiała "Oni wszyscy tak pięknie śpiewają. Jak oni wszyscy pięknie śpiewaja". Piekna ironia;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: telekamery 2008 Gorniak - Doda??? 04.02.08, 22:13 super, ze Feel wygrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: telekamery 2008 Gorniak - Doda??? 04.02.08, 22:13 Doda w ręczniku na głowie płakała. Moim zdaniem jest to nawiązanie do strojów Edyty (konkretnie turbanu) i jej płaczu podczas oceniania w JOS-iu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: telekamery 2008 Gorniak - Doda??? 04.02.08, 22:16 a swoją drogą Edytka nagrała ostatnio jakąś płytę a ciągle spiewa covery, obcy repertuar,czy ona nie ma swoich piosenek? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: telekamery 2008 Gorniak - Doda??? 04.02.08, 22:22 Lepsze to niz Feel z playbacku. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: telekamery 2008 Gorniak - Doda??? 04.02.08, 22:23 słyszałam ze 2 czy 3 z tej nowej płyty i wnioskuje z nich, ze lepiej niech juz te covery spiewa niz swoje kompozycje:) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: telekamery 2008 Gorniak - Doda??? 04.02.08, 22:36 sonia_slo napisała: > Edytka udała ,ze sie rozpłakała i przez łzy wychlipiała "Oni wszyscy tak piękni > e > śpiewają. Jak oni wszyscy pięknie śpiewaja". Piekna ironia;) A mnie się wydawało, że to jednak była piękna autoironia?! Odpowiedz Link Zgłoś
bzorek Re: telekamery 2008 Gorniak - Doda??? 04.02.08, 22:43 Dokładnie! Przecież, jak sobie przypominam, to właśnie Górniak lała potoki łez w JOŚ. Sparodiowała więc samą siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: telekamery 2008 Gorniak - Doda??? 05.02.08, 11:32 ja też tak uwazam. podczas programów JOŚ Edyta żartowała na swój temat wracajac do sprawy hymnu lub nieszczęsnych plastrów od ubrania na ciele, chciała pokazac swoj dystans do tego. tutaj tez, chlipiąc "jak oni pięknie spiewają,ach jak pięknie" najwyrazniej nawiązywala do tytułu programu JOŚ i swojego zachowania w nim. autoironia :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: telekamery 2008 04.02.08, 22:44 Poświęciłam się i obejrzałam całe Telekamery :) Niestety, jaki obecny polski szoł-biznes, takie Telekamery...nudne, przewidywalne do bólu i niezbyt wysokich lotów, a zarazem odzwierciedlające upodobania telewidzów. Największym przegranym i zarazem wygranym tej "ceremonii" jest serial Pitbull. Przegranym - bo nie znalazł się nawet w trójce. Wygranym - bo prawdziwymi zwycięzcami są przegrani (co w przypadku Telekamer zdarza się dosyć często), a Pitbull jest poza wszelką konkurencją wśród seriali tego typu. Przy okazji - wielkie brawa dla pana Michała Fajbusiewicza. Za dystans i ironię, adekwatną do zwycięzców w tej kategorii. Nie potrafię też zrozumieć, jak można głosować na Feel. Jest to, moim zdaniem, najgorszy zespół jaki pojawił się na naszej scenie muzycznej od dłuższego czasu. No ale ja tego nie rozumiem, bo jestem melomanem i audiofilem ;) i to nie jest muzyka dla mnie. Feel wpisuje się za to doskonale w kanony współczesnej polskiej muzyki rozrywkowej. Chociaż od kilku lat z muzyką ma to coraz mniej wspólnego. Nie będę komentować pozostałych laureatów, bo czasem mi szkoda słów ;) Coś czuję, że za rok Telekamery zobaczymy na antenie TVN ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: telekamery 2008 04.02.08, 22:57 No to teraz zgadujmy, kto będzie gościem w DDTVN przez najbliższe dni? ja obstawiam, po kolei: Pochanke, Małasza, Dygant itd... Okazało się, że ten ich natrętny PR daje "dobre" wyniki. TVN-owskie badziewie wygrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_bobovit Re: telekamery 2008 05.02.08, 17:23 gościem będzie małach z żonką, żeby pokazać jak bardzo ją kocha pomimo jej dziwnej twarzy i ogromnej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: telekamery 2008 05.02.08, 08:54 > Nie potrafię też zrozumieć, jak można głosować na Feel. Jest to, moim zdaniem, > najgorszy zespół jaki pojawił się na naszej scenie muzycznej od dłuższego czasu > Najlepszym na to dowodem jest choćby fakt, iż chłopaki z Feela grali podczas całej tej imprezki z playback'u. Chyba jako jedyni z występujących tam muzyków czy wokalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_arbuz Re: telekamery 2008 05.02.08, 16:52 feel to żenada i wioska, mój szef ich lubi i to świadczy samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
artser Re: telekamery 2008 04.02.08, 23:05 I tak największym przegranym jest organizator imprezy czyli Dwójka!!!!Odkąd szefuje mu niejaki Pawlak Dwójka ciągle dołuje! WSTYD!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: telekamery 2008 04.02.08, 23:30 ale zeby Janowski wygral z Majewskim????Szok...Dziiiiwne. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: telekamery 2008 04.02.08, 23:38 Górniak rzeczywiście zaskoczyła na plus,w trakcie podziękowań Pochan ke wyszedłem po papierosy i już nie wróciłem,niestety nazwiska wyg- grańców nic mi nie mówią,bo nie wiem kto zacz. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Video z Górniak 05.02.08, 06:19 Występ Górniak www.wrzuta.pl/film/j3kGr3aBdX/ Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Video z Górniak 05.02.08, 09:03 górniak faktycznie,aż ciarki przechodzą Myślę,że ona spiewa covery bo nikt nie jest w stanie napisac tekstu na miare jej talentu. a może nikt nie chce, nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda_17 Re: Video z Górniak 05.02.08, 09:14 Żmijewski-momentami żal mi było na niego patrzeć.Mógł się chociaż przygotować, a nie ciągle z kartki czytał.Ogólnie był drętwy a jego dowcipy były żałosne.Wstd mi było za niego Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Video z Górniak 05.02.08, 09:14 Za to bardzo ciekawie wypadło "Myslovitz". Mam wrażenie, że swoimi dziwacznymi czapkami w kształcie wielkich obciętych stożków chcieli zwyczajnie zadrwić z całej imprezy. W kwestii nominacji aktorskich rozczarowało mnie niemal całkowite niezauważenie Ilony Ostrowskiej, która dzięki "Ranczu" od 2 lat jest dosyć dobrze rozpoznawalna. Niestety, w przeciwieństwie do niejakiej Anny Guzik nie "tańczyła z gwiazdami", a ponadto nie wzbudziła entuzjazmu u czytelników (tudzież "przeglądaczy") Teletygodnia, rekrutujących się głównie z fanów Dody oraz plastikowych sitcomów na licencji. Dobrze, że chociaż doceniono Cezarego Żaka i "Ranczo" dając im drugie miejsca w swoich kategoriach. Co do Dody to też cieszę się, że wreszcie utarto jej nosa. Widać było -delikatnie mówiąc-nutkę rozczarowania na jej wytapetowanej buźce. Nawet nie podniosła się z miejsca, gdy ją wyczytano. Pewnie wykalkulowała sobie jakieś małe show, gdy dostanie się na scenę, a tu taki pech. Przykro nam strasznie... Odpowiedz Link Zgłoś
helawoparach Re: Video z Górniak 05.02.08, 12:53 > Co do Dody to też cieszę się, że wreszcie utarto jej nosa. Widać było > -delikatnie mówiąc-nutkę rozczarowania na jej wytapetowanej buźce. Nawet nie > podniosła się z miejsca, gdy ją wyczytano. Pewnie wykalkulowała sobie jakieś > małe show, gdy dostanie się na scenę, a tu > taki pech. Przykro nam strasznie... Sądząc po tym co robiła za kulisami, możliwe że planowała wycałować z języczkiem Torbicką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Video z Górniak 05.02.08, 18:21 hmmm, po pierwsze to jak na swoje mozliwosci Edyta dosyc kiepsko wygladala. Byc moze jest znowu w ciazy (poprzednia znosila cokolwiek kiepsko), a moze po prostu troche utyla, ale jakos nieszczegolnie wygladala. Do tego miala kiepski makijaz i nudna sukienke :/ juz chyba bym wolal jakis recznik na glowie ;) natomiast sam wystep.... nudnie perfekcyjny. Zaspiewane dobrze, ale takich bebechowych wokalistek jest na peczki. Niestety po tylu latach na scenie Edyta wciaz nie umie znalezc czegos, co by ja odroznialo od wielu innych :/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_arbuz Re: Video z Górniak 05.02.08, 18:25 kubissimo napisał: > hmmm, po pierwsze to jak na swoje mozliwosci Edyta dosyc kiepsko > wygladala. Byc moze jest znowu w ciazy (poprzednia znosila cokolwiek > kiepsko), a moze po prostu troche utyla, ale jakos nieszczegolnie > wygladala. Do tego miala kiepski makijaz i nudna sukienke :/ juz > chyba bym wolal jakis recznik na glowie ;) edzia chiba miała operacje plastyczną nosa, jak wszystkie. poza tym ona jest Cyganką, bez obrazy ale po 30 roku życia Cyganki tyją i już. od genów się nie ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
vema Re: telekamery 2008 05.02.08, 13:06 telekamery ,to jak co roku towarzystwo wzajemnej adoracji. Większość z nich zachowuje się jakby byli w hollywoodzie na wręczeniu oskarów,a to przecież tylko warszawa i nagrody dla NAJPOPULARNIEJSZYCH ,a nie NAJLEPSZYCH. Rewelacyjnie zachował się Myslowitz i to zarówno wtedy jak pokazywali nominowanych jak i podczas występu. Te ich czapki,to przecież jawna parodia tej całej imprezki.Brawo chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: telekamery 2008 05.02.08, 14:06 zamiast psioczyc na gust czytelników TT trzeba było poświęcic CAŁE kilka sekund i zagłosowac w necie z moich głosów wygrała tylko Pochanke najbardziej szkoda mi,że przepadli Pitbull i Więckiewicz dziwi mnie wysokie miejsce Barw szczęścia - to tego gniota naprawde ktoś ogląda? Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda_17 Re: telekamery 2008 05.02.08, 16:19 vema masz racje...to są TYLKO Telekamery... Najgorsze dla mnie były te przemówienia, to dziękowanie sobie nawzajem, qrde towarzycho wzajemnej adoracji się zebrało:// Szczególnie irytowali mnie aktorzy Kryminalnych, którzy zachowywali się jakby pierwszy raz byli na scenie i jakby pierwszy raz odbierali nagrodę, dziękowaniom końca nie było.Jedyny ciekawy jak dla mnie "występ" to przemówienie Małaszyńskiego, chociaż założę się, że jakby nie został wzięty tak z zaskoczenia, to pewnie walnąłby jakąś nuuudnawą mowe... P.S.czy mi się wydawało, czy Doda jak się dowiedziała, że nie wygrała to miała łzy w oczach?? Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: telekamery 2008 05.02.08, 16:44 Oglądałam jednym okiem, Małacha przegapiłam, ale widziałam jego krytykowaną tu i ówdzie za wygląd żonę - kobieta klasyczną pięknością nie jest, ale wyglądała ładnie. Dygant dziękująca wszystkim prezesom świata bardzo fajna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_arbuz Re: telekamery 2008 05.02.08, 16:50 żona Małacha za piękna nie jest, trochę mi jej żal bo wszyscy biadolą, że taki Małach piękny a żona taka ni to mysz, ni to pekińczyk. ale widziały gały co brały, może jest sympatyczna jak już jest nieładna? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: beznadziejna niania 05.02.08, 18:00 wszystko jestem w stanie zrozumieć ale ze wygrała bezndziejna niania z bezndziejną dygant tego nie moge . Odpowiedz Link Zgłoś
neovol Re: telekamery 2008 05.02.08, 18:03 Najważniejsze że Asia podoba się samemu zainteresowanemu czyli Pawłowi więc wszystko gra :) Odpowiedz Link Zgłoś