Gość: max IP: *.chello.pl 26.08.03, 11:48 a dokladnie w lecie z radiem o watku kto ogladal wczoraj borewicza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yannis a wcześniej o tym wątku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 12:56 ... pisali w polityce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: a wcześniej o tym wątku... IP: *.chello.pl 26.08.03, 13:03 no prosze, mozesz podac link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yannis szczerze pisząc nie mogę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 13:37 ... z błahego powodu, że czytałam to w wersji papierowej :(( ależ jestem staromodna :) nawet nie pamiętam numeru - wydaje mi się, że z drugiej połowy lipca Gość portalu: max napisał(a): > no prosze, mozesz podac link? Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: a wcześniej o tym wątku... 26.08.03, 15:31 buuu a o moich watkach nic nie bylo ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: a wcześniej o tym wątku... IP: *.chello.pl 26.08.03, 15:37 a to chamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: a wcześniej o tym wątku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 15:44 mahoney napisał: > buuu a o moich watkach nic nie bylo ... :) Nie przejmuj się.Jeszcze przyjdzie czas na Ciebie...... Odpowiedz Link Zgłoś