Gość: aa IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.03, 21:34 czy jest to jeszcze w tv? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wowo Re: kasia i tomek IP: *.drw.zabki.net.pl / 192.168.41.* 26.08.03, 21:37 Teraz leciały powtórki, a od września mają być nowe odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: kasia i tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 00:16 Gość portalu: wowo napisał(a): > Teraz leciały powtórki, a od września mają być nowe odcinki. Tak ale chyba wszystkim już to zbrzydło nawet aktorom,zrobiło się mocno nieświeże a scenarzysta kompletnie wystrzelał się z pomysłów a najbardziej wkurwia,że nawet nie chce im się scenerii zmieniać,góra 2 miejsca na jeden odcinek a często to samo jeszcze w następnym odcinku.Ja już tego nie jestem w stanie oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: kasia i tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 09:24 Gość portalu: verte napisał(a): > Gość portalu: wowo napisał(a): > > > Teraz leciały powtórki, a od września mają być nowe odcinki. > > > zrobiło się mocno > nieświeże a scenarzysta kompletnie wystrzelał się z pomysłów a najbardziej > wkurwia,że nawet nie chce im się scenerii zmieniać,góra 2 miejsca na jeden > odcinek a często to samo jeszcze w następnym odcinku.Ja już tego nie jestem > w stanie oglądać. Jaki scenarzysta. Przeciez to jest adaptacja serialu amerykańskiego. Poczytaj sobie napisy po odcinku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: kasia i tomek IP: *.w193-248.abo.wanadoo.fr 27.08.03, 16:58 Sciagneli ten serial od francuzow, te same napisy, tylko scenariusz do dupy, tragedia. Ogladam francuska wersje co dziennie we Francji ale sa one 100000000 razy lepsze, naprawde jest z czego sie posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: kasia i tomek IP: *.stoginet.csc.pl / 192.168.1.* 27.08.03, 22:22 kiepskie - niekiepskie.. kwestia gustu ale to podobno Bogajewicz ma reżyserować wersje dla amerykanów, tam jeszcze nie było a format jest z francuskojęzycznej Kanady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: kasia i tomek IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.03, 23:24 kasiaitomek1.onet.pl/extra.html fajna strona Odpowiedz Link Zgłoś
kollapsky Re: kasia i tomek 29.08.03, 11:57 ten serial to największa tragedia ostatnich lat porównywalne do 'adam i ewa' i innych pomyłek z polsatu. kiepściutki, płytki , niesmieszny. idealna rozrywka dla 12-latków.l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: kasia i tomek IP: *.chello.pl 29.08.03, 14:09 Ta aktorka strasznie się wdzięczy, robi 3 miny na sekundę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: kasia i tomek IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 18:28 ponazekajmy jeszcze troche. polacy sa z tego znani na calym swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: kasia i tomek IP: *.chello.pl 29.08.03, 20:19 Ale ona naprawdę się mizdrzy Odpowiedz Link Zgłoś